- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
manokaki #2896 üzenetére
Én csak a kinézet miatt biztos hogy nem vennék telefont, mondjuk a "szappantartó" nem igazán tetszik de a beégésre hajlamos amoled kijelző még ennél jobban sem tetszene. A fotóhoz ezen a szintem szerintem nem sok köze van a hardver erősségnek, magában még csak a pixelek száma sem számít, a szoftver optimalizálás inkább ami különbség lehet ezek között. Ami hiányzik még az igazán jónak mondott fotókhoz az mindegyikből hiányzik mert ezek nem profi fényképezőgépek, de az átlag felhasználóknak tökéletesen megfelel amit tudnak. Én most kiviácsiságból megnéztem néhány S4 fotót, semmi de semmi különbséget nem látok, ha mégis van az már nem is érdekel mert ha nem vettem észre akkor nem is fontos, nekem tökéletesen megfelel a P6 fotója.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest