- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
magnusheron
tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel van egy eladó One X-em. Vodafoneneál vettem 2012. szeptember végén, Független 32 GB-os. Apróhirdetéseknél megtaláljátok
Zsolti
[ Szerkesztve ]
-
magnusheron
tag
A 3 munkanapos sztorihoz egy kis segítség, mert a Vodafone nálam is eljátszotta aztán miután felvilágosítottam őket, már készségesebbek voltak:
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=a0300151.kor
7. szakasz, alapján 3 munkanap (melybe a vásárlás napja nem tartozik bele) a cseregarancia, melyben a szombat vasárnap nem tartozik bele.
A munkaszüneti napokat és az előre ledolgozott szabadnapokat a Magyar Közlöny első száma határozza meg minden évben. A cégek nem hivatkozhatnak arra, hogy hétvégén is nyitva vannak, mivel a munkanap hétfőtől péntekig tart, valamint azon szombatok, melyeket a közlöny meghatároz.
Akinek nem akarják a telefonját cserélni mert volt közben egy hétvége és a vásárlástól számított 5. napon vitte be ( ami valójában a 3. munkanap) az nyugodtan kérje el a panaszkönyvet írja be a 151/2003. (IX.22) kormányrendelet számát. És persze a másolati példányt küldje el a Nemzeti fogyasztóvédelmi Hatóságnak. Biztos százezres bírság a szolgáltatónak.
A Vodafone velem is el akarja ezt játszani, aztán mikor megmutattam a kormányrendeletet már nem ellenkeztek annyira.
-
magnusheron
tag
A Vodánál tényleg rendesek voltak. Az elsőt is egyből cserélték. Ennél is elismerték a hibát.
Azt nem tudom, hogy a T-nél miért kekeckednek. Mikor a visszaküldött telefont a gyártó kifizeti nekik.
Ja tudom, az ügyfélszolgálatosnak nem volt kedve papírokat töltögetni. Na ilyenkor jöhet a felelős vezetős szöveg, arra készbe kapják a billentyűzetet... A T-nél egyébként is eléggé beképzeltek és lenézőek a T-Pontos ügyintézők.. Tisztelet a kivételnek, de akikkel és találkoztam eddig azok közül ha kettő normális volt.
-
magnusheron
tag
Én tegnap visszavittem a 2. One X-et és visszakértem a pénzt.
Igaz már az előfizetéssel is gond volt, mert más számot kaptam amit ami a szerződésben volt , így felmondhattam.
Mivel nem volt készleten másik telefon és mondtam, hogy eddig kettőből kettő rossz volt, tekintettel a bontható szerződésre nem köteleztek a telefon megvételére listaáron.
El kell mondjam igazán rendes volt a Vodafone! Mivel hosszú órákat ültem a szerződés és a telefon miatt náluk a kérésemre megtarthattam a beats audio fülest, kárpótlás gyanánt.
Tényleg jófej módon viselkedtek.
Jelenleg nincs nekik raktáron több tudomásom szerint. Sok hibás volt az első szállítmányban, így egy darabig nem lesz kapható sehol, amíg ki nem cserélik új szériára.
Legalábbis nekem azt mondták.
Várok pár hetet, hogy legyen új szériás és akkor beruházok egyre megint. A telefon nagyon tetszik de annak is, amit tegnap visszavittem tele volt a kijelzője pixelhibával, vibrált a kijelző és már a szélétől 1-1 centire hullámzott a kijelző a legkisebb érintésre.
A Telenor mától forgalmazza, szerintem azért figyeljen oda ott is mindenki, mert a Vodánál és a T-nél is sok a kijelzőhibás telefon.
Mindezeket leszámítva, biztos, hogy megint ilyen telefont veszek... Csak jöjjön egy másik széria! Az akku is beállt 4-5 töltés után egész használható szintre.
Tökéletes telefon, csak én fogtam ki kettő hibásat...
[ Szerkesztve ]
-
magnusheron
tag
Most meg így két nap használat után a cseretelefonnak is elkezdett vibrálni a kijelzője a szürke háttérnél. Nem csak hullámzik, de vibrál is
Másnak nem jött elő ilyen az 1.29-es frissítéssel?
-
magnusheron
tag
Persze, kaptam jegyzőkönyvet. Csak az agyon Madonna promózótt készülék a kiemelt 15 budapesti értékesítési pont egyikén sincs készleten... A Mammutban 2 db volt, mind a kettőt én hoztam el..
Na most már ott tart a kijelző, hogy a legkisebb érintésre is hullámzik a széle, tehát nem fogja sokáig bírni a drága.
Azt nem tudták megmondani, hogy mikor lesz telefon, holnap, jövőhéten, jövő hónapban, vagy még csak most csomagolják Taiwanon....
Ez még mind semmi! A megkötött előfizetői szerződésen szereplő hívószámomat a Voda az aktiválás előtt kicserélte egy másikra, amiről egyáltalán nem értesített, úgy tudtam meg, h szóltak az ismerősök, nem érnek el és mikor felhívtam a másik telefont akkor láttam, hogy más a szám. Eddig 6 szor beszéltem a 1270-el de senki nem tudott semmit mondani...
-
magnusheron
tag
Na átléptem a 10. órát, amit a telefonért ülök a Vodafonenál...
Először ültem 3 órát mire kiderült, hogy nem tudják eladni, aztán még kettőt mikor megvettem, aztán még kettőt mikor biztosítást kötöttem rá és most még egyet a cserénél. De az ügyintézők kedvesek voltak nagyon!!!!
Mire beértem a boltba már végig vibrált olyan képeknél ahol sötét volt valahol a kijelzőn.
Természetesen cserélték beats fülessel együtt. Kaptam egy új csomagot.
Szerencsém volt, mert múlthét szerdán vettem és ma volt a 3. munkanap, hogy így cserélték. Egyébként szerviz. Nem tudták megmondani mi lehet a baja. Lehet a frissítés. Vagy a hátlap miatt megsült benne valami, mert nem tudott a hő hol "elvezetődni".
Van egy új telefonom, eredeti softtal, és egyelőre nincs semmi baja a kijelzőnek. Frissítés után meglátjuk...
-
magnusheron
tag
-
magnusheron
tag
válasz pingwin011 #2673 üzenetére
Ugye hogy vibral!nem én vagyok a hülye
szürke és világos fekete hatternel.. szurkenel meg csikozodik is néha.
-
magnusheron
tag
Nektek az új frissitessel nem kezdett el vibralni a kijelzo? nekem csak szürke háttérrel csinálja.
-
magnusheron
tag
Igen Mátrix 5-tel. havi 10.400 Ft így volt 30 ezer kezdőrészlet és 12 hóra havi 5000 részlet. Na meg kötöttem rá biztosítást.
Flottából váltottam, mert abban nem lehetett részletre kapni. Ha lehetett volna akkor meg kb havi 9000 lett volna a részlet. Így ugyan ott vagyok.
Független a telefon, beletettem az iPadből a MicroSIM-et (Telenor Hipernet) és felmászott a hálózatra,
-
magnusheron
tag
válasz pingwin011 #1828 üzenetére
Gémkapocs.....Sim tartó melletti lyukba ferdén beletolod és kipattan a tálca. Az egyik papírra van ráragasztva a SIM eject tool
-
magnusheron
tag
Hát megvan a telefon végre
Elöljáróban annyit , hogy eddig SGS 2-m volt... Hát ég és föld a kettő, a One X javára.
Hihetetlenül gyors, a Sense pedig össze sem hasonlítható a TouchWizzel. Mellette a Samsung felülete eléggé fapados.
Előre fel van töltve minden amit az ember használni akar: Facebook, Twitter, Tunein pl.
Megjött a frissítés is, csak épp tölteni kell, mert 35% alatt nem frissít, így most feldugtam egy időre.
A kijelzője gyönyörű, a telefon borítása is kiváló. A Beats Audio füles doboza nagyon komoly, van benne vagy 8 szett gumi a füleshez és a hangzása is nagyon jó!
Ha megmondjátok melyik programmal lehet megnézni a CID-et akkor írom is egyből amit kiad a telefon!
És még annyi: Soha többet Samsung telefon!
-
magnusheron
tag
Hello!
Azért annyira nem kell rohanni a Vodafone-hoz.. Az imént voltam bent és mint kiderült pl ha részletre kívánja elhozni a telefont Mátrix tarifacsomaggal az ember egyszerűen nem tudják eladni, mert nincs a rendszerben "promocios kód"....
Új a telefon és elfelejtették beletenni a rendszerbe
Egyébként a dobozt már kihozta az eladó. Telefon és fülhallgató van összefóliázva, külön dobozban a fülhallgató.
Remélhetőleg ma, ha nem akkor szerán már el is tudja adni nekem a nagy piros
http://www.youtube.com/watch?v=iXJxLVsp7sU
Ez van a csomagban csak nagy doboz nincs hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
magnusheron
tag
válasz pingwin011 #1199 üzenetére
Hello!
Én szerdán rendeltem... Először volt 23-a a kiszállítás időpontja aztán 25-e, most meg 26-a. Nevetséges.... Persze elérni a webshopot nem lehet, csak a droidokkal beszélni a vonal végén akik nem tudnak csinálni semmit.. Azért nevetséges, hogy a 21. században 1 hetet kell várni egy kiszállításra...