- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
válasz
-FreaK- #6905 üzenetére
Samsonite Toledo, eBayen kívül nemigen lehet hozzájutni. Kézzel készül, és valódi bőr, kihúzható cucc is van a hátulján. Ez a legnagyobb, de nem tudom, hogy még nektek is jó lesz-e, nekem az EVO-ra méretek alapján jó lehet.
Kb. 9k.
-
válasz
-FreaK- #6635 üzenetére
általában csak éjszaka dobja el a wifit, de ezt automatikusan csinálja energiatakarékossági okokból.
Korábbi sense-ekben lehetett állítani az éjszakai mód kezdetét és végét manuálisan, most automatikusan teszi ezt.
Nálam jól működik, éjfél után már nem nagyon nyomogatom a telefont, reggel 8-kor viszont már megint szinkronizál magától, szerintem ez egy jó feature, főleg mivel így szinte semmit nem fogyaszt éjszaka. -
mumk1
addikt
válasz
-FreaK- #6457 üzenetére
Péntek este tettem fel, azóta hibátlan. Minden működik benne és szerintem a sebességgel sincs gond.
@truupi
Sony Bravia Engine van Sense romokhoz is, bár szerintem ezen a kijelzőn, már csak rontani lehet egy képjavító scripttel. -
exelsior1
senior tag
válasz
-FreaK- #5697 üzenetére
Nem írtam, hogy nem jobb sok szempontból. Sőt, tuti jobb, hiszen 4 magot szinte semmi sem használ, 1-2 maggal meg jóval erősebb az S4 proci, de azon nem mennek (trükközés nélkül) tegrás játékok, azokból meg van azért pár nagyon jó, és jön néhány nagyon durva a jövőben, szal emiatt én nem cserélném le, érezhető különbség ma még talán nincs is, mindkét procival gyors mint a villám
-
Xaels
félisten
válasz
-FreaK- #5697 üzenetére
Nem minden téren kisebb a fogyasztása az S4-nek. Legalább is az Anandtech tesztjéből nekem az jött le. [link] Gyakorlati tapasztalatra egyelőre nekünk nem lesz lehetőségünk, amúgy én is az S4-es verzióra áhítoztam, de nem csalódtam sokat a T3-ban sem.
(#5699) Avicularia: dropbox például.
-
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
-FreaK- #5144 üzenetére
Azért ezt nem hiszem. Így gyakorlatilag elveszítené okostelefon mivoltát, hisz abbamaradna a szinkronizáció x idejű alvás után. Mi történne, ha alvás közben (amikor már "lekapcsolta" a mobilnetet) jönne egy üzleti levél, és a telefon meg nem jelezne...
Biztos van valami profilozó, ami x idő után kilövi a netet. Ezt kellene megtalálni és kigyilkolni.
-
blackmacs
senior tag
válasz
-FreaK- #4804 üzenetére
Te hol vetted?
Nekem valamiért nem jól érzékeli az akkuhasználat idejét.reggel 9 körül vettem le töltőről és most azt írja 1ó 9perce használom.Tegnap előtt nem észlelte hogy töltöttem és már 2 napon túl járt az akkuhasználatom
Úgy sejtem azóta van ez miután felraktam a battery hd appot de már leszedtem.Lehet megzavarta a telót?
Valakinek van ilyesmi hiba? -
Isual
veterán
válasz
-FreaK- #2837 üzenetére
valaki pedig linkelt egy összehasonlítást ahol nagyjából ugyanazt hozta a kettő teljeítményben és fogyasztásban is, meg vannak videók, ahol az antutu-t talán jóval gyorsabban teljesíti a tegra 3, ez meg az S4-et hozza ki felül... én aszondom, hogy felhasználó szempontjából mindkettő életképes megoldás
-
koveradam
tag
válasz
-FreaK- #2069 üzenetére
Nektek semmi nem jó komolyan? Megröccen
Talán még egy minimális megakadástól ami nálam nem tapasztalható nem kell temetni a készüléket!!!
Melegedés: mégis, hogy lehetne megoldani, hogy ne melegedjen
Ha zavar akkor vegyél egy 800 MHz-n működő mobilt és akkor nem fog melegedni
Pffffffffff -
mumk1
addikt
válasz
-FreaK- #2058 üzenetére
Ha nem vágtad pontos méretre és picit tud mozogni a tálcába a kártya, akkor, amikor tolod be a SIM tartót valami hegyes dologgal kicsit told beljebb magát a kártyát is, mielőtt teljesen benyomtad. Nekem is ez volt, de aztán észrevettem, hogy előre tolódik a kártya egy picit, ahogy betolod és akkor már nem érintkezik rendesen.
-
<Attila>
tag
válasz
-FreaK- #1738 üzenetére
Nekem is ugyanez a dilemmám, és nem tudom, hogy mitévő legyek
Egyrészt nagyon tetszik ez a teló, de lelki megnyugvás miatt mindenképp
szerettem volna megvárni az SIII-at, és meg is örültem, hogy május 6-ig tart
a T-s akció...De az apró betűs részben az is szerepel, hogy avagy: "...a készlet erejéig".
Úgyhogy most én is dilemma előtt állok, de lehet, hogy holnap megrendelem. -
james008bond
őstag
válasz
-FreaK- #1687 üzenetére
Múltkor feltettem egy Gameloftos progit-elindít-akkora fagyás, hogy semmire nem reagál....na mondom, itt a vég, vagy várhatok, míg lemerül az akksi csutkára---ekkor rátaperoltam power gombra és kb 10 sec múlva néhány led felvillanás után bebootolt a telefon. Remélem, később nem lesz ilyen lefagyás illetve a soft reset működni fog!
(#1688) -=Starwing=- a telefon sem épp olcsó...de a szállítási határidő 27 nap? Talán a Marson gyártják?
-
mumk1
addikt
válasz
-FreaK- #1687 üzenetére
Fastboot-ból újra flasheled a recovery-t, semmi extra, 4 nap alatt megtettem már többször is.
@rígel
Akkor mindenki e szerint mérlegeljen.
Azon persze el lehetne vitatkozni, hogy egy hibás gombot, egy poros kijelzőt, vagy egy rossz akkut, mennyire lehet ráfogni egy nyitott bootloader-re. -
FragMaster
addikt
Mintha itt írta volna valaki, hogy a veletech-en rákérdezett és egy ideig biztosan nem várható.
Szerk.: itt is van
Új hozzászólás Aktív témák
- UHD filmek lejátszása
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest