- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
tillatrilla
senior tag
válasz
cssaszi #4219 üzenetére
Szia!
Sim card lock state NW Locked.
Akkor ez nem független,gondolom. Igen,itthon vettem közvetlenül a szolgáltatótól. Gari már lejárt róla,így még arra sem lehet hivatkozni. Most úgy néz ki a dolog,hogy nekem kell kifizetni vagy a szervízköltséget,vagy a bevizsgálási díjat,+a postaköltséget. Ilyet szívni apám... Azt mondták,hogy ilyet még nem tapasztaltak... -
h.g.f
csendes tag
-
stnorcy
aktív tag
-
stnorcy
aktív tag
válasz
cssaszi #4186 üzenetére
Szia.
HuaweiUpdateExtractor_0.9.9.3.zip ezt szedtem le, de ez csak az APP file-ket bontja ki az img file-ket nem.
Az img file-t nekem sem sikerült semmivel kibontani.
Keresgettem és találtam Ext4unpacker progit ami elvileg az IMG file-t kibontja de nekem sehogy sem akarta, pedig youtub os videón meg leírásba képeken mutatja hogy kitömöriti de nekem mindig ismeretlen formátumot dobott hibának.
Én pc ről akarom ujra flesh-elni a telót mert jelenleg tégla , de nem találok hozzá egy file-t "scatter.txt" .
Azt írják benne van a stock romba de én nem találom benne sehol.
Neked esetleg nincs meg? Ha meg lenne belinkelhetnéd.
köszi. -
-
xemelon
tag
válasz
cssaszi #3525 üzenetére
Én kipróbáltam. Jóval lassabbnak tűnik, mint a 12.1, amit használok egy ideje. Lassabban nyílnak meg a programok, néha összezavarodik a képernyő. Giroszkop, iránytű nem működik. Visszatettem a CM12.1-et, azzal jól elvagyok.
Működésre, kinézetre semmi különbség.
Mik a 6-os android újdonságai? -
-
lrobi96
csendes újonc
válasz
cssaszi #3439 üzenetére
megpróbáltam TWRP-vel is, teljes wipe, tárhelyet is beleértve, továbbra sem tudom feljebb húzni a procit és ezen a romon a kingroot se működött, (ezt a romot mindig ugy tudtam csak rootolni ha a philz recoveryben rámentem hogy re-root system és utána kingroot) kernel update nélkül a szenzorok nem jók és úgy sem működik az oc :\ nemtudom mi lehet a probléma
-
xemelon
tag
válasz
cssaszi #3371 üzenetére
Felraktam én is ezt a verziót. Előtte, utána is wipe-oltam mindent, tárhelyet is.
Szép és gyors. Képernyőforgatás és iránytű az egyáltalán nem működik.
Töltő nélküli GPS sem tűnik elsőre jobbnak, mint a gyári rendszeren, de ezt még majd jobban megnézem.
Duplakoppintásos feloldás az jó. -
kingjay
csendes tag
válasz
cssaszi #3050 üzenetére
köszi az infot, ez a XenonHD tényleg jónak tűnik, viszont a bootloader nyitásnál elakadtam. Megpróbáltam a weboldalukon az unlock bootloader opciót, de azt írja h phone account kell hozzá, de azt meg nem tudok csinálni mert csak kinai egyiptomi szingapúri stb számot enged regisztrálni, írtam emailt nekik a telefon adataival (ami talán a régi módszer volt) erre azt mondták h böngésszek a weboldalukon és keressek vmi helyi szervizt
A DC unlocker meg fizetős... Több ötletem már nincs :S Tudna valaki segíteni, h mégis hogyan lehetne kinyitni ezt az atombiztosan védett retkes bootloadert?
-
dokee78
félisten
válasz
cssaszi #2769 üzenetére
1) Wipe data / Factory Reset
2) Wipe Cache Partition
3) [Mounts and Storage] menü alatt ezeket: format: system | format: cache | format: data
4) [Advenced] menü alatt: Wipe Dalvik CacheFlash ROM.
Flash Gapps.
Flash Snapdragon camera
Flash g7-l01_modem.zip6) Wipe cache partition
7) [Advenced] menü alatt: Wipe Dalvik Cache
8) Reboot system now -
dokee78
félisten
válasz
cssaszi #2763 üzenetére
Akkor nem tudom mi lehetett a gond nálam.
Lehet kipróbálom a CM12-t.
Így kell azt is?Ezek is kellenek?
Baseband required in order to fix Dialer issue :
1° g7-l01_modem.zip - 25.01 MB
2° 4xqwt_lp_modem.zip -
Jeffi
aktív tag
válasz
cssaszi #2254 üzenetére
NFC igazából nem is érdekel, viszont CM11-en egyszerűen nem tudok bluetooth-os hangszóróhoz kapcsolódni.. Küldeni tudok, meg minden más jó, de a hangszóróhoz nem kapcsolódik. Egyébként régi Sony SP-men is ez volt. CM11-el ott se tudtam csatlakozni a hangszóróhoz, de más ROM-okkal jó, pont mint jelenleg.
-
qltsar
veterán
Felraktam a Mokee-t megint, és találtam egy app-ot ami 1920x1080-ban képes képeket rögzíteni. Kicseréltem a kernelt, mert a beépített folyamatosan újraindult nekem a legfrissebb emui 3-ban lévő kernelre, így "tökéletesen" működik. Fényévekkel gyorsabb mint a gyári, EMUI iszonyatosan lehúzza a telefont :S.
Majd beleőszültem mire kiderült, hogy speciális a boot.img, és nem lehet egy sima script-tel un és repackolni, de ma végre rájöttem, hogy hogy kell.
Ha érdekel feltöltöm, és megosztom.
-
qltsar
veterán
Most hogy mondod...én sem látom az eredeti kamera szoftvert, lehet a deodexelés betett neki, viszont én nem is ajánlom a használatát. Alternatív szoftverekkel, mint pl. a Camera Zoom FX, vagy a Camera 360 sokkal jobb képeket lehet készíteni
!
A kamera természetesen működik
!
-
qltsar
veterán
Az ez alapján készített ROM-ot raktam fel én is. Viszont kiszedtem belőle a kínai alkalmazásokat, és deodexeltem az egészet.
Az ATX Settings alól vedd majd ki az összes pipát, miután bebootolt.
Ezzel a recoveryvel rakható fel:[link]
Az általam módosított ROM: [link]
Én ezt a gapps-ot raktam fel hozzá: [link]
Sajnos, ha a build.prop-ban a dpi-t lejjebb veszed mint 300 fc-zik a settingsben néhány rész
. Pedig jó lenne használni 268-on, SlimROM-sból már nagyon megszoktam Nexus alatt
.
Kicseréltem a superuser-t is, hátha valami kínai moddolt bináris, és apk van benne...Koush félét raktam bele, ezen kívül a billentyűzet is bennevan már, csak a gapps-t kell flashelni.
A huaweies üdvözlőképernyőn ne csatlakozz a wifi-hez, skipeld, utána agree, majd a gapps megszokott üdvözlőképernyője után csatlakozz a wifihez, és írd be a google accountodat, és menni fog minden elvileg
. Jópár dolgot nem szedtem ki amik feleslegesek még...de erre már nem volt időm. Remélem egyben felmegy. Ha a billentyűzet nem működne, akkor recovery-ből ezt flasheld fel: [link]
Találtak megoldást a kamerára (ideiglenesen
), megy fel újra a Mokee és a CM
! [link]
-
törölt tag
2.3 -on még csak-csak működik.
Amúgy 2.5+ változattal próbálkozz. Pl. 2.7 Xposed esélytelen. HA lesz valami infó az új Xposed -ről, akkor azt úgyis megosztom. Én is arra várok.
Nekem szokott futni vagy 6-8 mod Gravity -vel együtt, szóval én is hiányolom.
Bár sok dolgot személyre lehet szabni témázásban is, 3.0 alatt meg már rengeteg dolgot meg lehet csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest