- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: A Xiaomi leárazta a rúdporszívókat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
karelgott12
tag
válasz
zeon.hu #20288 üzenetére
Azzal kezdtem, amivel újra telepítés után szoktam, visszaraktam a gyári kernelt, mert folyamatosan újra indult. Fb, youtube, messenger nincs. Böngészőből szoktam felmenni időnként, messenger helyett disa van, zene meg spotify, hangos könyvet szoktam néha hallgatni mx playeren, nem játszom, tényleg nem nyúzom szegényt
. 2 naponta kitakarítom a telefon kezelővel és ki is kapcsolom egy rövid időre. Ha továbbra is melegszik, akkor felteszem a polcra emléknek. Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A P6-ból három milliónyi talált gazdára. Az utód többet tud, erősebb, értelemszerűen ettől is komoly sikereket vár a gyártó, ami leginkább az árazáson fog múlni.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest