- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Android Autót minden mobilra!
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
Cunaja #12773 üzenetére
"Ha értesz a telókhoz ahogyan írtad, akkor tudnod kell, hogy ezt a jelenséget hardver vírus okozza."
Nem kell tudnom, mert ez hát izé, hülyeség. Nem tudom honnan szeded ezt, nem vitatom hogy SW fronton jó vagy, de ne írj már ilyeneket hogy "hardver vírus" mert szerintem erre a 2 szóra így együtt még a Google sem dob semmi értelmeset
Én már találkoztam máskor is ilyen hibával, konkrétan pl. egy Moto G-nél, ahol nem rá való romot raktak rá, és az sem reagált semmilyen gombra, pedig elvileg annak is kelett volna... És az sem kapott semmilyen "hardver vírust" csak egyszerűen nem jó romot.
Maradjunk inkább abban hogy ismeretlen eredetű hiba volt, és akkor senki sem égeti magát...Hozzáteszem, azóta helyrejött, végülis 2,5 óra agyhalál után kikapcsolt, így el tudtam indítani fastboot módba. Megy vissza a kitkat, lehet hogy majd még később megpróbálkozok vele még egyszer, hátha. De most inkább jobb szeretnék egy stabil rendszert tudni rajta, mert fontos hogy elérhető legyek, és ha nekem napközben megint eljátszana egy ilyet, akkor nem tudom mit csinálnék. De azért köszönöm a romot, biztosan sok munkád van benne
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Küszöbön az androidos PC-k
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Synology NAS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i7-8550U I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Radeo I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest