- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
FroZone99
aktív tag
válasz
funk648 #3959 üzenetére
Én is csak ajánlani tudom bár én mint fentebb írtam nem a nightlyt hanem egy fejlesztő cm13-as romját használom.Mivel nem sokat kamerázok arról véleményt nem tudok de a zenelejátszója sokkal jobb mint a gyári rommal és nálam nincs idáig random újraindulás.A felület nagyon szép egy-két témával is lehet variálni.
/már régebben is használtam de zenére tényleg a legjobbak a cm romok/ -
aRm1n
aktív tag
válasz
funk648 #3959 üzenetére
A CM-ről (Cherry változat) továbbra is a következőt tudom mondani: tapasztalataim alapján meglehetősen gyors és lényegesen okosabb a gyári ROM-nál, jól testreszabható és idővel sem lassul le nagyon (eddig legalábbis, most több hónapja használom folyamatosan és eddig rendben van). Alapvetően stabil, nem jellemző rá hogy magától összeomlik használat közben vagy túlzottan lelassul, a GPS pontossága nálam csak közepes. A kamera szoftvere szerintem páratlanul jó, kihozza a hardverből a maximumot, én tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Minden funkció működik, a grafikus felület is rendben van.
Azért nem tökéletes. Az egyetlen komolyabb hibája hogy időnként (nem gyakran) teljesen random módon újraindul mikor nem használom, legalábbis nálam. Viszont a rendszer gyorsan újraindul, még a RAM sem törlődik, szóval a legnagyobb gondom ami ezzel kapcsolatban előfordult hogy hívtak volna de nem volt beütve a PIN és így nem működött a GSM rész sem, nem láttam hogy hívnak. Ezzel együtt tudok élni, ajánlom. -
Tityahome
aktív tag
válasz
funk648 #3914 üzenetére
Sajnos bootloader nyitás nélkül nem tudsz romolni! Nekem az EMUI 3.0 romok nagyon tetszenek de szinte mindet végig próbálva rájöttem hogy mindegyikben van valami bibi! ...vagy valamit rosszul csináltam a telepítésnél mert olyan hibákat találtam amit sehol sem olvastam. Pedig az összes ismert telepítési módot kipróbáltam (már amennyit én ismertem). Most a crdroidot használom és ez nagyon jó eddig. Határozottan megszerettem most ezt a telefont ezzel a rommal.
-
Huawei HUN
Hivatalos
válasz
funk648 #2465 üzenetére
Kedves funk648! Köszönjük, hogy felhívtad a figyelmünket a problémára, sajnáljuk, hogy ilyen tapasztalataitok vannak a GPS alkalmazással. Azt javasoljuk, hogy először is próbálkozzatok meg adataitok biztonsági mentése után a gyári beállítások visszaállításával a készüléken ill. ha eztuán is felmerülnek helymeghatározási gondok, akkor szervizpontjaink készséggel állnak rendelkezésetekre: https://www.facebook.com/notes/huawei-device-hungary/szervizpontok/346116815495953 Reméljük sikerül megoldást találni! Amennyiben további kérdéseitek lennének Facebook oldalunkon ill. hotline vonalunkon is elérhettek minket a +36 40 38 66 38-as telefonszámon. Kellemes dálutánt kívánunk, a Huawei csapata
-
törölt tag
Van rengeteg téma, ha benézel a blogom alá a EMUI - Saját téma szerkesztése manuálisan cikkbe. Az elején van egy 2.3 -as témacsomag, jó sok témával.
3.0 -val kapcsolatos felfrissítés még folyamatban van (ahogy időm engedi), de 620s -t egyelőre amúgy sem érinti. A navi bar -os részét természetesen nem fogja alkalmazni, de ez nem probléma.
Szerk.:
Persze az általad linkelt oldalon is van néhány újdonság. Azt mindig frissítik. -
qltsar
veterán
Woooow
! Ezt, hogy nem talaltam meg... Te rootoltad mar a keszuleket? Tobb forumban is feltettem a kerdest, hogy, hogy lehetne visszazarni a bootloadert, az esetleges jovobeli gariztatas vegett, de nem kaptam valaszt. Sajnos amit htc manian irtak, nem mukodik. A masik problema, hogy nekunk kicsit mashogy mukodik a telefonunk, mint a tobbieke. Sajnos van egy plusz particio, amire a tmobil a sajat cuccait pakolta, es ezt a cwm ki sem menti :s. Bar csinaltam mentest egy erintetlen ROM-rol, ez a particio nincs kimentve. Gyari T-s image-eket pedig nem talaltam a telefonhoz
. Neked esetleg van otleted, hogy hol lehetnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest