-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
aRm1n
aktív tag
UPDATE:
A fenti problémát sikerült megoldanom a recovery visszaállításával és a stock Telekom rom update.app-os telepítésével. Most azonban nem tudtam felrakni a legújabb TWRP-t, mivel nem elég nagy neki a recovery partíció (azért felkínlódtam egy 3.0.1-est). A legutóbbi Linage 15.1-ekre pedg azt mondja a TWRP, nem erre az eszközre való, ami nem lehet (cherry), plusz volt is fent azelőtt. Van valakinek ötlete esetleg?Samsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
-
aRm1n
aktív tag
Sziasztok!
Egy ideje nem jártam erre, erre látom, milyen kicsi a világ és más is hasonló gondokkal küszködik, mint amibe belefutottam. A gondom a következő:
Egy ideje egy családtagom használja a G620-asomat, mivel másfél éve váltottam. Nemrég jelezte, hogy gond van a telóval. Lineage OS 15.1 volt rajta és TWRP 3.2, ebből következően bl nyitva, root nem volt a romon.
Normál használat mellett egyik nap újraindult fastbootba, majd ennyi volt. Mire hozzám került, Huawei logós bootloopon kívül csak a TWRP-be és fastbootba képes belépni. Próbáltam TWRP-ből wipeolni mindent, resetelni és újraflashelni a LOS-t. Mivel ez nem oldotta meg a gondot és továbbra sem bootol, egy korábban már sikeresen használt [Huawei_Ascend_G620s-L01_V100R001C00B246_Android 4.4.4_EMUI 2.3_05021PPB] verziójú romból kibányászott fastboot img-ket próbáltam fastboot flash-al flashelni, a system és a boot fel is ment, a persist, a cust és a cache viszont FAILED (remote: command not allowed) hibával elbukik.
Mit lehetne még tenni? update.app-al nem sokra megyek custom recoveryvel, próbáljam flashelni a gyárit? Lehet, hogy eMMC hiba áll a dolog mögött? Ha igen, hogy lehetne erről meggyőződni?Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!
Samsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
-
aRm1n
aktív tag
válasz FroZone99 #4172 üzenetére
Hát, persze utóbb átolvastam a fórumtársak írásait ez ügyben és... nem, valóban nem. Az egész apropója csak annyi, hogy megláttam egy pár száz forintos OTG adaptert és fellelkesültem, hátha működne, ezért megvettem. Mint kiderült, nem működik. Mindegy igazából, csak hát... jó lett volna ha mégis megoldható.
-
aRm1n
aktív tag
Sziasztok! Van valakinek ötlete, hogyan lehetne az OTG-t működésre bírni? Jelenleg Lineage-en vagyok, de nem tudom hogy a készülék egyáltalán támogatja-e...
-
aRm1n
aktív tag
válasz Azmodeus #4156 üzenetére
Nem vagyok szakértő, de szerintem valószínűtlen, hogy egy ilyen korú telefonon tönkremegy a flash chip. Valószínűnek tartom, hogy a telepített rom sérült meg. Ha még nem próbáltad, szerintem csinálj egy teljes factory resetet, aztán flasheld újra a romot. Ha hibás, úgysem lehet javítani csak cserélni a panellel együtt, szóval (szerintem) nagy kárt meg tudsz okozni.
-
aRm1n
aktív tag
Köszönöm mindkettőtöknek, bár az elengedett ragasztás lehetőségét cáfolnám, mert egy szemernyit sem engedi visszanyomni magát, nem "rugózik", teljesen a helyén van. Csak kijjebb, mint kéne. Majd felteszek egy képet.
-
aRm1n
aktív tag
válasz zsolesz12 #4143 üzenetére
Hát... én kifogytam az ötletekből. Ha nem ér meg neked pénz a javítása, akkor valóban nem sok lehetőséged maradt.
Viszont volna egy kérdésem mindenki felé: a képernyőm bal felső sarka kezd felpúposodni.Jelenleg nagyjából 4 ujjnyi a kiterjedése a saroktól mérve, a kiemelkedés a műanyag káva szintjéig vagy nagyon picit azon túl nyúlik. Tapasztalt valaki hasonlót? Én az akkumulátorra gyanakszom, pontosabban hogy valamiért tágul, de a fém hátlap nem engedi hátrafelé csak előre. Ha bárkinek van javaslata, szívesen fogadom mert ha így folytatódik, egy-másfél év múlva ledobja az előlapot Szóval kérlek siessetek!!Samsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
-
aRm1n
aktív tag
válasz zsolesz12 #4134 üzenetére
Szvsz ha töltőre dugod és úgy sem tudsz bele életet lehelni, akkor az hardverhiba. Ha tégla lenne (ami szoftveres hibából adódó indíthatatlanságot jelent), akkor is adna valami életjelet a bekapcsolás után. Lehet hogy zárlat, ahogy Repsol600 írja, lehet hogy valamelyik áramkör sérült meg. Érte valamilyen külső hatás (ráültek, ráléptek, leeset, stb...)? Mennyi használat után jelentkezett a probléma? Volt a használat közben arra utaló jel, hogy az akksi a várhatónál gyorsabban merül?
[ Szerkesztve ]
-
aRm1n
aktív tag
Nekem a mindenkori (majdnem) legfrissebb official lineage van fent, gyakorlatilag hibátlan. 7.1.2
-
aRm1n
aktív tag
[link]
Itt valaki hasonló problémára panaszkodik, talán te is megtaláltad már. Egy hozzászóló szerint a véletlenszerű érzékelést okozhatja valamilyen vékony szennyeződésréteg a képernyőn, talán egy alapos tisztítás segít. Csak egy ötlet. Ha többféle ROM-mal is kipróbáltad, és közben mindig wipeoltad a telefont rendesen, akkor szerintem kizárható a szoftveres hiba és jöhet az érintőcsere.Samsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
-
aRm1n
aktív tag
válasz Tomikoma #4101 üzenetére
Azért, mert gondolom az új IMEI-t próbálod összekombinálni a régi SN-nel. Előbbiből az a mérvadó, ami a szervizből visszakapott lapon van, utóbbi esetében beszélnék a szervizzel. Remélhetőleg nekik van valami adatuk amiből kikereshetik.
-
aRm1n
aktív tag
válasz Tomikoma #4098 üzenetére
Szerintem az Android által mutatott SN az nem a hardver sorozatszáma (aminek a matricán lennie kéne), nekem Lineage 14 alatt például egy hétjegyű alfanumerikus kódot mutat, aminek az égvilágon semmi köze nincs a valódihoz. Tovább kéne keresgélni :/
-
aRm1n
aktív tag
válasz Tomikoma #4095 üzenetére
Egyáltalán nem, csak meg kell tudni az adatait. Ha más nem, vedd fel a kapcsolatot a szervizzel. Nekem nem sikerült rájönni hogy lehet csak az androidból megtudni ezeket, de lehet hogy van valami app, ami segít.
-
aRm1n
aktív tag
válasz Tomikoma #4093 üzenetére
16 karakterből kell állnia a sorozatszámnak. Az IMEI stimmel? Ha igen, akkor a SN-nek kis stimmelnie kéne (szerintem). Mit csináltak a szervízben? Gond akkor lehet (megintcsak szerintem), ha pl. alaplapot cseréltek, de a készülékház megmaradt, a matrica azon van. Ha elfelejtették kicserélni a matricát rajta az azonosítókkal, akkor az gond. Segítene, ha meglenne a doboz, azon rajta kell legyenek az eredetiek. Ugyanakkor ha kicserélték az alaplapot, azokkal már nem lehet feloldókódot kérni a HW-től.
-
aRm1n
aktív tag
válasz Tomikoma #4091 üzenetére
Talán, attól függ, mit csináltak vele. Ellenőrizd le, hogy a hátlap alatt levő matricán és a Beállítások/Állapot menüpontban található IMEI azonosítók megegyeznek-e. Ha megvan az eredeti doboza, megnézheted, hogy a hátlap alatti matricán és a dobozon feltüntetett SN megegyezik-e. Sajnos a SN Androidban való leelenőrzésére nem találtam módot.
-
aRm1n
aktív tag
Valaki tapasztalt olyan hibát a Mokee romban, hogy a telefon időnként indokolatlanul újraindul, egymás után többször? Ha újraindítás után nem írom be a PIN-t, kis idő után magától újraindul, míg be nem írom. Azt vettem észre, hogy főleg akkor következik be a dolog, ha wifi-hez csatlakozik. Néha sokáig semmi gond, utána pedig folyamatosan csinálja egy ideig. Elég bosszantó és amíg fennáll a telefon hibája, frissíteni sem akarok. Van valakinek bármi ötlete?
-
aRm1n
aktív tag
válasz tucsok8510 #4068 üzenetére
Egy napot azért még így is simán kibír; ha az ember visszafogja magát, kettőt is (persze ehhez el kell vágni az internet-köldökzsinórt)...
-
aRm1n
aktív tag
Próbáld ki egy másik programmal, pl az Amaze File Browserrel. Nekem is volt ilyen problémám de megszűnt, mikor a Mokee-ben ezt tették alapértelmezetté a régi CM helyett (ami gondolom a Lineage-ben is van most).
-
aRm1n
aktív tag
válasz tucsok8510 #4049 üzenetére
Nekem még a 02.05 van fent, az elég stabil és minden működik rajta. Nem is tervezem frissíteni, míg ki nem jön a februári biztonsági csomag. Ha kell, elküldöm bárkinek szívesen.
-
aRm1n
aktív tag
Van Mokee 6.0.1 és 7.1.1 alapú is, mindkettő stabilnak mondható, én utóbbit használom. [link]
Volt Cyanogenmod is, de pillanatnyilag nem elérhetők a kiszolgálóik mivel az hivatalosan megszűnt, Lineage OS néven keresgélj a témában. Ahogy FroZone99 is mondta, a telefon megegyezik a Honor 4x (cherry)-vel, ezért ehhez keress ROM-ot. Egyébként meg ahogy másik fórumtársnak is korábban, azt javaslom, hogy igyekezz magad utánaolvasni a dolgoknak, a fórumban le van írva minden. Sok sikert!Samsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
-
aRm1n
aktív tag
válasz Murdock1981 #4037 üzenetére
A POP 4S-ről van valakinek tapasztalata vagy van róla (alapos) teszt? Papíron jónak tűnik, de hát khm... Alcatel...
-
aRm1n
aktív tag
Hát ez az... nézegetem, hogy milyen készülékre lehetne cserélni T-nél (sajnos más forrás nem jöhet számomra szóba), és hát nem sok lehetőséget látok. Ott van az Alcatel POP 4S, de nincs róla normális teszt és nem tudom hogy viselkedik hosszabb távon. Papíron jó, de ki tudja. Aztán ott lenne a P8 szinte fillérekért, de abban nincs ujjlenyomat olvasó, persze anélkül tudnék élni. Vagy a Honor 7 Lite, de arról meg azt írják hogy gyengélkedik sok téren.
És hát a fő probléma, hogy egyikre sincs tudtommal Nougat, sőt, még töredék ilyen ROM választék sem. És ahogy Murdock is mondja, ennél alább nem szívesen adnám én sem, legfeljebb 6.0.1.-ig. Hiába, könnyű a jóhoz hozzászokni Az egész teló volt annak idején vagy 18e Ft ATK-val és most a létező legfrissebb Android fut rajta, nem tudom, mivel tudjuk majd ezt lekörözni... ha valakinek eszébe jut közületek valami, ne tartsa magában!Samsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
-
aRm1n
aktív tag
válasz Murdock1981 #4026 üzenetére
Igen, én is hasonlóan érzek. Nem látom T-nél azt a lehetőséget, amiért érdemes lenne kiadni egy csomó pénzt, és amin kisebb támogatottsággal csak egy régebbi android futna. A gyári ezekhez képest (szerintem) nagyon béna, sosem raknám vissza.
A növekményes azt jelentené, hogy csak a változásokat kell letöltened, nem az egész komplett telepítőt. A mérete a töredéke.Ui.: nemrég érdeklődtem a Honor 7 lite fórumában hogy van-e hozzá ROM, de halott az egész topic. Úgy látom, a srácok ott örülnek ha a gyári update kijön. Nekem fontos lenne, hogy olyan új készüléket vegyek amire fejlesztenek is, most nem nagyon látok ilyet a szolgáltatói kínálatban. Ha lenne benne mégy egy giga RAM, ujjlenyomat olvasó meg esetleg giroszenzor, tökéletesen elégedett lennék vele még évekig.
[ Szerkesztve ]
-
aRm1n
aktív tag
válasz Murdock1981 #4023 üzenetére
Automatikusan nem, de a beállított időközönként keres frissítéseket amiket kézzel telepíthetsz. Ha támogatod a fejlesztőket, nem csak teljes telepítőket hanem kisebb, növekményes frissítéseket is le tudsz tölteni.
-
aRm1n
aktív tag
Egész jó ez a Mokee, bár azért nem olyan stabil mint a legutolsó CM, időnként teljesen váratlanul újraindul akár akkor is, ha éppen csak pihen a telefon. Ettől eltekintve minden működik, a mai nightlyben többek között lecserélték a CM fájlkezelőt egy Amaze nevűre ami tökéletesen működik.
-
aRm1n
aktív tag
válasz FroZone99 #4011 üzenetére
Igen, biztos. Azóta újra kellett telepítenem az egész telefont aztán a TWRP-t is, de most, másodszorra már egyszerre telepítettem a rendszert és a gappsot és most jó. Viszont most meg semmi nem látja a zenéket az SD kártyán, és a fájlkezelő sem hajlandó megnyitni az SD kártyát mert szerinte nincs hozzá jogosultságom...
[ Szerkesztve ]
-
aRm1n
aktív tag
Felraktam a legújabb Mokeet, elindult rendben. Utána felraktam a Gappsot, nyomtam egy gyári visszaállítást a rendszerből és most csak TWRP-ben hajlandó elindulni... kissé deja vu-m van...
Hol követhettem el a hibát?Samsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
-
-
-
aRm1n
aktív tag
válasz Tityahome #3966 üzenetére
+1
Saját tapasztalatom, hogy ha érdekel akkor csak magadban bízz és nézz utána mindennek apróra mert ha nem tudod mit csinálsz, akkor érhet meglepetés (sikerült brickelnem az előző telefont, egy y300-ast, alaplapcsere lett a vége).És igen, partíciótörlés után lehet kvázi téglásítani a telefont amit csak speciális berendezéssel és szoftverrel lehet helyrehozni szakszervízben vagy a gyártónál, de biztosíthatlak, hogy ezt senki nem fogja neked megcsinálni, inkább kicserélik. Ezért javaslom, hogy ne csinálj olyat, amit előtted nem próbált ki senki úgy, hogy láttál róla leírást és bizonyítékot hogy működik.
[ Szerkesztve ]
-
aRm1n
aktív tag
válasz tucsok8510 #3961 üzenetére
Nem a modem a probléma? Korábban már párszor belinkelték ide, próbáld meg azt felflashelni és utána próbáld meg. (4xqwt_lp_modem)
A zenelejátszás minőséget megerősítem, tényleg nagyon jó.[ Szerkesztve ]
-
aRm1n
aktív tag
válasz funk648 #3959 üzenetére
A CM-ről (Cherry változat) továbbra is a következőt tudom mondani: tapasztalataim alapján meglehetősen gyors és lényegesen okosabb a gyári ROM-nál, jól testreszabható és idővel sem lassul le nagyon (eddig legalábbis, most több hónapja használom folyamatosan és eddig rendben van). Alapvetően stabil, nem jellemző rá hogy magától összeomlik használat közben vagy túlzottan lelassul, a GPS pontossága nálam csak közepes. A kamera szoftvere szerintem páratlanul jó, kihozza a hardverből a maximumot, én tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Minden funkció működik, a grafikus felület is rendben van.
Azért nem tökéletes. Az egyetlen komolyabb hibája hogy időnként (nem gyakran) teljesen random módon újraindul mikor nem használom, legalábbis nálam. Viszont a rendszer gyorsan újraindul, még a RAM sem törlődik, szóval a legnagyobb gondom ami ezzel kapcsolatban előfordult hogy hívtak volna de nem volt beütve a PIN és így nem működött a GSM rész sem, nem láttam hogy hívnak. Ezzel együtt tudok élni, ajánlom.Samsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
-
aRm1n
aktív tag
Valaki tudna segíteni? Most, hogy leálltak a CM szerverek, nem tudom letölteni a legutolsó Nightly-t, a 12.18-ast. Megvan esetleg valakinek? Nagyon megköszönném ha megosztaná velem!
-
aRm1n
aktív tag
Valaki, akinek egy újabb verzió van fent meg tudná mondani, hol tartanak most a biztonsági hibajavító csomaggal? Nekem még az augusztusi van benne. Köszönöm!
-
aRm1n
aktív tag
válasz Murdock1981 #3885 üzenetére
[link]
Itt a log, olvasgassSamsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
-
aRm1n
aktív tag
válasz Murdock1981 #3873 üzenetére
A CM13 majdnem tökéletes, nyugodtan használhatod. Innen töltsd le a Honor 4x-hez valót: [link]
Ha nem működik a tárcsázó, próbáld ezt a modemet flashelni a rom után: [link]
Gapps-ból micro-t érdemes flashelni vagy kisebbet, aztán Play Store-ból leszeded ami kell. Ezekkel működnie kell. Néha produkál random újraindulásokat, az okára nem jöttem rá de nem is zavar, gyorsan újraindul és a memóriát sem üríti mindig. Ettől eltekintve (szerintem) gyorsabb és lényegesen okosabb mint a gyári vagy bármi más amit próbáltam.[ Szerkesztve ]
-
aRm1n
aktív tag
válasz FroZone99 #3863 üzenetére
Próbáltátok már frissíteni a CM13-at OTA módon? Működik a dolog? Jó ideje gondolkozom rajta hogy frissíteni kéne, de nem volt hozzá merszem Recoveryből meg a múltkori kis bootloop után nem próbálkoznék, most pont nem hiányzik hogy napokra teló nélkül maradjak...
Kár a CM14-ért, azért bízom benne hogy megoldják valahogy, eddig is sikerült... nagyon kíváncsi vagyok hogy sikerül-e összehozni valamit a kis telónkraSamsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
-
aRm1n
aktív tag
Ha mégis felrakod, kíváncsi lennék a tapasztalataidra!
-
aRm1n
aktív tag
válasz FroZone99 #3858 üzenetére
Gondolod, hogy az van olyan állapotban hogy lehet is használni? Én is néztem már de nem merem kipróbálni, szerintem nagyon alfa még... talán pár hónap múlva. De nagyon jó hogy egyáltalán fejlesztik!
-
aRm1n
aktív tag
válasz Whitealert #3818 üzenetére
Szerintem csak a Honor 4c-hez valók, mert a két hardver között alig van eltérés (de javítson ki valaki ha tévedek). Más Honor modellekkel nem próbálkoznék, mint ahogy más készülékekhez készült ROM-okkal sem. Nem tudom hogy viselkedne a telefon de nem sok kedvem van kipróbálni. Valószínűleg nem bootolna be vagy teljesen hibásan működne: http://android.stackexchange.com/questions/35925/can-i-install-a-rom-made-for-a-different-device
-
aRm1n
aktív tag
válasz Whitealert #3816 üzenetére
Én néhány napja a cherry-s nightlyt használom és (eddig) ez a legkiforrottabb CM13 amit próbáltam. Stabil, lehet használni.
-
aRm1n
aktív tag
Sziasztok!
Elég nagy gondban vagyok, hátha tudna valaki segíteni!
Egy ideje egy régebbi CM13-as romot használtam, ami az utóbbi hetekben kezdett nagyon lassan működni, ezért TWRP-ben próbáltam egy cache és dalvik cache wipe-olást (ezelőtt többször is megtettem már, tudtommal semmi gondot nem lenne szabad okoznia, haszna amúgy sem sok van). Semmi mást nem csináltam.
Ezek után újraindításkor már csak a TWRP indul el, vagy ha akarom a fastboot. A rendszer nem indul, nincs hibaüzenet csak elindul a TWRP magától.
Bármilyen segítséget nagyon hálásan fogadok!
Köszönöm!Samsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
-
aRm1n
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki egy használható, gyors Android 5-6 alapú romot ajánlani?
Többet is kipróbáltam, a Surdu Petru-féle CM 12-t használtam sokáig, most a CM 13-at tettem fel de ez borzasztó lassú. Az S4 Playre fejlesztett CM 13 nálam használhatatlanul bugos volt (2016-05-23).
Ha valaki tudna segíteni, mit érdemes még kipróbálni napi használatra, nagyon megköszönném!Samsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
-
aRm1n
aktív tag
Felflasheltem még korábban egy gapp csomagot, amiből most szeretnék törölni néhány szükségtelen appot, hogy tudom megtenni? CM 12, root engedélyezve a developer settingsben. Titanium Backup nem szedte le őket valamiért.
-
aRm1n
aktív tag
válasz xemelon #3672 üzenetére
Surdu CM12-ben a következők az eltérések, zárójelben az általad megosztott:
INTERMEDIATE_POS=0 (INTERMEDIATE_POS=1)
SUPL_VER=0x10000 (#SUPL_VER=0x20000)
#ACCURACY_THRES=5000 (ACCURACY_THRES=70)A többi beállítás megegyezik. Nem nagyon értek hozzá, de kétlem hogy ezeknek a megváltoztatása önmagában érdemi javulást eredményezne.
[ Szerkesztve ]
-
aRm1n
aktív tag
Viszont felmerült bennem pár kérdés is az említett surdu-petru féle CM12-vel kapcsolatban, aki ilyet használ, tudna segíteni?
1. A mobilszolgáltatók nevei helyett csak ######-ek jelennek meg.
2. A GPS önmagában nemigen talál jelet (repülőgép üzemód, vagy roaming közben).
Köszönöm előre is!
Illetve: surdu-féle CM13-at próbálgatja valaki?Samsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
-
aRm1n
aktív tag
válasz dokee78 #3666 üzenetére
Én a Surdu féle CM 12-t használom, lassan 4 hónapja, kevés hibával rendelkezik és azok sem igazán komolyak. Mindenképpen jobb szerintem mint a gyári.
Az üzemideje nem rosszabb mint a gyárinak, ha vigyázol rá, két nap simán öszehozható. Kamerát lecseréltem Snapdragon Camerára, jól működik, jó képeket csinál. Teljesítménye elfogadható, valamivel fürgébb mint a gyári. Tudom ajánlani. Ha lesz stabil Cm 13, azt újra kipróbálom majd.[ Szerkesztve ]
-
aRm1n
aktív tag
válasz lrobi96 #3468 üzenetére
Én is a surdu féle cm12-t használom, 5.1, nálam hónapok óta minden rendben, elég gyors és teljesen stabil is. NFC-t soha nem használtam, szerintem nem is működik, minden más tökéletes. Mindennapi használatra nyugodt szívvel ajánlom!
-
aRm1n
aktív tag
Tud valaki javasolni egy kamera alkalmazást, ami cm13-al működik és helyettesíti a gyárit? Esetleg elérhető valahol a cm13 saját kamerája? A Google kamera nem enged SD-re menteni, és egyelőre nem akarom újraflashelni a romot másik gappsal...
-
aRm1n
aktív tag
Az létezik, hogy a telóra készült 5-ös vagy 6-os androidokban nincs camera2 api? (cm13-ban az azcamera szerint nincs)
-
aRm1n
aktív tag
Hát egy elég komolyat találtam (cm13 20151206, opengapps arm 6.0 stock 20151208): nem tudom letenni a hívásokat. Valaki találkozott hasonlóval? Vagy valami megoldás esetleg?
-
aRm1n
aktív tag
-
aRm1n
aktív tag
Szeretném kipróbálni a cm12-t és/vagy a cm13-at. TWRP-vel elég csinálnom egy mentést a jelenlegi rendszerről ugye, azt vissza tudom tölteni? Az említett cm-ek kezelnek SWAP-ot? Van egy class 10-es sd-m, szeretném befogni a munkába, érdemes egyáltalán?
-
aRm1n
aktív tag
válasz #36819456 #2906 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2789191
http://emui.huawei.com/cn/plugin.php?id=themezone&zone=theme&mod=index&model=Honor%203C&version=EMUI1.6&last_select=model
http://logout.hu/bejegyzes/porterocka/huawei_ascend_p7_sajat_tema_szerkesztese_folyamato.htmlVálogatni kell, mert sok az EMUI 3-as, amik nem fognak működni.
-
aRm1n
aktív tag
Ha már új emuit vagy lollipopot nem kapunk rá, tud valaki esetleg olyan emui 2.3 témát ami letisztult, flat (material) stílusú és esetleg kicsit hasonlít színvilágában a lollipophoz? Eddig úgy találtam hogy egy astrit nevű fórumozó munkái a legjobbak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty 4
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB / 6GB RAM Dual SIM LTE - Cloud Navy SM-G780G/DS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest