- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokler
aktív tag
-
mumk1
addikt
-
Nikk
senior tag
válasz
szirtesp #5180 üzenetére
Az 1.35.401 és az 1.45.401 ugyan az. Igazából itt a legfőbb tényező, hgyg a ROM-ot magát a RUU-t, mely régióba szánták. EU, Ázsia stb...
Elvileg az 1.35/45.401 az az Európai régióba szánt verzió... Nem tudom, hogy annak mi a CID-je... Elvileg HTC__032...
Legalábbis ITT azt írja
-
Nikk
senior tag
válasz
szirtesp #5177 üzenetére
Hát azt nem tudom, hogy az 1.45.401.2 ROM-nak mi a CID-je, illetve a CID-et azt a gyári RUU visszarakása után lehet és célszerű átállítani, egyébként brick lehet a vége...
Én konkrétan úgy csináltam, ahogy fent van az oldalon is, tehát:
1. Gyári RUU visszarak, INNEN
2. Teló elindul, skip, skip, skip, homescreen-re
3. Belépés bootloaderbe: "adb reboot-bootloader"
4. CID visszaállítása: "fastboot oem writecid (CID kulcs)"
5. Utána "fastboot reboot-bootloader"
6. Ezek után S-OFF visszaállítása S-ON-ra: "fastboot oem writesecureflag 3"
7. Végül "fastboot reboot-bootloader"
8. Utóljára pedig bootloaderből teló restart. Vagy parancssorból "fastboot reboot", teljesen mind1.Az utolsó előtti 7. lépés után a bootloaderben legfelül S-OFF helyett, S-ON lesz és ez a fontos. Célszerű leellenőrizni.
A CID értékét célszerű leolvastatni az 5. lépés után a "fastboot getvar cid" paranccsal.
Kb. ennyi...
Én ezt csináltam végig és nekem hibátlanul visszament a gyári ROM a gyári értékekkel/paraméterekkel...
Én megnéztem, hogy melyik az én telóm gyári ROM-ja és ki is írtam ide egy hsz-ben annó, csak onnan tudtam, hogy melyik a gyári. Hatalmas szerencsém volt ezzel, mert ha nem írtam volna ki, akkor most lövésem se lett volna arról, hogy mi a gyári... A gyári paramétereket mindenképp célszerű felírni valahova. Legalábbis a gyári ROM verziószámát. EU-s, Afrikai, Ázsiai, Amerikai, Tmo-s, Vodás stb...
-
Nikk
senior tag
válasz
szirtesp #5169 üzenetére
S-ON-olni úgy lehet, hogy felrakod azt a gyári RUU-t, ami eredetileg rajta volt, utána visszaállítod a CID-et a gyárira, ami eredetileg volt. (azt a RUU típusából meg tudod állapítani)
Ezek után "fastboot oem writesecureflag 3" paranccsal visszaállítod a Security-t...
Persze ezt mind úgy kell csinálni, hogy a gyári RUU feltelepítése után csak skip-elni kell a kérdéseket és gyorsan home screen-re kell menni... Utána adb-vel rebbot-olsz, majd onnan állítasz vissza mindent... A CID beállítása után is reboot-bootloader van és a writesecureflag után is...
NAGYON NAGYON NAGYON röviden ennyi...
Itt van hosszabban is: [link]
-
Criton
veterán
válasz
szirtesp #5115 üzenetére
most megnéztem jobban, a készüléket kivettem a tokból. Magán a készüléken semmi sérülést nem látok-találok, szóval csak a tok sérült.
Ezt az e-carebe szerintetek mennyiért cserélik? Valamint ott megtudják nézni, hogy maga a készülék sérült-e?
Szerintem holnap el is viszem, és akkor fóliát is veszek rá. -
scapegt
őstag
válasz
szirtesp #4513 üzenetére
Miért rossz a fólia? Teljesen jól fel lehet rakni, abszolút buborékmentesen. Egy tipp..fólia felrakás előtt, szedd ki a telót a hátlapból...úgy könnyebben közre tudod fogni a fóliát hogy ne legyen ferde. Nekem sikerült szépen felrakni mindahányszor próbáltam (kb. 3 volt már fent).
-
_Warrior_
tag
válasz
szirtesp #4223 üzenetére
Ha visszaállítod S-ON-ra a leírtak szerint akkor nem lehet gond a szervízben.
Nekem a "Android Revolution HD 3.0.3" van rajta, szinte minden tök ugyanolyan,
mint gyári ROM-mal voltTalán a legnépszerűbb custom ROM, mással még nem próbálkoztam..igaz a telefon is csak 3 napja van meg
Remélem kevésbé fog merülni, de ez majd később derül ki...itt egy elég jó gyűjtemény, érdemes végigböngészni.
-
Nikk
senior tag
válasz
szirtesp #4087 üzenetére
hubról le kelk szedni a hivatalos htc akku widgetet... Azelég jól mutatja, hogy mennyin áll az akku. Egyébkénk minden li-ion akkut elektronika véd, olyanjyura, hogy a hőszenzortól is függ, hogy mennyit tölt. Eleve ha kikapcsolt (vagyis sleep) módban töltöd a telót ráadásul úgy is teszed le, hogy jól szellőzik az akku illetve az egész teló, akkor jobban tartja a feszültséget is. Ráadásul kikapcsokt állapotban nincs áramfelvétel, tehát nagyobb löket árammal is tudja tölteni, ami az Li-ion és li-po akkuknak jót tesz...
Utántölteni felesleges és nem is lehet. A túltöltésvédelem pedig az akkuba van beépítve és nem a telóba...
-
F-ECT$
titán
válasz
szirtesp #3846 üzenetére
Jó lenne valamilyen konkrétabb hibát találni, mert ha beviszed, és azt mondod, hogy szaggat a film rajta, akkor 2 hét múlva visszakapod kb ugyanebben az állapotban, rácsapva a pecsétet, hogy javítva.
Hülye kérdés, de ugye proci sebsséget nem állítottál / nem tettél fel olyan progit, amelyik állíthatná? -
rgeorge
addikt
válasz
szirtesp #3054 üzenetére
Még kardozunk az üzlettel, de ha nincs cserelehetőség egy normál importosra, akkor visszaviszem. Állítólag nagykerből kapták, és ők is meg vannak lepve. Meglátjuk. Mindenki képzelje el, aki ilyen eszközt használ, hogy elhozza, bekapcsolja, beállítja, leesik tőle az álla, majd 5 perc múlva gyári állapotba vissza és elcsomagolja, mert vissza kell vinni. Nem jó érzés. A kicsomagolást Te hol láttad? Én ahol láttam, ott megfelelt a kinézet annak, amit én kaptam.
-
rgeorge
addikt
válasz
szirtesp #3046 üzenetére
Hogy stílszerű legyek: ja, ja, az enyémnek is az volt a P/N-je: 99HNA101-00. Én is Smurfie-től informálódtam, nagy mázlink van vele. Még nem publikus a cég, nem a ketyerepark, mert még vitázom velük. Szerintem bontott volt az enyém is, mert angolul nem találta a SIM kártyát, amikor beállítottam, viszont a gyári állapotra visszaállítva már hogy-hogy nem németül tette mindezt. Tehát már valaki bekapcsolta és beállítota előttem is.
-
smurfie
csendes tag
válasz
szirtesp #2919 üzenetére
Ez nem ettől függ, nem közlik velünk az értékesítők, hogy milyen készülékeket adnak el.
A P/N számot kell csekkolni, ha az rendben van akkor nem lehet gond.A garjegy sokféle lehet, a lényeg, hogy legyen rajta pecsét, dátum és a készülék valamelyik azonosítója(IMEI vagy S/N)
-
kokler
aktív tag
válasz
szirtesp #2836 üzenetére
Az XXL-es 129-es az jó lenne, de azt még képesek doboz nélkül bubi fóliában csak töltővel adni (2 év gar). Ja és talán ma érkezik hozzájuk egyébként. A dobozos 134, mint szinte mindenhol 2 év garanciával.
Az xxl nagyon ellőtte magát nálam, mert átmentek nagybani piacba és két hozzá nem értő telefonos muci várja a hívásokat és semmit se tudnak pontosan (SZVSZ)! -
animoo
senior tag
válasz
szirtesp #726 üzenetére
Nekem ez az első telefonom,aminél elgondolkodtam a fólia használatát illetoen. Nagyon kényelmes így,könnyen siklik rajta az ujjam. Plusz felmerul a kérdés, hogy a hajlitott üveg miatt nincs-e gond a felfekvesevel. Screenshieldet (is-t ) nem szívesen raknek rá mert nem olyan kényelmes.
-
Xaels
félisten
-
Josh777
tag
válasz
szirtesp #690 üzenetére
Szia, ez a kérdés fentebb már szóba került, a végkövetkeztetés asszem az volt hogy ez a videó így hülyeség - természetesen, hisz még is csak "hazai" topic...
A fő érvek bővebben:
- Sem a tulajok, sem pedig a teszterek nem számoltak be különösebb jelerősségromlásról a használat során - illetve én nem emlékszem, hogy ilyet olvastam volna.
- Egy telefont nem igen tartanak úgy ahogy a videóban a hiba jelentkezésekor látjuk. Ez még okés, akkor is hiba, mi van ha én pont úgy akarom tartani, stb..
- Bármilyen telefonnál elő lehet idézni hasonló, sőt durvább jelerősségromlásokat, de:
- Xaels észrevétele volt, hogy a videóban amikor a Bluetooth / Wifi elgyengül, akkor a térerő indikátora meg sem moccan, pedig ha a kialakítás hibájából adódna a jelenség, akkor annak is nagyon vissza kéne esnie.Összességében maga a videó nem túl hiteles, nincs viszonyítási alap, nem tudjuk milyen távol van a vevő-készülék. Nem lepődné(n)k meg, ha ez is egy újabb számdékos lejáratás lenne a készülék ellen..
-
Xaels
félisten
válasz
szirtesp #690 üzenetére
Ha BT headset-et használsz valószínűleg nem fog előjönni ez a hiba:
- Mert valószínűleg azért használod a headset-et mert nem tudod kézbe venni a telefont így nem is tudod a tenyereddel leárnyékolni azt.
- Ha még is a kezedben van a telefon akkor, elég közel van ahhoz, hogy ne szakadjon meg a jel.
- Amúgy sem valószínű, hogy ilyen pózban tartanád a telefont. Amúgy érdekes mód csak a BT jelével van gond, a hálózatot nem befolyásolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest