- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Íme az új Android Auto!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
Looserke
őstag
Biatorbágy-Encs kb. 250 km és nem dobta el a jelet a GPS. B265 Telekom.
-
Looserke
őstag
Navigáltam ma Biatorbágy - Velence - Biatorbágy távon és nem volt jel eldobás Waze-val. B265 Telekom ROM.
-
Looserke
őstag
Megjött az OTA 265 telekomosra.
-
Looserke
őstag
válasz beis-compo #2464 üzenetére
én meg pont azt tapasztaltam Waze használat közben, hogy ha eldobja a jelet, akkor ha kikapcsolom a képernyőt egyből visszajön a pontosság
-
Looserke
őstag
Zalakarostól jöttem Pestig és csak kétszer vesztette el a jelet Waze alatt, akkor is csak pár másodpercre és nem volt töltőre rakva.
-
Looserke
őstag
válasz beis-compo #2358 üzenetére
nekem jel eldobáskor azonnal segít ha kikapcsolom a kijelzőt majd azonnal vissza
-
Looserke
őstag
Felfigyeltem egy dologra GPS ügyben, ha megy a navi és eldobná a jelet, akkor ha kikapcsolom a képernyőt a gombbal és utána azonnal vissza, akkor egyből visszajön a pontosság és tartja is egy ideig.
-
Looserke
őstag
B256-os ROM-al tényleg elég gáz a GPS, remélem érkezik rá hamarosan javítás, remélhetőleg a lollipopp.
-
Looserke
őstag
én meg knock ON-t szeretnék mint a másik telómon (LG G2)
-
Looserke
őstag
Mi ez a power bankos T-s akció? Decemberben vettem a készüléket egy T-partner üzletben ( budaörs auchan), nem neten rendelve, kaptam hozzá a bluetooth hangszórót, de a power bankról még nem hallottam.
[ Szerkesztve ]
-
Looserke
őstag
válasz ANDROID??? #216 üzenetére
már megtörtént és kérték, hogy fényképezzem le a fóliát a készüléken, plusz kérték a telefon system infóját, azokat a képeket küldtem nekik amiket ide is feltettem, meg loptam egy képet a beállítások/telefonról screenről... még nem adtam feedbacket a vásárlásból nekik
-
Looserke
őstag
válasz maxika2004 #213 üzenetére
Sehogy nem tudod úgy feltenni a teljesen kivágottat hogy ne takarja el a kamerát és ne is lógjon túl?
Csak mert ha újat akarnak küldeni (mint a tiéd) és az sem jó akkor inkább a pénzt kérem vissza és rendelek Honor 4 Play-hez való Nillkint (ugyanaz mint a g620s csak kínai piacra) az tuti jó. -
Looserke
őstag
válasz maxika2004 #210 üzenetére
Tudnál fényképet csinálni a fóliáról, mert én is kwmobile-tól rendeltem németből (ebay) [link] és nekem nem passzol a fólia, eleve nem olyan mint a képen és nem olyan kivágás van a hangszórónak és a kamerának fent mint a képeden, hanem rendes "lyuk" szóval a lyuk felett is van még fólia és így vagy a lyukhoz passzintom, de akkor lelóg a képernyőről vagy a képernyőhöz passzintom, de akkor a kivágat nem esik egybe a hangszóróval és a kamerával...
-
Looserke
őstag
Sziasztok. Ha most vennék ilyen telefont lista áron a T-mobile tól, akkor az függő vagy független lenne? Elég jó áron van most ott és adnak hozzá egy bluetooth hangszórót. Céges telefonnak kellene és mivel lehet hogy flottát fogunk váltani a jövőben mindenképpen független kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Hardcore café
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Iphone 12 64Gb Black - Kártyafüggetlen - Karcmentes - 87% - Magánszemély
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512/12 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest