- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
N4ri87
senior tag
Sziasztok!
A jövő héten szeretnék vásárolni egy One S-t és a segítségeteket kérném: Sok negatív kritikát olvastam a pentile kijelzőről és nagyon érdekelne, hogy ez valóban annyira bosszantó, mint ahogy cikkeznek róla, vagy csak szőrszál-hasogatás?
A másik dolog, ami érdekel, hogy olvastam az s3-s4 körüli mizériáról és nyilván az s4 a "jobb", de egy, a t-mobile által forgalmazott készüléknél hogy tudom megállapítani, hogy mégis melyik? Előre is köszönöm az objektív válaszokat!üdv.: Zoli
-
zso79
őstag
Észrevettem egy bosszantó hibát, mégpedig a gyári fényképezőnél. A legtöbb esetben képtelen oda fókuszálni ahova szeretnék... A legszembetűnőbb, amikor macro módban képtelen közelre fókuszálni. Hiába nyomok bárhova, csak nem akarja eltalálni. A Camera360-nal viszont tökéletesen működik. Más is tapasztalt ilyet?
-
-
zso79
őstag
válasz
Al Capone #1190 üzenetére
Normális esetben semmit, az Android megoldja, viszont ha valami durván dolgozik a háttérben, az más téma. Nézd meg a Battery Use-nál, ha mázlid van ott látod mi mennyi energiát használt. Amúgy egyebek mellett ezért is használok évek óta Quick System Info Pro-t. Csomó hasznos infót megtudsz pillanatok alatt, és emelett folyamatosan mutatja mennyire teker a proci. Ha valami beragadt azonnal észreveszed.
-
Al Capone
tag
válasz
Bitpalace #1189 üzenetére
Uraim! Vki légyszíves világosítson már fel róla, hogy mi a nyavalyát kellene csinálni a háttérben bennragadó programokkal? Konkrétan egy éjszaka lemerült a telefon, ki is kapcsolt és szerintem nem lehet más oka, minthogy vmi program a háttérben futott és szívta az energiát.
-
Bitpalace
senior tag
most olvastam, hogy komolyan szőrös betűk, pixeles ívek ?
-
orvil
tag
es koszi ezert, mar elve eleg sok hasznos infot osztottatok meg, mert a telohoz nem ertek (nem is akarok nagyon belefolyni, eleg nekem az IT sotetebb oldala).
a ne frissits meg ne vegyel uj telo kommentek pedig itt be itt ki ... useless ahogy nagyra becsult beosztottjaim szoktak mondani
-
-
orvil
tag
annyira nem izgat hogy nekialljak babralni rajta, ceges telom mukszik, erre meg majd jon a csodafrissites, talan megoljda a zavart, ha nem, akkor visszaviszem, adnak ujat :-D
koszi a tippet egyebkent, olvasgatom tovabb a forumot, hatha belefutott mas is, de ugy latom otthon ez nem lett problema szerencsere.
-
zso79
őstag
Az a 771-es valalmi szolgáltatós dolog lehet, a 401-es a WWE. Tudom, hogy melós, de egy factory reset-et megpróbálnék, hátha javít a dolgon.
up: közben látom másnál is van ilyen gond a környezetedben. Én nem hallottam még senkitől hasonlót sem... Gondolom engedélyezve van a sim contactok megjelenítése is, ugye?
-
orvil
tag
válasz
edward2 #1173 üzenetére
jaja, egyedi problema meg meg rajtam kivul csak az 5. emberbe futottam bele cegen belul ua problemaval ua keszuleken kulonbozo szolgaltatok eseteben :-d
nem irtam, hogy nem frissitek mert rosszabb lesz, de a frissites nem isten ajandeka a halando foldlakoknak, hanem elcseszett kod foltozasa, foleg manapsag, mikor hataridore jon a kod, teszteles meg olyan amilyen. sajnos esz nelkul frissitettem, es nem olvastam utana, mint szoktam (nem volt hol, meg lusta is voltam, ez megis csak egy telefon), meg is lett az eredmenye
-
Bitpalace
senior tag
válasz
Barnee88 #1168 üzenetére
Igen értem, csak szolgáltatónál jobb körülmények vannak, 2 év gari van, (annyi idő alatt úgy is cserél az ember
) részletfizetés lehetőség, és olyan csomagot kapsz hozzá ami kedvező a telefonodhoz. Akkor azt mondod inkább Xperia S legyen?
De úgy hallottam abban is ugyan az az S3 van és ugyan az a hardver. -
esoum
csendes tag
Üdv!
Amit a csomag tartalmaz fülhallgatót, mennyire használható?
"agybadugós", vagy sima? -
ZeDboy
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, mint HTC One S tulajdonos, hogy érdemes -e rendszert frissítenem? Egész pontosan 1.58-ról 1.78.401.2-re? Milyen előnyökkel jár és hátrányokkal jár vagy inkább várjam meg a következő frissítést ami már állítólag tartalmazni fogja az Android 4.1 Jelly Bean-t?
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Egy kérdésem lenne. HTC One S vagy Xperia S?
Mert HTC felé húz a lélek, de valahogy xperia-nak jobb a kijelzője, felbontás...stb
Csak nem tudom melyiknek lesz kevésbé elfelejtve a frissítés, ha majd jönnek új készülékekDe sajnos szolgáltatónál lesz véve és ott meg csak S3 cpu van :S
-
Jamesch
tag
Tényleg van olyan aki cserélgeti a mobilakksit?
Amúgy Barnee88-tól már kaptam magánban választ, de itt is feldobnám a kérdés annak akinek ban tapasztalata:
Galaxy S2 milyen a One S-hez viszonyítva?
A kijelzője nekem jobban tetszik, meg boltban csak kicsivel tűnt lassabnak. -
zso79
őstag
One S pro:
- S4
- camera
- Sense 4
- memória
- kinézet (nekem)
- 100% biztosan lesz rá JellyBean frissítésOne S kontra:
- microsd hiánya --> nekem elég
- belső akku --> korábbi telefonjaimban sem cserélgettem soha akksit
- csak htcdev-es bootloader nyitás (egyelőre?!)Nekem szürke van, pont az általad linkelt boltból. Igaz, hogy vigyázok rá, de (lekopogom) eddig nem pattogott le sehol.
-
istnag
addikt
-
Kocsó
aktív tag
Hello!
Eddig nem szóltam hozzá a témához, de végigolvastam a FÓRUM-nak ezt a részét.
Sokan az előttem hozzászólókhoz én is most tervezek ilyen telefont vásárolni csak van 1-2 dolog (a nagyon sok pozitív mellett), ami visszatart:
- az akksija nem cserélhető
- állítólag pattogzik a fekete házas (szürke nem???)
- memóriája nem bővíthető (bár jár hozzá extra dropbox)
Ezek miatt nézegettem egy másik HTC-t, konkrétan a Sensation XE-t, aminek a hátránya a kijelzője lehet, a 768MB RAM, és a Snapdragon S3-as 1,5GHz-es procija.
Ellenben ott van a cserélhető akksi, a 32GB-ig microSD-vel bővíthető tárhely.
Amiket ajánlottatok [HTC One S 130e-ért]
és amit ez mellett nézegettem HTC Sensation XE 125e-ért
Tudom, hogy itt a többség a One S felé húz de aki jobban jártas ezekben a telefonokban és elfogulatlan, írhatna véleményt (pro-contra) hogy mégis melyiket lenne érdemes választani egy olyannak, akinek ez lenne ez az első androidos telefonja
Előre is köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat -
Al Capone
tag
Uraim! Van vkinek gyári autós tartója? Vagy bármilyen más? Milyen tapasztalatok vannak? Néztem a gyáriról videót, hát nem igazán győzött meg, hogy stabilan tartja a telefont. Úgy néz ki, mintha csak egyszerűen belecsúszna abba a kis sínbe és kész.
Amit egyébként meg akartam rendelni az egy iBolt autós tartó az S-hez, dehát sehol nem lehet kapni. Vmi gond van gondolom a gyárban. Bezzeg az X-hez van...
Nem láttam sajnos még jó alternatívát, a gyárival meg így ránézésre fenntartásaim vannak. Ezért kéne pár vélemény.
-
zso79
őstag
válasz
Sherkulás #1143 üzenetére
Nem feltétlen S-OFF -ra gondoltam, jók nekem a stock partíciók, Desire-n is sokáig elvoltam vele. Leginkább az kellene, hogy "nyom nélkül" vissza lehessen állítani RUU-t, ha netalán szükség lenne rá és ne csak a htcdev-es megoldással lehessen nyitni.
Amúgy pl. akku időben mennyivel jobb a TrickDroid, mint a stock?
-
dobolson
senior tag
Sziasztok! Nagyon erősen gondolkozom egy ilyen teló vásárlásán. Amire kíváncsi lennék, és megköszönöm nagyon, ha tudtok tájékoztatást adni róla, az az akuidő. Az én elvárásaim talán nem nagyok, de azért 20-24 órát szeretném, ha elmenne folyamatos 3g-vel és szinkronizálás bekapcsolásával. Ezt tudja teljesíteni? Köszi előre is!
-
Sherkulás
aktív tag
Nos frissítettem TrickDroid v6.0-ra. Aki Rootol és egy szuper ROM-ot akar annak csak ajánlani tudom.....
-
istnag
addikt
Sziasztok,
Haverom megkért,hogy ajánljak neki egy HTC -t és én ezt ajánlottam neki,de közben, nekem is nagyon megtetszett.Lenne pár kérdésem hozzátok,ha nem gond...
-Az első,ami miatt elgondolkodtam, az a kamera,valahol dicsérik,valahol lehúzzák ..:S esetleg azt tudni,mondjuk egy SII-höz képest milyen képeket csinál,mert szerintem androidos mezőnyben, az a legjobb,ilyen téren. De,ha van itt, volt ARC S tulaj,ahhoz is hasonlítható,mert nekem az van most így tudok viszonyítani.
-A második ami érdekelne,hogy a tárhely,hogyan van megosztva,tehát mennyi jut az alkalmazásoknak a rendszernek és mennyi a felhasználói adatoknak?
-A harmadik a szabad RAM mennyiség indulás után?
-A negyedik,pedig össze lehet ezt hozni valahogy a tv-vel?? Valami ilyesmire gondoltam:
[link]
Köszönöm előre is! -
edward2
addikt
Multitasking hogy pörög ezen a telón? Hasonló a helyzet mint HOXnál?
-
TirGael
tag
Nextel-t ismeri valaki? Tapasztalatok? Úgy tűnik nekik van s4-es verziójuk.
http://nextelshop.hu/spd/unas_619352/HTC_One_S_Z520e_Black_1_ev_garancia -
hétalvó
addikt
válasz
TirGael #1129 üzenetére
Valaki mar atirhatna az 1 hsz-t, ne legyen ez kerdes naponta.
Z520 az s4-es, szolgaltatoknal s3-as lesz ami z560.
Az s4 ujabb kisebb csikszelessegen keszul, gyorsabb, huvosebb, kevesebbet fogyaszt, egyertelmuen jobb.Egyebkent lassan egy honapja hasznalom es semmi bajom vele. S4 esem van.
-
Xaels
félisten
válasz
TirGael #1129 üzenetére
z520-nak kéne lennie, hogy boldog legyél. T-nél csak S3-al(z560) szerelt verzió van hivatalosan, ugyanis a HTC a hazai szolgáltatóknak csak ilyet szállít.
Hétköznapi használatban a különbség a fogyasztásban és a melegedésben van. Az S3-as verzió jobban melegszik és többet fogyaszt. Minden másnak elméletben ugyanúgy mennie kell.
-
TirGael
tag
Sziasztok!
T-nél tervezek venni előfizum hosszabbítására egy ilyen csodamasinát, hiába olvastam el közel 400 hozzászólást, számomra nem vált egyértelművé, hogy z520-nak kell lennie a dobozon, hogy boldog legyek, vagy z560-nak? Vagy rózsaszínéknál ne is számítsak semmi jóra? Valaki el tudja nekem magyarázni a két processzor közötti különbséget? (főleg, hogy mit jelent hétköznapi felhasználásban)
köszönöööm -
kukucskad
tag
Van már valaiknek erre a felbontásra normális Igo-ja?
-
metju
tag
Vicc ez az egész. Én és még1 személy felhozta ezt 1,5 1,7 GHz-es témát a facebookon még akkor amikor a Telenornál megjelent, akkor a Htc írta, hogy teljesen igazunk van, már szóltak is a szolgáltatónak ahol javították a hibát. Most ugyanígy szóvá tettem a Tvel kapcsolatba, itt eddig csak lenéző válasz érkezett, a fanatikus Htc fanoktól. Hogy ott milyen emberek vannak...-.- Egyik megszólal; Ne a Htct hibaztassam azért mert Én nemtudom elolvasni a honlapjukon, hogy a One S be csak 2magos proci van nem pedig 4...
Mondom magamba, ez még miről beszél!? -
-
Al Capone
tag
Ha már animáció.. Nekem az az animáció nincs meg, mikor pl az alap menüben vagyok és alul a 3 választható fül között lépegetek húzással, akkor nincs ilyen "átbukó" animáció. Ezek ugye az összes, gyakori és a letöltések fül közötti választás.
Egyébként válaszolva egy előző szoftverfrissítéses kérdésre, frissítés óta jobb az akksija, jobban bírja. Viszont a háttérben futó alkalmazásokkal még mindig nem vagyok kibékülve, mert szerintem ha azok nem lennének ott, még mindig lehetne egy kis akksiidőt növelni. Erre vkinek ötlete?
-
ko9
addikt
válasz
gaben88 #1111 üzenetére
Amúgy ezt sose értettem... Xperia S is S3-as, van köztük ~ 9ezer HUF különbség Tnél. IGaz kisebb a felbontás a OneSnek, de viszont cserébe legalább fém házba van.
Én tuti OneS-t vennék ha e kettő közül lehetne választani, még S3al is...Mellesleg T-nél is így van: 1,5 GHz-es kétmagos processzor
-
sdd2
veterán
Kapható a T-nél. [link]
-
Zsirmanc
aktív tag
Sziasztok!
Nem olvastam végig a topikot és "animáció" szóra rákeresve nem találtam megodást.
Azt szeretném kérdezni, hogy látszólag minden animáció be van kapcsolva, de amikor
bejön a fő képernyő (óra, stb.) akkor pl. a Sensationnél az időjárás még csinál egy jól kinéző effektet, átúszik a felhő, stb. One S nem csinál ilyet. Kell valami extra beáálitás, vagy ez a gép ugyan úgy nem tudja ezt, mint pl. a One V.Köszönöm!
-
Lamberd
tag
Sziasztok!
Mindenkinek akinek a legkisebb baja van a készülékkel, azt tudom ajánlani írjon a nemzetközi oldalon a megfelelő segítség kérő részbe, gyorsan és korrekten válaszolnak, és magyarul. Nekem is volt bajom a kamerával és a szoftver frissítéssel, és megoldották és még egyszer hangsúlyozom magyarul írtam nekik és magyarul válaszoltak. Ha ott nem tudnak segíteni, úgy is mondják vidd el a szervizbe. Ott pedig nagyon határozottan és semmiféle megalkuvást nem ismerve el kell végeztetni a készülék javítását, vagy cseréjét, ez már nem az a kategória ahol elfogadható hát ez ilyen szokd meg
Lambi
-
gaben88
őstag
Azt tudja valaki, hogy a T-nél a One S milyen SOC-al kapható? Ha S3, akkor Xperia S lesz ebből... :S
-
spawn21
veterán
tessék listaár a t-nél 146000 ft.
Nesze egy arcon basz..s
-
mamphycka
csendes tag
Üdv.
Egy ilyen telefon vásárláson gondolkozok. Szeretném megtudni, hogy van-e a telefonnak valami hibája ami viszonylag sűrűbben előszokott fordulni ennél a telefonnál. (Gondolok a one x kijelző hullámzására). Köszönöm a válaszokat előre is.
-
zso79
őstag
Lehet is meg nem is
Nem tudom pontosan mennyire kell feltöltve lenni az akkunak, hogy elekzdje. Viszont amikor lent van a csomag és újrabootol, akkor addig nem hajlandó továbbmenni, amíg le nem húzod a töltőről. Ez elég vicces dolog, engem is megszivatott. Amint kihúztam a töltőt megindult.
-
ZeDboy
csendes tag
Sziasztok!
Kérhetnék egy kis segítséget. Szeretem volna le frissíteni a htc one s-em 1.56-ról 1.78-ra nagy nehezen sikerült leszednie a telefonnak wifin keresztül a frissítést de a dolog ott megállt hogy ellenőrzi a csomagot.
Úgyis lehet frissíteni, hogy ha be van kapcsolva a wifi és töltőn van?
Nem tudom mit ronthattam el a Névjegyeknél ki kerestem a szoftverfrissítést aztán elkezdte leszedni de amikor végzet mindig azt mondta hogy a csomagfájl sérült után a a letöltésekből újra leszedtem úgy már hajlandó volt leszedni.
-
zso79
őstag
Valami készül
-
MCs88
aktív tag
Én ugyan ezzel kűzdök mostanában. 5-6percekre beragad valami és nem tudok hívást indítani (és fogadni se) full térerő mellett sem. SIM csere is megvolt.
A dolog érdekessége, hogy csak akkor viselkedik így ha a mobilnet be van kapcsolva. Wifi mellett sosincs gond.
Annyit tapasztaltam még, hogy 3G only módban kevesebbszer csinálja.
Nálam a repülőmód be -> ki eddig mindig megoldotta, de nyilván zavaró. -
Balinov
titán
egyre inkabb az a megerzesem, nalad hw es/vagy sw hiba van. Megprobaltad visszavinni garanciaban a keszuleket. Viszonylag regota megvan az S4-es valtozat, talan elso voltam a topikbol, de egyetlen, altalad emlitett hibavan nem talalkoztam meg.
Igaz, nem is vagyok HC user (se root,se mod, minden fullgyarin)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest