Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
forgonati
üzenetére
Ha értesz a telókhoz ahogyan írtad, akkor tudnod kell, hogy ezt a jelenséget hardver vírus okozza. A rom történetében ilyen még nem volt sehol. Amit a romról tudni kell. Semmi rendszer komponenst nem írtam benne át, csak fordítva lettek a programok. Egyedül az nfc összetevőit raktam bele, mert az hiányzott. A rom kínai verziója elérhető a saját oldaláról. A keresőbe beírod, hogy B851 huawei és egyből láthatod a kínai oldalt. Ha azt a romot felrakod, ugyanazt látod mint az enyém, csak kínai szövegben. A power gombot probált többször, mert reagálnia kellene. Esetleg a három gombot egyszerre. Az akku lemerülése után sem lesz jó, akkor hardver vírusod van. Azt is tudod, bekapcsoláskor a rezgés a hardver teszt. Ha idáig eljutt, akkor már flash módszerrel lehet buherálni. Sok sikert, és mondom, ilyet még nem találtam a netten, ha nem volt hardver hiba. A szoftver hibánál a power gombnak működnie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- Byintek Love U14 Projektor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest