Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikecskeee
csendes tag
válasz
monroe8609 #3862 üzenetére
Ilyen árkategóriában sennheiser cx300II-est tudnám ajánlani de csakis feketében (nekem fehér van és fél év alatt elkoszolódott, nem lehet letisztítani...) Nagyon sok fülest kipróbáltam, de ez volt eddig a tuti. Basszus magas közép nagyon tiszta. Apró dolog de érdemes megfigyelni, sokaknak probléma az agybadugós füles, mert kiesik a fülükből bármekkora harangot használnak, ez azért van mert az egyszerűbbeknél (pl Samsung gyárija is, de próbáltam denon-t, phillips-et, sony-t... egyfajta gumis műanyag "ötvözetet"? használnak ami nem tud úgy bentmaradni a fülben) Ennél a sennheisernél 100% szilikon a harang tehát mondhatom azt hogy nekem mind a 3 féle gumival bentmarad a fülemben, de a közepes teljesen tuti. Az ára változó 13-14ezer forint, nekem annó mázlim volt mert a sennh. kiadott egy környezetbarát csomagolásos verziót(karton doboz) ami 8990 volt, tehát olcsóbban megkaptam ua-t. Még egy opció a cx 400II ami drágább, de van rajta hangerőszabályzó, viszont a paraméterei teljesen megegyeznek az előbb említettel. cx300II adatai
reki: 19-21kHz, 16Ohmos, 113dB(ami elég erős, nem nagyon fogsz ennyiért ilyet találni), 1,2méteres kábel, aranyozott 3,5-es jack, 3x2 gumiharang.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest