Huawei Ascend G620s - a jövő a menő

Bevezető, tartozékok

Azt már az évek alatt megszokhattuk, hogy ádáz küzdelem folyik a felső kategóriában, az viszont csak mostanában vált igazán trendivé, hogy a középső szegmenst is szinte minden gyártó igyekszik véresen komolyan venni. Az ok viszonylag egyértelmű, manapság már olyan készülékek kaphatók, méghozzá viszonylag kedvező áron, amiknek a tudása az felhasználók nagy többségének bőségesen elegendő, hiszen minden olyan szolgáltatást biztosítanak, ami a mindennapokhoz szükséges. A Qualcomm ráadásul olyan chipsetet biztosított, mely már a kedvezőbb árfekvésű mobilokban megtalálható, nem véletlen, hogy egyre több vállalat választja az amerikaiak új megoldását.

Huawei Ascend G620s kézben tartva
[+]

Ebbe az illusztris társaságba lépet be a Huawei is, hiszen az Ascend Y550 készüléket az alacsony árfekvése ellenére egy Snapdragon 410 chipsettel szerelték fel. Mostani tesztalanyunk, az Ascend G620s viszont még egy fokkal rátesz az előbbi masinára egy lapáttal, és megmutatja, hogy a kínai gyártó miért is számít komoly ellenfélnek bármelyik mobilos cég számára. Főszereplőnk ugyanis magában hordozza a csúcskategóriára jellemző nagyobb kijelzőt, igazán kellemes funkciókat és sebességet ígér, nem utolsó sorban pedig hobbifotósok is kiélhetik magukat benne, ha pedig árérzékeny valaki, akkor is bőven számításba jöhet majd a Huawei büszkesége.

Huawei Ascend G620s doboz
[+]

A doboz olyan minimalista, amennyire csak lehet, igazából a megnevezésen és a gyártói logón kívül semmi információ nem tárul elénk arról, ami majd belül vár. Ha oldalról elkezdjük kibontani a papírszelencét, akkor ahogy lenni szokott, azonnal a készülék tárul elénk, ez alá kell tekinteni ahhoz, hogy a tartozékokat felleljük. A trojka tagjait ezúttal egy microUSB kábel, egy méretes töltőfej, valamint egy normál kialakítású headset képezi.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

 • Huawei Ascend Y550 - 64 bit alsóhangon

  Komoly generációváltáson esett át a Huawei friss alsó-középkategóriása: Snapdragon 410, 4G modem, 1 gigabájt RAM, 2 megapixeles előlapi kamera és Android 4.4.4 a motorháztető alatt.

 • Huawei Ascend Mate7 - figyeljék a kezemet

  A kínai gyártó nem aprózta el az újdonságok bejelentését, a harmadik generációs Mate gyönyörű formatervet, kiváló hardvert és ujjlenyomat-olvasót kapott.

 • Huawei Ascend Mate 2 4G - ultramaraton

  Kipróbáltuk a Huawei második generációs phabletjét, az Ascend Mate 2 4G-t, amely óriás kijelzővel, tabletes akkumulátor kapacitással, LTE-támogatással és középkategóriás árcédulával robbanthat.

 • Huawei Ascend G630 - generációk ötvözete

  A kínai gyártó újdonsága csöndesen mutatkozott be, ám annál nagyobb port kavarhat rendkívül kedvező árával, HD kijelzőjével és négymagos processzorával.

Hirdetés