- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
funk648
aktív tag
Köszi mindkettőtöknek a választ, próbaképp még utoljára letiltottam néhány alkalmazást a gyári, B265-ös romban, így most jobb lett a memóriakezelése, a launchert is maximum csak játékból való kilépésnél tölti újra. (korábban a Chrome-ból való kilépés után szinte mindig újratöltötte) Egyenlőre így most megfelel nekem a gyári is, viszont a bl nyitó kódot már megszereztem.
-
funk648
aktív tag
Sziasztok!
Mivel kezd egyre lassulni a gyári rendszer, ezért szeretném lecserélni valami másra. Igazából a B383 v2 és valamelyik CM rom között gondolkodom. Aki próbálta már valamelyiket le tudná írni a tapasztalatait? A B383 v2 -vel kapcsolatban csak az érdekelne hogy milyen a gyárihoz képest, a CM romoknál pedig főleg arra lennék kíváncsi, hogy mennyi hiba van bennük. (pl. újraindulások, lefagyások stb.)
[ Szerkesztve ]
-
funk648
aktív tag
Sziasztok!
Régóta nem követem már a telefonnal kapcsolatos dolgokat, megtudnád nekem valaki mondani, hogy létezik olyan rom amihez nem kell bootloadert nyitni és minden működik benne? Jelenleg a legfrissebb gyári van fenn, csak ennek nem a legjobb a memóriagazdálkodása, ezért szeretném lecserélni egy másikra.
-
funk648
aktív tag
Sziasztok!
Aki esetleg már próbálta valamelyik emui 3.0-át, az meg tudná nekem mondani, hogy azok a romok is tartalmazzák -e a gyári rendszeren lévő Biztonsági mentés alkalmazást?
-
funk648
aktív tag
Sziasztok!
Ezt a root módszert pár napja tették fel a htcmaniara. A leírásban nem láttam, hogy kellene hozzá nyitott bootloader vagy én néztem el valamit?
-
funk648
aktív tag
Sziasztok!
Én is jeleztem a Huawei felé a GPS problémát, igazából csak ez az egyetlen hibája a készüléknek, de ez eléggé idegesítő tud lenni.
Aki próbált már custom romot, az meg tudná mondani, hogy azokon is fenn áll ez a gps probléma? -
funk648
aktív tag
Sziasztok!
A B256 -os frissítés óta más is tapasztalta hogy egy kicsit rosszabb lett a memóriagazdálkodás? Nekem azóta elég sokszor újratölti a launchert (a gyárit és a Novát is), illetve a Chrome nagyobb oldalaknál összeomlik.
-
funk648
aktív tag
-
funk648
aktív tag
-
funk648
aktív tag
Sziasztok!
Ha jól rémlik akkor ezt a G6 fórumában találtam: Témák EMUI 2.3 -hoz, elvileg a Honor 3C-hez készültek a miénkre is jók.
[ Szerkesztve ]
-
funk648
aktív tag
Még nem rootoltam, mivel nincs szükségem rá, csak gondoltam szólok hátha van itt vállalkozó szellemű.
A bootloader nyitásról mintha azt olvastam volna valahol, hogy lehet a Huaweitől e-mail-be kérni valamiféle kódot, de lehet összekeverem valamivel. Az előző telómon (SGS Advance) nem volt ilyen gond, de itt tényleg ügyelni kell a bootloaderre a garancia miatt, ahogy mondtad.Eszerint, mégis csak e-mailt kell érte küldeni, jól vettem ki, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
funk648
aktív tag
Sziasztok!
Ha jól vettem ki, itt elvileg elkezdtek csinálni egy CM alapú ROM-ot. Bár a letöltéseknél Honor 4 Play szerepel, de a két telefon ugyan az, csak ha jól tudom az ázsiai régióba más névvel látták el.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite
- iPhone 11 64GB fehér, független
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest