-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
xemelon
tag
válasz yusukee #3461 üzenetére
van újabb
[2016.01.12.] -
-
cssaszi
tag
válasz yusukee #3375 üzenetére
Nekem ezt mutatja a CPU-Z:
Mondjuk én gps-t abszolút nem használok,az előbb letöltöttem egy iránytűt a playről az működött.Lövésem sincs nálatok miért nem jó.Recoveryből a legújabb van fennt,mondjuk nem azt írja az oldalon,de nekem a legújabb van fennt. Ezen az oldalon [link] olvasgass, az a baj,hogy én nemigazán tudok angolul.[ Szerkesztve ]
-
FroZone99
aktív tag
válasz yusukee #3155 üzenetére
nem tudom én a stock gapps-ot tettem fel és semmi problémám nincs vele, 6.0-alatt az open gappsnál azért vannak kisebb problémák pl.gmail leáll majd elindul, inkább visszatettem az 5.1-et annál a gapps jól műkszik.
és az 5.1 alatt a gapps 163 mb
6.0 alatt sz opengapps 514Mb[ Szerkesztve ]
-
-
gps76
őstag
-
-
-
RAMb0
tag
válasz yusukee #2878 üzenetére
Úgy emlékszem (a 2.3-as robottal bíró régi HTC-men így volt (Desire S)), hogy ehhez a fícsörhöz root jog kell. Illetve plusz alkalmazás is kellett hozzá, ami nem tudom, hogy az új SoC-okhoz is jó-e (remélhetőleg a friss verzió igen. Ha hazaértem, meglesem, hogy mi is volt ez az alkalmazás, ha nem előznek meg ). Az enyémet egyelőre nem ROM-oltam még, még próbálom elviselni a gyári ROM hülyeségeit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (296)
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest