Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neonflake
tag
válasz
Daffchy
üzenetére
Melyik SW verziót használod? Én részemről ilyen hibát még nem észleltem, nagyon jól működik a közelség szenzor. Lehet kéne neked egy DLOAD-os B221 es szoftverelés, ha azzal sem jó sanszos, hogy gyári hibás az érzékelő.
Kammerer kollega említett egy energia kezelőt, ami úgyszint jelen van a Mate-n a beállításokban találod. Alapból az akkukímélő üzemmód aktív, érdemes a kiegyensúlyozott, de részemről a teljesítményt (4.2 SW: normál) használom.
-
törölt tag
válasz
Daffchy
üzenetére
Lehet, hogy nincs is ilyen beállítás, nekem még csak ezután lesz Mate-m, úgyhogy nem tudom. A Motorola Defy-omon a kijelzőbeállításoknál van, de logikailag sok helyen lehet, úgymint kiegészítő lehetőségek, energiagazdálkodás... Vagy sehol sincs. Lehet, hogy inkább a Motorolákra jellemző ez az ötlet.
Mindenesetre magát a kórtünetet a jelek szerint te is megtapasztaltad már más Androidon. Ez egy Android bug, ami van ahol előjön, van ahol nem. -
törölt tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Riasztó topik
- LEGO klub
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Akciókamerák
- Nintendo Switch 2
- Star Wars Outlaws teszt
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest