Hirdetés
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
B.i.L
senior tag
válasz
Joczika
üzenetére
Én nem is tudom mennyit telefonáltam,hogy készletet nem tudott nézni az biztos.Akkor lett Mate helyett az Lg F6.De mint utólag kiderült,rendelni is lehet.Boltban persze,mert interneten a készlethiány miatt nem engedte.Míg telefonos rendelést sem biztosítottak,pedig 6 éve hűségem van.Mondtam neki,hogy hozzák ki a Matét,de nemvolt sehol egy darab sem.Mondanom se kell percenként frissítettem a böngészőt,hátha lessz.Aztán két helyen is megrendeltem.Amikor mentem a hozzám legközelebbi Telenorba,hogy megveszem az F6_ot,elötte hívtak,hogy megvan a legmesszebbi boltban,de ekkorra már nem érdekelt.Messze is volt,és lemondtam a Mate'röl.Vidéken és Pesten több boltban voltam személyesen,de csak a harmadikban közölték azt a tényt,hogy meg kell rendelni.Gondolom a mérete miatt nem tartottak készletet.Ekkora tepsi nem illik egy 45 kilós kislányhoz

Aki meg amúgy sem alacsony,vagy szimplán csak ekkora kijelző kell neki,az meg csak meg veszi valahogy. -
DonLaca@
senior tag
válasz
Joczika
üzenetére
Én három napig használtam, de visszatértem a B221-re. Szerintem a 4.2 még csak valami oroszok által összebuherált béta lehet. Pl. deodexed appok a system mappában, akadozó működés. Három napig újra éreztem Sony feelinget
(előző telóm az volt). Gyorsan ment is vissza B221 rom. Inkább megvárom a hivatalos frissítést. Novemberre ígérték remélem sokat nem késnek vele.Inkább legyen unalmas a topic mint hogy arról szóljon mit hogyan kell megmókolni hogy működjön rendesen a teló.
Személy szerint nekem nagyon bejön hogy csak használom, 2-3 naponta feltöltöm és ennyi. 
-
todorriskov
csendes tag
-
nagymedve970
tag
válasz
Joczika
üzenetére
Üdv a klubban!
A SIM szolgáltatásnál nálam is ugyan ezt csinálja. Csak gondolom, de ez lehet, hogy azt a funkciót működtetné, mint ami régen is volt, ha jól emlékszem lekérdezhettél időjárást, névnapot tán még sport híreket is sztem, de ha tévednék azért ne kövezzetek meg
. Ez csak egy következtetés volt.
Egyébként meg az ez előtti telókkal csak ennyi bajom lett volna, akkor nem jutok el a Mate-ig.
Remélem sok jó élményed lesz még a kis tesóval. Én már 4. hónapja nyúzom szó szerint, de még nem találtam igazán olyat amibe problémát láttam volna.
-
todorriskov
csendes tag
válasz
Joczika
üzenetére
Nekem is azt írja,bár én csak most néztem meg.Eddig fel sem tűnt!

Ezt a funkciót eddig még nem használtam,nem is hiányzott.
Nem tudom,kinek hogy szuperál játék téren,de nekem eddig nem volt bajom a grafikával.
Moder Combat4-et végigvittem,játszottam rajra N.O.V.A. 3-at,NBA2K14 is tök jól fut rajta.
Kicsit melegszik,ha sokat játszom de 20-30 perc után amúgy i zsibbadnak az ujjaim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4525
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4528
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. )

(előző telóm az volt). Gyorsan ment is vissza B221 rom. Inkább megvárom a hivatalos frissítést. Novemberre ígérték remélem sokat nem késnek vele.
Személy szerint nekem nagyon bejön hogy csak használom, 2-3 naponta feltöltöm és ennyi.
. Ez csak egy következtetés volt.