- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
-
duvi
nagyúr
Ja a zenehallgatás kimaradt
Az is rendszeresen használva van. A fotós képességek nem a legjobbak. Mondjuk, hogy közepes. Makróban világbajnok, szabad téren, jó fényviszonyoknál egész jó. Beltéren drámaian romlik a képminőség. Sok a képzaj és gyakori a bemozdulás. A navigáció egy másik sarkalatos pont. Van akinél hibátlanul működik, van akinél az istennek nem akar jó lenni. Többen szervizeltek már emiatt. Ezt mindenképpen teszteld le alaposan, mielőtt megvennéd! Még egy apróság, ami fontos lehet. Fehér készülékek esetében, elég gyakori a hátlap púposodása. Ha teheted, akkor inkább feketét vegyél!
-
duvi
nagyúr
Szia!
Én egy éve vettem a P6-ot. Akkor frissiben B103-ról B104-re frissítettem a T-s szoftvert (JB mindkettő). Azóta ez van rajta. Gond nélkül működik. Talán hetente 1x (néha ritkábban) nyomok egy restartot neki, de ezt is csak a megszokás miatt. Nem lagol, nem lassul, nem fagy le. Igaz, hogy én nem nagyon játszok a telón (játékra nem ajánlott a P6!). Nagyon sokat netezek, fotózok, filmet nézek, e bookot olvasok, néha egy kis Viber, Skype és email. Ezeket a funkciókat 100%-ban kiszolgálja. Amennyiben kibírod, hogy ne cserélgesd a romokat, akkor egy megbízható készüléked lesz. Ellenkező esetben elkezdődnek a problémák, amik teljesen ötletszerűen fognak jelentkezni. -
zaurac
tag
Szerintem KK-ből nincs olyan stabil ,mint JB-ből. Sokat kipróbáltam, és nem volt vele gps v. led problémám, de pl. pár hét után lefagyott időnként, gyorsabban merítette az aksit,m. a JB-k stb. Viszont a JB-ek atomstabilak, ha nem ragaszkodsz a KK-hez. A készülő EMUI 3.0 alá talán stabilabb KK kerül majd, legalábbis a kínai verzió elég jó. Viszont nexus 4-re már Lollipop is van ha jól tudom.
-
törölt tag
A zenéhez még egy fontos dolog kell, egy jó lejátszó program pl Poweramp ezt leginkább megvenni lehet és érdemes, jól testre szabható. A fülesekről annyit ,nyilván a fejhallgatók a legjobbak de az utcán nem szívesen járunk bazi nagy fejhallgatókkal és azért lehet venni elfogadható fülhallgatót is ha még nincs .Ehhez érdemes olvasgatni a Fülhallgató topicot, ott is a téma összefoglalót.
-
Tomacko
őstag
Zene téren is elég jó a telefon, max ha nem agybadugós vackot használsz, hanem valami értelmes rendes fejest avval előfordulhat, hogy azt nem hajtja meg rendesen, de ez a telefonok többségére jellemző komolyabb fejhallgatókkal. A kijelző is valóban teljesen jól olvasható, élvezhető napsütésben is, de ennek is ára van ugye, és a teljes fényerő merüléssel jár itt is (szerintem nem annyira vészes) és amúgy sem teljes fényerőn használja az ember állandóan, legalábbis én.
-
duvi
nagyúr
Memóriakezeléssel nincs gond. A készülék és a szoftverek stabilak, nem fagynak.
Van akinél a GPS gyengélkedik (nehezen talál jelet), van akinél kicsit jobban melegszik. A szoftverfrissítéssel kell vigyázni. A gyári OTA (online) szoftverfrissítés nem jól működik. Az esetek többségében újra kellett rakni a romokat emiatt. De nem nagy ügy, ha először olvas az ember és csak utána telepít. Téma összefoglalóban le van írva a helyes telepítés menete. -
-
duvi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged