- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Nyugodj meg én is megpróbáltam, azt is eldobálta! Egyébként én örülnék a legjobban, ha szoftverfrissítés megoldaná és nem szednék szét.
A telefonban lévő kártya most is itt működik a régi telómban, a Hox-ban pedíg a tabom kártyáját próbáltam ki[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Ma leadtam a Hox-mat szervizeltetni. Délelőtt elkezdte eldobálni a SIM-t, állandóan újraindult, a SIM-t többször ki-be tettem és kapcsolgattam a telót, néha pár percre megjavult, de később újra kiírta, hogy nem ismeri fel a SIM-t. Csináltam egy gyári visszaállítást is, hátha az a baja, de semmit nem segített, délután a boltban, szolgáltató, végezte. Cserekészülék nincs, a régi DEFY-mat kellett elővennem. Most várhatok 2 hetet. Remélem épen és egészségesen visszakapom."Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
HUTCHDB
nagyúr
-
zuzo28
tag
Sziasztok
elköszönni jöttem, mert még ha fájó szívvel is de megváltam a One X-emtől és (tudom mindenki utálni fog ) megint almával nyomulok
köszönöm minden kedves fórumozónak a segítséget és sok tanácsot!
Laci
-
ferob
őstag
válasz nagyamte #35492 üzenetére
Az általad talált dolog a CM ROM scriptjéből hiányzó HBOOT verziót pótolja, mert azzal is működik, de nálad nem ilyen gond van.
Mivel feltételezem, hogy a telefonhoz való megfelelő ROM-ot szeretnéd felrakni, ezért az lehet még a probléma, hogy régi a HBOOT verziód vagy esetleg nem jól töltötted le a ROM-ot.
-
nagyamte
tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem.
Megjelent a kígyós rom legújabb verziója. Na tolnám is fel gyorsan.
Jön a hiba: checking model id assert failed getprop p("ro.product.device") == "endeavoru....
Gondoltam biztos valami turpisság van a dologban. Megy inkább ez egyel régebbi verzió. A 4.0.6. De annál is hasonló a helyzet.
Találtam egy szerintem hasonló dolgot: ezt és egy választ rá.
Nem tudom, hogy nálam is ez e a gond. De ha igen, akkor sem tudom megcsinálni, mivel a /META-INF/com/google/android/ updater-script nem tartalmaz semmi hasonlót.Hogyan lehetne felvarázsolni a telefonra azt a romot. Mert most éppen egy Revolution 33.1-trónol rajta. És az simán települ ha úgy akarom. De kell a változatosság.
Ha valaki találkozott már hasonlókkal legyen szíves segíteni!
Köszönöm
-
ferob
őstag
válasz illes0102 #35489 üzenetére
Amit te szeretnél ahhoz nem alkalmazás kell, hanem kimondott eszköz.
Kábelesen úgy oldható meg, hogy veszel egy HTC AC M490 MHL-HDMI adaptert, amit csatlakoztatsz a telefonhoz és az egészet összekötöd a tévével/monitorral egy HDMI kábelen keresztül.
Vezeték nélkül ez az egész, akkor oldható meg, ha veszel egy HTC MediaLink HD nevű eszközt, amit csatlakoztatsz a tévéhez/monitorhoz egy HDMI kábellel és ezen keresztül tudod megjeleníteni vezeték nélkül a telefon képét, de ez csak akkor működik, ha van WiFi és a router támogatja a multicast-ot.
-
illes0102
aktív tag
kérdeztem már másik topicban de semmi válasz nem jött, hátha ti tudtok valamit ...Olyan alkalmazást keresek, ami vagy kábelesen, vagy WiFi-n keresztül megjeleníti a kamera képét a monitoromon, viszont a videót amit felvesz azt a telefonra menti el. Tehát nem webkamerának akarom használni, hanem videórögzítésre, csak szeretném látni hogy éppen, hogy vesz fel és fontos hogy ne gépre mentse mert félek hogy a sebesség kárára menne. köszönöm előre is!
-
Shokkolo
addikt
Urak, jöttem egy kis "friss" tapasztalattal:
Nem tudom ki emlékszik rá, rengeteget szenvedtem, hogy a HOX-omat nem hajlandó felismerni a Winfos.
Megoldódott a rejtély!Amit rendeltem "eredeti" HTC kábel az ebayről... az okozta a hibát.
Tölti a telefont, érzékeli a win, de nem tudja kezelni.Fogtam barátnőm samsung kábelét, összedug és hibátlan!
Ergó az ebayes kábel fosRémlik, hogy másnak is volt hasonló baja, hátha ez segít. Próbáljátok másik kábellel!
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Kossuth
tag
Üdv! Olyan NFC-s progira lenne szükségem, ami az nfc taget azonnal aktiválja, ha a telót odaérintem és nem kérdezi meg, hogy milyen műveletet hajtson végre, hanem egyből a tagbe kódolt folyamatot csinálja.
Jelenleg olyanom van amihez nyitni kell a kijelzőt és ezután rákérdez, hogy mit hajtson végre, de ehhez ki kell vennem a telót a tokból és akkor akár már nfc nélkül is megtudom csinálni azt amire beállítottam.[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz HUTCHDB #35481 üzenetére
Ez a miuiandroid.com-os Sense5 alapú rom, a legutóbbi verzió, tegnap jött ki azt hiszem, feljebb már volt linkelve a 2.7-es elődje. Itten található meg.
-
jose999
senior tag
ferob, -FreaK- köszönöm, akkor nem keresem
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
I-S-T-I
tag
Bár nem voltam túl aktív tagja fórumnak, de azért azt rendszeresen olvastam, most elköszönnék!
A HTC kicserélte a One X-emet egy One-ra
-| i7-9700K + RTX 2080 AORUS |- -| Samsung S20 FE 4G |- -| Sabbat E12 Ultra |-
-
-FreaK-
veterán
válasz jose999 #35475 üzenetére
A hogy ferob is írja, itt nincs alkalmazás indító menü, minden programot a főképernyőkre rak ki, ezeket aztán mappákba tudod rendezni, elkerülve a káoszt.
Az első fél nap után egyébként nagyon elégedett vagyok vele, nem is olyan lassú mint amire számítottam.
A notibar is egész gyorsan jön le, a listák görgetésével sem volt gondom, a kontaktok pl. vaj simán mennek.
Ahol látványos az akadozás az a képernyő szerkesztő rész, ahol a widgeteket lehet hozzá adni. De mivel ezt elég ritkán használom, így kibírom -
-FreaK-
veterán
Na most jutottam el oda, hogy felrakjam a MIUI-t. Ez települ éppen: miuiandroid_multi_endeavoru_4.2.14_jb-4.2.zip
Sense 5 alapú 2.14. rom. -
Casti98
tag
hmm valamiért nem jó...mind1 még baszakodok vele. :S
De köszönöm a gyors reagálást,jó kis fórum még mindig!
mondjuk nekem nem előfizus van csak kártyás de most adtak hozzá valami 300MB-ot amiért most vettem[ Szerkesztve ]
"Je ne regrette rien..."
-
Casti98
tag
sziasztok
Tudna valaki küldeni egy működő internet beállítást a T szólgáltató beállításaivel a mobil intenethez,mert találtam,begépeltem és semmi nem történi,azt írja hogy az APN nem megfelelő!
"Je ne regrette rien..."
-
Lacopapi
addikt
válasz HUTCHDB #35462 üzenetére
Tudod,a pap,meg a papné esete...mivel nekem a fekete Sense nem tetszik,így felüdülés a színgazdag Miui.Még úgy is,hogy előtte is Nova launcherem volt. Az s2w csak a 4.1.7-es verzióban volt benne,az újakban már nincs,gondolom fogyasztási megfontolásból...viszont így a Tricksterre sincs szükség. Tényleg csak néhàny plusz appot tettem rá. Egy darabig marad
[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
válasz milapsy #35460 üzenetére
Megoldódott végül a probléma, de hogy mi oldotta meg azt én sem tudom.
Letöltöttem a gyári RUU-t a készülékhez. Tudtam, hogy mivel újabb szoftververzió van a készüléken, így nem fog felmenni, de gondoltam hátha kijavít valamit telepítéskor. A futtatáshoz visszazártam a bootloadert és elindítottam a RUU-t. Miután hibaüzenettel megállt, újraindítva a készüléket be tudtam lépni recovery-be.
Ezután már fel tudtam tenni a RevolutionHD ROM-ot, (a MIUI nem megy fel valamiért).Sajnos beigazolódott amit szinte biztosra vettem, hogy az eredeti hibák (gombvilágítás és G-Sensor) nem oldódtak meg.
22 éve a Prohardveren! ™
-
milapsy
aktív tag
válasz kirkri #35455 üzenetére
neeem csak nem tudom a nevet oemrecovery? mikor fastboot-ba oem rebootRUU parancsot irok az indul el.... sokszor csinalta nekem is ezt a telom azt addig szarakodok vele egyszer csak mindig megjavul bootloader szoktam meg bezarni gyari recot elinditani vissza kinyitni aztan fastboot oem rebootRUU azt is elinditom aztan flasselek valami recoveryt es magahoz ter.....amugy erdekelne engem is hogy mi okozza ezt a jelenseget
"én bírom a holdat, szerintem tök jó fej":) csakis a goa és a psy
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz -FreaK- #35457 üzenetére
Én azt mondom, hogy jo ez a miui, és sokat fejlődött a v5, de sajnos nekem valamiért "már nem jön be".
A samu ui-t érdemes volt lecserélni anno, mert ugye az nem nagy durranás, de a sense, ráadásul nekem az új sense 5 letisztult egésze verhetetlen.
A miui itt ott azért laggolósabb, pl. sms-ek, híváslisták scrollozásánál, de amúgy tényleg jóval jobb, mint a korábbi verziók, ez már összességében hozza a régi miui használati élményt!
Most utóbb az előző hetit tettem fel, amit Lacopapi ajánlott.
Azt megelőzően meg a te általad jelölt tegnap megjelentet raktam fel.kirkri!
A baj az, hogy szerintem ez hardveres gond lesz, amiben én nem tudok sajna segíteni...." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-FreaK-
veterán
válasz HUTCHDB #35456 üzenetére
Ha más nincs akkor tedd fel mondjuk a Next kernelt , ez van AOSP és Sense verzióban is, így csak ki kell derítened hogy hogy épp milyen van fent.
Le tudnád írni, hogy melyik volt most fent nálad ami nem tetszett és melyiket rakod fel most? Mármint fájl nevet amelyiket jobbnak találod azt rakom én is.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Lacopapi #35408 üzenetére
"Hja s2w alapból van a kernelben."
No az enyémben nincs ilyen.
Pontosan melyik miui van a telefonodon(#35455) kirkri!
Esetleg próbáld meg ezzel.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
kirkri
addikt
Úgy tűnik itt is valami hasonló lesz a hiba, mert először működött tökéletesen, majd első körben a teszt nem volt hajlandó elindulni, majd az alsó gombsor világítása kezdett elhalálozni, végül a G-Sensor sem ment. A vége az említett Recovery összeomlás. Akkor itt keletkezett egy kuka alaplap.
(#35450) HUTCHDB : Bootloaderbe be tudtam lépni, mert a recovery-ket tudom cserélgetni, de mindegyik ugyanazt produkálja.
(#35452) milapsy: : Ez a ruurecovery micsoda? A RUU (ROM)-ot kell értenem alatta?
[ Szerkesztve ]
22 éve a Prohardveren! ™
-
HUTCHDB
nagyúr
Köszi, közben az általam linkelt verziót fel is tettem.
-FreaK-!
Jó lett a tanácsod.
CWM-ből felmegy a miui.
A tegnapi kiadással kezdtem.
Jó, jó, de valahogy....
Most teszem fel a Lacopapi által javsoltat." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
milapsy
aktív tag
válasz kirkri #35449 üzenetére
igen tapasztaltam mar parszor mintha ossze omlana a recovery.....recovery ujra flash nekem sem oldotta meg, igazandibol nem is tudom mi oldotta meg....amiket el szoktam ilyenkor kovetni gyari recovery vissza flassales elindit utana vissza valamelyik recovery ha nem jo akkor a ruurecovery inditasa egyszercsak megszokott javulni magatol
"én bírom a holdat, szerintem tök jó fej":) csakis a goa és a psy
-
kirkri
addikt
Ma egy olyan problémába futottam bele, amivel még nem találkoztam.
Adott volt egy telefon, aminek úgy tűnt valami szoftveres problémája volt, mert a beépített HTC tesztet elindítva rögtön hibaüzenettel kilépett. Gondoltam egye fene, rakok rá custom ROM-ot. Ez meg is történt, de a telefon nem tudott be-bootolni, hiába flashel-tem a kernelt. Egy restartot követően, azóta nem tudok belépni a recovery-be, amikor elindulna, felvillan a kezdőképernyő, majd újraindul a telefon. Próbáltam mindhárom recovery-t, a hibajelenség ugyanaz mindegyiknél.
Tapasztalt már valaki hasonlót?22 éve a Prohardveren! ™
-
HUTCHDB
nagyúr
egy működő cwm recovery-vel ki tud valaki segíteni?
létezik, hogy 2012. júniusi az utolsó?
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Lacopapi #35446 üzenetére
Ma még megcsinálom azt, hogy felteszem a cwm-et, ahogy -FreaK- kollega javasolta, aztán azon is kipróbálom, hátha...
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz HUTCHDB #35438 üzenetére
Ilkyen hanyattesést nekem a Blade rommal produkál-úgyhogy azt nem teszem fel....okát nem tudom,de már nem erőltetem,vagy ötször kísérleteztem vele-nem megy,hát nem megy. A MIUI-nál ez fura,dehát....nem egyformák a gépeink.Mégegyszer : nekem semmilyen problémám nem volt és nincsen ugyanazzal a rommal,amelyik Neked nem megy fel...ez van. Nem a rommal van a gond,szerintem,mint ahogyan a Blade is sokaknak működik,gondolom baj nélkül,éppencsak nekem borul fel az emberke telepítéskor
-
ferob
őstag
válasz MrDaviidkaa #35444 üzenetére
Ez most komoly?
Az hagyján, hogy nem használod a keresőt, de hogy azt sem veszed észre, amit épp pár hozzászólással feljebb írtam, vastag betűkkel...Legközelebb nézz körül jobban, mielőtt kérdezel, de tessék itt az egyszerű megoldás a problémádra.
-
MrDaviidkaa
újonc
HELP!!!!!!!Telefonomon Nincs magyar nyelv
Amit látam amivel lehetne magyar nyelv a telomon:(P)(P)(P)
1. Válaszd a beállításokat (Menu-Settings)
2. Válaszd ki az alkalmazások beállítását (Apps)
3. Válaszd ki az összes alkalmazás fület (All)
4. Keresd ki a 'Customization Setting Provider'-t és válaszd ki
5. Állítsd le (Force Stop)
6. A felugró kérdést hagyd jóvá (OK)
7. Ezt követően tiltsd le és válaszolj OK-val (válaszd: Disable, majd OK)
8. Lépj a programok közé (Home-All Apps) és keresd ki a HTC Setup alkalmazását (Setup)
9. A megjelenő listában már látható minden,a készüléken elérhető nyelv,így a magyar is!(/P)(/P)(/P)Ezt probáltam csinálni de nekem nincs olyan : 'Customization Setting Provider' Az Apps-All nál
MI TEENDÖ? -
Lacopapi
addikt
válasz HUTCHDB #35433 üzenetére
Nem értem,nekem semmi gondom nem volt a zip felrakásakor...szokásosan kiveszem a bootimage-t,flashelem,azután zip a recoveryben és kész illetve kell a gapps is,de az sem gond. PhilzTouch-ot használok.A Miui-nál kivételesen mindent úgy használok,ahogyan ők elképzelték,semmi módosítás.
[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
MoreLocale Enabler for HTC 1.0 (letöltés)
A telefon nyelvének megváltoztatása magyarra (root nélkül is!)
Mivel az előző leírások alapján sok embernek nehézségei akadtak a külföldről importált telefonjukon a nyelv magyarra állításával, ezért készítettem egy MoreLocale Enabler nevű alkalmazást, amivel a letöltés után csak két kattintás a nyelv átállításának engedélyezése a 4.2.2 vagy annál magasabb verziójú android rendszereken.
Először telepítsük fel a Morelocale 2 alkalmazást a készülékünkre, majd lépjünk tovább.
A telefont továbbra is USB hibakeresés módban kell csatlakoztatni a géphez, hogy működjön a módszer.
Ezt a Fejlesztői lehetőségek-en belül lehet bekapcsolni, ami alapesetben el van rejtve és elő kell hozni, ezért navigáljunk a telefonunkon a "Settings > About > Software information > More" menüpontra, hogy a "Build number"-t hétszer megnyomva elő tudjuk hozni a "Settings > Developer options" menüpontot, ahol miután bejelöltük az "USB debugging"-ot, már csatlakoztathatjuk is a telefont a géphez, hogy használhassuk a MoreLocale Enabler alkalmazást.Amennyiben az "error: device not found" hibaüzenet jelenik meg az alkalmazás futtatásakor, akkor valamit nem jól csináltunk és el kell kezdeni elölről, mert nem látja a gép a csatlakoztatott telefont.
Ha mindennel végeztünk, akkor a MoreLocale 2-t a telefonon elindítva már tudjuk módosítani a nyelvet magyarra.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Hát nekem egyik miui sem akar felmenni.
Flash-nél "aborted"..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
-
-FreaK-
veterán
válasz Lacopapi #35426 üzenetére
Értem, okés, nem bántottál meg, csak nem értettem
Azt hiszem teszek én is egy próbát újra, legutóbb pár hónapja próbáltam. A JB 4.1 alapút viszont hagyom, a 4.2 alapú kell, ha Sense-re épül, ha nem.HUTCHDB: Innen a felsőt csak kicsit lassan jön, nekem épp most végzett.
Ez azt hiszem AOSP alap, Sense5 alapra még csak a 2.7-es MIUI ver. készült el. Nah, ez így a valós tényállás a verziókról.[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz -FreaK- #35425 üzenetére
Elnézést,ha megbántottalak volna,összességében mondtam el a véleményemet,címzett nélkül,általánosságban Valaha a Defy-on szerettem bele a Miui-ba és most örömmel vettem,hogy végre problémamentes verzióüt találtam a HOX-ra is. Mint mondtam,az akksikezelése szenzációs. És a többi is
A MIUI.hu-nál lévő legújabb (ami 4.1-nek van írva),messze nem olyan jó,mint ez,amit használok éppen.Egyébként a frissítésnél sem ajánl fel semmit,gondolom a másik nem multilanguage...vagy nem tudom. ez nagyon szalad,nekem tökéletsen megfelel ..
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz Lacopapi #35423 üzenetére
Rendben, köszönöm.
A többit nem tudom ugyan miért írtad nekem, már évekkel ezelőtt használtam MIUI-t, a legjobb dolognak tartom ami az Androiddal valaha történt, de sajnos a One X portok eddig nem ütötték meg az általam elvárt gördülékenység szintet. Bár azt hiszem HUTCHDB írta még nekem korábban hogy a V5 portok igazából egyik telón sem futnak tökéletes sebességgel.
Erősen gondolkozom amúgy egy MI3 beszerzésén, csak még azt nem tudom, hogy a pénzt hogy szedjem össze rászerk.: kösz, ott a következő oldal alján van a legújabb verzió (2.14), de a miuiandroid oldalon van egy másik, ami gyorsabban lejött. Amit te is linkeltél az azthiszem AOSP alapú ugye? a Másik meg elvileg a Sense alapú lesz. (vagyis talán pont fordítva...) A leírásnál szereplő 4.1 ne tévesszen meg, ha kattintasz a letöltésre akkor a legújabbat dobja fel.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
Innen van a rom,merthogy nem árt ,ha tud magyarul is .)
-
Lacopapi
addikt
válasz -FreaK- #35422 üzenetére
IOS-en kívül én még nem láttam mikrolagg nélküli gépet - ettől még lehet -, mindenesetre simán lépi azt a szintet,amit bármelyik főzött rom.Kényelmi funkciói és beállíthatósága messze túlmutatnak az általam eddig használtakon. Pedig volt már néhány....itt-ott mindegyik megakad,még fullra állítva is. Használhatóság és komfort szempontjából szerintem alázza a konkurrenciát. És itt el kell vonatkoztatni az "almától",mert maximum hasonló,de nem ugyanaz. Persze,aki a kínai "gagyit" nem tudja elviselni,annak nem jó.
-
-FreaK-
veterán
válasz Lacopapi #35421 üzenetére
Oszt mennyire gyors? Ez a legfontosabb, itt véreztek a korábbi verziók és azt hiszem e téren nem történt javulás, de cáfolj meg. Időnként, itt-ott azért meg-megakad, nem?
Amúgy pontosan mit töltöttél és honnan? Itt találtam egy ilyet, ez még újabb elvileg.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
Nah...a 4.2.7-es MIUI (4.2.2) hibátlan. Tökéletesen fut,semmi gond vele,aki a MIUI-t szereti,erre ráizgulhat,jó szívvel ajánlom mindenkinek.Nagyon jó az akksihasználat,az extrákról meg ne is beszéljünk.Nagyon jó rom.
-
Emilchen
tag
December óta harmadszor vittem a telót garis javításra és most a HTC központi ügyfélszolgálat segítségével tényleg megjavították. (A munkalapon "Fópanel Flex panel Akkumulátor csere" szerepel.) Már majdnem vettem egy LG G2-t, de most olyan szép és jó, hogy amíg lehet - most 18 hónapos - megtartom.
-
sonice
tag
Udv
Csinaltam egy gyari visszaallitast android 4.2.2 van fent es eltunt a magyar nyelv. Sdk 20-al sem megy. Mi lenne a megoldas ezen kivul? Kosz
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Pachenkoooo #35415 üzenetére
A logout blog-omban van leírás, az alapjan siman fel tudod tenni.
Lépésről, lépésre le van írva, nem tudod elrontani!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Pachenkoooo
tag
Üdv!
Van itt olyan szegedi mester, aki újra tudná nekem rakni a rendszert a jövőhéten? Rootolni kellene, meg visszatenni valami használható hiba mentes rendszert/romot. Én tufa vagyok hozzá, papírnehezéket meg nem akarok csinálni a telefonból -
ferob
őstag
válasz pakfong #35411 üzenetére
Bizonyos mértékig lehet hangja, főleg, ha lényegesen kisebb teljesítményt kell leadnia vagy ha pl. nincs rádugva a telefon, de amennyiben tényleg visítás szerű hangról van szó, amire nem kell odafigyelni, hogy észrevedd, akkor az nem elfogadható, viszont azt figyelembe kell venni, hogy amennyiben 2 év gyártói jótállással rendelkezel, akkor a tartozékokra csak a teljes körű jótállás terjed ki, ami viszont a vásárlástól számított 1 éven belül érvényesíthető, mivel utána már csak korlátozottról beszélhetünk, ami csak magára a készülékre vonatkozik és a tartozékokra nem, így ha ebből már kifutottál, akkor csak a saját magad által vásárolt új töltővel tudod lecserélni.
Amennyiben valamilyen bolti garanciával rendelkezel, akkor valószínűleg meg fogják magyarázni neked, hogy ez normális és végeredményben nem fogják kicserélni, mert a bolt nem szeret plusz kieséssel számolni, de ha mégis, akkor is kétlem, hogy egy eredeti darabot kapnál kézhez, inkább esélyes egy olcsó másolat, amit persze nem feltétlen veszel rajta majd észre, de működni biztos nem úgy fog és még lehet veszélyes is.
Végeredményben, ha magad vásárolsz új töltőfejet, akkor semmiképp ne vegyél az eBay-ről beszerezhető olcsó, de eredetinek látszó másolatot, mert később azzal még nagyobb bajba is kerülhetsz.
[ Szerkesztve ]
-
pakfong
tag
Az normális, ha a gyári fali töltő "visít"? Nem hangosan, de ha csönd van lehet hallani. Garanciában cserélik az ilyet?
A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
rolfie
újonc
Sziasztok! Remélem tudnok nekem segíteni!
Előre is köszönöm.Pár napja került hozzám egy HTC one X gyári csomagban kis infó róla
32gigás 4.2.2 android 5.0 sense van rajta.4.0ás sense volt rajta amikor vettem de felajánlotta a gépezet, hogy frissíthetem az újabbra gondoltam miért ne.
Lefrissítette tök szép lett meg minden csak eltűnt a magyar nyelv róla...
Próbáltam már a morelocal2-vel illetve a "Customization Settings Provider"-el (de az utóbbit nem találom az alkalmazások között ergó nem is tudom kilőni).
Ilyenkor mi a teendő?Nagyon szépen köszönöm a válaszokat ha kell bármilyen információ még szívesen leírom.
Plusz infó: SH - Shanghaiból van a készülék az imei szám alapján -
illes0102
aktív tag
válasz Lacopapi #35406 üzenetére
hogy muzsikál mostanság? mikor legutoljára próbáltam akkor léptek át talán 4.2.2re(?!) aztán eléggé akadozott szegényke pedig elég pofás kis rom, csak a témákkal nem voltam kibékülve amelyik nagyon jó lett volna persze fizetős volt emlékszem Galaxy S-en mennyire jó volt, nem tudtam leszakadni róla
-
Lacopapi
addikt
Emlegettem a minap a MIUI-t,no,gondoltam megpróbálom....háááát ez azért egy nagyon más világ De ittragadtam hirtelenjében.
-
simico
aktív tag
Gravitybox (vagy mifene) használókhoz egy kérdés. Állítólag ehhez van olyan modul amivel el lehet rejteni a root meglétét egyes programok elől, azaz X program ne érzékelje, hogy rootolt a telefon. Próbálta ezt valaki, tényleg működik?
Egyelőre még nem nyitottam a telefont, csak előre tájékozódom. Van egy-két app ami rootolt telefonon nem működik, ha tényleg van ilyen működő modul akkor az jól jöhet majd. Ha mégsincs vagy mégsem működik, akkor legfeljebb rom takarítás után unroot (feltételezem, hogy a HOX-on is lehet ilyet csinálni mondjuk ARHD romon) és utána ezen kényes appok telepítése. -
Lacopapi
addikt
Hopla...ezt nem is tudtam,hogy KIKAPCSOLVA is működik az ébresztés. Egyszerűen a megfelelő időben bekapcsolja magát és ébreszt. Szuper.
-
bzoley
veterán
válasz Lacopapi #35400 üzenetére
Úgy értettem, kevésbé tűnik ki, ha valami nem oké, ha csak a rendszer összetevői vannak használva.
Mindenesetre én egyelőre rajongok érte. Tetszik a letisztultsága, fittsége. Amilyen egyszerűnek tűnik, olyan izléses. Egyedül ez a hangtorzítás, ami kicsit zavar, de hát nem ezen kell zenét hallgatni. Na meg a s2w hiánya, de szerencsére van egy egyszerű widget, amivel csak egy gombnyomás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest