Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Flood_
aktív tag
ezt próbáltátok már?
[link] -
Balinov
titán
Erdekes dologra lettem a 7vegen figyelmes, meglehetosen belassult a telefon, diskusage-al megneztem, kb 120mbyte szabad tarhely volt, kigyomlaltam par alkalmazast (pl. Sygic uninstall utan bennragadt kb 900mbyte-nyi map-ot, poi-t, voice-ot) es ujbol helyreallt a rend. Ugy latszik, kenyes erre
-
istnag
addikt
Jó hírek:
[link]
-
kordasb
tag
gyors kerdest tennek fel offline GPS programbol ki mit hasznal. Nem warezolas vegett csak pl Navigon nekem elteved allandoan. (Nemetorszag)
-
desigo
senior tag
A "gagyibb" S3-as az Dual Coreos 1700 MHzes.
Melyik másik kétmagos telefon is pörög ennyin? -
Al Capone
tag
Használ vki vmilyen full screen caller programot? Mit tudtok ajánlani, mert van jópár, de vajon melyik a legjobb?!

-
Ha gagyibbat veszem (s3), annak van valamilyen szoftveres hátránya? Későbbi frissítés, hasonló.
-
orvil
tag
azt a csodalatos funkciot, mely minden alkalommal aktivalja a bluetooth-ot, akarhanyszor hivast inditok azt hol tudom kikapcsolni?
-
bsanzika
tag
Sziasztok!
Telefonvasarlas elott allok es a Sensation xe valamint-e kozott a telefon kozott vacillalok. T-tol rendelnem a keszuleket mivel reszben szuloi szponzor van igy nincs sok valasztasom a vetel helyerol szolgaltatovaltas miatt stb stb. Eddig erosen huzott a szivem ehhez a telefonhoz az erosebb hardver miatt, meg ha voltak is olyan gyerekbetegsegei amik "megbocsajthatatlanok", de igy hogy vegigneztem a forumot es olvastam ezt az S3 S4 mizeriat igy mar teljesen tanacstalan vagyok....
-
Casti98
tag
Én is remélem,mert vihetem vissza én is ezt a szolgáltatóhoz a hang miatt...fúúú de magyaros vagyok...

-
Al Capone
tag
OMG! Elég bosszantó ez a sok jelentés a meghibásodásokról.
Remélem nem lesz ez egyfajta tendencia a telókkal! 
-
Casti98
tag
Baj van!!!Nem szól a telefon,elnémult teljesen a hangszóróról...csak csönd van,akárhol próbálom,csörgetem csak rezel hangerő fel van véve,csengőhang,zene,játék sehol nincs,mivel próbálkozzak?online zene hallgatás után történt...
ötlet?
-
Casti98
tag
Próbálta már valaki ezt?
Runtastic Push-Up PRO
v
Endomondo Sports Tracker.
Első fekvőtámaszhoz,második futáshoz jó,elsőt nemsokára tesztelem...Kíváncsi vagyok.

-
karcsi3
tag
Sziasztok
eddig nagyon tetszett a teló de most csalódott vagyok mert miközben wifire csatlakoztam a telefon lefagyott aztán újraindult és nem lehetett újra bekapcsolni mert állandóan újra indult és csak hard reset után tudtam munkára bírni. Hisz az aksit nem lehet kivenni más tapasztalt már ilyet? Esetleg vmi ötlet ha legközelebb is előfordulna? -
dirtrider
csendes tag
Wifizesnel ha a telefont felul fogom, ahol fogja a jelt is es ahova rakjuk a microsimet, nem fogj a wifijelt, ha a kezemet elveszem egybol felugrik maximumra. Masnal is csinalja ezt a trukkot?
-
gmatics85
csendes tag
Köszi!
A home screen probléma (http://www.youtube.com/watch?v=mEKwMkuisqE) ahogy nézem elég sokszor előfordul, ahhoz képest, hogy prémium kategóriás telefonról van szó. A külföldi fórumokon is rengeteg helyen írnak róla, meg itt is jó pár embertől olvastam. Azt meg nehezen viselném, ha hetekig nem lenne telefonom, mert próbálják kitalálni, mi lehet a baj. Aztán meg úgy is kicserélik... gondoltam egyszerűbb megoldani, ha már az elején kiszűröm.
-
desigo
senior tag
Üdv!
A hivatalos átvevőhely Budaörsön a Telemax gsmnél van akik a Foxconnhoz küldik itt belföldön.
A leírt hibákat én nem tapasztaltam abban nem tudok segíteni. -
gmatics85
csendes tag
Sziasztok!
Én is tervezem, hogy HTC One S-t veszek a jelenlegi 2 éves Desire-em helyett, ahogy látom S4-eset már nem nagyon lehet szerezni (csak szürke importosat, ha jól tudom). De nem is ez a lényegesebb, hanem:
hogy van-e valami biztos módszer, hogy a helyszínen vásárlás előtt kihozzam (ha van az adott készüléknek) a home screen button hibáját. Ahogy olvastam a legjobb, ha GSM only-ra váltom a telefont és mondjuk adatokat kezdek lehúzni/ vagy egy számot felhívok. De olvastam olyat is, hogy csak alacsony térerőnél jelentkezik ez a hiba (vigyem le egy pincébe?). Tippek?Olvastam itt olyat is, hogy az S3-asok nem produkálják, bár erre nem találtam elég bizonyítékot.
Arra sem sikerült rájönnöm, hogy akkor most a gyári garancia az jó valamire itthon? Van átvevő hely, ahol reális időn belül cserélik is akár a készüléket?
Mert ahogy látom a külföldi fórumokon, még mindig nincs kielégítő fix a problémára és már x hónapja tudnak a problémáról a HTC-nél.
Köszi előre is a válaszokat!

-
Botsi55
csendes tag
Sziasztok. Ma többször is lefagyott a Htc One S-em, de most már be sem tudom kapcsolni(semmire sem reagál, kivéve töltésre, de se kép se hang). Ha rádugom a gépre csak "QHSUSB_DLOAD" ez írj ki ismeretlen eszközként. Kérem segítségeteket, üdv
-
Casti98
tag
Micro Arc Oxidation on HTC One S

http://www.youtube.com/watch?v=ZPZ7y1EDKvk&feature=BFa&list=ULVqY8NuaJu1o -
zso79
őstag
válasz
Sátán44
üzenetére
"Valaki azt írta korábban..." Az XDA-n egy newbie benyomott egy ilyet, de azért én nem venném szentírásnak, pláne, hogy UK és ők a legutolsók között kapták meg a frissítést...

Meg amúgy teljesen logikus is: megcsinálják a frissítést, aztán megvárják, míg a szolgáltatók hajlandók lesznek megcsinálni a módosításaikat...

-
istnag
addikt
Ok, Köszönöm mindkettőtöknek.

-
istnag
addikt
Most érkezett valami SIM frissítés...erről tud valaki valamit? Rendszerfrissítésként jelezte,hirtelen azthittem a 2.38 jött.

-
zso79
őstag
Tegnap lettem rá figyelmes, hogy a htc felirat és az előlapi kamera között kb. félúton, halványan világít valami piros cucc. Nem tudom pontosan melyik szenzor van ott, de az tuti, hogy eddig nem világított ott semmi. Nem tudjátok mi lehet ez?
istnag: köszi, valóban tegnap ment fel az új viber...

-
xsad60
csendes tag
üdv! Olyan kérdésem lenne, hogy megéri-e megvennem ezt a telót S3as procival? Mert a szolgáltatónál csak ebben a verzióban van, és függetlenként pedig nem akarom megvenni. Elég-e az a 2 magos proci a játékokhoz, és mennyivel lassul le magában a teló, de persze nem a benchmarkok érdekelnének, azokból olvastam eleget, inkább vmi saját vélemény, vagy tapasztalat. Ilyesmik...Köszi!
-
Tigyi78
tag
sziasztok, sikeresen kimostam a headsetem, ezért kerestem valami másikat hozzá, de nem tudok dönteni, hogy melyik szólhat szebben, kérhetnék segítséget, hátha valakinek van infója róluk:
http://www.ebay.com/itm/150813109994?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649
http://www.ebay.com/itm/Brand-New-G68-Bluetooth-Stereo-Headset-for-HTC-music-call-/160880804025?pt=PDA_Accessories&hash=item25753e40b9 -
kordasb
tag
Elhagytam a toltomet, erdemes eredetit venni vagy ebayrol vegyem a legolcsobbat ?
valami megnezne nekem hogy hany Volt-os az eredi tolto van egy regi samsungom ami micro usb tolto. thx -
Casti98
tag
válasz
captain bain
üzenetére
Üdv.
Nekem függő van,menübe nem találom a futó alkalmazások közt meglesem,ott megtalálható,de nem tom indítani onnan,érdekes ezzel pontosan mit csinálnál? -
Casti98
tag
Figy neked,hogy nincs az a három pontos gomb,pl írtad FB-nél.Nekem van pl,valamit állítottál?

Aha,aha meg is találtam...display/buttons és ott választ,hogy mit tudj csinálni az úgymond új gombal,uccsót választottam,mert szerintem a legjobb,bár fene tudja megszokás kérdése,"Press for recent apps,press and hold for menu"
-
captain bain
csendes tag
Hali!
Nem tudom az köztudott e hogy csak független telón érhető el a "customization setting provider" app?Több Telenoros és T-mobiloson néztem ahol nem szerepelt az appok között.
Nekem a függetlenen ott van.Vagy csak én vagyok raklap? -
-
istnag
addikt
válasz
Sátán44
üzenetére
Igazán nem tudok mit mondani,mert eddig is elégedett voltam a telefon sebességével.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-2.31- re frissült,tehát a 2.21 kimaradt.
-a böngésző menü változott:
-a legjobb, a 3 pont már nem jelenik meg, a kijelző alján,oldalán,pl a facebooknál.
-lett kettő új menüpont: EA games ; Rescue
EA Games: Dead Space ingyen van
Rescue: ide csak akkor kell belépni,ha valaki a HTC kéri,hogy ezt tedd
-wifi jó volt eddig is,talán a kijlezés változott
-most ez lehet,hogy baromság,de mintha a lapok közti animáció hangsúlyosabb lenne
-szerintem a HTC Sense 10-15MB -al kevesebb RAMot eszik -
dirtrider
csendes tag
Sziasztok, nekem kb 4 napja van meg (indulaskor nemet T-mobil logo, s4-es, fekete, CID: T-MOB101 de fuggetlen). Romaniaban rendeltem forintba kb 105-110ezer, 2 eves bolti garanciaval. Tok es folia nelkul hasznalom, semmilyen kopas/karcolast nem fedeztem fel meg rajta. Frissites meg nem erkezett, idaig teljes mertekben megvagyok elegedve a telefon legtobb reszevel, kiveve a halozati es wifi jelel.
-
richies
senior tag
wifi erosebb lett joval (azaz tob vonalat mutat), jo hogy a 3gombot ki lehet kapcsolni vegre, mintha nagyobb kijelzo lenne opera alatt

-
Al Capone
tag
Biztos volt már, de nem találom rá a választ. A naptár widget nekem a következő napi névnapot mutatja. Ez miért lehet, vagy vmilyen beállítás kérdése az egész?
-
_Flood_
aktív tag
Sziasztok, találkoztatok már olyannal, hogy nem működik a fényképezésnél az autofocus. A barátnőm telefonján egyik napról a másikra megadta magát. Panaszkodott, hogy az általam javasolt készülék pocsék képeket csinál, megnéztem és tényleg. Nekem is one s van, de nálam tökéletesen megy. Van valami ötletetek?
-
istnag
addikt
XDA olvastam,hogy a HTC előb frissíti a szolgáltatós készülékeket és utána csak a függetleneket.
Sajna minden jel arra utal,hogy tényleg így lesz.
[link] -
Jim-Y
veterán
Sziasztok!
A beállítások -> tárolás résznél az "összes hely" azt mutatja, hogy 9,93GB és az elérhető ennél minimálisan kevesebb. Nálatok is hasonlót mutatott új korában? Elvileg 16GB kellene, amin rajta van a rendszer és néhány app.
Köszi! -
Iomega
addikt
-
desigo
senior tag
Akinek fekete van azoktól kérdezném,hogy ti tapasztaltatok-e kopást?
Én nagyon vigyázok rá de mégis sikerült már párszor elejtenem de semmi nyomát nem találom sérülésnek.
Egyedül a töltő csatlakozónál van egy pici nyom ami a szerencsétlen bedugásnak köszönhető.
Oldalán,hátlapon viszont akkor valóban ér valamit a mikroíves védelem. -
dirtrider
csendes tag
Sziasztok, kaptam egy boltban s4 -est de nemet T logos, azt szeretnem kerdezni hogy az hatrany ha T logos??? Elore is koszonom
-
Markyxx
tag
Sziasztok,
Most szeretnék vásárolni S4-es / 2év gyári Mo-i gar. / Szürke One S-t. De ahogy végignéztem a GSM-es honlapokat nem nagyon találtam. Talán a Nextel áll a legközelebb, de az is német T – logós.
Ettől van jobb megoldás jelenleg?
-
Casti98
tag
Azóta meg nem is nagyon kezeltem,majd írok róla ha észreveszek külömbséget!

Elnézést van,mert Antutu tesztbe 300 pontal többet kaptam és a Real Racing is érezhetően jobb valahogy dinamikusabb,bár lehet azért is mert belső nézetről külsőre váltottam.
-
miquci
tag
válasz
Sátán44
üzenetére
Helló.Az ismerős én vagyok és sajnos túl hamar örültem mert ma délután ismét rájött a hülyeség a telóra.Felhívtam a boltot és ha minden igaz a futár jön érte holnap.A bolt intézi.Azt kérdezték mikor hívtam őket hogy milyen programokat raktam raktam a telefonra.Könyörgöm, egy ilyen telefont néhány egyszerű program megőríthet?Home Screen probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van egy hely a házban(budi),eddig a Bladen ott 1-es volt a jel,az ARC S-en 0, a frisítés előtt a one S-n 1-es,most frissítés után majdnem fullon van...

Remélem nem lesz ez egyfajta tendencia a telókkal! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)