Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
forgonati
üzenetére
Ha értesz a telókhoz ahogyan írtad, akkor tudnod kell, hogy ezt a jelenséget hardver vírus okozza. A rom történetében ilyen még nem volt sehol. Amit a romról tudni kell. Semmi rendszer komponenst nem írtam benne át, csak fordítva lettek a programok. Egyedül az nfc összetevőit raktam bele, mert az hiányzott. A rom kínai verziója elérhető a saját oldaláról. A keresőbe beírod, hogy B851 huawei és egyből láthatod a kínai oldalt. Ha azt a romot felrakod, ugyanazt látod mint az enyém, csak kínai szövegben. A power gombot probált többször, mert reagálnia kellene. Esetleg a három gombot egyszerre. Az akku lemerülése után sem lesz jó, akkor hardver vírusod van. Azt is tudod, bekapcsoláskor a rezgés a hardver teszt. Ha idáig eljutt, akkor már flash módszerrel lehet buherálni. Sok sikert, és mondom, ilyet még nem találtam a netten, ha nem volt hardver hiba. A szoftver hibánál a power gombnak működnie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest