Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaminski
tag
Sziasztok!
Kezdetektől megvan a teló, de a topikot nem követem azóta. T függő telóm van és ez a gps probléma nálam is megvan. Eddig csak túrázásra- bicikizéshez használtam az útvonal rögzítéséhez(Locus). Itt is folyamatosan eldobálta a jelet. Zavart a dolog, de ez van.
Viszont januárban egy nagyobb autós utazáshoz kellene a gps. Egyszeri akalomra nem vennék céleszközt, de időre kell mennem és nem szeretnék kóvályogni.
Kipróbáltam az igo szülinapi appját, 20km-ből 5km-t navigált
Régen azt olvastam, h T-függő telót nem lehet móklni.
Mi helyzet azóta ezzel a problémával? Tudnék rá egyáltalán vmi romot rátenni, olyat is amin működik a gps?
Elnézést, ha a kérdés már sokszor át lett rágva! -
nandude
tag
Sok mókolás után (firmware telepítés kézzel, stb) az történt, hogy összesen 1,19 GB belső tárhelyem van a telefonon. Gondolom valami hülyén van formázva, vagy ilyesmi. Mi ilyenkor a teendő? TWRP-ben van valami mód arra, hogy kijavítsam?
-
atonement
csendes tag
Sziasztok!
Telekomos G620S-unk van, arra az 5.1-et lehet telepiteni, igaz?
A GPS hogy mukodik 5.1 alatt? A gyari ROMon elegge pontatlan es sokszor elvesziti a jelet.
Koszi! -
Ubul02
tag
Sziasztok!
Akkor igazából nem nagyon érdemes frissíteni szerintetek? Igazából nem is volna semmi haszna?
Köszi! -
Lacusch69
tag
Akkor ez most megint elbarmolja a rootot? Inkább nem is frissítem...
-
Becy44
csendes tag
Egy nap tesztelés után kijelenthetem, hogy a B265 frissítés után nem sok minden
változott.Az mkv fileoknál beragad a médiaszerver és tekeri a procit.A gps meg
össze-vissza mutatja a pozíciómat.A próba alatt volt ahol a
térkép szerint a kertekbe mentem nem az úton.
Én elrakom tartalék telónak és használom a Lumia 640-t. -
joebond
újonc
A három gombos módszerrel nyitott, rootolt telefonra is felmegy a frissítés. Természetesen kötelező előtte a mentés, mert gyalul mindent. Ilyenkor visszamegy a gyári recovery is, ami arra is jó, ha garis probléma miatt vissza szeretnéd tenni az eredeti rendszert!
Rootolt telefonnál egyébként csak ez a módszer működik...
A gps probléma javítását én is nagyon vártam volna! -
Looserke
őstag
Megjött az OTA 265 telekomosra.
-
Melack
veterán
Offline frissítésnél törlődnek az adatok vagy sem?
-
xemelon
tag
Elvittem biciklizni a 265-ös romot, nem lett jobb a GPS.
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Talált már valaki megoldást az kevés belső tárhelyre? Van 3 játékom, amivel játszok. Maga az android nem tudja átrakni őket SD kártyára. Próbáltam jelenleg folder mount appot használom, ami működik is, csak az a baj vele, hogy bár fizikailag az SD kártyán vannak a fileok, de a teló azt hiszi hogy belső tárhelyen vannak. Így hiába van több GB szabad hely, nem enged telepíteni, mert azt hiszi nincs hely.
(#3264) FroZone99: Próbáltad azt a megoldást amit még régebben javasoltam? Nekem simán elindul a TV GO cm 12.1-en.
-
Rula
tag
Nem valasz akart lenni....
Ha valaki esetleg talalna changelogot, vsgy eszrevenne valami valtozast ,nyugodtan megoszthatna 😄
Szerintem egy egyszerű hibajavítást tartalmazó update volt.. (nem reg volt valami mms-s sebezhetoseg, csak mar nem tudom, hogy lehet ellenorizni, hogy a telefon vedve van ellene...)
szerk: eddig annyit észrevettem, hogy a több képernyő appot már nem lehet letörölni
-
janeszgol
félisten
Ja, hogy telefonon keresztül frissítetted? O, ezt jó tudni, köszi. Akkor nem is gomb kombináció kell, hanem szoftveresen a settingsben. (Akkor viszont a G510-en is hasonlóan csinálhattam, de már megkopott az emlék.)
dokee78 Én nem néztem.
Csak leszedtem a képfájlt, microsd-re másoltam és nyomtam a három gombosat. (Mint kiderült fentebb, elég lett volna a settingsből frissíteni. Na mindegy, úgy is alapállapotban volt.)
-
-
janeszgol
félisten
Még tart a folyamat. Ha bebootolt, akkor megnézem, formattált-e. Elméletileg ha totál gyári minden, akkor ez egy OTA frissítéssel ér fel. (G510-en így történt.) Tehát nem szabadna factory resetelnie.
A dload mappa 1,8 gigabájt!!funk648 Erre sajnos nem fogok tudni válaszolni, mert nem ezt a telefont használom a minden napokban. Ez tartalék.
-
dokee78
félisten
Nem hiszem el,nem találok működő ROOT megoldást.
-
Becy44
csendes tag
Végre!!!
Tényleg B265 frissítés jött ki.
Pedig már lemondtam róla. hogy lesz valami frissítés.
Kíváncsi vagyok megoldódott e a Gps probléma. -
Melack
veterán
Nah, a korábban jelzett szarlassú a rendszer egy nyamvadt appnak volt köszönhető: Clean Master. Amióta azt letörölte feleségem, ismételten száguld a rendszer.
B265: changelog van hozzá? Meg az OTA nálam is fontos lenne, mert feleségemnek lassan munkaeszköz a teló
-
xemelon
tag
Felraktam, tényleg új 265-ös.
-
izzsi
csendes tag
P8 Lite-ról valakinek van esetleg tapasztalata? Lehet, hogy az lesz a befutó
-
sz.balazs.95
veterán
Van olyan, akinek elég az 1GB?
Nekem konkrétan 2 appot nem képes bent tartani a memóriában, de sokszor még egyet se. -
efká
tag
végre fenn a B256: [link]
-
Vicro
csendes tag
Milyen romot érdemes feltenni a telefonra, ami tartalmazza az EMUI 3.0--át?
-
FroZone99
aktív tag
Sajnos a surdu_petru befejezte a telefonra romok portolását
De ami megvan az jó működik ez a lényeg -
janeszgol
félisten
A Honor 4C nagyon jó telefon. Esetleg LG Spirit? Mondjuk én ha most vennék kb 50 ezerért telefont, Huawei Y6-ot vennék, de a 2 giga ramosat (dual sim, az itteni tesztet olvasd el előtte!!!). Vagy Honor Holly? Olcsóbb 3G-s alternatíva, de jó telefon (MTK MT 6582 van benne). Bár vannak nála jobb vételek (amúgy is kifutó darab).
Használtan Samsung Galaxy A5 vagy Samsung Galaxy S4, függetlenül. Vagy újonnan Samsung Galaxy J5.
-
FroZone99
aktív tag
Szia!
Szerintem azt döntsd el /ha nem a külsővel és a hardwerrel/ akarsz foglalkozni hogy mire is kell pontosan.Azért mondom ezt mivel én csak átlagos használatra használom és arra tökéletes, ha lenne egy s6edge-m azt se tudnám másra használni de benne lenne plussz egy százas.
Itt igazábol az a kérdés játszol -e mert ahhoz kell a vas, a többire egy középkategóriás elég.
Hogy igazán témához vágjon én is néztem a P8 Lite-t és mondom nekem nem érte meg az a plussz pénz de ha már eldöntötted mennyit tudsz ráadni akkor Mobilaréna tesztek és akkor jól fogsz dönteni. -
izzsi
csendes tag
Vajon akkor mi tévő legyek? Mit válasszak helyette? Ami árban, tudásban(főleg kamera fronton) és minőségben ugyanazt a szintet hozza? Vagy áldozzak egy kicsit rá és P8 Lite vagy G7-et? Nem tudom miért, de a G620S meg tetszett, azután valamiért Huawei párti lettem
-
Melack
veterán
A szervíz óta iszonyat mód laggol a telefon, akad, mondhatni szörnyű. HR-en túl van vmi megoldási javaslat?
-
izzsi
csendes tag
Mi van most, hogy sehol sem lehet rendelni a telót?
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Kérdezném,hogy miért csinálja azt a teló,hogy kiírja,hogy sd kártya eltávolítva? Csak annyit kell csinálnom,hogy kihúzom-visszatolom a helyére,utána jó egy darabig. Mostanában naponta egyszer így szórakozik velem. Kártya,vagy a teló vacakol? Köszi előre is a választ!
-
dokee78
félisten
válasz
sz.balazs.95 #3202 üzenetére
Hangerő le és POWER
-
sz.balazs.95
veterán
miért van az, hogy power + vol down kombinációval egyszerűen nem tudok screenshotot lőni? :c
Egyedül állapotsávból tudok, gyorsgombbal, ami van, hogy működik, van, hogy nem.
Mostanában pl. az sem megy. -
aRm1n
aktív tag
Tud valaki javasolni egy kamera alkalmazást, ami cm13-al működik és helyettesíti a gyárit? Esetleg elérhető valahol a cm13 saját kamerája? A Google kamera nem enged SD-re menteni, és egyelőre nem akarom újraflashelni a romot másik gappsal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Újabb középkategóriás telefon került piacra, ám a kínai gyártó nem csak a Snapdragon 410 és a HD kijelző miatt dicsérhető, hanem az árazás miatt is.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Egészséges életmód
- LED világítás a lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- EA Sports WRC '23
- Ukrajnai háború
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest