- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz
#73499136 #4500 üzenetére
Ő teljesen másra gondolhatott akkor amit te csináltál az egy szimpla tárhely csatlakoztatás. Amit én is szeretnék és persze mint kiderült a TV-m még pont nem MHL kompatibilis az a telefon képernyőjének a tükrözése a TV-re. De sebaj, apósom szeretné lecserélni a régi készüléküket és biztos, hogy MHL kompatibilist fog venni
)
-
válasz
#73499136 #4480 üzenetére
S4-et 5 hónapig használtam és egy optimalizálatlan szar , ONE sokkal jobb volt de nálam hamar lemerült az aksi és nekem ez fontos!
Apropó aksi, ma vettem a telót és első feltöltés után most vagyok 44%-on és 3 óra 20 perc a kijelző idő folyamatos wifi és szinkronnal, plusz rengeteg mindent töltöttem a playről meg mindent próbálgattam ugye
Ez brutálisan jó aksiidő, mennyi lesz ha beáll majd úgy a 10. töltés körül 7óra
Az S4 ami nagyon jónak mondható aksi szempontból nálam ilyen használat mellett max 5 óra volt, ONE-nál meg 3 óra
Nagyon eltalálták ezt a készüléket kínai ide vagy oda, esküszöm nem cserélném el S4-re, ja és az anyaghasználatról kinézetről már ne is beszéljünk! -
-
gabancs
addikt
válasz
#73499136 #4415 üzenetére
Kardba nem dőlök. Ettől függetlenül szerény véleményem szerint minden idők egyik legjobban sikerült fotós cuccát ismerhettük meg. A normális fényképezővel felszerelt mobilok között természetesen. Tehát a Lumia más kategória. Érdekes, hogy az Iphone 5s milyen jól szerepelt szerintük. Még nem láttam a képeket okával, majd otthon megvizsgálom.
-
eternity0086
csendes tag
válasz
#73499136 #4313 üzenetére
Számomra ez nem probléma. Nekem fontos az, hogy mikor kézbe veszem, érezzem a telefon vonalait, anyagát mert ez pont az a teló amit élmény kézben tartani mindenféle tok és keret nélkül.
A mostaniból is ki kell vennem. Nem hinném, hogy ez bonyolultabb volna, de erről majd akkor tudok nyilatkozni mikor végre kézbe fogomDe találtam egy Neked valót.. ez is nagyon jól néz ki és ebbe már lehet rögzíteni a készüléket [link]
-
lfarkas
aktív tag
válasz
#73499136 #4296 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Már csak azt áruld el milyen HDMI kábelt használsz? Nekem is Pana tv-m van, LED. Tele a hátulja Usb, Hdmi csatikkal. Egyik sem hajlandó a képátvitelre. Mármint a P6-ról. Egyenlőre csak Samu micro-usb -Hdmi kábellel próbálkoztam, állítólag csak a Samukkal kompatibilis. Észrevettem.
Neked milyen kábellel müködik a kábeles Hdmi médiaátvitel és még a hang is átmegy Nálad
Köszi Üdv. -
-
mrgold
tag
válasz
#73499136 #4088 üzenetére
Akkor menjünk sorjában:
- a telefon kiválasztásnál a kamera csak egyik szempont (ha már van benne valamennyire használható
legyen.
- a kompakt méret
- stb
Van tabletem is, de azzal azért nem fotózgatok....
Van egy Panasonic DMC LZ-7 fényképezőm, amit arra használok, ami a neve - de nyilvánvaló, nem lehet mindig nálam....
Viszont, valahogy ez a rész "segítséget, hogy ki milyen beállításokkal dolgozik" elkerüli a figyelmet - minden egyéb más nem.
Köszönöm. -
mrgold
tag
válasz
#73499136 #4076 üzenetére
Én már rohanok is venni.............
Sztem mobil kamerát - mobil kamerához hasonlítsunk. Örülök, hogy újra feljött a téma, mert a Nokia N8 -am kicsit jobb képet csinál. És én nem azt várom fórumtársaimtól, hogy elküldjenek NIKON-t vásárolni, hanem segítséget, hogy ki milyen beállításokkal dolgozik, hogy minél jobb kép készülhessen.
Egyébként én se hobbiból vagyok itt, hanem vásároltam egy P6-ot, hogy kicsit "korszerűsítsem" a Nokia N8-amat.
Köszi. -
törölt tag
-
bpdjoco
tag
válasz
#73499136 #3768 üzenetére
Nem kapcsol be semmi. Az éjjeli szekrényen van a telefon mint idáig mindegyik. Ma reggel pl. simán működött és semmi baja nem volt. Asszonyénak csak töltéskor van gondja hogy használhatatlan olyankor. Az enyémnek sokkal több hibája van sajnos még fizikailag is (recseg a hangszóró új kora óta) illetve valami halkan kocog benne amikor megrázom. A gombok lötyögnek rajta mintha nem is oda illőek lennének ( nem tudom hogy ez csak nálam van-e mert asszony fehérén nem lötyög egy gomb sem). Röviden olyan érzésem van mintha egy hamisítványt vettem volna. Ha nem én mentem volna be a T-be el se hinném hogy ez eredeti telefon. De van egy hiba ami megoldódott valami rejtélyes oknál fogva. Már működik úgy is ha le van rakva az asztalra. Amikor megvettem asztalon nem lehetett használni mert ugyan azt csinálta mint amikor töltőn van. Amúgy ha adatkábelen van akkor is hasonló problémái vannak csak kisebb mértékben jön elő.
-
törölt tag
válasz
#73499136 #3399 üzenetére
Regisztrálsz az ebay.hu-n, és azon belül a paypal-on kártyás fizetést. Sokat nem kell kommunikálni az eladókkal, mert te rögtön fizetsz, ők azonnal postáznak. 6 és 30 nap között érnek ide a cuccok. Általában 10-14 nap szokott lenni. A paypal biztonságos, az ebay is az. Ha kommunikálni kell, elég az alap angol.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
#73499136 #3388 üzenetére
Én a nyitható bőrtokra esküszöm.
Mindig abban voltak a telefonjaim.
Tökéletesen véd.
Egy telefon meg nem arra való ( nekem ) hogy mutogassuk. Még ha szép is.
A tokból amúgy meg bármikor 1 mp alatt kivehető ...
Úgy látom hogy itt sokan egész nap csak a telefonjukat nézegetik
Közel két éves Omnia 7-em még mindig karcmentes, szószerint.
Bőrtokban van az első perctől. -
mikesa
tag
válasz
#73499136 #3347 üzenetére
Nézzétek meg cool tool-al mennyire használják a játékok a vasat! Gyakorlatilag semennyire. Ingyenes és nem kell hozzá root. Ki lehet vele rakni a képernyő sarkára hogy mit mutasson. (pl: cpu órajel, hány mag dolgozik egy adott pillanatban stb.) nagyon sok beállítás közül lehet választani. Érdemes kipróbálni.
Más: nekem dobott a teljesítményen) root kell:
sys/devices/system/cpu/cpu0/scaling_cpu_lock_num - 0-ról 4-re.
scaling_ddr_min_freq 450000-re.
scaling_gpu_min_freq 480000-re.
Fontos, restart után újra visszaáll az eredeti értékre. Fogyasztás nálam nem lett nagyobb. -
TomWexX
addikt
válasz
#73499136 #3320 üzenetére
Ebben a videóban 4:56-tól a Modern Combat 4-et mutatják.
-
okoska74
senior tag
válasz
#73499136 #3284 üzenetére
Nem formáztam. Első töltése a gyári töltőjéről történt amikor megvettem. Azóta csak a laptopom tölti. Reggel leveszem, este felrakom. De ha nem raknám fel tölteni akkor is kibírja a második napot is, ahogyan már volt példa rá. Persze függ a használati szokásoktól is, de több mint egy napot akkor is bírnia kell. Kb 3 hét alatt állt be nálam.
-
Gulyopapa
addikt
-
jampop
tag
válasz
#73499136 #3129 üzenetére
Nem hiszem, hogy a gyári védőfóliázás rajtahagyása a normál használati állapot, egyéb fólia a készülék esztétikumát rontja, és ugyanez igaz a szilikon tokra. Én bízom benne, hogy - mivel eltávolítható a hátlap - lesz megoldás a cserére. Ennek ellenére elbírt volna valamilyen védőlakkot.
-
TomWexX
addikt
válasz
#73499136 #2940 üzenetére
Ötletem nincs, 1 hónapja van meg a teló, de csak pár napja kezdte. Semmi olyan dolgot nem telepítettem ami megmagyarázná ezt... Bár így hogy a greenify nem engedi bekapcsolni annyira nem is foglalkozok vele.
Viszont a wifit továbbra is eldobálja, igaz csak pár másodpercre de ez akkor is zavaró.
-
Haffner1986
csendes tag
válasz
#73499136 #2915 üzenetére
Írtam már egy pár oldallal ezelőtt is,de amúgy nem azt mondom hogy én ezt nem akartam mert mindig csak úgy veszek telefont,hogy előtte minden adatot megnézek róla és ha tetszik akkor megveszem.
Pont ez a bajom a p6-al,hogy amikor közölték hogy nem hozhatom ki az s4 et akkor körbenéztem a listán amit adtak és ez volt az a telefon amire azt mondam,hogy ez igen jól is néz ki és a hardwer-e szinte ugyan az mint az s4-nek csak egy kicsit marad el tőle és még árban is közel vannak.
Aztán mikor hazahoztam és használtam egy ideje akkor rájöttem hogy nagyon messze van tőle,tehát nekem ezek után lett csalodás a telefon csak hát akkor már késő volt mert már megvettem! -
manokaki
addikt
válasz
#73499136 #2898 üzenetére
az tény , hogy a két telefon nem egy kategria , most már 3 napja használom a P6-ot , én a wifit ( intenet ) , néha foto , email, sms, hivás funkciokat használom szinte egésznap , ezekben a programokban hogy öszinte legyek semmi , de semmi különbéget nem véltem felfedezni az S4-es javára , inkább azt mondanám , hogy a P6-tal gyorsabban és harmonikusabban tudtam kezelni ezeket a szolgáltatásokat ... talán az aksi az ami egy picit kb 5%-kal az S4 javára irható , de ezt ugye nem merem kijelenteni mert mivel ez most nekem uj ugy hát sokkal többet nyüstölte mint kondjuk egy S4-et ami más 4x volt hosszabb időre is...
-
Nimda
addikt
válasz
#73499136 #2774 üzenetére
Nekem az első kiszemelt az a HTC One volt
de közben jött a P6 és megváltozott minden
viszonylag olcsó, ütős design, meg különben is, Bog tesztje meggyőzött
és nem bántam meg.Számomra erősen mellette szól a hálózat független széria a T-s szolgáltatónál, a kikapcsolva ébresztés, a döbbenetes zenei hangerő egy kis mókolás után, és a fotózási képessége
-
Zlika
aktív tag
válasz
#73499136 #2774 üzenetére
Vitán felül az s4 erősebb.De amugy a mi topikunknak nem is arról
kell majd szólnia hogy melyik teló a jobb.Aki ide jön az azért teszi
mert valami gondja/észrevétele van a p6-al kapcsolatban.Nekik kell
majd segíteni, tanácsokat adni stb.Aki meg majd jön ide verni a
Nyálát hogy bezzeg az ő ifon6-ja mennyivel brutálisabb azt szépen
elküldjük a sunyiba.Vagy is az ifon6 topic-ba.Mellesleg példát lehet
venni a 2x táborról (azt ismerem nekem az volt) milyen segítőkész
felkészült emberek voltak/vannak ott.Kisajtolják a telóból az utolsó
cseppeket is.Valami hasonlót remélek most is.Bocs kicsit
szentimentális vagyok így pár sör után. -
manokaki
addikt
válasz
#73499136 #2755 üzenetére
csak annyi hogy a 4 magos változat szerintem még mindig laggol , és komolyan mondom a P6 folyamatossabban és optimálisabban jelenit meg mindent mint az S4 ( 4 magos változata , gyári füügetlen 4.2.2 volt azon is ) , szeretem a samsungot , de egy csucs telefonra 4 honap eltelte után se tudnak egy normális szoftvert csinálni , hiába az akárhányadik frissités , sajnálom !
Ui.: ez is igaz annyi felesleges dolog van benne ami csk a reklámra jó , de nem használja az ember !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hobby elektronika
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest