Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Nigér
őstag
Budapesten nincs valami olyan offline bolt ahova besétálok és vehetek ilyesmi féle Mate tokokat?
Jobban szeretem vásárlás előtt szemrevételezni, megtapogatni, ilyesmi, ezért részesíteném előnyben az efféle vásárlást. - 

nagymedve970
tag
Felnőt méretű ruha zsebében szerintem kényelmesen elfér (ez nem a 40kg-ot jelenti vaságyastól

). Egyébként én is kabát belső zsebben vagy övtacsi félében hordom, de előfordúl, hogy a szövet naci zsebébe teszem és ott sem okoz gondot (nem tőr, nem nyom, nem feszül és főleg nem lóg ki 
 ) Egyébként meg javaslom, hogy nézz meg egyet élőben és ott tuti választ kapsz a kérdéseidre e téren, mert ez eléggé személy függő.
Még csak annyit, hogy a sok negatívum amit már biztos halhattál teszteknél vagy egyes márkafüggő (Pl.:Samsung) egyedeknél az szerintem mind egy nagy ba...ság. Itt tényleg max. a méret az ami gondot okozhat egyeseknek, de nekem pont ez az egyik jó benne. Így legalább kényelmesen lehet használni az irodai alkalmazásokat is többek között. Szerintem nagyon toppon van ez a teló, csak nem kell bele mókolni. De persze ez csak az én véleményem. - 

dauphin
aktív tag
Szia! Persze hogy lehet zsebben hordani! Én egyelőre övtáskában tartom, de ahogy majd hűvösebbre fordul az időjárás áttérek a bőrkabátom viselésére (a belső zsebét mintha a Mate-nek találták volna ki).
 De arra a kérdésre, hogy kényelmetlen-e, az már egyéni tolerancia kérdése. Kinek mi a kényelmetlen? Én személy szerint farzsebben semmiképpen nem tartanám (ez nekem soha nem jött be, más telefonnál sem!), belső/külső kabátzsebben pedig tökéletesen elfekszik, jól érzi magát ott és a súlya sem zavaró. - 

derrik
őstag
válasz

nagymedve970

üzenetére
						http://db.tt/DxmR5H2M
......bocs ezt tudja a tablet :-)
 - 

Norbi14
senior tag
Szemezek egy ilyen telefonnal, de lenne egy fontos kérdésem zsebben lehet hordani?
 Tehát elfér, nem kényelmetlen? - 

nagymedve970
tag
Megnéztem ezt az Obostore oldalt és örömmel töltött el, hogy szép választék van tokokból ehhez a modellhez. Sajnos ez a Telenyomorról, mint "forgalmazó, szolgáltatóról" nem mondható el. Nem, hogy választékuk, de egyszerűen semmilyen tok félét nem árulnak hozzá. Szerintem én is innen fogom majd megrendelni. Neked "derrik" mennyi idő alatt érkezett meg a tok és mi a véleményed, tapasztalatod róla?
A fedél részét hátra lehet teljesen hajtani sérülések nélkül? Ha esetleg egy pár közeli fotót megosztanál azt megköszönném. - 

Nigér
őstag
válasz

Gutenberger

üzenetére
						Üdv, szerintem ebben a topikban előbb kapsz választ a kérdésedre.
[link] - 

dauphin
aktív tag
Mennyire bonyolult/könnyű a beállítása? Csak azért kérdezem, mert nem vagyok egy műszaki beállítottságú, végigbabrálós/kipróbálós/ az a letöltöm-letörlöm-letöltöm-...-jaj-de-jó-megtaláltam-a-tökéletest típusú ember, nekem ezek a dolgok nehezek tudnak lenni, ha nem egyértelműek/szájbarágósak.

- 

dauphin
aktív tag
Újabb felmérést indítok
, a kérdésem azokhoz szól, akik használnak valamilyen launcher-t: milyet használtok és miért amellett tettétek le a voksotokat? Előre is köszönöm a válaszokat. 
U.i.: Hogyan tudom a Gmail kliens ikonjára rávarázsolni az érkezett/olvasatlan levelek számát? Külső programot kell telepítenem hozzá?
 - 

Brockey
csendes tag
válasz

Gutenberger

üzenetére
						A mieinken (B221 van már mindkettőn), Mobilhálózati beállítások menün belül olyan van, hogy "Csak 2G hálózatok használata (Kíméli az akkumulátort)", ez kiválasztható, és alatta van, hogy "Mobilszolgáltatók", na azon belül az összes 2G és 3G hálózatot felhozza, be lehet állítani a preferáltat is.
 - 

Gutenberger
tag
Sziasztok!
meg tudnátok írni, hogy hol lehet beállítani melyik hálózatot preferálja? Eddig Tab 2-őt használtam azon volt ilyen funkció, ezen csak 2G hálózat használatara van lehetőség. A többi automatikus lenne?Előre is köszönöm!
 - 

szabioister
csendes tag
Fene tudja. A hétvégén megpróbálok egy factory reset-et, ha az sem jön be, akkor megy vissza a b113, az nálam hibátlan volt. Ez mostanra már alvás közben is eldobálja néha a kapcsolatot.
 - 

Brockey
csendes tag
válasz

nagymedve970

üzenetére
						nagymedve970: Te milyen verziót használsz? Mármint Navigont. 4.9.2.? Play-ről vásárolt? Privátban is válaszolhatsz, hogy ne offoljunk.
 - 

Brockey
csendes tag
válasz

szabioister

üzenetére
						Na megjött a nejem Mate-je is.Teljesen ugyanaz, mint az enyém volt egy hónapja, független, B113 fw verzió.
Az enyém (frissítve B221-re) nem (mindig) látta a wifit, amikor a Navigon 4.9.2-vel szórakoztam (telepítés alatt és után is volt problémám vele), de én ezt a Navigon hibájának gondolnám (3x újraindította a telcsit). Máskor eddig 1 hónap alatt nem volt gond a wifivel (sem).
Valaki tudna bővebbet írni a Navigonról? Csak a térképek frissítése miatt erőltetném, eddig nem tett mély benyomást rám. (Bár az is igaz, hogy még csak a telepítés fázisáig jutottam és nem a Play-ről vettem meg
 .) - 

Neonflake
tag
válasz

szabioister

üzenetére
						Ilyet nem tapasztaltam, egyből csatlakozik otthon is és munkahelyen is. Esetleg limitáld a Wifi Frekvencisávot 2.4Ghz re.
 - 

szabioister
csendes tag
Másnak nincs problémája a wifivel a b221-n?
Konkrétan az a gond, ha kikapcsolt kijelzővel megszakad a kapcsolat (pl elmegyek boltba), akkor nem csatlakozik fel újra a hálózatra, csak ha bekapcsolom a kijelzőt. Ha csatlakoztatva van, akkor frankón tartja, azzal nincs gond. Ugyanez vonatokozik pl a llama progira is, az is csak akkor vált profilt, ha bekapcsolom a kijelzőt. - 

Neonflake
tag
Most ez így hirtelen nem jött át, de próbáld ki az intelligens háttérvilágítást ki/be kapcsolni hátha javul a dolog. Amúgy tényleg csak este látni, de szerintem ez nem zavaró, ez nem egy Amoled panel. Valamint dícsértessék, hogy nem az

Felcsigáztál felraktam egy RGB tesztet. Nos felül látok bevilágítást alul szinte semmi. Navisáv szintén nem változtat ezen.
 - 

derrik
őstag
válasz

Neonflake

üzenetére
						Homogén színekkel tesztelve minimálisan látszik alul és felül egy kicsit lekerekített szélű szűrkés sáv, alul vastagabb de halványabb, fent sötétebb. Most azért nem értem mert ha az alsó kapcsoló dokkot hozom be akkor is beljebb ugrik az egész, tehát a vastagsága nem csökken.....
 - 

Neonflake
tag
Amúgy beteszteltem tüzetesen a teljesítmény energia profilt megspékelve egy feles fényerővel (csak semmi automatika
. Meglepő de nem esett vissza annyit az üzemidő mint amit vártam. De így legalább mindig olvasható és pl. a webböngészés Opera Classicban érezhetően gyorsult. - 

Neonflake
tag
válasz

cicabajszika

üzenetére
						Ez nem repedés hanem a gyártás során keletkezett heg. Ha azon kívűl van valami az már gond
 Amúgy már három esése volt a telómnak nem nagyon viselte meg. - 

cicabajszika
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja én is megvettem és nekem is van a 4sarkon olyan kis hajszálrepedés. Most akkor ez hiba?
 - 

derrik
őstag
válasz

szabioister

üzenetére
						....repedés?? Én meg most néztem sötétben a kijelzőt alul és felül be van szürkület, mint egy 5 éves Samsung!
 - 

szabioister
csendes tag
Nálam 3 oldalon tuti repedés van. Valószínű, hogy itt a sarkokban illesztették össze a keret részeit és nem egy anyagból van. Ez még az ép keretnél is látható kicsit. Pont emiatt repedhetett itt szét, gondolom a feszülés miatt. Arra gyanakszok, hogy a tegnap esti játék alatt fellépő hőtágulás miatt a teló belseje szétfeszítette a keretet.
 Ez egyértelműen szerelési hiba. - 

Brockey
csendes tag
válasz

szabioister

üzenetére
						Biztos, hogy az repedés? Most megnéztem, és nálam látszik egy keresztcsík mind a négy saroknál, de nem tűnik repedésnek, inkább a design részének gondolnám. Legalábbis tapintásra nem érzek törést, simának érzem.
 - 

DanQuijote
csendes tag
válasz

szabioister

üzenetére
						Hát ne. Mindenképp vidd vissza, a lehető leghamarabb, hátha sikerül egy csere.
 - 

szabioister
csendes tag
válasz

DanQuijote

üzenetére
						Az marha jó. Egy nyilvánvalóan látszó anyaghiba miatt én szívjak? Hát ne legyen igazad.
 - 

DanQuijote
csendes tag
válasz

szabioister

üzenetére
						Szerintem semmi jóra ne számíts. Az első dolog a szervízben amit néznek, a külsérelmi nyomok. Ha csak egy pötyöt is találnak, már rádverik, hogy leejtetted. Persze lehet, hogy vannak kivételek, de olyanról még nem hallottam.
 - 

szabioister
csendes tag
Ma azt vettem észre, hogy a szürke keret a telefon sarkainál keresztben megrepedt. 4 sarokból 3-nál repedés van és a negyediken is látszik, hogy gond lesz. Nem olyan feltűnő, csak ha nagyon keresem, akkor látszik.
Valakinél produkált már ilyet? 2 hetes a készülék, vigyáztam rá, mint a hímes tojásra, egyetlen karc sincs rajta. Szóval én biztosan tudom, hogy nem az én hibám. Mire számíthatok gariztatásnál? - 

derrik
őstag
válasz

optimus123

üzenetére
						.....a gyári fólia ami rajta van az csak védő fólia. Én az Obostore-ról rendeltem 1 dolláros fóliát. Nagyság rendekkel áttetszőbb annál ami rajta van. A gyári bemattult a Swype használattól, ez eddig nem, plusz egy kitámasztós Nilkin tok 12 dodó. Ezért összesen magyar Huf-ban 3700 vonódott le.
 - 

dauphin
aktív tag
válasz

optimus123

üzenetére
						Én rakattam rá, méghozzá mattfényűt, ami elvileg nem gyűjti az ujjlenyomatokat (de sajnos ezen is látszódnak a tapizás nyomai, és ráadásul még nehezebb tisztítani, mint a sima üveget! Van valakinek ötlete, hogy miképpen lehetne gyorsan és hatékonyan eltüntetni a fóliáról ezeket a foltokat?) Valóban tompítja a színeket (a mattfényű igencsak, a fényesről nincs tapasztalatom), ez kissé visszavesz az élményindexből!
 Tehát, aki erre háklis, annak nem ajánlom. Elvileg Gorilla Glass üveg van rajta, tehát strapabíró konstrukció, de hogy mennyire karcolódik arról fogalmam sincs (ezért is van a telómon fólia, megelőzősképpen). Ez segített valamennyire? 

- 

Brockey
csendes tag
válasz

optimus123

üzenetére
						Nekem van rajta, kb. egy hetet vártam rá, én anélkül el sem tudnám képzelni. Amíg nem jött meg, addig rajta hagytam a gyári védőfóliát, ami a jobb felső saroktól kezdve elkezdett lejönni és lifegett rajta.
 - 

DanQuijote
csendes tag
válasz

optimus123

üzenetére
						Nekem nincs rajta, mindig leszedem. Szerintem tompít a kijelzőn, (nem csak ennél) inkább kockáztatok de teljes pompájában szeretném látni. Épp most rendeltem meg egy tokot hozzá, így már biztosan nyugodt leszek, gorilla glass ide vagy oda.

- 

optimus123
csendes tag
Kössz a válaszokat! Még azt szeretném kérdezni hogy nektek van rajta fólia? folia nélkül nemfog karcolodni?
 - 

dauphin
aktív tag
válasz

optimus123

üzenetére
						Én meg ezt az app-ot használom: My Data Manager.
 - 

DanQuijote
csendes tag
A Primo tökéletesen fut rajta. Csak éppen szükségeltetik hozzá egy pici trükközés, amely csupán annyiból áll, hogy mielőtt elindítanánk az Igo-t, el kell rejteni az alsó navigációs sávot, különben téves visszajelzést kap a progi a meglévő felbontásról.
Én használtam mindkét navit, de szvsz a Primo sokkal jobban teljesít és mutat mint a Sygic.(#555) optimus123:
Nem szükséges külön programot feltelepítened, így is túl sok van rajta gyárilag. A beállításokban a Mobilhálózatok alatt található Továbbiak pontra kattintva, Adathasználat címen pontosan meg tudod nézni mennyit használtál fel eddig. - 

Nigér
őstag
válasz

optimus123

üzenetére
						Üdv a csapatban!
Én ezt az appot használom és ajánlom:
3g Watchdog
[link] - 

optimus123
csendes tag
Sziasztok! tegnap én is mate tulaj lettem.!
 durva cucc eddig csak jót tudok mondani rola.
Nemtud valaki javasolni nekem egy olyan appot amivel figyelni tudom hogy mennyi mobilnetet hasznaltam el, illetve mennyi áll még rendelkezesemre?? - 

rr100
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon szimpatikus amiket eddig olvastam erről a telóról
 , egy dolog tart még vissza, hogy navi-ról nem tudom konkrétan, hogy melyik megy, melyik nem (pl Primo elindul rajta? 
 ) - 

jericho69
tag
Meguntam a fekete hátlapot, így aztán befehéredtem

- 

dauphin
aktív tag
Szerintetek melyik a legjobb app arra, amellyel ellenőrizni tudom az appok működését (pl. hányszor ébresztik a telefont, mekkora az energiaéhségük, stb), és amit jószívvel ajánlanátok. Köszönöm szépen.

- 

Brockey
csendes tag
válasz

nagymedve970

üzenetére
						Ugyanígy gondolom én is, ezért beszéltem rá a feleségemet is egy ilyen készülékre (ami még nem érkezett meg). Amíg a 4G hiánya nem lesz érezhető (ezt min. 3-4 évre saccolom, de lehet, hogy soha nem fog hiányozni), addig ettől jobb telcsi nem lesz számomra. Gyors töltés, lassú merülés (erről fentebb írtam már), kényelmesen nagy képernyő a böngészéshez, e-mailek olvasásához. Én nagyrészt ezekre használom.
Az előző telefonom (LG 2X 512 MB Ram) szabad memóriája 50-180 MB között volt, 60 alatt érezhetően belassult (netezés nem volt élvezhető, mindig lassú volt, volt amikor magától újraindult), task killerrel kilőttem az összes progit, felment 150-180 közöttire. Most ezek a számok 1000-1300 között vannak
 . A régit 2-3 naponta újra kellett indítani, ezt most ha zavar, hogy 1000 alá megy, 2 hét után indítom újra, hogy 1200-1300 legyen. Ég és föld a különbség a 2GB és 512 MB Ram között, semmi belassulást nem érzek rajta.
Ha negatívumot akarnék írni, akkor a régi processzor léte (?, ha jól írom, K3V2, amint mint fentebb írtam, én nem érzem, hogy rossz lenne), a rövidebb (100cm) töltőkábel (az előző 120cm volt), és a HD-s filmek wifin való akadása. De nekem ezzel együtt tökéletes telefon. Aki ugyanezekre használná, csak ajánlani tudom, mert (nálunk legalábbis) hosszútávú megoldás lesz. - 

Teetuss
csendes tag
Ha nem valna be az emotion ui, enged mast, pl ADW telepiteni marketrol?
 - 

nagymedve970
tag
Ma feltoltam rá a navigon nevű navigációs progit és élesben kipróbáltam a GPS-t.
Hát mit is mondjak... Ku...va jó!!!!!!!

Pörög mint állat dolgozik ezerrel. Ahogy bekapcsolom már szinte azonnal van kapcsolat és tökéletesen teszi a dolgát. 

Bocs "Samu", de éljen Huawei mate

Első ketyere ami nem kel mókolni semmit és nem az jön le, hogy ez sem vagy az sem igazi benne és a végén pedig kütyü csere. Huawei Ascent Mate, te vagy az isten

Lehet, hogy egy pöttyet elfogult vagyok?! Nem hiszem. - 

Neonflake
tag
Egy Rootos kollega B221-es SW vel nevezze át az /etc/audio/codec mappát codecold ra. Most működik a hangerő növelés kimondottan hallani.

- 

Neonflake
tag
A rendszer folyamatos eléggé, mint céges teló, biztos jó lenne az üzemideje miatt. A kézbe elfér, de a Note 2 még a Note nál is kevesebb szélességgel bìr. Ezt muszály lesz kipróbàlnod boltban, hogy tudod e vállalni és kis idő kell átszokni. Nekem mostanában kezd ráállni a kezem, ahogy forgatom stb. Phabletről phabletre amúgy talán könnyebb a váltás.
 - 

Neonflake
tag
válasz

DonLaca@

üzenetére
						Ez szépen lezajlott akkor
 Reméljük nem raknak utólag hálózárt bele, az senkinek nem lenne jó. Ha megfelel az a lényeg, itt a fórumba igyekszünk rájönni a dolgokra. Mate tulajok sokasodjatok 
Most ìgy retrospectbe, màr lassan 2 hónapja használom. A számítógéphasznàlatom visszaesett, nem beszélve a napi szintü ROM cseréről ami a Note-nál volt esedékes. Frissítések jönnek, Root van, nincs itt baj, csak reggelre töltsem fel, mert màr elszoktam a mágikus USB kábeltől

- 

Neonflake
tag
Igen ez jó dolog nem is kicsit
 De hozzà teszem ez a cég nagyban hozzájárult az elérhető androidos készülékekhez, pl. nekem is az első amin az Androidot egyáltalàn megismertem. A közép alsó szegmensben diktàlja a mai napig az egészséges àrversenyt. Costumer supportot kell még tolni, de alakul a fejlesztési ütem is lassan. - 

dauphin
aktív tag
Sziasztok! Tapogatódzó kérdés a frissítésről: milyenek az első tapasztalatok róla? Mik a változások, jobb lett mint volt, vagy tapasztaltatok visszalépést benne?
 - 

DonLaca@
senior tag
Sziasztok. Ma vettem én is egy ilyen készüléket a Telenornál. Az ügyintézők nagyon segítőkészek voltak, simán belementek hogy kipróbálhatom Telekomos kártyával is vásárlás előtt. Arra hivatkoztam hogy két kártyával fogom használni a sját Telenorossal és a céges Telekomossal és csak akkor kell ha független. Azt mondták biztos hogy nem független de most már ők is kíváncsiak rá
 . Független 

. Öröm és bodotád...
Xperia S-em volt, hát ég és föld a két telefon. Rom mókolgatás nélkül minden funkció benne van a rendszerben. Nem úgy mint a Sony-éban. 2 évig nyúztam az Xperiat és utána megváltás ez a telefon. Ezt első nap lemerem írni amit ezzel a telóval nyomtam végig. - 

Neonflake
tag
No kisebb utánajárásnak hála rájöttem, hogy a két sor amit ki kell kapcsolni a local.prop-ba az csak a magas hangerő figyelmeztetést szünteti meg. Kutatom tovább a megoldást.
 - 

Brockey
csendes tag
Közvetve magyar munkahelyeket támogatunk Hüvely Máté vásárlásával

- 

derrik
őstag
Hátha valakinek segítség!
A B221 frissítés vagy a Root vagy a sok fagyasztott app miatt helyi frissítésként nem települt........-A B113 Simán visszament helyi frissítéssel, és megjelent az OTA-ban a B221!
-A SimLock nem zár vissza!.....arra az esetre ha valakinek szerviz vagy más ok miatt vissza kellene állnia! Régebbi Hawaii telefonoknál ez nem volt ilyen eccerű /g300/
 - 

hori13
tag
Sziasztok! Egy ilyen Huawei telefon vásárlásán gondolkodom, céges mobil lenne belőle. Jelenleg note2- őt használok tehát szeretem a tepsiket
 Az lenne a kérdésem, hogy mennyire vagytok megelégedve a telefonnal? Konkrétan az érdekelne, hogy a rendszer működése mennyire folyamatos illeteve, hogy a mérete miatt mennyire kézreálló ( tenyér barát) a telefon a note 2-őhöz képest? A válaszaitokat előre is köszönöm! - 

dauphin
aktív tag
válasz

cicabajszika

üzenetére
						Megértelek. Én is hosszú-hosszú napokig bújtam a netet infókért a telcsiről. A végére rájöttem, hogy nem lehet mindenre választ kapni, bele kell vágnom a közepébe, ha véget akarok vetni a felesleges körök futásának. Hát fogtam magam és beszereztem egyet a Telenortól. És nem bántam meg.
 - 

dauphin
aktív tag
válasz

cicabajszika

üzenetére
						Belső tárhely 8GB (nem keverendő össze a 2GB-os méretű RAM-mal), ebből 4,68 GB a szabadon felhasználható memória, a többit a rendszer foglalja le. Ajánlom a fórumindító cikk elolvasását, sok kérdésedre választ kaphatsz rá: Huawei Ascend Mate - Tepsi a haverom.

- 

cicabajszika
csendes tag
Köszi!

Mennyi a belső tárhely? 2GB? - 

dauphin
aktív tag
válasz

cicabajszika

üzenetére
						Nálam egy Samsung Pro microSDHC 32GB (class10)-es kártya üzemel.
 - 

storm4
aktív tag
válasz

cicabajszika

üzenetére
						Üdv!
Nálam egy ilyen muzsikál:
Transcend Micro SDHC Class 10 32GB - 

derrik
őstag
......sajna nekem a b221 nem megy fel ....7-es kóddal hibát dob! Lehet a root miatt. A b113 simán vissza tehető?
 - 

cicabajszika
csendes tag
Memóriakártyát tettetek bele?
 - 

storm4
aktív tag
Nálam ezek vannak telepítve:
Gyári:
Facebook
Chrome
Google keresés
Google Play Music
Google+
Hangouts
Kingsoft Office
Street View on Google Maps
Térkép
Twitter
YouTubeSaját telepítés:
Antutu
Fancy Widget
Galaxy S3 háttérkép
Gmail (lehet ez is gyári)
GSam Battery Monitor
Időkép
LG TV Remote
Opera Mobile Classic
Month Calendar Widget
Nova Launcher
Poweramp
Speedtest
Sygic
True Weather 3D
Viber
Wifi Toggle Widget - 

dauphin
aktív tag
válasz

kabalapasika

üzenetére
						100%-os biztonsággal nem mondhatjuk el, hogy mindegyik Mate független. Elképzelhető, hogy csak az első rakat szállítmány ilyen, és a gyors piacra dobás miatt nem maradt idő arra, hogy szolgáltatófüggővé tegyék őket. Lehet, hogy az összes az lesz - mármint "free". De mondom mindez találgatás, biztosat csak akkor tudhatsz meg erről, ha "van vér a pucádban
 " és beleteteted a különböző szolgáltatók SIM kártyáit vásárlás előtt a telefonba. 
 Működhet? Így persze zsákbamacskának tűnhet, de ha visszaolvasol a fórumban, akkor láthatod, hogy igen sokunknak független a készüléke. Lehet, hogy bele kéne vágnod?U.i.: Egy ötlet, elképzelhető, hogy sikerülhet: (#464) szabioister fórumtárs hozzájutott egy kódhoz, amit ha beütsz a tárcsázóba, megmutatja, hogy függő-e vagy sem a kínált mobil. Szerintem megéri megpróbálni. Veszteni nem veszthetsz vele semmit. Remélem nem túl nagy butaság, amit ajánlottam.

- 

Nigér
őstag
válasz

cicabajszika

üzenetére
						A 464-es hsz alapján az enyém független, Telenornál vásárolt motyó.
 - 

cicabajszika
csendes tag
válasz

kabalapasika

üzenetére
						itt többen írták, hogy elvileg az

- 

kabalapasika
tag
válasz

cicabajszika

üzenetére
						Köszi!
De biztosan kéne tudnom!Mert nem lehetek praktikumos!Vodafonos céges kártyám van!Nem próbáltathatom bele vásárláskor

- 

lexter00
őstag
Ha nincs a Jiayum akkor ezt vettem volna a telenyortól a mostani csomagomba eltudtam volna hozni 19500ft + 12x3790ft-ér ennyit nekem már megért volna Smarttarifa extrám van igaz szűken mérik a perceket csak 50 perc lebeszélhető de 500 mega net(ami 2014 jan 15-ig korlátlan) + ingyen deezer hozzáférés van amit nagyon-nagyon szeretek.
 - 

cicabajszika
csendes tag
válasz

kabalapasika

üzenetére
						Igen, elvileg független.

- 

kabalapasika
tag
Sziasztok!
Ha jól értem a telenornál 90 ezerért függetlenül árulják praktikum feltöltős csomaggal?
Köszi a választ!
 - 

storm4
aktív tag
válasz

pirintgabor

üzenetére
						Üdv!
Antutu 4 a mai frissítés után : - 

dauphin
aktív tag
válasz

cicabajszika

üzenetére
						You're welcome!
 - 

dauphin
aktív tag
válasz

cicabajszika

üzenetére
						Amit én eddig letöltöttem és használok is a "tepsimen" a következők (fontossági sorrend nem volt szempont
 ):NoLED;
aFirewall;
Gravity Screen On-Off;
Android Weather;
AnTuTu Benchmark;
Clean Master;
Dropbox;
Google Drive;
Galaxy S3 Élő háttérkép;
Google Keep;
MultiTouch Tester (szórakozásnak
 );
MX Player;
BSPlayer;
My Data Manager - Data Usage;
Wi-Fi Matic;
WiFi Widget.U.i.: Srácok, nálatok mik vannak fenn?
 - 

cicabajszika
csendes tag
Igazából a Családban mindenki T-Mobileos...
 Én olyan csomagban vagyok, hogy csak akkor lehet ilyened, ha net, TV, telefon minden T-s 
 szóval utánam nem olyan sok pont jár, de a többiek maradnak és ugyan úgy mennek a pontok, mert 1 néven van. 
 - 

dauphin
aktív tag
válasz

cicabajszika

üzenetére
						Hogy megéri-e átmenni a Telenorhoz? Saját, tudatos (mérlegelt) döntésednek kell lennie. Mérlegelned kell az előnyöket és a hátrányokat mellette és ellene. Mit nyersz vele és mit vesztesz? Szerintem csak a telefon miatt ne válts szolgáltatót, így elvesztheted az eddigi mobilcégednél felhalmozott "szolgálati idődet", amit később akár sok-sok nyerő forintra tudsz váltani (akár egy jobb telefonra tudsz beruházni igen jó feltételek mellett). Új előfizetőként máshol csak az alapokat kapod meg. De ez csak én véleményem, teljesen szubjektív: tehát nincs kőbe vésve!

Új hozzászólás Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - További aktív témák...

- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
 - Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
 - Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
 - Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Egyébként én is kabát belső zsebben vagy övtacsi félében hordom, de előfordúl, hogy a szövet naci zsebébe teszem és ott sem okoz gondot (nem tőr, nem nyom, nem feszül és főleg nem lóg ki 
 ) Egyébként meg javaslom, hogy nézz meg egyet élőben és ott tuti választ kapsz a kérdéseidre e téren, mert ez eléggé személy függő.

De arra a kérdésre, hogy kényelmetlen-e, az már egyéni tolerancia kérdése. Kinek mi a kényelmetlen? Én személy szerint farzsebben semmiképpen nem tartanám (ez nekem soha nem jött be, más telefonnál sem!), belső/külső kabátzsebben pedig tökéletesen elfekszik, jól érzi magát ott és a súlya sem zavaró.

a Nova-nak

.)