Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
istnag
addikt
válasz
Anulu79
üzenetére
Ezzel elég sok mindent lehet állítani:
Screen adjusterde van még egy pár,ilyen app.
-
Norberto44
csendes tag
Sziasztok!
Boldog One S tulaj vagyok (S4) és nagyjából semmi problémám nem volt a telefonnal az egy hónap alatt. Az üzemideje kb 1 nap, ha nyúzom késő délutánra bizony enni kér. Egyszer volt reboot-loopja, akkor egy factory reset oldotta meg csak, de még viszonylag be se laktam, csak a dead space játékállásomat sajnáltam. A képeket szinkronizálom dropbox-xal, ha wifit kap, kényelmes megoldás. Minden gyors, és röccenésmentes, nem bántam meg a vételt! (német t-s egyébként.)
-
exelsior1
senior tag
válasz
Anulu79
üzenetére
Sajnos nem tudom, de ha bántja a One S kijelzője, akkor nem neked való az amoled, mivel ahogy néztem, a One S kijelzője kb annyira van szaturálva, mint a Samsungok a legalacsonyabb fokozaton (elég sokat próbáltam). Szal, ha lenen ilyen progi, akkor ennél csak "színesebbre" lehetne, de sajna nincs. Nekem mondjuk inkább egy gamma controll kéne hozzá csak egyetlen fokkal kéne lejjebb állítani és tökéletes lenne a kijelző. Gnexusosn volt, de ott semmit sem ért, mivel alapból nagyon alacsony a fényerő, és nem bírta a sötétítőst, de a One S fényereje kb a Nexus duplája, szal van benne tartalék

-
exelsior1
senior tag
válasz
Anulu79
üzenetére
Csak akkor ég be, ha sokáig zgyanazt kinn hagyod a képernyőn, de csak úgy nem ég be!. Ha beállítod, ohgy 10 percig ne kapcsolljon le a kijelző és pl ott hagyod a telót az üzeneteknél akkor a billentyűzet meg a lehúzósáv pl simán beéghet, de minimális odafigyeléssel nem lesz gond. Am, maga a kijelző érezhetően jobban van kalibrálva, mint a Samu HD Samoledjei. (0 sávosodás, nincs blokkosodás sem, mint a Note-nál, vagy G Nexusnál, egyedül, max a gamma az ami egy hajszálnyival feljebb van csavarva a tökéletesnél, de asszem megbocsátható
) -
Anulu79
addikt
Srácok!
A telefonban lévő super amoled is beég vajon mint a samsungoknál? Mert ugye ez a super amoled sajátossága. -
istnag
addikt
válasz
G.Lucas
üzenetére
Próbáld meg itt is megkérdezni:
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik /Nincs warez!/ -
G.Lucas
csendes tag
Segítségeteket kérném.
Tud valaki olyan appot, amelyik bejövő hívásnál, ha rezgőre vagy némára van állítva a "csengetés" akkor a vaku villogásával jelez?Próbáltam, "Flashlight call pro" appot, de az csak akkor kezdi villogtatni a vakut, ha bejövő hívás közben lefelé fordítom a telót.
Előre kössz!

-
szoja
tag
válasz
exelsior1
üzenetére
Ez szubjektv. Nekem nem hiányzik a flash, de utálom, hogy a kis kpernyőn mindig bele kel nagyítani a weboldalakba, ezért a híroldalakon inkább a mobilos nézetet preferálom. Ízlések és pofonok különböznek, az viszont tény, hogy az Origo mobilos oldala nem akar az Androidos Chrome-al együttműködni...
-
exelsior1
senior tag
A mobil oldalakkal csak gond van. Végül is, nem ilyen erőgépekre, és nagyfelbontású kijelzőkre lettek tervezve, hanem pl Galaxy Acekre (ill alapból még az Iphone-okra). Én speciel ki nem álhatom a mobil oldalakat, mindig teljeset nézek (ha sőórolni akarok a 3g-n akkor meg opera mobile-t használok, az takarékos). Meg, sajna kár, ohgy a chrome sehogy sem támogatja a flasht, anélkül meg nincs szerintem böngészési élmény. Már elég régóta ICS Browser +-t használok, messze a legkényelmesebb böngésző, meg a sebességgel sincs gond, ilyen hardverrel.
-
szoja
tag
-
dome008
csendes tag
Hali!
Nekem lassan 2 hónapja van meg egy S4-es német T-s (független). Se bug, se újraindulás nem volt nálam. Az akksija meglepően jól bírja, automatikus fényerővel reggeltől estig simán, mobilnettel, rendszeres messenger használattal. Kopás nincs rajta, két hétig fólia se volt rajta és még egy hajszálkarc se lett. Egyszer leesett járólapra kb 40cm magasról de csak ici pici helye látható a sarkán, szóval jól van összerakva. Az még tuti, hogy nagyon gyors, bármilyen szoftverrel megbirkózik. -
Fionella
tag
Sziasztok! Másnál is előfordul, hogy név/kép nélkül jelez a híváslistán olyan ismerőst, akinek el van mentve az elérhetősége? Pl. a friss híváslistán ott a gyerekem neve/képe/telszáma, majd mondjuk hatodik hívásként szintén az ő száma szerepel, de név és fotó nélkül. Csak és kizárólag a gmail/google-nak engedem a névjegyek szinkronizálását. Van valakinek tippje, hogy mi okozza ezt? Köszi előre is!
-
_Flood_
aktív tag
Ha már az értelmes kérdéseknél tartunk, nekem a chrome nem tudja megnyitni az origo oldalát, rögtön felajánlja a gyári böngészőt... miért?
-
kilozsul
aktív tag
válasz
Sátán44
üzenetére
Na, hogy legyen már valami értelmes kérdés is: Amikor Facebook-ról ugrok át egy webes linkre, akkor mindig megjelenik egy kis info ablak, hogy bejelentkezik a FB fiókkal. Természetesen a háttérben az oldal ettől függetlenül is betöltődik, hiszen sok oldal nem is igényel semmilyen FB azonosítást. Ez másnál is idegesítő? Ki lehet ezt lőni valahol?
-
Sátán44
addikt
Hirtelen hogy megszaporodtak a One S tulajok
Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy többségben azok írnak ide, akiknek valamilyen problémája van a készülékkel. Azok akinek nincs semmi gondjuk vele a topikot sem tudják, hogy létezik, pedig jó lenne felpörgetni egy kicsit 
-
kilozsul
aktív tag
Na jó, szerintem egyezzünk meg, hogy miket válaszolunk ezután...

1. A One S és a Samsung xy/Sony xy között vacilálok...
Válasz: Neked egyértelműen a Samsung xy/Sony xy kell! Eszedbe se jusson a One S, csak csalódnál. Ebben valóban van 2 bug, de csak ebben, de az összes Samsung/Sony/Lg atomstabil, 9 év múlva is csúcsmodell lesz és platina árában tudod eladni majd!
2. Van valahol gyári független S4-es gyári garival?
NINCS!
3. Az S3 és S4 között vacilálok. S4-et szeretnék, mert az jó erős de félek a bugogtól.
Csak S3-at vegyél! Mindegyik S4 szar, mi is csak azért vettük, mert a szöges öv és az önostorozás már nem elégít ki minket.

-
Jannn
aktív tag
válasz
gubisadam
üzenetére
Tipikus S3 tulaj reakció: "jó nekem az S3, mert nem bugos mint az S4"
Savanyú a szőlő? Nincs semmi baj az S4-esekkel, sőt, mindenben verik az S3-ast (gyorsaság, fogyasztás). Azért mert itt a fórumon van kb. 3 ember akinek problémája van, az még nem jelenti azt h mindegyik hibás.. Pl az enyém sem az (S4). Kicsit fel van fújva ez az egész... -
gubisadam
aktív tag
Hello,
S3-as telom van. Ma van meg pontosan 1 hónapja. Nem volt még semmi gondom vele.
Se HomeScreen probléma, sem újraindulás. Jelen állapotban örülök, hogy nem S4esem van, mert napi használatban egyáltalán nem veszek észre lassulást, viszont nem kell szembesülnöm HS vagy instabilitási gondokkal, ami eredményezhetne egy intenzívebb telefon aszfalt találkozást..
A telefon nem lassú! Fél órát teszteltem egy SGS3-mal, le voltak téve egymás mellé, ugyanazt csináltam. Azt kell mondanom, a HTC gyorsabb volt a legtöbb alkalmazásban, valamint a menüben is! Kicsit melegszik, de nem vészes. Én is azt a felfogást követem hardverben hogy erősebb kutya b@szik, de jelenleg nincs szükségem S4esre és a velejáró bug-okra. -
-
G.Lucas
csendes tag
Úgy tudom, hogy S3 SoC telón nem fordult még elő a HomeScreen nyavaja, de ha, tud valaki ettől eltérőt jelezze. És azt is olvastam, hogy nem mindegyik S4 Soc telo vacakol, de hogy mi az algoritmus, ezt nem tudja senki, csak gyanakszanak a sáv váltásokra (G2 / G3), a home érintő érzékelő érzékenységére meg ilyenek.
-
-
kilozsul
aktív tag
válasz
m_makai
üzenetére
A HS hibáról nem tudok nyilatkozni, mert nekem előtte is összvissz 2x jött elő, de a ViperS rom tényleg nagyon tuti. Gyakorlatilag észre sem veszed, hogy nem a gyári van fent, de az újraindulások megszűntek nálam is teljesen, ráadásul a készenléti idő jelentősen megnőtt! Amikor cseszegetem a telót, nyilván ugyanúgy szívja az akksi vérét, de a műltkor nem akartam hinni a szememnek: reggel 7kor levettem a töltőről, napközben kb 20 pec beszélgetés, meg még kb 20 perc mindenféle progik (Fb, mail, Foursquare) és este 7-kor 86%-on volt az akksi...

-
m_makai
tag
Amíg a gyári ROM volt fenn, addig nekem is volt home screen button bug. Nem volt vészes, használható volt vele a telefon gond nélkül. 3 hete van rajta a Viper ROM és nem tapasztaltam, a telefon is stabilabb lett. A gyárival rendszeres volt az újraindulás.
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Most hívtak vissza a T-től (én is az ominózus S3/S4 dolog miatt kerestem őket), és azt mondták Z525e van a dobozán. Erre még a google se tud mit mondani. Vagy én értettem félre és z520e (hallelujah), vagy akkor nem értem a dolgot. Mindegy is, megrendeltem, jövő héten talán megjön, és leírom mit kaptam.

-
oggy71
tag
Üdv Urak!
Látom itt jókis pörgés van!
Csak a legutolsó oldalt olvastam el, de nagyon sokat okosodtam!
Naszóval tel csere előtt állok, és megakadt a szemem az S-en, (tesztjében nem húzzák le), és olyan kérdésem lenne, hogy tuti S3-as a T-nél?
Az SGS3-ra és az X-re re vagyok még rápörögve, de jelen pill. az S 30 ropkóval olcsóbb ezeknél a T-nél. -
exelsior1
senior tag
válasz
G.Lucas
üzenetére
Nekem egyelőre nem, kipróbáltam másik kábellel, ugyanazt csinálja. Vszeg egy gyári visszaállítás segítene, de úgyis előjön megint, szal sok értelme nincs. Kicsit bosszantó, bár manapság már wifin keresztül töltögetek gyakran fel dolgokat, mert kényelmesebb, de mégis csak furcsa, ohgy ilyen dolgai vannak egy csúcstelónak, főleg egy olyan gyártótól mint a HTC :S
-
exelsior1
senior tag
Van olyan, akinek gondja van a számítógéphez való csatlakozással? Amikor rákötöm gépre, állandóan csatlakozik, lecsatlakozik, másodpercenként és nem történik semmi ,csak mintha megőrülne. A kábel jó, mert amikor töltöm vele, akkor semmi baja nincsen. Ráadásul tegnap még semmi baja nem volt, raktam is fel dolgokat gépről rá. Mi lehet a probléma vajon? Ugye ez nem a Home Screen bug előfutára?

-
lsz12
csendes tag
válasz
G.Lucas
üzenetére
Értem én, hogy már unod... mert neked már megvan a telód...
Viszont akinek most kell eldöntenie, hogy mit vegyen, sztem indokolt, hogy figyel és érdeklődik. Én pl. hajlok arra, hogy S3-ast vegyek, mert pont az itt olvasottak alapján az körvonalazódik, hogy az S4-ekkel sok a probléma, hétköznapi használatnál pedig nincs különbség a kettő között. De még lehet, úgy döntök, hogy szeretek veszélyesen élni, és bevállalom az S4-est... 
-
exelsior1
senior tag
válasz
MittuDomain_
üzenetére
266 mhz-s adreno 220 míg az S4-ben 400 mhz-s adreno 225, amiről kb mindenhol azt olvastam, hogy kegyetlenül erős. A melegedést is igen sok helyen olvastam, persze mivel nem olyaN telóm van nem tudtam tapasztalni. (mondjuk Xperia Ionom volt, ott előjött némi melegedés, szal ha jobban fel van húzva az a proci akkor könnyen el tudom képzelni, hogy valamivel erősebb melegedést produkál. Megjegyzem, visszatérve, érzem az Ionhoz képest, hogy a One S GPU-ja azért itt más kategória
-
ulmikukac
tag
A tv-re való kikötésre ez is jó dolog. Nemrég rendeltem és jól működik, közben tölti is a telefont.
one s dock -
szoja
tag
Szerintem ez a legegyszerűbb: http://htcpedia.com/news/HTC-One-X-S-TV-Out-Connect-HDTV-MHL-HDMI-Cable.html
Esetleg, ha a tv-d támogatja a DLNA-t, akkor azal is össze lehet lőni, de az azért egy kcisit bonyolultabb és csak a filmeket/zenéket/képeket tudod megjeleníteni, a telefon desktopját, játékokat stb. nem.
-
G.Lucas
csendes tag
válasz
exelsior1
üzenetére
Hol olvastad, hogy forrósodik a telefon?
Kérem, hogy az S3 SoC-os tagok jelezzék már hogy mennyire melegszik a telójuk.
Én gyakran bonyolítok 1/2 órás vagy annál hosszabb beszélgetéseket és nem tapasztalom, hogy érzékelhető melegedés lenne, igyaz mindig a zakóm zsebébe hordom a telót, ami így mindig testmeleg.Én, ne haragudjatok meg ezért, de hisztériának tartom az S3 vs S4 vitát és összehasonlítgatásokat. A táblázatokban kimutatható különbségeket átlag user nem is érzékeli.
Az S3 hardware messze jobb az átlagnál, és ha JB megérkezik rá, akkor a soft rész is előtte fog járni.
A többi márkának a csúcs modelljei nem rendelkeznek ilyen erős harddal.
Nagyon sok készüléket szerel a HTC S3-mal és gond nélkül mennek még a legkeményebb használat mellett is, ezek a felhasználók nem foglalkoznak S3 vs S4 kérdésekkel, mert sz@rnak rá, hogy a táblázatok mit mutatnak. Egyet tudnak, hogy egy gyors, biztos, szép telójuk van, ami rögtön kapcsolódik WiFi-re, szépen szól, ha zenét akar hallgatni, millió app futtatható rajta, akár egyszerre is, ja és lehet vele telefonálni is!!
Én már kicsit parttalannak érzem: hogy ... "de győzzetek már meg, hogy csak az S4 a jó, és hogyan tudom megkülönböztetni, és hol lehet hivatalos helyen gyári és világ és universum garival kapni, de hogy tudom megállapítani, hogy nem fog előjönni a home screen problem stb, stb, stb...."
-
mumuss
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: össze lehet kötni valahogy a telefont a tv-vel (LG led)? Tévén nincs wifi, nincs medai link eszközöm sem. T-home set top box van wifis routerrel összekötve. Tehát ugyanarről a routerről jön a wifi telora is, mint a tv adás. Wifin össze birom valahogy kötni, hogy a tv-n lássam a videót, amit telefonon játszok le? -
exelsior1
senior tag
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Ezt meg lehet érteni. Tegyük, fel, ohgy nem 1 hónapra, hanem azért 1 évre veszel telót, akkor igencsak számít a hardver. És, 1 év múlva az S4-es proci még mégiscsak jónak fog számítani, addig az S3-as már mutatni fogja az öregedés jeleit (szerintem). Meg, mégiscsak gyorsabb a teló a jobb procival, ami kevesebbet fogyaszt és alig melegszik. Az S3-asokról többször is olvastam, hogy nagyon forrósodik, ami némiképp érthető, alapból 1200-as volt a proci, majd fel lett 1500 Mhz-ra húzva, ami vszeg a max volt, legalábbis stabilan, és az 1700 már olyan mint ha simán overclockolva lenne valami progival a marketből, azért ne kérjenek annyit mint a sokkal jobb prociért. (Ami mellé sokkal erősebb GPU is rásul) Megjegyzem, azért az S3-as proci bőven jobb, mint az Xperia P-nek a NovaThor-ja. GPU-ról nem is beszélve, annak a mali 400-a 1 maggal (SGS2 4 mag) igencsak gyenge, legalábbis én úgy éreztem, amikor Galaxy Advance-t használtam, ezzel a procival. ASzal, nehéz döntés, ha megér 21 ezret, hogy egy azért felső kategóriás HTC.d legyen, ami azért mégiscsak profin összerakott minőségi, vékony, jó tapintású fémburkolatot kapott, összességében jó kijelzővel és még az S3-as procival is erős hardverrel és működéssel, akkor inkább a HTC mellett dönts, mert még a gyengébb procival is időtállóbb, mint az Xperia P.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
G.Lucas
üzenetére
és (#2941) szoja
Köszi a válaszokat.
Először is szoja, sajnos ez úgy megy, hogy leadom a rendelést, a futárt kihozza a céghez a pakkot vagy 40-50 telcsivel és csörög az illetékes kolléga, hogy ugorj fel érte. One S-ért fizettél? Nesze. Nem érdekli senkit, hogy kifejezetten S4-es One S-t akartam.
Egyszerűn csak használni akarnám, de ez egy brutál mód nyúzott céges telcsi lesz/lenne. (Mikor a pörgés tetőfokán van, alsó hangon 2 (gyakran 3-4 sajnos) óra beszélgetés/nap, 40-50 mail + a privátok, 30-40-50 perc net aktív 3g-n. Azaz egy átlag 8 órás munkanapon min. 3 órát aktív a képernyő.) A mobilnet kapacitással bírja, wifire ritkán lépnék.
Ja és még rádió/zene ahogy kedven van. Erre nem mindig kattanok rá, de ha igen, az napi 1 óra átlagban.
Ami leginkább kiborít a jelenlegin, hogy ha nagy ritkán kell a gps és a telefont használom, 1-1,5 óra alatt csutkára szívja az akksit. Viszont tényleg csak ritkán kell, azaz nekem bőven elég a mobilnetes turn-by-turn g maps, szeretem is, pontos.
Az MHL funkcióját gyakran kihasználnám, az itthoni nem okos, csak lapos tévét kötném rá ha nagy képernyőn szeretnék filmezni/netezni, csak nem tudom az MHL-kábelen nafta is van vagy az akksi hal be, ha mondjuk 2 óráig ezt használom.
Az is a bajom ezzel, hogy elég körülményes (lehetetlen?) az 1 db port miatt, hogy ki is kössem kijelzőre és bill is menjen rá.
Nekem kicsit fájó az NFC hiánya, mert 2-3 évig ezt kell nyüstölni, és addigra már annyira általános lehet, hogy szívás lesz a hiánya.Amiben jobbnak érzem a számomra konkurens Xperia P-t, hogy rendes fülest adnak hozzá, van dedikált kameragomb, a kijelző 4"ban tud azonos felbontást (nem a ppi-re gerjedek, csak nem szeretném a méret miatt kiejteni a kezemből), nem pentile (nincs e-inkes olvasóm, viszont gyakran olvasok pdf alapú könyveket melóba menet közben, rádióval a fülemben; ennél számíthat az RGB mátrix), és elvileg vmi extra fényes és kontrasztos tft. Egymás mellé tettem őket, a kijelző tényleg jobb ott - pedig nem hittem volna, hogy valaha leírok olyasmit, egy mezei nem ips lcd jobb egy AMOLEDnél. (Viszont vhogy úgy van megcsinálva a ház, hogy méretre mégsem sokkal nagyobb szerencsére a HTC.)
A P alakja elég sarkos, a hangszóró oldalt van. Nem igazán tudod ezért úgy letenni hogy ne halld, ha csörög.
Van külön microHDMI, azaz biztosan tudok az USBre kötni billt, míg a hdmi a kijelzőé, vagy ha az nem kell, az usb-n tuti tölt.
Ja és van benne NFC is.
Mind2 fém házas, mindben fix a 16 giga tárhely, mind2 1 giga rammal jön...Azt hiszem, a Wifi Direct is csak az S4 privilégiuma.
Őszintén szólva nem az a kérdés, mit akarok. One S-t akarok. Mert a P bár nagyon high-end ezzel a kocka formájával meg van mellette bőven racionális érvem is, lásd fent (a fő persze, hogy nem kell érte fizetnem), de a HTC a szerelem első látásra volt a számomra. Csak nyugodtabban pengetném ki az S4ért azt a 20ast, amennyibe nekem fájna.
-
mtx1
csendes tag
válasz
G.Lucas
üzenetére
+1 G.Lucas-nak! Tényleg mióta a fórum megy kb. azóta téma az S3 vagy S4 mizéria, mi van a dobozon, Mo.-on mi kapható, stb (plz. használjunk keresőt). Szerintem már mindent kiveséztek. Egyébként meg mit nem tud az S3, amit az S4 igen? Amúgy benchmark-okban kijön a különbség (ez tény), de napi használatban kizártnak tartom.
-
G.Lucas
csendes tag
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Mit akarsz csinálni a telóval, amit az S3 CPU-val szerelt nem tud?
Szerintem túl van misztifikálva ez az S3 vs S4.
Ráadásul az S4 CPU-sal több a probléma, vagy szégyelned kell a haverok előtt, hogy "csak" S3 proci van benne, mond nyugodtan, hogy S4-s úgy sem látszik kivülröl.
Nevetséges amit szétrugóztok ezen az S3/S4 kérdésen, bölcsödében ez érthető lenne!
Uff beszéltem! -
szoja
tag
válasz
MittuDomain_
üzenetére
A dobozáról kiderül: z520e vagy z520m az S4, z560e az S3.
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Bocs az in medias res kezdésért, de nem akarok kisregényt írni nektek.
Sajnos azt hallom a fórumokon, hogy a szolgáltatói verziók (esetemben a T a kérdés) ebből a modellből csak és kizárólag az S3 CPU verziósat forgalmazzák.
Ma voltam a T-nél és azt mondták, még mindig az első szállítmány van csak készleten. Ilyen áru készülék marha lassan fogy ki ha bejön egy szállítmány.
A kezdeti példányok pedig "elvileg" S4esek voltak, nem? Csak aztán az ellátása gondok miatt került a régiánkba S3-mal szerelt dömping. Hogy van most ez akkor a valóságban?Céges csomagban lenne, és vagy ezt választom vagy a Sony Xperia P-t, de hiába jó az a telefon, ha nem tetszik... :S
Viszont nem egy kategória, erre rá kell még fizetnem 21et, és egy S4-ért szívesen meg is tenném.
Marha rendesek voltak a T boltban, az ügyintéző srác mindent megtett, hogy legalább a demo darabról kiderüljön az igazság, de sajnos nem volt beállítva a playhez acc, meg sok helyen korlátozva volt a dolog, nem jöttünk rá, hogy lehet helyben kideríteni.Hétfőn du. 5 körül küldte a főnököm a tel listát, mára már választanom kellett volna, holnap reggelig kaptam haladékot.
Ha nekem "csak" 21be kerül a tella, a többit fizeti a cég, érdemes szerintetek rááldozni ennyit? Akár S3 esetén is?
Thx előre is
-
szoja
tag
válasz
korridor
üzenetére
Gyakorlatilag biztosra kijelenthető, hogy a probléma az a mobilnet használatához köthető. Én nem is arra tenném le a voksom, hogy akkor jellemző, ha kicsi a térerő, hanem amikor a telefonnak váltania kell HSDPA és GSM mód közt. Nálam ritka, mert ahol mozgok szinte mindig van megfelelő 3G, de pl a szüleimnél már volt többször, hogy előjött. Hívásmegszakadásom nem volt emiatt.
-
Anulu79
addikt
Akinek gondja van az hol vásárolta a készüléket?
-
korridor
csendes tag
Nekem már 3 hónapja meg van a drágaszágom,eddig nem jött elő ez a home screen dolog.Tervezek előfizetni mobilnetre,akkor esélyes lesz,hogy jelentkezik,vagy semmi köze hozzá?
-
Jim-Y
veterán
Olyan 2-3 hét után jelentkezett, nagyjából akkor amikor 3G-m lett. Naponta egyszer tuti előjön, van, hogy többször. Változó, hogy az "ugrálás", vagy loop mennyi ideig tart, általában nálam úgy néz ki, hogy
csinálja, megnyitom ujra a böngészőt, becsukja, megint megnyitom, megint bezárja és csinálja.. stb.. általában olyan 5-8 ki-becsukogatás után leáll, de elég idegesítő még így is.
-
Jim-Y
veterán
szia
en erre tudok valaszt adni. nekem sokszor szakad meg a vonal beszelgetes kozben, es ezt a home sc bug szamlajara irom. ha netezel es elojon, akkor egyreszt bezarja a bongeszot, jon a home screen loop, es a 3 gomb nem fog mukodni. ha vege a loopnak akkor le kell zarni a telot, majd ujra felnyitni, hogy a gombok ismet mukodjenek.
-
Anulu79
addikt
Ez a Home Screen probléma mit takar pontosan?
-
lacka_GTI
csendes tag
mennyi az eselye hogy a Jelly Bean megoldja majd a Home screen problemat?
-
lsz12
csendes tag
válasz
Sátán44
üzenetére
És pl ha hívás közben kezd el bohóckodni (mondjuk engem hívnak), akkor megszakad? A másik oldal azt hiszi, kinyomtam vagy ilyesmi? Vagy böngészésnél ledob a wifi? És ahhoz, hogy megszűnjön, ilyenkor teljesen újra kell indítani vagy van egyszerűbb módja is, hogy visszaálljon normálisba?
-
lsz12
csendes tag
-
lsz12
csendes tag
A S3-as home screen bug-ot valószínűleg félreértésből írtam, most figyelmesebben megnéztem... Nem akartam rémhíreket terjeszteni!

-
Jannn
aktív tag
Nekem is német független, fekete S4-es és még 1* sem jött elő a home screen bug!
-
Sátán44
addikt
- a home screen bug kiszűrhető vásárlás előtt?
Használat közben derül ki sajnos!- a német T-s gyári garis készülékeknél ez törvényszerűen előforduló probléma?
Nem törvényszerű egyáltalán, nálam egyszer sem fordult elő.- ha nem mindegyik S4-esnél van, akkor mondjuk 10 közül kb mennyinél?
Pontos számokat nem tudunk mondani, de még azt sem tudjuk behatárolni, hogy széria hiba e. Tehát konkrétan egy legyártott sorozatot érint, vagy ettől független.- gyári garanciális javításnál származik abból hátrány, ha S4-es német t-s a készülék? (nem hajtanak el azzal, hogy Mo-on "hivatalosan", csak S3-asom lehet)
Ha gyári garis, akkor itthon is zokszó nélkül el kell hogy fogadják.- laikusként tudom majd adatvesztés nélkül JB-re frissíteni a német t-s készüléket?
OTA-s frissítés lesz valószínűleg, de előtte úgyis adnak ki egy leírást. Adataidat minden gond nélkül lementheted frissítés előtt.- a német t-s saját cuccai (amik ha jól értettem nem leszedhetők) mennyire zavarók? mekkora helyet foglalnak?
Annyira nem zavaróak és nem foglalnak olyan sok helyett. Nekem is német S4-em van.- S3-asnál is van home screen issue??? (eddig az volt a mondás, hogy nincs, de pont most feltűnt egy hsz, ami szerint mégis van???
Erre nem tok válaszolni
-
lsz12
csendes tag
Köszi a gyors reagálást!
"Én S4-est vennék,addig cseréltetettném míg jó nem lesz valamelyik (3nap-8nap). "
Csak az a bökkenő, hogy ahogy olvastam, van akinél csak 2 hét után jön elő a home screen bug. Viszont gyári garis S3-ast nem tudok sehol 100k körüli bruttó árban... Ha lenne ilyen, lehet, inkább a nyugalmat választanám...
Hát ez az én nagy dilemmám... 
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
exelsior1
üzenetére
Nekem fekete S3-as van gyári szoftverrel, de még egyszer sem találkoztam akadással, lassulással (pl. NFS Most Wanted-nél sem)
Összehasonlíteni persze nem tudok, de valaik itt irta (tapasztalat alapján) hogy napi használatban semmi különbség sincs.
Jó persze ponszámokban nyilván az S4 a jobb. -
istnag
addikt
"- a home screen bug kiszűrhető vásárlás előtt?"
Minnél kisebb térerejű hely kell hozzá. Személyes vásárlásnál 3nap,netesnél 8 nap,azalatt ki lehet szűrni."- a német T-s gyári garis készülékeknél ez törvényszerűen előforduló probléma?"
Nem,nem törvényszerű."- ha nem mindegyik S4-esnél van, akkor mondjuk 10 közül kb mennyinél?"
Én tippen szerint 10-ből 4."- gyári garanciális javításnál származik abból hátrány, ha S4-es német t-s a készülék? (nem hajtanak el azzal, hogy Mo-on "hivatalosan", csak S3-asom lehet)"
Gyári garanciával nem hajthatnak el."- laikusként tudom majd adatvesztés nélkül JB-re frissíteni a német t-s készüléket?"
Igen tudod,bár lehet érdemes mindent legyalulni,ekkora frissítésnél. (Én ezt teszem majd)"- a német t-s saját cuccai (amik ha jól értettem nem leszedhetők) mennyire zavarók? mekkora helyet foglalnak?"
Ezt nem tudom,de a helyel nem nagyon kell törődni,mert az olyan helyet foglal,amihez aalpból nem férsz hozzá.- "S3-asnál is van home screen issue??? (eddig az volt a mondás, hogy nincs, de pont most feltűnt egy hsz, ami szerint mégis van???"
Én nem olvastam még ilyenről.
"- végül: ha nem akarok folyton szervizbe járni pl a home screen miatt, merjem vállalni az S4-est vagy inkább legyen S3-as? (bár abból nem találtam olyat, ami gyári garis, és nem 20-30k-val drágább, mint a kisboltokból származók...)"
Én S4-est vennék,addig cseréltetettném míg jó nem lesz valamelyik (3nap-8nap). Persze ennek előtte járj utána. -
lsz12
csendes tag
Nem értek a telefonokhoz. Ezért végigolvastam (kb 3 nap alatt) időrendben az összes hozzászólást ebben a topicban. Nagyon tanulságos volt, sok hasznos dolgot megtudtam, persze a telefonokhoz azóta sem értek, és persze volt, amit itt sem értettem és valszeg azokra a dolgokra nem is lesz szükségem soha. A legnagyobb tanulság, ami elég megnyugtató, hogy van itt egy kis közösség, amelyik -ha tud - segít a hozzám hasonló bénázóknak. A másik, hogy mivel itt főleg a problémás dolgok kerülnek elő, mire a lista végére érsz, jól összesz@rod magad, hogy jajj , mennyi baj van ezzel a készülékkel

Karácsony előtt fogok venni HOS-t.
Ami még most sem teljesen világos:
- a home screen bug kiszűrhető vásárlás előtt?
- a német T-s gyári garis készülékeknél ez törvényszerűen előforduló probléma?
- ha nem mindegyik S4-esnél van, akkor mondjuk 10 közül kb mennyinél?
- gyári garanciális javításnál származik abból hátrány, ha S4-es német t-s a készülék? (nem hajtanak el azzal, hogy Mo-on "hivatalosan", csak S3-asom lehet)
- laikusként tudom majd adatvesztés nélkül JB-re frissíteni a német t-s készüléket?
- a német t-s saját cuccai (amik ha jól értettem nem leszedhetők) mennyire zavarók? mekkora helyet foglalnak?
- S3-asnál is van home screen issue??? (eddig az volt a mondás, hogy nincs, de pont most feltűnt egy hsz, ami szerint mégis van???
- végül: ha nem akarok folyton szervizbe járni pl a home screen miatt, merjem vállalni az S4-est vagy inkább legyen S3-as? (bár abból nem találtam olyat, ami gyári garis, és nem 20-30k-val drágább, mint a kisboltokból származók...)
Bocs, hogy ilyen sok egyszerre, de "megdolgoztam" érte...
-
exelsior1
senior tag
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Szia. Nem hiszem, hogy megérné az s3 as proci eléggé le van maradva, gyakorlatilag 2 generációval. Meg fel van húzva 1.7 ghz-ra emiatt melegszik és többet fogyaszt és közel sem olyan erős. Gyakorlatilag éva amikre kijelzős Sensation Xe, kis extra rammal.
-
Sátán44
addikt
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Sajnos a hazai szolgáltatóknál csak S3-as készülékeket lehet kapni.
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Most nagy dilemma előtt állok, ezért a segítségeteket szeretném kérni.
Most lett aktuális a munkahelyemen a készülék csere, és ugyan nem vagyok jogosult One S kategóriájú cuccra, de 20.390,- HUF ráfizetésért lehetne ilyen telcsim.
Az a nagy dilemmám, a T-nél lévő készülékek S3 vagy S4 belűek, tudtok ebben segíteni? Mert ha S3, lehet inkább maradok az ingyenes Xperia P-nél, bár a One S piszkosul tetszik. (Mondjuk fém házas a P is, csak annál szinte a Grand X is erősebb.)Ha S3, nyugodtabban maradok a Sony-nál, ha S4, megy majd a fejvakarás.

Köszi előre is!
/Meg ott a damoklészi kard, hogy ha elküldenek – jelenleg is elbocsátási hullám van nálunk is – bukom a befizetett 20ast is a céges kártyával ill. készülékkel együtt./
-
exelsior1
senior tag
Nincs itt olyan akinek fekete One S-e van és el szeretné cserélni egy kékes szürkére?
Az elvárások, karcmentes állapot, még min 8 hónap gari, és S4-es proci, ezek mind adottak nálam ) -
Anulu79
addikt
Nem is azzal van agond, hogy nem szép hanem, hogy alap beállítással megfájdul a szemem aztán meg a fejem. Ez volt a helyzet a Wave1-el és az SGS2-vel is. Ha tudnék rajta állítani esélyes lenne, hogy ilyet vennék.
-
miztyc
csendes tag
Üdv!
Wifiről tud valaki valamit nyilatkozni? Illetve ez a homescreen dologra van megoldás egyáltalán? Mennyire sűrűn jelentkezik, mármint tulajok körében minden telón előfordul?

Tetszik ez a teló, de így elég bizonytalan a vétele...
-
Anulu79
addikt
A telefonban van olyan opció mint pl. a Samuban, hogy lehet állítani a kijelző "minőségét"? Arra gondolok mint ami az SGS3-ban is van, hogy pl. film, szokásos, természet stb...... Az alap SupeAmoled bántja a szemem ezért kérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én már legyalultam a felesleges dolgokat. Használni nem tudod, amíg bohóckodik.