Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anfänger
őstag
Sziasztok! Próbáltam ma a navit városon belül,30-40 perc után a B511-el is kiírta a teló,hogy az akksi túlmelegedett.
-
arminlok
senior tag
válasz
gabancs #19193 üzenetére
Egyébként mostanában már én sem de csak azért mert nem állitgattam be a sok romolás miatt de egyébként szerintem nagyon kényelmes dolog és inkább kiegésziteni kellett volna a ne zavarj moddal. De ez már tényleg aproság csak mert külsö appal meg lehet oldani amugy is akinek kell.
-
arminlok
senior tag
válasz
geotom #19191 üzenetére
Hát nekem jelen pillanatban nicns fent a kitkat de ebbe a ne zavarj modba csak azt állithatod be csak ugyemlékszem hogy ki hivhasson és ki ne és ezt idöpontra lebontva megadhatod többre nem emlékszem h tud e mást is. Szerintem is egyébként jobb volt a profilos megoldás.
-
geotom
tag
Sziasztok!
Bár már régebben kérdeztem, de nem kaptam választ, így még egyszer
megpróbálom!
Lenne néhány kérdésem a KK-tel kapcsolatban.
Az első, hogy vannak e benne profilok mint a 4.2-ben? Valaki írta, hogy nem találta.
A másik, hogy változott e a hívás fogadás képernyő? Arra gondolok, hogy
a hívókép ennél is olyan kis molyfing mint a 4.2-ben.
Más! Tud e valaki olyan témáról (akár 4.2 v 4.4-ben) amiben a tárcsázó nem fehér alapú
(pl. fekete)?
Végül is akkor a KK-ban is eltüntethetők a vezérlő gombok?
(Most már a b511-es romról)
Üdv:Tom -
marilllyo
veterán
válasz
racerx #19185 üzenetére
Igaz igaz...cwm azt akartam írni. Tehát ott mindenképp a yes-re kell menni ha azt akarod, hogy meghagyja a gyári recovery-t ugye? A no az mit csinál? Ami az összefoglalóban benne van annak elvileg nem kéne cserélnie a gyári recovery-t. Úgy olvastam csak az újabb verziói cserélik le.
-
marilllyo
veterán
A TWRP telepítésének a legvégén kiír valamit a gyári recovery-vel kapcsolatban.
3 lehetőség van.
Go back
Yes
Noés úgy emlékszem a Yes volt az , hogy maradjon a gyári recovery.
Ez most így hülyén hangzik tudom. De valaki aki emlékszik erre. Tisztába tenné nekem ezeket a dolgokat? Hogy a telepítés legvégén a 3 közül melyikre kell menni?!
Én a go back-re mentem amitől rebootolt a teló de nem indult el a twrp.
-
marilllyo
veterán
Nálam is oké. De akksi nálam drasztikusan merül. Valamit a google+ buziskodik. ~500 megát töltött fel wifin keresztül..csak úgyból. Gyanítom, hogy az automatikus képmentéssel lesz kapcsolatban.
Ez egyébként k*rva vicces. Amit ti panaszkodtatok az 510-el...(ami nekem jó volt) ...mindaz nálam kijött az 511-el
-
bpdjoco
tag
Tiszta ROM-mal nem próbáltam mert frissítés után egyből belakom őket. Külön programmal használom. Ez egyik legelterjedtebbel abból is több verziót is használtam már de mindig ez volt. Egy tiszta telepítésen gondolkozom mert idáig mindig csak simán 3gombossal raktam fel a ROM-okat és soha nem csináltam tiszta telepítést. Más ötletem nincs.
-
gabancs
addikt
Eddig határozottan tetszik a B511. Nyilván a B510-hez képest, mert az etalon még mindig a JB.
A billentyűzet is jó, miután beállítottam, és megadtam a regisztrációs kódot. Az aksi használat még kérdéses, hiszen ma reggel vettem le a töltőről. A GPS jó! -
bpdjoco
tag
Még nem próbáltam. Azért sem akartam másik romot feltenni mivel a B510 már kb. a 4. ROM ami fent van és mindegyiknél ilyen gondom volt. Újraindítom a telót, utána működik egy darabig a GPS utána egy pár nap múlva vagy úgy csinál mintha bekapcsolna de egy darab műholdat sem talál vagy egyszerűen be sem kapcsol
-
bpdjoco
tag
Sziasztok!
Valaki talált már megoldást arra hogy egy idő után miért nem kapcsol be a GPS csak újraindítás után?
Már töröltem mindent a gyorsítótárból is de így sem akar menni.Ezt folyamatosan csinálja nálam 2-3 nap használat után mindig ez van. Idáig nem volt olyan ROM amivel ne csinálta volna ezt -
racerx
őstag
Eddig úgy néz ki, javitották az 510 hibáit, smoothabb is az egész.Gps több holdat lát, talán stbilabb is. Viszont a Waze viszont fagyogat sokszor . Lehet h vmi frissítés volt nála . Passz .
-
gabancs
addikt
Ami nem tetszik, hogy az automatikus kitöltés nem működik. A belépési email címet és a jelszót ugyan megjegyzi, de nem tölti ki a belépéshez. Ha megadom az első betűt, akkor kitölti, de mindig megkérdezi, hogy elmentse e.
Vagy ez ilyen, vagy túl sok dolgot gyomláltam ki. -
djbelo
senior tag
Nem tudom valaki már észrevette-e, de eddig mindig ha rámentem az online frissítésre,akkor felajánlotta a KK B510. Na most ez megszűnt! Most néztem,de nem add semmi frissítést!
-
gabancs
addikt
válasz
monroe8609 #19162 üzenetére
-
gabancs
addikt
válasz
monroe8609 #19153 üzenetére
A GPS vevőn valóban reszeltek. Sokkal több műholdat lát, de még mindig nem tartom az igazinak. Épp a határon billeg minden műhold jele, és a Glonass holdakkal még mindig nincs jóban. Látni látja, de nincs kapcsolat.
A működése határozottan "smooth"-abb, mint az 510-nek. Nincsenek akadások mondjuk a telefonkönyv neveinek pörgetésénél. Azt tudni kell, hogy ugyan ez a B511, de igen erőteljesen kigyomlálva.
A legtöbb felesleges google alkalmazás kitörölve, és a számomra felesleges dolgok, Me widget, gyári időjárás, bitcasa vagy mi a fene, és az összes szemét kitörölve. Ebből következik, hogy rootolt a kicsike.
Cirka 360 MB ki van gyomlálva belőle. -
racerx
őstag
Tényleg ez a b511 lehet a végleges(ebb) verzió, mint az 510 , ui kezdem nézegetni, és csak pl itt elsőre jó működik a push notification a powerampnál, van olyan a tárhelynél, hogy alapértelmezett tárolási hely -lehet az sd, és a biztonságnál olyan hogy minialkalmazások engedélyezése --.> ezzel lehet a lockscreenre kirakni a widgeteket. Pár perc után ennyi, úgy néz ki, jó ez a verzió. Eddig semmi hiba üzenet se jött fel
-
arminlok
senior tag
válasz
tamas0312 #19156 üzenetére
Nyugodt szivvel felrakhatod a b511et, de azt tudnod kell hogy tmobileos szoftver nincs az adatbázisba szal utána ha visszaakrsz térni egy régebbire akkor elfognak tüni az értesitési sáv ikonok amihez rootolnod kell és modositani valamint pontos informáciok nincsenek arrol hogy a legfrisebb hivatalos B111-et elfogadják e aszervizbe ha esetleg arra kerülne sor (véleményem szerint biztosan).
-
tamas0312
újonc
b510 vagy b511?
-
tamas0312
újonc
sziasztok! ez európai verzió p6-u06v100r001c678b125? most akarom rárakni a 4.4 et. köszi!
-
gabancs
addikt
válasz
monroe8609 #19150 üzenetére
Cirka 1 órája van fent. Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy ez már jobban hasonlít a 4.2.2-höz működést tekintve. Mélyebb vélemény még nincs, nem is lehet.
-
Bópapa
csendes tag
Pc hez csatlakoztatás, leválasztás után működik nekem is a zene.
Usb hibakeresést kellett kikapcsolnom ezek szerint. -
gabancs
addikt
Működik a zenelejátszó! Ott valami egyedi gond lehet!
-
arminlok
senior tag
válasz
jegenye77 #19144 üzenetére
Ja erre énis valami frappáns választ kerestem.
Az azért viszonylag hátrány ha a zenéidet nem lehet lejátszani
De ha másik lejátszoval jo akkor nem nagy gond
racerx twrp-vel wipeoltál? És ha igen akkor az összefoglaloban lévövel? És minden egyes lehetöséget wipe-oltál? Bocsi a sok kérdésért ha már felteszem akkor én is azt akaorm hogy jo legyen.
-
racerx
őstag
Root működik a b511 alatt is, és érdekes hogy az sdfix se kell, hogy a titanium backup lássa a külső sd-t... Megint jó lehetett a wipe ..
-
Bópapa
csendes tag
Sziasztok!
Feltelepítettem én is a B511 et. Valóban gyorsabb, akadásmentesebb az egész. A melegedés szinte teljesen megszűnt, langyosnál még nem volt melegebb bármit is csináltam vele. Értesítések megjelennek, akksi idő sokkal jobb lett.
Egyetlen hiba, hogy a zenelejátszó nem akarja megtalálni a zenéket. Se belső se külső tárhelyen.
De ez legyen a legkevesebb hibája. -
dvd24
senior tag
tényleg nem melegszik annyira, visszaállt a b132 szintjére ezen a téren, a többi funkcióval nekem 510-nél sem volt gondom, és valahogy smoothabbnak is tűnik
-
Mp3Pintyo
aktív tag
511:
- Tökéletesen smooth
- Nem melegszik
- Értesítések jönnek (Pusbulleten keresztül minden megjött eddig, semmi kimaradás, napi több 100)
- Google Camera - Lens Blur szuperül működik
- Fogyasztás elég jónak tűnik, egyenletes. Meg ott az új Ultra mód is.
- Chromecast mirroring tesztelés este, előbb root
- Google Search, OK Google tökéletes működik lock screenen is. -
marilllyo
veterán
Hát ahogy elnézem....valami nem az igazi nálam ezzel a 511-el. Ez így nem lesz gútos.
Melegszik. Valami folyton ébren tartja...ellenben a notifikációk megint nem jönnek kikapcsolt kijelzőnél. Sőt.. nyomkodnom kellett a telót mert ha kikapcsol a kijelző nem frissült play-ről semmi.
-
racerx
őstag
Akkor asszem én is felteszem ezt az 511- ér, ui nálam volt pár furcsaságot.
-
dvd24
senior tag
felraktam én is a b511-et, nem kellett a vendor mappa, működik minden anélkül is
viszont érdemes megjegyezni, hogy a local update is csinál factory resetet ennél, ugyanúgy mintha 3 gombos módszerrel tennénk fel
-
arminlok
senior tag
válasz
marilllyo #19124 üzenetére
Fasza, én attol a melegedéstöl a falramászom szoval akkor tuti nem rakom fel ha más is ezt irja. Direkt csodálkoztram is még az elején hogy telefonálás közbe egyátalán nem is melegszik fel a telefon mikor bezsélek 1 orát. Ezt lecserélni arra hogy képernyö feloldáskor is melegedjen nem egy bizalomgerjesztö ötlet.
-
marilllyo
veterán
Ha jól értelmeztem a német leírást az 511-el kapcsolatban....a srác azt írta, hogy szerinte nem melegszik annyira a készülék. Nálam nincs változás a korábbi változatokhoz képest. Gondoltam visszalapozom a tegnapi sörözésről készült képeket a galériában...meg volt egy videó is. Hát...miniradiátor
Látható változás nincs. Egyértelműen amit matattak rajta az mind a motorháztető alatt történt. Elvileg a GPS meg a Wifi most jobb...nálam korábban sem nagyon volt ezekkel gond úgyhogy nem tudom megerősíteni, hogy javult valamit vagy sem.
-
arminlok
senior tag
-
TomWexX
addikt
Frissült a téma összefoglaló!
Bele került a sokak által kért Kitkat felvilágosítás (vagyis hogy megfontolandó a frissítés), egyértelműbbé tettem a telepítő fájl kiterjesztéseket (zip/app), írtam kicsit a B511-ről, belinkeltem mpeter94 fórumtárs fb chat fej trükkjét, + áthatóbbá tettem, mert egy kicsit egybe fojt az egész.
-
-
dvd24
senior tag
ez engem is érdekelne, azt a vendor mappát is fel kell tenni az sd kártyára? vagy csak a megfelelő régiót? vagy nem kell egyáltalán és elég a szokásos dload mappa?
-
marilllyo
veterán
511 itt is. Úgyis unatkozom...nekiállok szépen kütyüzni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest