Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
derrik
őstag
válasz
optimus123
üzenetére
.....a gyári fólia ami rajta van az csak védő fólia. Én az Obostore-ról rendeltem 1 dolláros fóliát. Nagyság rendekkel áttetszőbb annál ami rajta van. A gyári bemattult a Swype használattól, ez eddig nem, plusz egy kitámasztós Nilkin tok 12 dodó. Ezért összesen magyar Huf-ban 3700 vonódott le.
-
dauphin
aktív tag
válasz
optimus123
üzenetére
Én rakattam rá, méghozzá mattfényűt, ami elvileg nem gyűjti az ujjlenyomatokat (de sajnos ezen is látszódnak a tapizás nyomai, és ráadásul még nehezebb tisztítani, mint a sima üveget! Van valakinek ötlete, hogy miképpen lehetne gyorsan és hatékonyan eltüntetni a fóliáról ezeket a foltokat?) Valóban tompítja a színeket (a mattfényű igencsak, a fényesről nincs tapasztalatom), ez kissé visszavesz az élményindexből!
Tehát, aki erre háklis, annak nem ajánlom. Elvileg Gorilla Glass üveg van rajta, tehát strapabíró konstrukció, de hogy mennyire karcolódik arról fogalmam sincs (ezért is van a telómon fólia, megelőzősképpen). Ez segített valamennyire?

-
Brockey
csendes tag
válasz
optimus123
üzenetére
Nekem van rajta, kb. egy hetet vártam rá, én anélkül el sem tudnám képzelni. Amíg nem jött meg, addig rajta hagytam a gyári védőfóliát, ami a jobb felső saroktól kezdve elkezdett lejönni és lifegett rajta.
-
DanQuijote
csendes tag
válasz
optimus123
üzenetére
Nekem nincs rajta, mindig leszedem. Szerintem tompít a kijelzőn, (nem csak ennél) inkább kockáztatok de teljes pompájában szeretném látni. Épp most rendeltem meg egy tokot hozzá, így már biztosan nyugodt leszek, gorilla glass ide vagy oda.

Új hozzászólás Aktív témák
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
- HP 65W töltő eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tehát, aki erre háklis, annak nem ajánlom. Elvileg Gorilla Glass üveg van rajta, tehát strapabíró konstrukció, de hogy mennyire karcolódik arról fogalmam sincs (ezért is van a telómon fólia, megelőzősképpen). Ez segített valamennyire?