- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elvileg a Hang menü környékén (-ben) kellene lennie. Feltéve, ha van. Lehet hogy már csak később kapta meg az E széria, ezt nem tudom.
Animációt tekintve nem minden készüléknél cserélik szolgáltatósra. Huawei -nél, ami az utóbbi időben nálom volt, ott nem nagyon volt jellemző.
-
törölt tag
Szolgáltatós FW nem feltétlen jelenti azt, hogy ki lett cserélve a boot animáció. Van ahol még szolgáltatós "szemetek" sincsenek, csak apróbb különbségek.
Szerk.:
Jahh...most nézem, hogy a hangot írtad. Azon is lehet ilyen módon változtatni. DE E1 -nél nem lehet ki-be kapcsolni? -
törölt tag
Ilyenek a szolgáltatós ROM -ok
, de nagy részét ROOT nélkül is lehet tiltani. Törölni csak keveset.
Sjános:
Én is ezt javasolnám első körben. Miután mentettél mindent SD -re csinálj egy wipe -ot.kisvillam:
Tartósan nem a legjobb. Leszabályozza, vagy töltöd simán, de meghibásodás esetén kukázhatod a telefont. Akksi csak végső esetben megy tönkre. Hamarabb megy tönkre a főpanel (többek között). -
-Gerzson-
aktív tag
Most vennék a lányomnak ilyen telcsit, de pont az ilyen esetleg visszavitt telók miatt mindenképpen üzletben venném át. Van valakinek ellenjavallata a VIP phone-al kapcsolatban?
Imei számon kívül mit kell még ellenőrizni?
Létezik ebből bontatlan mint pl. a matricásan lezárt Samsungok? Próbáltam hivatalos forrást keresni de nem találtam. -
kranazoli
senior tag
Én is Alcatel OT 995-ről váltottam kb. 2 év után. Ahhoz képest óriási lesz a különbség.
A G620s-el nekem a legnagyobb gondom a hátlapra helyezett hangszóró. Mint az Alcatel-nél. Ha sima asztalon van akkor még okés. De ha egy puhább felületen, pl. bőr, szék, ... szinte alig hallom ha pl. csörög. Vettem hozzá egy szilikon tokot, ami hasonló mint az épp előzőekben belinkelt tok (legalábbis jellegre), na az szinte lenémítja a telefont mert annyira elszigeteli a hang útját. Ez ami bosszant ezzel a kialakítással. Ha az alján lenne, tökéletesen elégedett lennék. Pedig megnéztem a mobilarénás YT videó tesztet is, szerintem kicsit elnézőek voltak.
-
törölt tag
HA jól emlékszem B243 -mal indult itthon a Telekomos kínálat. Előtte nem volt más. Illetve utána jött a B248, ami nem az igazi. Egy-két hete jött meg a B256, ez a legújabb.
HA utóbbival érkezik, akkor nem kell várnod semmire, de azért én egy wipe -ot tolnék rajta, mielőtt belakom a készüléket.
-
törölt tag
Attól függ melyik verziót kapja meg.
Azt a részét pont nem néztem 4X -nél, de annyi biztos, hogy általában Huawei-Honor alatt megoldott az SD írás, amennyiben a program nem rendelkezik másképp. Tehát pl. az Asphalt -ot is az SD -re fogja letölteni, ha az van beállítva elsődleges tárhelynek.
Mellesleg általában főverziók között vissza lehet járni, ha csak nem korlátozza egy-egy szolgáltatós egyedi szoftver.
Szerintem manapság már nem cél egyekezes telefonokat használni. Bár nagyobb kezem van, 5.2 colt is lazán lekezelem, de mégis kényelmesebb és gyorsabb is két kézzel. 5 colosnál is.
Nekem bejönnek a 6 colos készülékek is, a kezeléssel nincs gondom. A saját "tárhelyemmel" annál inkább.
-
törölt tag
Szinte minden tekintetben jobb telefon, kivéve az anyaghasználat. Jobb SoC, GPU, több RAM. Jelenleg EMUI 3.0 -val, nyáron meg jön rá a Lollipop is. Az már más kérdés, hogy ki tudod -e (vagy ki akarod -e) használni azokat a különbségeket. Persze sokaknak az sem mindegy, hogy 5 col és 5.5 col.
(#1810) Ubul02:
Megoldható. Akkor nem fogyaszt.Azt már nem tudom, hogy ezekből melyikek a rendszer alkalmazások, mert ROOT után ezeket mind kivágtam a kukába.
-
Murdock1981
tag
Én a honor 6 ba szerelmesedtem bele nagyon, már majdnem meg is rendeltem, de bele gondoltam, hogy mire használom a telefont, és be láttam, hogy azon kívül, hogy "villogjak" a 8 magos procival és 3 giga rammal, nem használnám ki. Szóval a g620-at választottam és nem vántam meg. Nekem tökéletes telefon.
-
F.B.I.
veterán
Én a Honort venném: G620-on rajta Messenger, Viber, Whatsapp, Spotify, Endomondo ha van 150 Mb szabad ram és rányitok a tárcsázóra vagy a címtárra van, hogy gondolkodik....nem keveset, nagy baja nincs egyébként, vidóban nem erős (este) de a 2Gb ram, az 2Gb ram, androidnál meg főleg. Mondjuk ha már másfélszer annyit kiadsz érte, akkor olyan márkát vennék, ami kap is rendesen frissítést...mondjuk Sony vagy Samu.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Szia!
Honor 4x : 5 grammal nehezebb , 5.5" a kijelző szemben a 620s 5" , felbontás ugyan az , 2 giga ram , 13MP kamera (bár ez nem jelent semmit ) előlapi 5 , 620s: 5/2 , 3000 mAh az akksi bár nagyobb is a kijelződe nem sokkal , plusz nincs benne NFC meg kb 1 centivel hosszabb.
Ha nem használod különösebb dolgokra a telefont akkor szerintem a 620s bőven elég kell legyen. Igazából számomra a plusz 1 giga ram lenne csábító erő de mint írtad is nem ér akkora plusz felárat.
Innentől Neked kell dönteni -
snecizero
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Keresünk dokkolókat
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest