-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
A Honor 4C nagyon jó telefon. Esetleg LG Spirit? Mondjuk én ha most vennék kb 50 ezerért telefont, Huawei Y6-ot vennék, de a 2 giga ramosat (dual sim, az itteni tesztet olvasd el előtte!!!). Vagy Honor Holly? Olcsóbb 3G-s alternatíva, de jó telefon (MTK MT 6582 van benne). Bár vannak nála jobb vételek (amúgy is kifutó darab).
Használtan Samsung Galaxy A5 vagy Samsung Galaxy S4, függetlenül. Vagy újonnan Samsung Galaxy J5.
-
FroZone99
aktív tag
Szia!
Szerintem azt döntsd el /ha nem a külsővel és a hardwerrel/ akarsz foglalkozni hogy mire is kell pontosan.Azért mondom ezt mivel én csak átlagos használatra használom és arra tökéletes, ha lenne egy s6edge-m azt se tudnám másra használni de benne lenne plussz egy százas.
Itt igazábol az a kérdés játszol -e mert ahhoz kell a vas, a többire egy középkategóriás elég.
Hogy igazán témához vágjon én is néztem a P8 Lite-t és mondom nekem nem érte meg az a plussz pénz de ha már eldöntötted mennyit tudsz ráadni akkor Mobilaréna tesztek és akkor jól fogsz dönteni.[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
LG Spirit egy nagyon klassz telefon. Viszont a snapdragon 410-nek (és a 400-nak) a felső határa a HD felbontás. Ugye ez a Huawei G620s-re is vonatkozik. Az Xperiát felejtsd el, szar.
Spirit vs G620s? Én a jó szerviz, kompaktabb méret miatt az LG-t mondanám. Illetve ha fontos az 5-ös droid. De ezzel sem jársz rosszul, ha: a GPS nem létfontosságú.
Dinter Éppen ezt beszélgettem az egyik friss tesztnél, hogy az EMUI 3 elég hardver igényes lett. Meg ugye a HD felbontás néha megeszi az S410 SoC-t.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- XIAOMI 13T PRO 512Gb Mobiltelefon
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- iPhone 11 64GB fehér, független
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest