Új hozzászólás Aktív témák
-
-
keIdor
titán
Remélhetőleg Sense 3.5 lesz ez már, meg 2.3.5, bár az annyira nem lényeg.
Néztem ezt az új Galaxy Nexus-t Pocketnow-n, rohadt jó/szép az ICS meg a telefon is. Hiába műanyag Samsung, de akkor is...
Razr és Galaxy Nexus nagyon must have.Lenne fölös 400k-m megvenném mindkettőt kajakra... Sensation is gyönyörű szép szerintem, de azok is.
-
Something_
őstag
Opera Minit használok 3G-re, le van butítva a kép rossz minőségre, de szerintem még így is ssokat "eszik".
Nekem egy bajom van, ha nem vagyok otthon (azaz nincs wifi), akkor minden szart szinkronizál és 2-3 mega adatforgalmat generál. De nem tudom, hogy micsoda. Market?
Kezdőlapon csak az időjárás és a friend stream van, de azok nem hiszem, hogy ennyit lecuppantanak, főleg, hogy 6 óránként szinkronizálnak.Mi forgalmazhat adatot nekem? Hogy lehet letiltani azt, hogy 3G-n csak akkor szinkronizáljon ha wifin van vagy ha én rányomok a frissítésre?
150 mb-s csomagom van, szóval meg vagyok kötve
Amúgy a régi Opera Mini felül írta az oldal betöltésnél, hogy hány kb az adott oldal. Ez az új nem írja:S
8 óra alatt (alvás) 6%-ot merül az aksim az jó? Wifi és 3G nélkül.
-
randras
veterán
Tulajdonképpen van ennél erősebb telefon? SGSII-t leszámítva? Mindig csak a HTC-k között nézelődök, szóval nem igazán tudom. Abban viszont biztos vagyok, hogy az exkluzivitás miatt biztosan nem adják ki x időn belül, szóval főzött előbb lesz, mint official (ha lesz). Ami igazából tökmindegy, mert úgyis főzöttet fogunk használni...
-
mivan80
aktív tag
Hogy azért ne alhass nyugodtan:
"A Motorola Fire (egyes helyeken Fire XT311 néven is fut) felbukkanása egy új korszak kezdetét jelzi, ugyanis a Motorola hazánkban újra hivatalosan is képviselteti magát, van új disztribútor, és jönnek majd az új modellek is, melyek egyik első képviselője ez a típus."
Ebben az évben eddig szerintem ez a legszebb teló. Kíváncsi vagyok, a Nexus Prime tudja-e majd űberelni!
-
mivan80
aktív tag
Motorola's Faster. Thinner. Smarter. Stronger. event liveblog!
Alulról felfelé olvassátok!
De a lényeg:
"12:44PM Droid RAZR by Motorola is the US name. Motorola RAZR is the name internationally. Will be available globally in November."
Adatok:
"This newest addition to Verizon's Droid lineup boasts a Gorilla Glass coated, 4.3-inch qHD Super AMOLED display -- a first for any mobile handset -- atop a dual-core 1.2GHz TI OMAP4430 processor. Although the RAZR may look like a Kevlar-wrapped, slightly warped Droid X with its 7.1mm skinny silhouette and familiar topside hump, the insides tell a different tale. Joining the list of well-heeled specs, are an 8 megapixel rear camera capable of 1080p HD video, 1GB RAM, 16GB of onboard storage with 16GB additional on the microSD card and an 1,800mAh battery. Moto's also included Lapdock 100 and 500 Pro compatibility, converting this latest red-eyed beastie into a power user's best friend." -
keIdor
titán
Törékeny is, SGS1-en is ilyen van, viszont 11-12 hónap használat után nálam csak 2 mikrokarc volt rajta, úgy adtam el. Közel újszerű állapotban volt a teló, mivel mindent tokban hordok és hála istennek leejtve se volt. Szóval lehet arra vigyázni ha akar az ember.
Razr nagyon szép szerintem is. Lesz még valami Spider is, ma jelentik be, szóval Engadget-et figyelni kell, ott egyből felteszik. 720p lesz asszem, globális megjelenéssel.
-
roxan
senior tag
Köszi, érdekes.
Amikor próbáltam, nem változott. Most megint átkapcsoltam, opera azonnal kilépett. És most másodszorra jó.
De, így a többi jól működő mobil oldal is ki van lökve. Olyan lenne jó, mint pl. az origo-nál, hogy az oldalon van egy kapcsoló, és csak az aktuális oldal vált át rendes nézetre, nem az egész böngésző-beállítás.
Sajna a m.prohardver oldalán lévő Teljes verzió nem visz el oda. -
keIdor
titán
Ez alapján könnyebben találsz, mint itthon.
-
CrAck69
senior tag
csak nem tudom mit kezd 1Literrel
nekem elsőre a makettezés jutott eszembe
bár én magam sohasem csináltam
és én sem értek a festéshez
de találtam (gugli első link) egy oldalt
ahol van lakk 600Ft ért kb@roxan
egyébként nagyon szép munka lett gartula hozzá ls sztem marha jól néz ki így a piros részekkel.
@randras
én nem apróztam el rendeltem magamnak 5 féle tokot
van köztük szilikon és átlátszó műanyag is a telefont még 2 hét múlva tervezem megvenni
de már tokom van hozzá3 meg is érkezett már xD
-
scapegt
őstag
Az előző hsz-emben pont le akartam írni, hogy biztos lesz vagy 180e Ft, akkor majdnem el is találtam volna
Az S2 nekem szerintem tökéletes lesz, hacsak nem lesznek azzal is gondok.
Holnap kirakom hirdetésbe is, de ha esetleg valakit érdekel, van egy eredeti, gyári HTC akkumulátorom Sensation-höz eladó, nekem már nincs rá szükségem.
-
keIdor
titán
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Annyira végülis nem érdekes,ha jól láttam van a grafit színű és van a fekete azért kellene a black.Hát igen lehet onnan kellene,de csak jövőre vehetek újra elfizuval telefont sima csomagban meg elég drága egy 120körül kellene kb.
remélem megéri rááldoznom ennyi pénzt és tényleg egy jó telefon
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Igen olvastam,és ezért kérdeztem hogy hátha valaki tud tényleg megbízható helyet ahonnan tudok venni.A garancia szinte mindenhol úgyvan hogy 2évvel legalább jó 10-15el drágább....Olyan hely kellene ahonnan tudok rendelni neten,megbízható és lehet kapni a black változatot.
-
randras
veterán
Egy click-es root visionary-vel, vagy olyan kacifántos, mint DHD-n?
Ja, és akkor most mi a helyzet azzal, hogy valamelyik másik új HTC akkuját bele lehet rakni, és így tovább bírja? Mert ha megvenném, tuti még annyi időre sem raknám le, mint most a DHD-t, és az sem túl sok...
-
rizso
addikt
Ha már beats és a hangzás.
Kipróbáltam a nyelvváltást, de nem vettem észre semmi változást filmeknél a hangszórón keresztül. Viszont most kipróbáltam a már korábban említett Volume+-t is, és az már valamit segített a gyenge hangerőn. Nem váltja meg a világot, de talán egy kicsit javít a hangerőn. Írtam korábban, hogy fülesen keresztül teljesen rendben van a zenehallgatás rész. Annyit változtatnék, hogy a Volume+ rendes beállítása után lesz igazán rendben!
Olyat szól megfelelő beállításokkal, hogy padlón lesz az áll...
Na és akkor beats. Gondolom egy szoftveres megoldást takar - legalábbis egy korábbi laptopomnál egy extra szoftver jelentette a "beíííts-fííílinget", no meg pár beats logó. Szóval mondhatni a Volume+ részben kiváltja számunkra a beats-érzést
-
keIdor
titán
Nekem volt SGS2 meg most Sensation van, megkérdőjelezem azt, hogy jobb-e a HTC kamerája. Félreértés ne essék, mindkettő jó, de szerintem a MA véleménye egy dolog, amikor a képre zoomolok a részletek szebbek az SGS2-nél és a színek is természetesebbek.
Szerk.: Nem pont a #4969-re akartam.
-
Criton
veterán
Igen gondoltam, mert a magyar nyelv alatt, mikor maxra állítottam a hangerőt, akkor nem mondta ,hogy halláskárosodást okozhat. Amerikai angol alatt meg igen.
A "süket" magyarokra nem nagyon gondolnakMondjuk nekem jó a hallásom, de én szerintem a magyar alatt akkor is elég halk...
-
Nikk
senior tag
Megnéztem és igazából a home screen alapja az megmarad, csak az íves rész tűnik el és azt nem is lehet majd visszahozni szerintem... ERGO a spéci flippes óra nem tűnik el hál égnek... Én nagyon hiányolnám az íves tálcát a Sense-ből, mert semmivel sem néz ki jobban az új, sőt ocsmány mint állat és semmivel sem tud többet, sőt... A mostani ezerszer jobban néz ki. Illetve a csúszka az alsó részen amivel szűrni lehet a találatokat, az is sokkal jobban néz ki most, mert nem olyan bumszli...
Nem tudom, hogyan lehetne hatni a htc-re, hogy ne kúrja el azt ami jól néz ki... :S
-
rizso
addikt
Galériából nem tudtam eddig elindítani, egy kis "play+felkiáltójel" páros fogad az indexkép helyett. Beállítások alatt ilyesmiket értek: hangszínszabályozás, képméret/-arány beállítás, kijelző fényereje, stbstb.
Igen, volt ma egy ~25MB-os frissítés - bár nem nagyon tudom, hogy mi frissült mi nem...A hangszóró továbbra is halk számomra. -
mivan80
aktív tag
Hát itt nem ezt írják:
Anonymous 4chan user goes hands-on with Nexus Prime
He mentions that the phone had a 4.65-inch, Super AMOLED Plus display with a 1280 x 720 resolution (1280 x 800 seems a bit more likely to us, looking at the display on the Galaxy Note).
Az Ice Cream Sandwich-ről is van pár újabb infó ugyanitt.
-
keIdor
titán
Az nem baj, mert akkor nem lesz kísértés se, hogy vegyek. Csak akkor még húzzák kicsit azt a felbontást.
Túl gyors a fejlődés, egy idő után idegesítő már. Most jött ki ez is 3 hónapja kb.
Ideiglenes a kettő, az i4-től majd karácsony fele búcsúzom, de rokonságban marad. Meg amúgy két számom van, szóval kell két teló. Hogy mi lesz helyette kár még ezen agyalnom, anyagi helyzettől függ majd. Igazából már kicsit elegem van belőle, túl apró az a kijelző. SMS-t is nehéz vele írni.
-
rizso
addikt
Próbáltam többféle lejátszót, többféle filmet. Csináltam gyorsan egy kis videót, amin talán észre lehet venni, hogy nem valami hangos. A videóban MAX hangerőn szól a film, tök nagy csend van a szobában. Egy WaveII pl. vagy négyszer hangosabb (az előbb kipróbáltam ugyanazzal a videóval).
Továbbá a videofelvétel hangja is halk egy kicsit szerintem, és mintha az előlapi hangszóró is "ciripelne" egy kicsit.Hétfőn beviszem T-hez, és megnézetem. Párom szerint is nagyon gyenge...
-
Nikk
senior tag
Nekem volt AKG-m... Nem dobtam hátast tőle... A beats azért nem kicsit jobb mint az AKG jelenleg... Mondjuk jelenleg Denon-t használok, de is köröket ver a volt AKG cuccomra...
Amúgy szerintem nagyon jól néz ki az új design...
Más: http://www.qualcomm.com/snapdragon/specs
A spec között van az USB OTG támogatás... Elvileg lehetőség volna rá, hogy otg-t használjunk ezen a telón is, mindössze csak a driver hiányzik hozzá nem? Vagy infrastrukutárlis/hardver kiépítés dolgok miatt teljesen kizárt ez a lehetőség?
-
roxan
senior tag
Igazából a frissítés előtt sem ment rendesen.
És a LED-es értesítés sem teljesen okés. Van, hogy villog, ha jött mail, van hogy nem. DE ha villog, akkor is csak 15 percig.FR-tel nem vesznek el dolgain? Nem a programoktól félek, hanem a naptárbejegyzésektől, mialek, sms, kontaktok, stb. Nem szeretném még1x végigzongorázni.
-
kokler
aktív tag
Wifi Analyzer a program neve, amin nagyon szemléletesen megfigyelhető, hogyan csökken a térerő a power gomb környékének letakarásakor. Ez sajnos ilyen, de a Desire-nél nem volt hipe, ellenben ott is megvolt ez a jelenség pontosan ugyan így
-
kchris78
veterán
pontosan, az Emberek, az hogy van ott olyan fül ahol nemcsak a névjegyét látom hanem az összes vele történt kommunikációt (emailek, mikor hívtam, mikor hívott, esetleg facebook)..
már sokat gondoltam arra hogy meg kell fordítani a gondolkodásmódot ennek köszönhetően: nem a telefon appba megyek ha akarok valakivel valamit csinálni hanem előhívom az "emberek"-ből és kijelölöm hogy SMS/Email/hívás, mit akarok... Ez is a HTC Sense.
Érdekes amúgy hogy flame-el mennyit hízott egy éjszaka a topic, de ha valami szakmaibb kérdés kerül elő akkor már nem pörög annyira...
-
Iomega
addikt
Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy nem a note-ra gondoltam.
Tükröződés ellen írtam, és az ellen jó is a matt fólia. De mindenkinek más a megfelelő.
Honnan veszed, hogy pentile mátrix elrendezésű lesz a kijelző? Talán megosztották veled a Samsung mérnökei ezt az információt?
-
keIdor
titán
Ha minden jól megy októberben veszek egy Sensation-t mikor hazajöttem, csak azt nem tudom még, hogy érdemes-e megvárnom a 720p mobilokat. Mert szerintem egyébként csak jövőre jönnek, mindig akkor van nagyobb vérfrissítés. Ha igaz a tavasz, akkor Sensation.
Bár eshetne az ára mert elég drága még mindig, nekem legalábbis. Nekem nem jön be a Deus, nem tudom mik azok a 94%-os értékelések.
kchris78: +Kanada.
-
keIdor
titán
Hát mindkettő gyönyörű, de akkor már a Francia Riviérát se hagyd ki, mondanom se kell mennyi gyönyörű hely van még Spanyolországban, Olaszországban és Görögországban is, meg a közeli Horvátországban. Sok-sok sziklás tengerpart.
Mondjuk engem Ázsia nem nagyon vonz, csak Thaiföld, inkább Észak-Amerikába mennék ha annyi pénzem lenne ott még nem voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest