- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
nandude
tag
válasz
nandude #3140 üzenetére
a twrp még mindig nem működik, megpróbáltam felrakni, de mindig bootloopolni akar, úgyhogy ez így problémás, de ez van. Ha van még bárkinek valamilyen ötlete, hogy hogyan lehetne visszaállítani az egész firmwaret, azt szívesen hallgatom, de most már legalább van egy működő telefonom.
-
FroZone99
aktív tag
-
FroZone99
aktív tag
válasz
nandude #3124 üzenetére
Sajnos nem is lesz ez jobb. Emlékszem még mikor régen romolgattam /ZTE Blade ,Galaxy Ace/ a romolással optimálisabb volt az üzemidő wifi stb. Most nekem a 6.0 van fenn CM13 de kb ugyanaz mint a CM 12-nél. Sajnos csak az új dolgok miatt tenné fel az ember meghogy már új rendszer van rajta de úgy látom hogy ez a romolgatás nem jár már a rendszer optimalizálásával csak azzal hogy új dolgokat is kipróbálhassunk de valaminek biztos a rovására megy mert ugye itt nem megy a nfc a gps meg úgy ahogy ahogy olvasom /én nem használom egyiket se/, és bár jól néz ki de tényleg gyorsabban merül.A végén én is visszarakom az eredetit
-
tothandras80
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest