- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
FroZone99
aktív tag
Van a gépeden biztonsági mentés? Ha van -->factory reset a stock recoveryből, ha nincs akkor is factory reset csak veszik minden...
Az oka sok minden lehet de így megmondani hát nehéz lesz.
Még annyi hogy melyik rendszer van fenn , ha az új miről frissítetted ha telóról OTA-n akkor előfordulhat. -
gps76
őstag
Én online frissítést engedtem rá(telekomos 256-os rom,rootolva superuser-rel,nyitott BL, TWRP 2.8.6.0) igaz figyelmeztetett, hogy módosított rendszer, de engedtem neki,újraindította magát TWRP-ben, feltelepítette, és jó lett,nem piszkált semmihez, minden maradt ahogy volt, csináltam is egy backup-ot erről is gyorsan TWRP-ben.
-
Rula
tag
Nem valasz akart lenni....
Ha valaki esetleg talalna changelogot, vsgy eszrevenne valami valtozast ,nyugodtan megoszthatna 😄
Szerintem egy egyszerű hibajavítást tartalmazó update volt.. (nem reg volt valami mms-s sebezhetoseg, csak mar nem tudom, hogy lehet ellenorizni, hogy a telefon vedve van ellene...)
szerk: eddig annyit észrevettem, hogy a több képernyő appot már nem lehet letörölni
-
janeszgol
félisten
Még tart a folyamat. Ha bebootolt, akkor megnézem, formattált-e. Elméletileg ha totál gyári minden, akkor ez egy OTA frissítéssel ér fel. (G510-en így történt.) Tehát nem szabadna factory resetelnie.
A dload mappa 1,8 gigabájt!!funk648 Erre sajnos nem fogok tudni válaszolni, mert nem ezt a telefont használom a minden napokban. Ez tartalék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest