Hirdetés
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hááát ha így halad a dolog, talán sok idő sem kell hozzá.
Lehet a probléma ott van hogy a nagy sietségben, versenyben nincs elég idő az alapos tervezésre, tesztelésre, minden gyártó arra hajt hogy valamiben egy picit legalább megelőzze a konkurenciát, aztán utólag derül ki hogy kicsit kevés a ram, nem az igazi a videó megjelenítő, a szoftver úgy xar ahogy van, stb, stb mondjuk a P6 ez alól kivétel. De majd kinövik ezeket.
-
-
törölt tag
válasz
gabancs #20793 üzenetére
Persze, ezt csak azért írtam mert meg sem lehet jósolni hogy mondjuk 2 év múlva hova jutnak a fejlesztések: Biztos hogy lesznek újdonságok bőven de hogy ezekből mennyi lesz igazán használható azt nem tudni előre. Az biztos hogy a következőnél alaposabban megnézem hogyan muzsikál azokban a funkciókban amik a P6 gyenge pontja, ha azokban jobb lesz az már elég, GPS, Wi-fi, meg talán egy kicsit jobb fotó képesség, na meg a támogatottabb proci, jobb videó megjelenítővel. Mondjuk a G3, ezeket tudja rendesen.
-
racerx
őstag
válasz
#73499136 #20792 üzenetére
Foto alapból nem sokkal jobb, de az XDA-n van rá egy elég komoly mod, ami szoftveresen javít nagyon sokat (ui áll. a kamera jó, csak az LG szoftja khm khm..), na azzal már jóval jobb. Pl a slow motion tök állat
.Meg van UHD is, de az szvsz csak parasztvakítás. G3 kamerája tényleg faxa, csak ott meg a többi nem oly jó mint a G2-n . (üzemidő, lagok, ram elfogy stb)
-
törölt tag
válasz
racerx #20786 üzenetére
Megnéztem, nyomkodtam egy kicsit, fotózgattam is vele szerintem fotóban nem jobb a P6 nál, legalábbis nem meggyőzően . Aztán kipróbáltam G3-mat is na az valóban ott van, ha már csere akkor arra. Ha lejár a P6-os ideje akkor kb ilyen, de addig még bőven van idő és akkorra már az űrtechnika minden eszközét beleépítik a mobilokba.
-
v1kt0hr
tag
ha túl intenzív a pici kis fülecskémnek az új fülhallgatóm basszusa, hogyan tudom lejjebb venni? gyári zenelejátszót használok
-
racerx
őstag
válasz
gabancs #20781 üzenetére
#20504 itt leírtam a tapasztaltakat.
De egyébként igen. Pl a Dead Trigger 2 ről le se tudok szállni 2 hete.
De sok minden másban is előjön (navik gyorsabban indulnak, futnak -3 betűs). No meg a GPS is zseniális ahogy irtam, pár mp. és 20 hold..Lehet faszán testreszabni , van normális Xposed framework, s hozzá olyasmi mint a gravitybox, meg aztán ha az ember időmilliomos , akkor agyon lehet romolni , kernel cserebere, ilyen mod olyan mod.
-
Nimda
addikt
válasz
gabancs #20764 üzenetére
A mai napig nem lenne bajom ezzel a telefonnal, ha rendesen működött volna a wifi és a gps.Valószínűleg még mindíg meglenne.Tudom, ez erősen készülékfüggő, mert valakinek jól működik és a valódi hibát nagyon nehéz kiszűrni a szórás miatt.Az egyébként más készülékekkel hibátlanul működő routeremet nem akartam lecserélni, így maradt a készülékváltás, ha már úgyis volt rá lehetőségem.
Hibátlan készülék nincs, a jelenlegi sem az, de az igények ugye mindenkinél mások.
-
gprspeter
senior tag
Mennyiért lehet eladni egy fekete kártya független 01.10-én vásárolt P6-ot?
-
DoxaM
aktív tag
sziasztok,
Egy kis segítséget kérnék a családban van egy P6-os és szerencsétlenül ért földet
képernyő csere lenne indokolt, ha tud esetleg valaki jó árban kijelzőt?
Köszönöm
-
törölt tag
Erre csak óvatosan lehet válaszolni azt hogy tényleg kifogtad őket, mert lehet hogy holnap nálunk jelentkeznek ugyan ezek.
Akiknek már volt többféle telefonjuk és most P6-juk van ők állítják hogy az egyik legmegbízhatóbb mind közül, de hát hibásak mindig voltak és lesznek több millió legyártott példány között.
-
szori
tag
Mivel már a másodszor cserélik a telefonom szervízben, így a 3. van nálam (plusz egyszer P6-os cseretelefont kaptam, tehát ha úgy nézzük, a mostani a 4. P6-om), ezért feladtam a harcot. Nagyon szerettem a telót, de eladom. Én vagyok csak ilyen peches ezzel a telóval? (Első telónál a már általam megírt hátlap leválás volt a hiba, a második telóm egyszer csak kikapcsolt és többet be nem, természetesen akkor, amikor a legnagyobb szükség volt rá, valamint a cseretelefon is hibás volt, többször elment a képernyő majd pár másodperc után visszajött).
-
törölt tag
válasz
gabancs #20764 üzenetére
Igen reálisan, mi az alapvető tulajdonságai miatt kedveljük, ha nincsenek extra elvárások akkor tökéletes választás, én sem bántam meg . Persze lehet hogy ha eljön az ideje másik telefon vásárlásának már más szempontok is számítani fognak, nyilván a mostani tapasztalatok meghatározzák a következő telefonnal szembeni elvárásokat.
-
James67
aktív tag
Most így néz ki a Viber értesítés beállításom. Nem akarom hogy felélessze az üzenet a képernyőt és nem akarom felugorva megjelenítse az üzenetet. Így viszont az értesítési led nem villog. Hogy állítsam be hogy villogjon a led?
[link] -
törölt tag
válasz
gabancs #20762 üzenetére
De pl a Nokia már nincs jó helyzetben, nem végezték el időben azokat a fejlesztéseket amiket más igen, vissza is nyalt a fagyi. De azért ha csak a korábbi fórumtársakat nézzük, közülük is elég sokan elpártoltak már, igaz más okok miatt de, valamiért egyik sem volt elégedett pedig pl Nimda az elején kimondottan lelkes volt a P6-tal kapcsolatban.
-
törölt tag
válasz
gabancs #20759 üzenetére
Oké de hát ez a frissítés mizéria a kezdetektől fennáll, már akkor sem lehetett úgy elvégezni ahogy azt kellene, egyszerűen, online. Igazad lehet abban hogy a gyártó már a másik terméke fele terelné a vásárlókat de ha figyelmen kívül hagyják a korábbi termékek vásárlóinak az elégedetlenségét az fordítva is elsülhet, lehet hogy legközelebb nem Huawei-t fognak venni.
-
zaurac
tag
2.3-as témák okozhatnak gondot B132-n? Feltettem marillyo (#20731) által linkeltet és működik,de nem tudom nem csinálhat-e vmi. gebaszt ?
-
-
arminlok
senior tag
Titeket ennek az eleje nem emlékeztet valamire?
-
Zlika
aktív tag
válasz
TomWexX #20751 üzenetére
Köszi.
Most nem tudom mi a h.Lehet nagyon elbasztam.Nincs bootoló rendszerem, mert megakad a h.ascend logonál de fastboottal visszaraktam a gyári recovery-t, három gomb egyszeri lenyomására ugyan már bejön a recovery, de mintha semmit sem csinálna. Dload mappa sd kártyán a b511-el... Lehet az a gond hogy 4.4 rendszer volt rajta, ez meg vissza rakta 4.2-höz való recovery-t? Vagy nem értem én ezt most. -
Zlika
aktív tag
Hali akadt egy kis gondom.Telepíteném a b511-et 3 gombossal, csak hogy a 3 gomb egyszerre lenyomása nekem a TWRP-t hozza be.Akkor hogy telepítsek így "tisztán" gyári romot???
-
Simtu
senior tag
Köszönöm mindenkinek!
Van egy jófajta sennheiser agybadugósom és nagyon szeretem. Eddig egyik telefonomat sem kellett a fele hangerőnél feljebb vennem. Vszínű, itt sem lesz gond.
-
törölt tag
A zenéhez még egy fontos dolog kell, egy jó lejátszó program pl Poweramp ezt leginkább megvenni lehet és érdemes, jól testre szabható. A fülesekről annyit ,nyilván a fejhallgatók a legjobbak de az utcán nem szívesen járunk bazi nagy fejhallgatókkal és azért lehet venni elfogadható fülhallgatót is ha még nincs .Ehhez érdemes olvasgatni a Fülhallgató topicot, ott is a téma összefoglalót.
-
Tomacko
őstag
Zene téren is elég jó a telefon, max ha nem agybadugós vackot használsz, hanem valami értelmes rendes fejest avval előfordulhat, hogy azt nem hajtja meg rendesen, de ez a telefonok többségére jellemző komolyabb fejhallgatókkal. A kijelző is valóban teljesen jól olvasható, élvezhető napsütésben is, de ennek is ára van ugye, és a teljes fényerő merüléssel jár itt is (szerintem nem annyira vészes) és amúgy sem teljes fényerőn használja az ember állandóan, legalábbis én.
-
duvi
nagyúr
Memóriakezeléssel nincs gond. A készülék és a szoftverek stabilak, nem fagynak.
Van akinél a GPS gyengélkedik (nehezen talál jelet), van akinél kicsit jobban melegszik. A szoftverfrissítéssel kell vigyázni. A gyári OTA (online) szoftverfrissítés nem jól működik. Az esetek többségében újra kellett rakni a romokat emiatt. De nem nagy ügy, ha először olvas az ember és csak utána telepít. Téma összefoglalóban le van írva a helyes telepítés menete. -
duvi
nagyúr
válasz
zsolesz777 #20734 üzenetére
Próbálj meg egy hard resetet, de szerintem újra kell majd telepíteni azt a romot.
-
duvi
nagyúr
válasz
zsolesz777 #20732 üzenetére
Próbálj angol nyelvre váltani és ellenőrizni, hogy ott rendben van-e a szöveg. Ha igen akkor válts vissza magyarra. Amennyiben még mindig hibázik, akkor valszeg megsérült a nyelvi csomag.
-
zsolesz777
tag
Sziasztok!Az mitől lehet,hogy factory reset óta a p6-om írás közben (viber,whatsapp stb) "fi" helyett "u" betűt ír.És nem csak ír,hanem ha üzit kapok,vagy valamelyik alkalmazásban olvasok ott is cserél.
Pl:
film helyett uilm, five - uive ,field - uield...
Nem értem mi van,járt így már valaki? -
marilllyo
veterán
-
mark8622
csendes tag
Sziasztok. Valaki probálta már??
http://forum.xda-developers.com/ascend-p6/general/b634-kitkat-t2861981
-
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Telefon vásárlását tervezem és elgondolkodtam a P6-on.
Amire használnám:-zenehallgatás (nem gyári fülessel)
-e-book
-néha pár fotó
-e-mail, hangouts
-kevés net
-még kevesebb játékMi újság ezzel a hangerő mizériával? Úgy olvastam némelyik hsz-ben, hogy nem elég hangos a teló.
Ez a külső hangszóró vagy a füles esetén van így?
Használt vásárlásakor mire figyeljek?Köszi
Szerk: Jó sw-vel mennyire gördülékeny a rendszer?
-
Remlali
csendes tag
Koszonom a gyors valaszt, sokat segitettetek!
-
Remlali
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnek rendelni egy P6-ot az aliexpres-srol.
Utba tudnatok igazitani, hogy mire kell figyelni a keszulekkel kapcsolatban + mik az egyeb jarulekos koltsegek?
Esetleg a vammal kapcsolatos okos megoldasok is erdekelnek!
Elore is koszonom a segitseget! -
Tomacko
őstag
Félig leszek off, ugyanis ezt bármilyen műszaki fórumon írhatnám szinte.
Én bennem csak egyetlen kérdés merült fel a ROM cserélgetési "anomáliaval" kapcsolatban, mivel egyre többen cserélik le. Én még mindig a B122-t használom, stabilan jól működik és ha bakizik is havonta 1x 2x az nem egy érvágásra ROM cserére sarkalló dolog. A PC-k is sokkal többet hibáznak ha valaki sokat használja őket mégsem telepítjük őket havonta 2x újra.
Szóval mikor ilyeneket olvasok, hogy lecsréltem a ROM-t egy újra és ez meg az nem megy, mndig az alap kérdés merül fel bennem, hogy miért cserélte le vajon az ember a régi-t, mert ha az nem vált használhatatlanná, jól működött neki előtte és nincs alapfeltétel ként szüksége a KK rendszerben lévő "újdonságokra", csak passzióból cserélgetni nagyon felesleges és buta időtöltésnek találom.
Röviden, csak annyit szeretnék "súgni", hogy mielőtt valaki ennek neki kezdene tegye meg magának azt a szivességet, hogy ezen opciókat átgondolja. Ugyanis, ha az ember nem önjelölt tesztelő és kiváncsiság függő, akkor örök érvényű alapszabály a műszaki termékek (főleg pc, tablet, telefon és azok kiegészítői) szoftverek terén, hogy ami jól működik és megbízható, azt addig amíg lehetséges nem cseréljük le.
-
zeon.hu
nagyúr
tempered glass-t honnan érdemes rendelni?
p6 mellett g6-hoz is kellene. -
marilllyo
veterán
Nálam eddig az 511 volt a top soft a telefonon. Már bánom, hogy lecseréltem. 512,513 egyik sem ült rá úgy a hardverre mint az.
-
igali
tag
válasz
TomWexX #20717 üzenetére
Valóban a TWRP Recovery leírásban a FEL gomb van írva (CWM- nél van LE gomb).
Nálam mind hiába, B132 ROM-al, TouchRecoveryInstaller- en belüli reboot, ott (külön újraindítással) a TouchRecoveryLoader.zip , majd a TWRP_R02.zip fájl sikeres telepítés után sem működik a Recovery dolog.
Sőt, ezután a root jogosultság, a SuperSu is letörlődik, és újra rakhatom fel.
Valamit nagyon nem értek, ennyire nem akarja a telóm, hogy összejöjjön? -
igali
tag
Most már biztosan én vagyok a hülye, de a világért nem sikerül összehoznom a TWRP Recovery-t.
Jelenleg a B512 ROM van fent, Rootgenius-al ROOT-oltam, majd telepítettem a TouchRecoveryInstaller-v1_01.apk-t, Install, majd klikk a Reboot into recovery-re. be jön a CWM, itt telepítettem a TWRP_R02.zip fájlt, majd reboot, és hiába nyomom a hangerő LE gombot, nem jön be a Recovery. Ugyan ez a szitu a TouchRecoveryLoader.zip telepítéssel is.
Pedig olyan szépen le van írva, hogy mit hogyan csináljak, de mégsem jön össze.Valamint a MIUI ROM telepítéshez is kérek szépen segítséget!
Kérem valaki írja le, hogy pontosan lépésről- lépésre mit, hogyan kell csinálni, hogy végre menjen! -
gabancs
addikt
Nem akarom senki kedvét elvenni, de akinek a B511 nem jó, annak telefont kell cserélnie.
Én már kipróbáltam szinte mindegyik ROM-ot, a JB korszakból a Miui-n át mindet.
És a B511-nél maradtam. Jó. -
igali
tag
válasz
TomWexX #20705 üzenetére
Nem mókultam agyon a rendszert, B132, majd egy nagyon rövid időre MIUI, majd B511 -ROM-ok voltak fent.
A CWM-al raktam fel, sajnos a TWRP Recovery-t sehogy sem tudom felrakni. Biztos velem van a baj, de amikor pl felrakom Dload módszerrel a B132-t, Root-olom, telepítem a Touchrecovery.apk-t, install, reboot, és mikor ott telepíteni szeretném a TWRP ZIP fájlt, akkor FAIL :S
Kérem, írja le nekem valaki magyar nyelven, hogy pontosan, lépésről- lépésre, hogyan kell felrakni a TWRP-t, és a MIUI ROM-ot! -
törölt tag
válasz
TomWexX #20709 üzenetére
Hát igen, ha valaki pontosan tudja mit hogyan kell csinálni! De még egy hivatalosan érkező frissítést sem lehet úgy feltenni ahogy a rendszer felkínálja, online nem, pedig annak úgy kellene működnie. Nem kevesen voltak akik elrontottak ezzel egy jót. Nyilván az lenne a normális ha ezt teljesen egyszerűen meglehetne csinálni.
-
TomWexX
addikt
Tudom, ezeket én is olvastam.
(én is folyamatosan követem a topikot) Én csak a saját tapasztalataimról beszélek, én is tettem már fel több romot is, meg ugye nem is a gyárit használom, de nálam akkor sem volt soha ilyen jellegű kavarodás. Illetve egyszer MIUI felrakáskor nálam is megvolt a be nem boot-olás, de az a helytelen telepítés eredménye.
-
törölt tag
Szerintem az a baja hogy össze vissza rom-olgatod, már szét keverted az agyát. Ha rendszeresen olvasod a fórumot találkozhattál olyan intelmekkel hogy "csak akkor nyúlj hozzá ha nagyon muszáj" . Többen nem győzik eleget hangsúlyozni hogy a rom cserélgetések néha nem maradnak büntetlenül, ez lehet most nálad.
-
igali
tag
Segítsetek légy szíves!
Eddig B511 ROM volt fent, gondoltam kipróbálom a MIUI ROM-ot. Letöltöttem a leírásban található linken keresztül a miui_p6u06_3.11.22_multi_gapps.zip fáljt, amit CWM-ban (swipe-oltam) telepítettem. Ekkor a telefon elindításakor a Huawei Ascend feliratnál már meg is állt a világ, kb 30 percet vártam. Gondoltam hátha az a baja, hogy eddig 4.4-et használtam, stb... Ok, semmi gond, B132 Dload módszer következett, fel is került a rendszer, rootoltam, majd TouchRecoveryInstaller, CWM-ba belépés. Semmi swipe install MIUI. Telefon újraindításkor végre megjelent a MIUI xiaomi.com- os logó, de itt meg is áll az egész. Vagy 2,5 órát vártam (bealudtam), de a rendszer nem állt fel.
Mi itt a gond, hogyan tudom végre működésre bírni?
Emlékszem, mikor kiadták a B132-es ROM-ot, akkor feltudtam rakni ugyan ezt a MIUI verziót, most meg nem akar összeállni a rendszer?
segítsetek légy szíves, hogy mi lehet a gond, hogyan tudom végre működésre bírni a MIUI-t? -
v1kt0hr
tag
Tudtok valami jól kinezo témát KKra? Amiket én találtam azok nem jöttek be:/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Autós topik
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest