Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TomWexX
addikt
Én is kipróbáltam a Smart Keyboard-ot, (már másodjára) tény hogy gyors de nekem továbbra sem tetszik. A legfőbb problémám hogy mindig el kell kezdenem gépelni az aktuális szót ahhoz hogy felkínálja a lehetőségeket. Ellenben a Swiftkey 5-bő 3-szor kitalálta hogy melyik szó után mit akarok írni, így sokszor elég volt csak a 3 felkínált lehetőségből összetennem a mondatomat. Ehhez hozzászoktam, így zavar a hiánya.
(#19088) Cultus: Köszi a megerősítést, most akkor ki is próbálom.
Bár marilllyo kolléga azt írta hogy ez is laggol. 
-
-
arminlok
senior tag
Az a vendor mappa sok régio nevével és kisméretű update.app fájlokkal az micsoda tudja valaki?
-
fornettisuti
veterán
ugytunik tiszavirag eletu a p6s tulajdonlasom, jovoheten mar uj tulaja lesz.
minden jot kivanok nektek! -
iskir
csendes tag
Na! Ez a B511 felmegy, de még senki se kérdezze milyen!
-
arminlok
senior tag
válasz
üzenetére
Hát ez eddig a legjobb keyboard amit láttam. Gyors pontos testreszabhato, szép. Köszi

Egyébként elolvasva a német cikket csak jókat ir a publikáló. Eltünt a melegedés még játék közben sem érezte annyira (vagy valami ilyesmi). Nincs "hiba a helymeghatározo szoftverben" üzenet a GPS faszán müködik egyszoval holnap meg fog érni egy probát.
-
jegenye77
addikt
Kipróbálom Én is mert a swiftkey felbosszant most már.
-
duvi
nagyúr
válasz
marilllyo
üzenetére
Szeretsz nagyban játszani
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Miért jó az ha több változóval kell számolni? Ha gond van, akkor ki a hunyó?
Az új app vagy a zsír új rom
Van belőle trial verzió is: Smart Keyboard Trial -
marilllyo
veterán
Hmm...jólvan jólvan...Teszünk egy próbát vele 511-en

-
duvi
nagyúr
válasz
marilllyo
üzenetére
"Van e rá lehetőség, hogy egy mozdulattal visszatöröld az utolsó szót...mint a swiftkey-nél?!"
Négy mozdulatot lehet testre szabni, rengeteg funkcióra. Jobb/Bal/Le/Fel. Van benne visszatörlés vagy szó törlése (ez kell neked) funkció is
Kipróbáltam és tökéletesen működik 
Ezúton is köszi az ajánlást Zsolt_72!

(#19079) Gabreal
Igen. Baromi részletesen lehet állítgatni
.
Asszem, hogy kell még egy pár nap mire a finomhangolással végzek
-
duvi
nagyúr
válasz
TomWexX
üzenetére
Beruháztam Zsolt_72 ajánlására a Smart Keyboard Pro-ra. Még konfigolom, de az első pár próba meggyőző volt
Semmi várakozás, szupergyors mint anno a SwiftKey volt.(#19073) marilllyo
Gyorsulsz marilllyo?
Nem akarsz várni egy pár napot, amíg jönnek friss infók a tapasztalatok alapján? -
bakter666
csendes tag
-
marilllyo
veterán
válasz
TomWexX
üzenetére
Azt használom. Laggol az is
Mondjuk azért zavar egy kicsit, hogy egy ilyen alap 1.0-ás program mint a swiftkey nem működik rendesen. Ezért nagyon haragszom a Hüvelyre.Az Aitype keyboard amit még többen dícsérnek...azt még nem próbáltam....de...kétlem, hogy az jó lenne.
-
-
duvi
nagyúr
válasz
Anfänger
üzenetére
"kibontottam,átmásoltam a telóra az sd-kártyán létrehozott dload mappába" Mintha zavar lenne az erőben... Az elérési út miatt inkább leírom:
1.Ha te csináltál dload mappát a memkarin, akkor abba már csak az UDATE.APP filet kell bemásolni!
2.A másik megoldás, ha a letöltött zip filet kicsomagolod és az így kapott EDGE-U00 V100R001C00B510_Firmware_Android 4.4_EMUI 2.3 könyvtárban lévő dload mappát (a benne lévő UDATE.APP fileal együtt) másolod fel a memkarira. -
Anfänger
őstag

letöltöttem pc-re,kibontottam,átmásoltam a telóra az sd-kártyán létrehozott dload mappába,de nem ajánlja fel,hogy van frissítés. Próbáljam a 3 gombost,amúgy is úgy akartam,de ebben az esetben meg fogja találni a teló a dload mappát autómatikusan,ha elindítom a 3 gombos installt? -
Caldera1
tag
Akkor marad a hétfő reggel.
-
Anfänger
őstag
Sziasztok!
Ez lenne a KKverzió száma? (B)EDGE-U00-V100R001C00B510(/B) -
duvi
nagyúr
válasz
Caldera1
üzenetére
Nehogy kifuss a 14 napból!Még ma vidd be a T-hez!
(#19040) jegenye77
Nálam is elkezdett belassulni a Swiftkey. Ráadásul rendszertelenül csinálja. Van amikor minden a régi és gyors, van amikor több másodperc mire elindul és lassan követi az írásomat. Én nem cseréltem romot, minden a régi 4.2-es (B104) rendszer. Két dolog lehet. Vagy a Swiftkey frissítést cseszték el (nemrégiben volt), vagy a droid kapott valami frissítést a háttérben.(akár valamelyik google app, bár a legtöbb tiltva van nálam) -
bakter666
csendes tag
válasz
Caldera1
üzenetére
A szerviztől nagyon szabad is félni 3.készülékem harmadik alkalommal javítva már egy darab eredeti alkatrészem nincs benne mégsem hajlandóak cserélni.A szolgáltató átküld a szervizhez a szerviz mutogat a gyártóra a gyártó(huawei)nem váalszol a megkereséseimre a szerviz visszaküld a szolgáltatóhoz.
Persze nem adom fel óriási balhé lesz ebből.Tanulság ha komoly gondod van huawei készülékkel szívni fogsz!!! -
jegenye77
addikt
SwiftKey használóktól kérdezem,hogy ti nem vesztek észre akadást gépelés közben?
Mikor befejezek egy üzenetet ,elküldöm és rögtön írnék egy újat akkor van,hogy 3mp-ig is gondolkozik!Mintha addig teljesen lefagyna. -
Caldera1
tag
válasz
icemad
üzenetére
Memóriakártya nincs benne. Simet vadiújat kaptam automatikusan a t-mobiletól, mert nekem még régi volt.
Dátum, mindjárt nézem... 1.-én érkezett a futárral.
Valami olyasmit hallottam, hogy egész Európára vonatkozóan változtak a visszavásárlási feltételek, valami 15 nap? Utána kellene néznem, nem tudom pontosan. -
icemad
nagyúr
válasz
Caldera1
üzenetére
Amiket felsoroltál nagyon komoly hibák, nálam ilyenek nem fordultak elő. Az tuti, hogy ezt gariztatni kell, mást megoldást nem látok. Sanszos a hardverhiba is. Milyen szoftververzió van rajta? Ha visszaviszed, akkor a telefon állapotát feltétlenül vigyétek fel a jegyzőkönyvbe! (Karcmentes, fóliázott, stb.) És a memóriakártyát is vedd ki belőle.
Kicsit utánaolvastam fórumokon, és ezeket az anomáliákat 3 dolog okozhatja:
-Rossz/régi memóriakártya
-Vágott/régi/karcos sim
-Alaplap és/vagy kijelzőhibaAz első kettőt otthon is kitudod próbálni. Másik simmel és memóriakártyával is ezt csinálja?
Ha igen, akkor szervíz.(3/8 napon belül vagy? Mert akkor kérhetsz másikat/pénzt vissza.)
-
Caldera1
tag
válasz
marilllyo
üzenetére
Megpróbálok feltenni egy képet a színelmosódásról, de most perpillanat éppen jó a teló.
2 napja benn voltam vele szíervízben és történetesen ott sem csinálta a hibát, így nem volt miről beszélni. És megnyugtattak, hogy nemigen szokott szervízben lenni. Este összeszakadt. Az ilyen hiba a legrosszabb, vagyis amikor nem folyamatosan áll fenn. -
Tomacko
őstag
válasz
Caldera1
üzenetére
Panaszkodás helyett mi lett volna ha inkább rögtön elküldöd garanciális javításra ?! Nem tudom miért jó az pár embernek, hogy az egyértelműen ROSSZ, hibás cuccáról (és ezt most teljesen általánosságban mindenre értem, nem csak erre a telefonra) tele sír egy fórumot, ahelyett, hogy vitte volna garanciáztatni. NEM ezek nem viszik, helyette inkább feleslegesen agyvérzést akarnak kapni, mert hogy az az adott márka amit ő szerinte mindenki feleslegesen hájpolt, valójában egy rakás 000000, mert, hogy az övé mennyire rosszul működik. IGEN rosszul, mert HIBÁS ember, ilyenkor miért nem a szervízhez fordul valaki alapból ?!
-
Caldera1
tag
válasz
marilllyo
üzenetére
Kb. 1 hete nem kapható a t-mobilenál...
Amitől viszont nagyon félek garinál, az a szervízek "minőségi munkája". Cd lejátszómmal hónapokig tartott az egész hercehurca, koszosan, piszkosan jött vissza a szervízből, persze a hibát produkálta, végül nagy nehezen kicserélték, de senkinek se kívánok ilyen macerát. -
Caldera1
tag
válasz
icemad
üzenetére
Sziasztok!
Amikor először olvastam a P6-ról már akkor tudtam, hogy ilyet akarok majd. Erre végülis egy évet kellett várnom.
Szóval pár napja vásároltam egy P6-ot, ami előtt azért rendesen utána olvastam teszteken, véleményeken, fórumokon. Úgy tűnt jó kis teló. Megérkezett, beüzemeltem, gyönyörű. Azonban nagyon csalódott vagyok.
Sorolom: lefagy, össze-vissza ugrálnak az alkalmazások, fényerő ugrál, aztán van olyan, hogy világosabb részeken vörös színű elmosódás jelentkezik, ez a legrosszabb. Ilyenkor önálló életre kel és a legkülönbözőbb alkalmazásokat dobálja elém. Csináltam egy update-t, egy darabig jó volt aztán megint előjönnek a hibák. Újraindítás sem segít ilyenkor. Egyszer csak gondol egyet és megjavul. Érthetetlen. Ahhoz képest, hogy dícséritek mennyire stabil, majdnem sírni tudnék kínomban. Szerintetek mi lehet a nyűgje? Mit csináljak?
-
icemad
nagyúr
válasz
torreador22
üzenetére
Szia. Én S3LTE-ről váltottam, nekem megérte. Egyrészt ugye az s3 tucattelefon, semmi különleges nincs benne. Másrészt nekem csak a kínom volt vele. Dobálta a hálózatot, gyorsan merült az aksi (ugye a sok felesleges sosemhasznált samsung app miatt.) Én nem bántam meg a váltást. A p6-on a 4.2-es szoftver annyira stabil, és jól használható, hogy ilyet még androidos telón nem láttam. Az viszont igaz, hogy p6-on a hardverigényesebb játékok nem futnak. Sokaknál ez lehet fontos szempont. A másik, hogy ha fülesen hallgatsz zenét, akkor mókolni kell kicsit a p6-al.
-
duvi
nagyúr
válasz
espi38
üzenetére
Ha romot nem is tudok, de a P6-ból kiindulva, vigyázz, hogy milyen romot teszel fel! Nézd meg a telód pontos szoftver verzióját. Az EU-s P6-ra feltett kínai rom megölte a telót! Jó eséllyel ez lesz nálad is a helyzet, csak visszafele. (Kínaira ne tegyél EU romot) Már hivatalosan is lehet kapni itthon a G6-ot. Bekerült a szolgáltatók kínálatába, de hardveresen nem egyeznek a Kínai G6-al! 8GB helyett csak 4GB a belső tárhelye! Próbálkozz a G6 topikjában is. Hátha több infóval szolgálhatnak az ottani kollégák.
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Segítsetek ha tudtok!!!
Kínából rendeltem egy Huawei G6 telefont,már megbántam
Szóval magyar nyelv van benne de magyar szövegbevitel nincs,tud valaki segíteni abban honnan tudok letölteni egy olyan romot a hivatalos is és van benne szövegbeviteli magyar nyelv is,válaszokat előre is köszönöm% -
duvi
nagyúr
válasz
torreador22
üzenetére
Szerintem nem éri meg váltani. Nálunk van a családban S3LTE és P6 is. Kb. ugyan az a kategória. Fotóban, játékban erősebb az S3.
-
arminlok
senior tag
válasz
torreador22
üzenetére
Attol függ miért váltanád le az s3-at.
-
torreador22
senior tag
Sziasztok! Esetleg van valaki aki S3 váltott p6-ra? Vélemény ?Megéri váltani? köszönöm
-
marilllyo
veterán
válasz
torrrent
üzenetére
Igazából....én mindig is kikapcsoltam a telómat éjszakára. Meg tud őrjíteni az, amikor hívok valakit és leb*sz azzal, hogy korán hívtam mert még aludt.
Kifejezetten örömmel fogadtam a hírt mikor itt olvastam, hogy kikapcsolva is ébreszt ez a teló.
Én mindig is úgy fogtam fel, hogy éjszaka alszom....ne zargassanak. Arra meg most kevés az esély, hogy éjjel 2-kor felhívjanak, azzal, hogy valami ismerősömet ellopták az ukránok és menjek megmenteni 
-
torrrent
aktív tag
Ahogy kijött a KK én egyből felraktam pedig nem azok közé tartoztam akik annyira várták már hogy kikaparták a Huawei-es fejlesztők szemét. Factory resetet csináltam KK előtt is és után is. Tökéletesen működik: 1800 Km nyaralás alatt oda vissza lenavigált egyetlen hiba nélkül. Wifi tökéletes legalább olyan jól látja a szórást, mint a laptopom. Nem röccen, nem szaggat semmi pedig arra elég allergiás lennék, de nekem nem csinálja. Már első nap belaktam a rendszert és hibátlan. De ez csak egy beszámoló nem azt mondom, hogy mindekinél így lehet. Annyi, hogy hetente egyszer újraindítom a rendszert, mert végülis a számítógép sincs bekapcsolva örökre.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kipróbáltam és tökéletesen működik 
Nem akarsz várni egy pár napot, amíg jönnek friss infók a tapasztalatok alapján?
Mondjuk azért zavar egy kicsit, hogy egy ilyen alap 1.0-ás program mint a swiftkey nem működik rendesen. Ezért nagyon haragszom a Hüvelyre.

Én minden éjjel arra kapcsolom.