- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enonlui
tag
válasz
Zsolt74 #1345 üzenetére
erről nem igazán tudnék írni, mivel a note 2 az egy igen más kategóriájú telefon. gondolok az S Pen-re ami igen csak meg különbözeti a két telefont. én nem használtam egyáltalán. nem tudtam vele írogatni. nem állt a kezemre. de viszont amiatt egy igen népszerű telefon lett. már látszott a note 1-nél is. különleges alkalmazásokl nem voltak ami fontos lenne egy átlag felhasználonak. gondolok itt az arcal és gesztusokkal való használatra.
én csak az miatt vettem meg anno. mert akkor ez volt a legnagyobb kijelzőjű. egyébként néztem a benchmark tesztet. és jóval jobban le nyomja a huawei-t amikor itt a mobilarena-án csinálták a tesztet akkor a háttérben futó alkalmazásokat nem kapcsolták ki és ezért lett alacsonyabb a note2. én a tegnapi napon gyorsam csináltam egy benchmark tesztet aztán el mentem egy szolgáltatohoz és ott le töltöttem a Mate-re az alkalmazást és le futattam. és mondanom se kell hogy úgy le nyomta mint a húzat.
a tapasztalatom a gyorsasággal nem szembe tünő. ha olvasgatod a telefonokról a cikkeket és nézed a videókat akkor el kap annak a szele hogy jujj de kinai a minőségihez képest. - mondhatja valaki, de nekem a személyes benyomásom az hogy nincs itt a note2 és nyomkodom a Mate-et és teljesen megfelel a használatnak. nekem a nagy kijelző az internetezés élmény miatt kell. játszani nem játszok esetleg filmet nézek rajta 720p-set. erre tökéletes. máskülönben ha játékra kell akkor szerintem arra ott van a PC vagy a különböző megoldások. kijött a note3 de a kijelző mérete majden úgyan az mint a note2-nek ami jó benne az a 3G ram. aztán szotyi. de a note2-höz vissza térve abban több a belső tárhely. annak 16G ennek azt hiszem 8G ez majd biztos hogy érezni fogom. bár azt se használtam ki. ezt talán be lakom. mert ennek a marad belső tárhely asszem 3,??G
egyenlőre ennyi. szerintem ne bizonytalanodj el. ez jó kis teló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest