- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocy155
őstag
válasz
Trias86 #18128 üzenetére
Így csináltad?
Ha igen, akkor majd jön olyan aki vágja a dolgot. -
rone003
tag
válasz
Trias86 #13593 üzenetére
Pixel fixet megpróbálhatod. Amúgy mindenfajta LCD esetében benne van a pakliban. Legyen telo tv laptop. Ezért is van sok helyen pixel garancia. Tudtommal csak akkor garis ha bizonyos területen sok Pixel hibás, pontos számot nem tudok mondani.
Az viszont engem is érdekel hogy lehet SMS - nél megoldani hogy az ékezetes betű ne foglaljon annyi karaktert. -
TomWexX
addikt
válasz
Trias86 #9027 üzenetére
A Pmobil egy sikeres hazai rock zenekar. Hálózatukról nem tudok, de ha ezt a stílust szereted, youtube-on, vagy lemezkiadóknál elérheted őket.
(ezt azért fejtettem ki így cinikusan, mert ez nem szimpla elütés, a T és a P nagyon nem egymás mellett van a billentyűn)
Viccet félretéve: Nincs a mobilhálózatok beállításainál olyan hogy automatikus hálózatválasztás? Ha van, akkor azt kapcsold ki, és a listában válaszd ki a T mobile-t! Én jelenleg miui romot használok, és azon van ilyen, a gyári rendszerre nem emlékszem hogy is van...A 2. kérdésedre: A Play áruházban nézelődj, most így hirtelen 9 gombos billentyűzetből a Go keyboardot találtam.
Az ékezetes kérdésedre: Nem ártana használni a fórum keresőjét! Pl.: [link] vagy [link]3. kérdés: Ha nincs bajod a B114-el, akkor ne frissíts, érdemi változást nem fogsz tapasztalni.
-
sisqoboy2
tag
válasz
Trias86 #4459 üzenetére
Sajnos eselytelen elkapni mert nem akarnak megmozdulni. Szerintem ez csakis a rendor szemelyisegen mulik. Speciel en bemertem volna... de magyarorszagon valamiert jo ha van bunozes... hiszen akkor tennenek ellene. En a helyedben biztos hogy a tolvalykergetoket kerestem volna fel hatha mondanak valami okosat... buliba vagy jozan leszel vagy a regi telot viszed. Aranyszabaly.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest