Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huami Amazfit Bip okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#71562240 törölt tag válasz  todorriskov

üzenetére todorriskov

üzenetéreVan rajta reset gomb. 
- 

Zsolt74 senior tag válasz  todorriskov

üzenetére todorriskov

üzenetérePróbáltad a bekapcsoló gombot hosszan nyomni? 
- 

DonLaca@ senior tag válasz  todorriskov

üzenetére todorriskov

üzenetéreSajnos a Mate nem MHL kompatibilis. Én rendeltem kínából hozzá átalakított próbaként, hátha műxik. De nem. Se kép se hang. 
- 

üzenetére todorriskov

üzenetéreJanuár 15-ig tart a korlátlan adatforgalom akció a Telenornál bizonyos előfizetésekre vonatkozólag - például Smarttarifa csomagok. 
- 

Joczika csendes tag válasz  todorriskov

üzenetére todorriskov

üzenetéreMegnéztem ezt mytvt,sajnos sok csatorna nincs benne,meg elég rossz a kezelő felülete. Szó se róla a kijelzönkön szépen mennek a csatornák.:-P 
- 

Joczika csendes tag válasz  todorriskov

üzenetére todorriskov

üzenetéreakkor jó,azt hittem egyedi problémám lenne. 
 köszi
- 

eladogeppc veterán válasz  todorriskov

üzenetére todorriskov

üzenetéreA srác elhagyta a fülesét. Sokat vesztek vele ? 
 Illetve LG nél az a jó, hogy egyben van 32GB adattár. Telepítésnél lehet váltani a tárhelyet ? Sok androidos telefon problémája hogy nem lehet az SD kártyára telepíteni.Ja még valami. Magic Touch jó még valamire ? Van valami app ami ezt kihasználja ? Köszi előre is !    
- 

derrik őstag válasz  todorriskov

üzenetére todorriskov

üzenetéreÉn a 4.2-vel kiegyeznék, ha a wifi display és a több felhasználós mód menne, valamint a lapozható zár képernyő.... 
- 

Neonflake tag válasz  todorriskov

üzenetére todorriskov

üzenetéreNeeem az azért ciki lenne  Itt az a lényeg, hogy közvetlen a hardverrel egy virtuális gép kommunikál, azon fut az android. Ezért elméletben, szoftveres oldalon lehetne még javítani a teljesítményen. Az XDA-s kollega a játékteljesítményre keresett választ amikor rábukkant. Én is láttam az emulált meghajtókat a B905-B906 teszt szoftverben. Itt az a lényeg, hogy közvetlen a hardverrel egy virtuális gép kommunikál, azon fut az android. Ezért elméletben, szoftveres oldalon lehetne még javítani a teljesítményen. Az XDA-s kollega a játékteljesítményre keresett választ amikor rábukkant. Én is láttam az emulált meghajtókat a B905-B906 teszt szoftverben.
- 

Neonflake tag válasz  todorriskov

üzenetére todorriskov

üzenetéreA Defy+ on ugyanígy voltam vele, sőt most így adtam tovább a régi telót, igény volt a sebességre, stabilitásra. Biztos kapunk frissítést naponta lesem, jön e ki valami új, de semmi Custom ROM-ot nem tudok ajánlani. Az biztos, hogy sok grafikus bug a 4.2-őbe kevésbé jön elő. 
- 

üzenetére todorriskov

üzenetéreBár sajnos ezen telefon esetében nem olyan egyszerű a boltbamenés és ott kipróbálás, hiszen kevés helyen van, de valóban az lenne az alap, hogy az érdeklődők bemenjenek és tapicskolják meg, és olvassák el végre a róla írt teszte(ke)t, ami egy csomó felesleges vissza-visszatérő kérdést megválaszolna. 
 Én is tapicskoltam-tapicskoltam a boltban (no meg szorgalmasan olvasom a topikot és a teszteket), és "látám, hogy ez jó", egyetlen baja van számomra, hogy nem víz- és porálló - merthogy éppenséggel én is Defy-ról tervezek váltani, majd ha lejár a hűségidőm.(#1014) sla75 Próbálgatási tapasztalataim alapján nekem a UI-ja is szépnek és logikusnak tűnt, minden könnyen megtalálhatónak. 
- 

sla75 csendes tag válasz  todorriskov

üzenetére todorriskov

üzenetéreKöszi a válaszokat,tuti ezt veszem majd!Nagyon sok telónak olvastam a fórumját,de ez a telefon hibátlan.A Sony SP-t néztem ki még,de döbbenet,hogy annak milyen hibái vannak!A többi telók hibáiról nem is beszélve!Én nem adnék ki így telefont,a piacra,úgy hogy nem működik normálisan!!Ez olyan mintha eladnék egy új autót,de még nem tökéletes!Mondjuk a fék!!Én is mondhatnám,hogy akkor fizetem ki,ha normálisan működik!Nem??? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.31
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Itt az a lényeg, hogy közvetlen a hardverrel egy virtuális gép kommunikál, azon fut az android. Ezért elméletben, szoftveres oldalon lehetne még javítani a teljesítményen. Az XDA-s kollega a játékteljesítményre keresett választ amikor rábukkant. Én is láttam az emulált meghajtókat a B905-B906 teszt szoftverben.
 Itt az a lényeg, hogy közvetlen a hardverrel egy virtuális gép kommunikál, azon fut az android. Ezért elméletben, szoftveres oldalon lehetne még javítani a teljesítményen. Az XDA-s kollega a játékteljesítményre keresett választ amikor rábukkant. Én is láttam az emulált meghajtókat a B905-B906 teszt szoftverben.