-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaminski
tag
Sziasztok!
Kezdetektől megvan a teló, de a topikot nem követem azóta. T függő telóm van és ez a gps probléma nálam is megvan. Eddig csak túrázásra- bicikizéshez használtam az útvonal rögzítéséhez(Locus). Itt is folyamatosan eldobálta a jelet. Zavart a dolog, de ez van.
Viszont januárban egy nagyobb autós utazáshoz kellene a gps. Egyszeri akalomra nem vennék céleszközt, de időre kell mennem és nem szeretnék kóvályogni.
Kipróbáltam az igo szülinapi appját, 20km-ből 5km-t navigált
Régen azt olvastam, h T-függő telót nem lehet móklni.
Mi helyzet azóta ezzel a problémával? Tudnék rá egyáltalán vmi romot rátenni, olyat is amin működik a gps?
Elnézést, ha a kérdés már sokszor át lett rágva!Honor 8
-
nandude
tag
Sok mókolás után (firmware telepítés kézzel, stb) az történt, hogy összesen 1,19 GB belső tárhelyem van a telefonon. Gondolom valami hülyén van formázva, vagy ilyesmi. Mi ilyenkor a teendő? TWRP-ben van valami mód arra, hogy kijavítsam?
-
atonement
csendes tag
Sziasztok!
Telekomos G620S-unk van, arra az 5.1-et lehet telepiteni, igaz?
A GPS hogy mukodik 5.1 alatt? A gyari ROMon elegge pontatlan es sokszor elvesziti a jelet.
Koszi! -
Ubul02
tag
Sziasztok!
Akkor igazából nem nagyon érdemes frissíteni szerintetek? Igazából nem is volna semmi haszna?
Köszi! -
Lacusch69
tag
Akkor ez most megint elbarmolja a rootot? Inkább nem is frissítem...
Egy Volvóval ütközni teljesen veszélytelen. Ha egy Saabban ülsz...
-
Becy44
csendes tag
Egy nap tesztelés után kijelenthetem, hogy a B265 frissítés után nem sok minden
változott.Az mkv fileoknál beragad a médiaszerver és tekeri a procit.A gps meg
össze-vissza mutatja a pozíciómat.A próba alatt volt ahol a
térkép szerint a kertekbe mentem nem az úton.
Én elrakom tartalék telónak és használom a Lumia 640-t.[ Szerkesztve ]
-
joebond
újonc
A három gombos módszerrel nyitott, rootolt telefonra is felmegy a frissítés. Természetesen kötelező előtte a mentés, mert gyalul mindent. Ilyenkor visszamegy a gyári recovery is, ami arra is jó, ha garis probléma miatt vissza szeretnéd tenni az eredeti rendszert!
Rootolt telefonnál egyébként csak ez a módszer működik...
A gps probléma javítását én is nagyon vártam volna! -
Looserke
őstag
Megjött az OTA 265 telekomosra.
-
Melack
veterán
Offline frissítésnél törlődnek az adatok vagy sem?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
xemelon
tag
Elvittem biciklizni a 265-ös romot, nem lett jobb a GPS.
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Talált már valaki megoldást az kevés belső tárhelyre? Van 3 játékom, amivel játszok. Maga az android nem tudja átrakni őket SD kártyára. Próbáltam jelenleg folder mount appot használom, ami működik is, csak az a baj vele, hogy bár fizikailag az SD kártyán vannak a fileok, de a teló azt hiszi hogy belső tárhelyen vannak. Így hiába van több GB szabad hely, nem enged telepíteni, mert azt hiszi nincs hely.
(#3264) FroZone99: Próbáltad azt a megoldást amit még régebben javasoltam? Nekem simán elindul a TV GO cm 12.1-en.
[ Szerkesztve ]
-
Rula
tag
Nem valasz akart lenni....
Ha valaki esetleg talalna changelogot, vsgy eszrevenne valami valtozast ,nyugodtan megoszthatna 😄
Szerintem egy egyszerű hibajavítást tartalmazó update volt.. (nem reg volt valami mms-s sebezhetoseg, csak mar nem tudom, hogy lehet ellenorizni, hogy a telefon vedve van ellene...)
szerk: eddig annyit észrevettem, hogy a több képernyő appot már nem lehet letörölni
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Ja, hogy telefonon keresztül frissítetted? O, ezt jó tudni, köszi. Akkor nem is gomb kombináció kell, hanem szoftveresen a settingsben. (Akkor viszont a G510-en is hasonlóan csinálhattam, de már megkopott az emlék.)
dokee78 Én nem néztem. Csak leszedtem a képfájlt, microsd-re másoltam és nyomtam a három gombosat. (Mint kiderült fentebb, elég lett volna a settingsből frissíteni. Na mindegy, úgy is alapállapotban volt.)
[ Szerkesztve ]
-
-
janeszgol
félisten
Még tart a folyamat. Ha bebootolt, akkor megnézem, formattált-e. Elméletileg ha totál gyári minden, akkor ez egy OTA frissítéssel ér fel. (G510-en így történt.) Tehát nem szabadna factory resetelnie.
A dload mappa 1,8 gigabájt!!funk648 Erre sajnos nem fogok tudni válaszolni, mert nem ezt a telefont használom a minden napokban. Ez tartalék.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Nem hiszem el,nem találok működő ROOT megoldást.
-
Becy44
csendes tag
Végre!!!
Tényleg B265 frissítés jött ki.
Pedig már lemondtam róla. hogy lesz valami frissítés.
Kíváncsi vagyok megoldódott e a Gps probléma. -
Melack
veterán
Nah, a korábban jelzett szarlassú a rendszer egy nyamvadt appnak volt köszönhető: Clean Master. Amióta azt letörölte feleségem, ismételten száguld a rendszer.
B265: changelog van hozzá? Meg az OTA nálam is fontos lenne, mert feleségemnek lassan munkaeszköz a teló
[ Szerkesztve ]
-
xemelon
tag
Felraktam, tényleg új 265-ös.
-
izzsi
csendes tag
P8 Lite-ról valakinek van esetleg tapasztalata? Lehet, hogy az lesz a befutó
Értem én hogy benzin, de mi hajtsa?
-
sz.balazs.95
veterán
Van olyan, akinek elég az 1GB?
Nekem konkrétan 2 appot nem képes bent tartani a memóriában, de sokszor még egyet se.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
efká
tag
végre fenn a B256: [link]
-
Vicro
csendes tag
Milyen romot érdemes feltenni a telefonra, ami tartalmazza az EMUI 3.0--át?
Napfényes üdvözlettel, Viktor
-
FroZone99
aktív tag
Sajnos a surdu_petru befejezte a telefonra romok portolását
De ami megvan az jó működik ez a lényeg -
janeszgol
félisten
A Honor 4C nagyon jó telefon. Esetleg LG Spirit? Mondjuk én ha most vennék kb 50 ezerért telefont, Huawei Y6-ot vennék, de a 2 giga ramosat (dual sim, az itteni tesztet olvasd el előtte!!!). Vagy Honor Holly? Olcsóbb 3G-s alternatíva, de jó telefon (MTK MT 6582 van benne). Bár vannak nála jobb vételek (amúgy is kifutó darab).
Használtan Samsung Galaxy A5 vagy Samsung Galaxy S4, függetlenül. Vagy újonnan Samsung Galaxy J5.
-
FroZone99
aktív tag
Szia!
Szerintem azt döntsd el /ha nem a külsővel és a hardwerrel/ akarsz foglalkozni hogy mire is kell pontosan.Azért mondom ezt mivel én csak átlagos használatra használom és arra tökéletes, ha lenne egy s6edge-m azt se tudnám másra használni de benne lenne plussz egy százas.
Itt igazábol az a kérdés játszol -e mert ahhoz kell a vas, a többire egy középkategóriás elég.
Hogy igazán témához vágjon én is néztem a P8 Lite-t és mondom nekem nem érte meg az a plussz pénz de ha már eldöntötted mennyit tudsz ráadni akkor Mobilaréna tesztek és akkor jól fogsz dönteni.[ Szerkesztve ]
-
izzsi
csendes tag
Vajon akkor mi tévő legyek? Mit válasszak helyette? Ami árban, tudásban(főleg kamera fronton) és minőségben ugyanazt a szintet hozza? Vagy áldozzak egy kicsit rá és P8 Lite vagy G7-et? Nem tudom miért, de a G620S meg tetszett, azután valamiért Huawei párti lettem
-
Melack
veterán
A szervíz óta iszonyat mód laggol a telefon, akad, mondhatni szörnyű. HR-en túl van vmi megoldási javaslat?
-
izzsi
csendes tag
Mi van most, hogy sehol sem lehet rendelni a telót?
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Kérdezném,hogy miért csinálja azt a teló,hogy kiírja,hogy sd kártya eltávolítva? Csak annyit kell csinálnom,hogy kihúzom-visszatolom a helyére,utána jó egy darabig. Mostanában naponta egyszer így szórakozik velem. Kártya,vagy a teló vacakol? Köszi előre is a választ!
Üdv: Attila
-
dokee78
félisten
válasz sz.balazs.95 #3202 üzenetére
Hangerő le és POWER
-
sz.balazs.95
veterán
miért van az, hogy power + vol down kombinációval egyszerűen nem tudok screenshotot lőni? :c
Egyedül állapotsávból tudok, gyorsgombbal, ami van, hogy működik, van, hogy nem.
Mostanában pl. az sem megy.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
aRm1n
aktív tag
Tud valaki javasolni egy kamera alkalmazást, ami cm13-al működik és helyettesíti a gyárit? Esetleg elérhető valahol a cm13 saját kamerája? A Google kamera nem enged SD-re menteni, és egyelőre nem akarom újraflashelni a romot másik gappsal...
Samsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest