Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• forgonati

őstag

válasz Cunaja #12773 üzenetére

"Ha értesz a telókhoz ahogyan írtad, akkor tudnod kell, hogy ezt a jelenséget hardver vírus okozza."

Nem kell tudnom, mert ez hát izé, hülyeség. Nem tudom honnan szeded ezt, nem vitatom hogy SW fronton jó vagy, de ne írj már ilyeneket hogy "hardver vírus" mert szerintem erre a 2 szóra így együtt még a Google sem dob semmi értelmeset :U
    Én már találkoztam máskor is ilyen hibával, konkrétan pl. egy Moto G-nél, ahol nem rá való romot raktak rá, és az sem reagált semmilyen gombra, pedig elvileg annak is kelett volna... És az sem kapott semmilyen "hardver vírust" csak egyszerűen nem jó romot.
    Maradjunk inkább abban hogy ismeretlen eredetű hiba volt, és akkor senki sem égeti magát...

Hozzáteszem, azóta helyrejött, végülis 2,5 óra agyhalál után kikapcsolt, így el tudtam indítani fastboot módba. Megy vissza a kitkat, lehet hogy majd még később megpróbálkozok vele még egyszer, hátha. De most inkább jobb szeretnék egy stabil rendszert tudni rajta, mert fontos hogy elérhető legyek, és ha nekem napközben megint eljátszana egy ilyet, akkor nem tudom mit csinálnék. De azért köszönöm a romot, biztosan sok munkád van benne :R

Új hozzászólás Aktív témák