- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kort01
aktív tag
válasz
Lacusch69 #2368 üzenetére
Ezt még nem tudom megerősíteni, hiszen korábban írta valaki, hogy T-sel is jó a GPS. Ezért is javasoltam egy kisebb közvélemény kutatást, hátha kisülne valami, hogy mi okozza.
Még csak 10 km-es szakaszt próbáltam nyomvonalrögzítéssel, ez még nem mondható teljeskörű tesztnek. Viszont én korábban is a navigációs szoftvernél a valós pozíciót figyeltem és nem az útvonalra illesztést. Ezért is nem értettem, hogy mi a gond... -
Adamul
tag
válasz
Lacusch69 #2178 üzenetére
4.4.4 emui 2.3 amikor megvettem amint netet érzékelt egyből frissített erre. Sajnos az a vicc, hogy nekem amit posztoltam az egy kifejezetten jó érték volt, kocsiban ülve sokkal gyengébb volt még attól a vétel és ilyen 500-700m-es pontatlanságot is jelzett akár, és ezen a töltő sem segített hiszen a kocsiba alapból úgy használtam. Nem tudom, ez a gps lock hogy működik de talán ez segít vmit legalábbis most lement 30m körüli értékre a pontatlanságom, de remélem hogy használat közben is javít bármit, mert azt még nem próbáltam ki navinál... De nem is értem h h működik (tehát gondolom más beállításokat használ, csak akkor nem értem alapból mért nem úgy van!?) Nekem eddig se a gmaps, se a waze nem tudott normális pozíciót találni, bízom benne h hátha most
-
Adamul
tag
válasz
Lacusch69 #2175 üzenetére
Jó hát akkor elnézést, nem gondolhattam hogy mindenre rákeressek, az első hozzászólásokat néztem át (mki dícsérte), meg a frisseket. Én azért ezt a készüléket választottam, mert szükségem volt egy viszonylag olcsó telóra, amin jól futnak a szükséges programjaim (kiemelve a navigáció!) amíg a sajátom javítás alatt áll, és erről kifejezetten jókat írtak még a gps tekintetében is, mert a tesztet is elolvastam ami alapján ezt vettem. Természetesen töltőn használtam közben végig, de nálam ez eddig nem segített
Ez a gps locker min változtat, hogy jobb lesz tőle?
-
törölt tag
válasz
Lacusch69 #1566 üzenetére
Akkor lehet a ROOT miatt van gondja. Nem tudom másnál felment -e úgy.
Próbáld meg unROOT, majd újraindítás után. Vagy ha úgy sem megy, akkor 3 gombossal tedd fel újra a B248 generált (gondolom Telekom B248 van). Utána szerintem mennie kell. Elvileg net kapcsolatnál már az elején fel fogja ajánlani a letöltést és a telepítést.
-
keekee
tag
válasz
Lacusch69 #666 üzenetére
Szia, köszi, végül úgy sikerült megoldani, hogy első lépésként feltettem a Nova-t, átállítottam alapértelmezett home-nak ezt, Majd felraktam a LauncherPro-t és így már működik teljes értékűen. A Nova-t uninstalláltam, azóta hallaluja
Másik téma, a többiek felé is: próbálnék egy root-ot (megőrjít a T-s boot és off animáció, ennek törléséhez is elvileg kell root), ha nem cserélek rom-ot, nem kell a bootloadert piszkálni? Családban van a teló, nem az enyém, és ráadásul flottában vettük, nem volna rossz, ha esetleges garizásnál nem problémáznának
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest