Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trias86
csendes tag
A B512 rom rootolható már?
-
Trias86
csendes tag
Sziasztok.tegnap felraktam a b512 -es romot. Egy gondom van csak vele még pedig hogy nagyon hall a hangszóró. Valami ötlet azon kívül h rakjak rá régebbit?előre is köszi a helpet
-
Trias86
csendes tag
Nah kíváncsi vagyok hogy csak az enyémbe van e a hiba vagy más is tapasztalta az új KK -nél. kikapcsoltam a telefont majd vissza be és csak az ascend feliratig jön be a téma hiába csináltam hard resetet akkor is. Ötlet?
-
Trias86
csendes tag
Cseppet elhanyagoltam a fórum és a telefon böngészést. Lemaradtam ezzel a frissítéssel kapcsolatban érdemes leszedni a KK vagy maradjak inkább a 132 -nél?és ha érdemes leszedni akkor kellene egy kis HELP
!
-
Trias86
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy be lehet e állítani hogy ne a telefon memóriájába hanem a memória kártyára települjenek az appok.
-
Trias86
csendes tag
Sziasztok!
Lassan már fél éve használom a becsest. meg vagyok vele elégedve nagyon igaz pár apró dolog idegesít az sms ével kapcsolatban (ékezetes betűk irdatlan sok karakternek számolja. meg a billentyűzet szűk beállítási lehetősége) Na de ami most fel tűnt nekem, hogy 3 pixel hibát is észre vettem film nézés közben.találkozott már valaki ilyen gonddal és hogy mit lehet orvosolni pixel fix vagy szervíz(T-mobilos)? -
Trias86
csendes tag
válasz
TomWexX #9028 üzenetére
látom mindenki veszi a poént
szándékos félre írás volt annyira még tudom kezelni a telót
Szóval hiába megyek az automatikus hálózat kiválasztásra csak annyi ír ki hogy regisztrálva a hálózatra, és még választási opciót sem ad fel. akkor szétnézelődöm a billentyűzet téren hát ha találok valami megoldást csak gondoltam ti használtok valami jól beváltat. A frissítéssel kapcsolatban csak azért gondoltam, hogy hát ha megoldana pár bug problémát ami mondjuk az 114 be még benne van -
Trias86
csendes tag
Sziasztok.lenne pár gondom. 1. Hogyan tudom beállítani hogy csak a hazai pmobil hálózatot használja? Hiba valasztottam ki a hálózat választóba de ugyan úgy hadznál mást ha nincs térerőm. 2.sms íràsnál hogyan lehet kikapcsolni hogy az ékezetes betűket ne számolja 50karalternek?és can e olyan normális bill app ami 9gombos és a t9 támogatja. 3. B114 em van fent érdemes e felraknom rá a 118 v a 122. Egyenlőre ennyi lenne.köszi előre is a segítő válaszotokat.
-
Trias86
csendes tag
Ha már így benne vagyok a kérdeztgetésben. Hogyan lehet beálítani a billentyűzetet hogy 9gombos legyen és használja a t9.et is
-
Trias86
csendes tag
Sziasztok egy kis help kellene .sms nél hogyan lehet kikapcsolni az ékezetes betűk dupla számolását?
-
Trias86
csendes tag
Sziasztok! el akarom tüntetni a navibárt mindent úgy csináltam ahogy okoska74 leírta de egy kis problémám akadt.át akartam írni a false - true ra de nem engedi menteni ( rootolva van) mit hibáztam?
-
Trias86
csendes tag
Ahoj Mindenki!
Történt az a dolog velem, hogy fel raktam rá a Real Raceing 3 gamét és nem hittem a szememnek annyira be szaggatott.Feltoltam neki a normál akku kezelést gondolván hogy attól esetleg de semmi.(B111 van fent rajta) Valakinek ötlet? -
Trias86
csendes tag
Sziasztok! idestova 5 . napja vagyok tulajdonosa ennek a gyönyörűségnek. Frissítésre még nem került sor szóval még a 107 es van rajta viszont lehet, hogy mázlista vagyok de nekem egyszer sem jött elő a wifi vagy a bht hiba a hangszóró meg szerintem nem gáz. Viszont ami kicsit aggaszt az a billentyűzet. csak az angol nyelvnél hajlandó előhozni a 9 gombos billt. az is t9 nélkül.
-
Trias86
csendes tag
Melyik a jobb Samsung S3 vagy Huawei P6?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest