Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi77
csendes tag
-
Gabi77
csendes tag
válasz
erdelyi72
üzenetére
szia!
az én htc one s telefonom is képes volt úgy felmelegedni 50C-ra hogy csak a tokjában pihent a páromé főleg gps használata közben melegedett (kettőt is vettünk a tnortól nyár végén) beszéltünk erről a htc-vel és ők azt ajánlották hogy töltsünk le akku widgetet rá olyat ami méri a hőfokot 50celsius fölé nem mehet, hát a miénk ment az enyém le is tiltott 50.7C-nél szóval szerviz lett a dologból S3-as proci volt bennük, no és recsegett mindkettő szintén!
-
Al Capone
tag
Üdv!
Ha a MyBackup-al most csinálok egy mentést, akkor majd ha felteszem a Viper Romot és ezt a progit is, akkor a jelenlegi mentést vissza tudom tenni a viperes telóra?
-
erdelyi72
csendes tag
Sziasztok! Bocs, ha már volt, de még nem értem végig a fórumon.
Néhány napja van egy TMobile-os ONE S - S3-am.
Nagyon tetszik, de két dolog történt azóta ami nagyon zavar:- A hangszóró időnként iszonyatosan torz beszélgetés közben. Az érdekes a dologban az, hogy vannak beszélgetések mikor egyáltalán nem torzít. Vannak olyanok, amelyekben az elejétől a végéig recseg bizonyos hangoknál. Olyan mintha nem is a hangszóró, hanem vmi egyéb tényező befolyásolná.
- Tegnap este neteztem rajta 3G-n keresztül és egyszer csak nem reagált a három vezérlő gomb egyikére sem, aztán nagy nehezen kiléptem az alkalmazásból. Lezártam a telefont, és kb 10 perc múlva iszonyat forrón vettem ki a zsebemből. Ijesztően meleg volt. Újraindítottam, azóta korrektül működik.
Van valami ötletetek a két nyűggel kapcsolatban?
Köszi előre is!
R. -
<Mateus>
tag
szerintetek ha ezt megcsinálom akkor már tudok automatikusan szoftvert frissiteni?
-
csboly
csendes tag
válasz
CyberSoma
üzenetére
Én is délután kezdtem el a pc szinkronizálás beállítását... gyári usb, másik usb előre dugva, hátra dugva, pc ujraindítás...telefonban az összes csatlakozási mód kipróbálása .... de a pc látja, hogy van ott valami + tudom használni lemezmeghajtónak és tölt is csak épen a htc sync nem látja... kezdek idegbeteg lenni

-
Sátán44
addikt
-
csboly
csendes tag
Még mindig szívok az SYNC menedzserrel... van valami ötletetek "Nincs eszköz csatlakoztatva"

-
Kevin's
senior tag
És tudja vki mikor érkezhet meg rá a Jelly Bean frissítés

-
CyberSoma
tag
válasz
Exterior
üzenetére
innen került ki a nyitott boot -os telefon. (felvetődik a kérdés, hogyan adhatnak el egy nyitott boot -os telót bontatlan, vadi újnak? Biztos "varázslók") Persze van akinek ez nem gond, úgyis főzött ROM -ot akar rápakolni. Talán mindent vissza is lehet állítani mindent gyárira. Viszont van egy csomó ember, aki fél hozzányúlni egy 100e Ft -s telóhoz, mert tart tőle, hogy lesz egy drága papírnehezéke és a szervízben is elhajtják....
-
CyberSoma
tag
válasz
Exterior
üzenetére
nekem volt SGS2 is. A kijelzővel nincs gond ott se. Persze vannak hibás darabok, de garisat kell venni és kész. Külsőre a HOS sokkal szebb, jobb képeket csinál és nekem a sense felület nagyon tetszik.
Nekem sokkal jobban fájt volna kiadni 90 Ft -t és utána mindenféle problémákba belefutni (gari, nyitott boot, mégiscsak használt készülék új helyett, stb.) mint dominóba 117e Ft -t kiadni.
Esetleg tudja valaki, hogy a mostanában eladott dominós HOS -ek függetlenek?
-
Exterior
csendes tag
Ezer hála hogy vagytok Ti, de én már ebbe nem látok bele...és amikor az x8-asomat rootoltam ott is mindent a leírás szerint csináltam, végül valahogy nagy nehezen sikerült, de az nem egy drága telefon. Esetleg megveszem a HTCt és ilyen problémám van, én még fizetnék is, de egy ilyenbe biztos nem vágnék bele egy új telóval.
Amikor ilyet olvas az ember, abba is belenyúltak mi?

Kártyafüggetlen magyar nyelvű mobiltelefon, 24 hónap gyári, HTC garanciával!
A készülék Németországból importált, gyárilag kártyafüggetlen.
A készülék bekapcsolásakor egy T-Mobile logó jelenik meg, azonban semmilyen egyéb T-Mobile beállítással nem rendelkezik, mely hátrányosan érintené a mindennapi használatot. -
Exterior
csendes tag
válasz
CyberSoma
üzenetére
Gondolkodtam rajta én is. Csak Tnél már nem lehet rendelni. 120ért meg már sok amikor 91-92 ért már megkapod. Engem a játékok sem izgatnak nagyon, a lényeg hogy akadásmentesen fusson. Az egyetlen ami zavar hogy állítólag az s3-as többet fogyaszt, és rövidíti a már amúgy is rövid üzemidőt :-/
Teljesen kiakaszt, mert 2 telefon tetszik a piacon. Ez meg a sgs II. Azzal meg az a bajom hogy állítólag rövid a kijelző élettartama. Habár rövid...relatív... Minnél több cikket olvas el az ember, kiderül hogy nincs is olyan telefon amit megvesz, és esetleg 2 évnél tovább kiszolgálja, és rendesen fog működni. A szerencsére meg nem szeretném bízni
Régen bezzeg nem voltak ilyen problémák 
-
istnag
addikt
Akinek nyitott a bootloadere az ne várjon hivatalos OTA frissítést. Tegye fel a.Viper S romot. Sátán44 kolléga egyik korábbi hozzászólásásban belinkelte az egész procedúrát. Keressetek rá. Ha hivatalos kell,akkor vissza kell zárni a bootoadert ,amihez,ha jól tudom kell egy kód,amit akkor adott ki a HTCDEV mikor ki lett nyitva. Ha a visszazaras megvan,akkor le kell tölteni a processzornak megfelelő RUU file-t,amit ferrari1 kolléga linkelt korábban,keressetek rá,majd miután le töltöttetek,le kell ellenőrizni,hogy a CID jó legyen, ezt is leírta a kolléga. Nagyjából ennyi.
-
CyberSoma
tag
válasz
Exterior
üzenetére
Én pont ezért vettem meg a t-mobile tól az S3 -as procisat. Original doboz, semmi mókolás, tuti gari.
Szerintem napi használatban nem sok különbség lehet az S3 és S4 között, itt sem akad semmi, minden menü folyamatos, játékok mennek ezerrel. Engem a tesztek pontszámai hidegen hagynak... -
csboly
csendes tag
sziasztok... nekem sem sikerül a HTC Sync sehogy sem.... továbbá 4.0.3. verzió és nincs elérhető frissítés... kezdek hülyét kapni

-
lsz12
csendes tag
válasz
CyberSoma
üzenetére
Én is ezzel bíbelődtem fél délután, de nem látja a telót sehogysem... Próbáltam XP-n Win 7-en, sehol semmi. Mondjuk igazából csak a névjegyek mentésére kellene a Sync, mert minden mást tárhelyként meg lehet oldani, de azért ez elég fura... Ja, és még egy: a Nokia Blutooth Headset -505-öt sem látja... Ok, Nokia, de előtte meg az E52-ről blutooth-szal simán egy perc alatt hibátlanul szinkronizálta az összes névjegyet... Nincs ötlet, hogy mi lehet a két dolog oka?
-
mtx1
csendes tag
válasz
Exterior
üzenetére
S4 procis változat vásárlása Mo.-on nagy odáfigyelést és szerencsét igényel. Itt olvasható a fórumon, hogy találkoztak már olyan telóval, amibe már belepiszkáltak, mielőtt a kereskedő eladta volna. Szóval necc. Úgyhogy én nem tudom hol érdemes venni. Másik: ha a 4.1 JB-re gondolsz, annak a frissítése még nem idult el HOS-ra. Ha a Sense 41-re gondolsz az 4.0.4 ICS-sel érkezik, aminek elvileg minden telóra meg kellett volna már jönni (ha nem, pl. lehetséges hogy felnyitották a telót).
-
csboly
csendes tag
Lesznek még kérdéseim annak ellenére, hogy olvasgattam a fórumot...
tegnap vettem, de már most szerelmes vagyok bele... nokia 6300 után egy one s ...csak nézek, hogy mik vannak...ez tényleg okos telefon... minden vágyamat kielégítette, csak az erotikusat nem, de ki tudja, ha így fejlődik a technika, mi lesz "holnapután" -
csboly
csendes tag
mit használtok jelszó menedzsernek?????
-
csboly
csendes tag
sziasztok... sikerült a dropdox 25 gb
de minden egyes fényképet feltesz a netes tárterületre onnan pedig a számítógépem lehúzza..., hogyan lehet megcsinálni, hogy csak azok kerüljenek fel amiket én akarok????? -
Exterior
csendes tag
Üdv mindenkinek. Most szeretnék váltani én is, olvasgattam az előző hszokat.
Valaki már kérdezte, de nem válaszoltatok rá. Hol érdemes venni S4 es HOS-t?
És akkor most mi a helyzet a 4.1 es frissítéssel? Mert többen írták hogy nem sikerült frissíteni.Előre is köszönöm a választ.
-
csboly
csendes tag
sziasztok ... biztonsági mentést, hogyan lehet csinálni a számítógépre illetve milyen programmal????
(olyasmire gondolok mint a GHOST pc -re... létezik ilyen androidra)
Másik kérdésem pedig, hogy Igo-t hogyan tudtátok felrakni???
-
CyberSoma
tag
A HTC Sync -et sikerült valakinek életre kelteni? Win 7 alá felinstalláltam, amit a htc oldaláról töltöttem le. Hiába állítom a telót Sync módba, nem látja a program. az USB debug módot írták valahol, hogy ki kell kapcsolni. Megtettem, de amikor a sync-et választom, visszakapcsol. Mi a titok?

Köszi
-
CyberSoma
tag
válasz
Robby268
üzenetére
Szia,
Méretileg nekem még pont az elfogadható. Gondolkodtam még a One X -en, de az nekem nagyon széles volt. A kijelző szép, de azért a 4S kicsit talán szebb volt. Egyáltalán nem tűnik gagyinak. Amúgy nagyon szép a teló, nagyon jó az anyagminőség.
Nem bántam meg a váltást. -
DJ. Ru$y
nagyúr
iGO megoldva köszönjük a segítséget istnag-nak!

-
<Mateus>
tag
sziasztok!
mint ujdonsült one s készülékkel rendelkező
szeretnék érdeklődni, hogy miért nem tudom frissiteni az androidomat? verzio: 4.0.3, htc sdk api level: 4.11 , kerner 3.0.8 -
exelsior1
senior tag
Remélhetőleg nem jön elő, vszeg azért nem komoly százalékot érint a probléma, csak, hát vannak páran akik beleesnek, és érthető módon tudatják is másokkal (nem is árt tudni), de összességében, megéri a kockázatot szerintem a jobb hardver, ha most még nem is érződik, 1 év múlva már könnyen lehet, ohgy nagyon ki fog jönni a különbség (már, ha úgy tervezed, ohgy sokáig megmarad), nem mellékesen függetlenül S4-es procival olcsóbb is mint a szolgáltatóknál, és még hűség sem kell, ami azért nem kell senkinek egész őszintén

-
istnag
addikt
válasz
Kevin's
üzenetére
Z520e

csak figylej a [Home Screen button bugra.] -
Kevin's
senior tag
Sziasztok
HTC One S telefonon gondolkodom , viszont akadályba ütköztem vásárláskor
nem tudom el dönteni honnan kellene meg vennem . Ahogy el nézem több fajta van ebből a telefonból van amelyol S3 meg S4 Cpu val szerelt . Az lenne a kérdésem hogy melyik az a típus ami S4 el szerelt super amoled-es ? Z520e ? v z560e ? Köszönöm előre a válaszokat 
-
user137
őstag
Sziasztok! Egy SGS-ről váltanék valami újabbra, erősebbre, és valami olyasmire, amin nem kell állandóan ROM-ot főzni ahhoz, h kapjunk funkciókat, és az alap dolgok szépek és mennek.
Két telefon merült fel a listában:
- HTC One S
- Moto Razr iugyanaz a felbontás, ugyanakkora képernyőméret, ugyanúgy nem lehet szétszedni őket, a Motorolában nagyobb és talán tovább bírja az akksi, a HTC meg sikkebb a vékony kialakítással. Még igény lenne a dokkoló, mert a cégnél nagyon jól jönne valami, h ne csak az asztalon heverjen, és ugyan a OneS-hez nincs gyári, de találtam 2 utángyártottat is (Kidigi, és egy noname amazonról), a motorolához nagyon keresni kell cuccokat (gyári nincs ott sem, a régi Droid3-mas dokkolók jók).
Amit keresnék válasznak, azok az akkutapasztalatok (Gmail, FB, Exchange), illetve a kopásos témáról csak most olvastam, ezekszerint szürkét vagy feketét kell választani, ami kevésbé sérülékeny? Mennyire akar kicsusszanni az ember kezéből a készülék? Esetleg aki Razr szériáról váltott, leírhatná a tapasztalatait.

-
istnag
addikt
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
nem kell hozzá root,viszont a felbontása 960*540. A 4X-nek teljesen más. Ez lehet az egyik hiba a másik,pedig,ha van pictures nevű mappa, gyökér könyvtárban,akkor át kell nevezni,vagy tötölni kll. Ill. ha van ,olyan kép,ami meg van jelölve koordinátákkal az is bezavar.
Küldök pü-t,,csak áruld el,légyszi,hogy milyen szoftver van a telón 4.0.4 vagy 4.0.3? -
DJ. Ru$y
nagyúr
Sziasztok!
Ma probaltam feltenni egy igo primot egy One S-re, ezt a primot hasznalom 4X-en, nalam nem kellett root hozza, letezik, hogy nalatok kell? Fekete kepernyo majd kidob... telepitessel semmi problema. Nem ertem... tudnatok segiteni? -
istnag
addikt
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Szinte csutkára merülve jött a telefon, de akkor is piszok lassan tölt, cserébe tök meleg az egész cumó. Normális ez? /Mondjuk folyton nyomkodtam, piszkáltam töltés alatt.
Ha nyomkodtat,főleg,ha játszottál,akkor normális,nyilván csak bizonyos mértékig.
Fülest gariztatni mindig problémás... Nekimenjek a T-nek?
Próbáld meg másik telefonban is,lehet,hogy nem is a füles a rossz. Termesztésen cseréltesd,ha rossz.
A 25 giga ajándék dropboxot miért nem látom, ha belépek?
Végig kell csinálni 5 feladatot 7 -ből, azt hiszem legalábbis nekem annyi volt. Kb 1 hét után ajánlotta fel nekem. A GMAIL re kaptam egy e-mailt és PC-ről csináltam. Próbálj meg esetleg a weblapon belépni.
[link]Van értelme megromolnom máris, vagy érdemes várni a gyári 4.1-re?
A garid ugrik,ezt tartsd észben. Ha nem vagy megelégedve a sebességgel romolj,ha nem számít a gari romolj,minden egyéb esetben mérlegelj.
Van olyan is, ami direktbe az USB-ből csinál HDMI-t, de akkor nem kap töltést a telefont, ha jól tudom
ilyenről én még nem hallottam. Szerintem nincs. Én amúgy vlószínű,ilyet fogok venni,ha lesz olyan TV-m,ami fogad HDMI-t...
:
HTC Media link HD videó: [link](#3215) CyberSoma: Grat a telóhoz. Remélem tetszeni fog.
-
CyberSoma
tag
Most érkezett meg a T-mobile tól a HOS telefonom

Én iPhone 4S ről váltottam. Eddigi tapasztalatok:
Nagyon tetszik a forma, jó tapintású. Nekem a mérete pont a még használható kategória. A HOX már túl nagy.
Ebben az 1.7 es "régi" proci van. Tempóra nincs semmi baj ezzel sem. Minden menü folyamatos, nem akad sehol semmi.
Szép színei vannak a kijelzőnek. Fájó pont a nem bővíthető memória -
fravik
tag
Vajon miért írja a T-Mobile a HOS-re, hogy kifutó készülék??
Az mondjuk mellékes, hogy jelenleg nem is kapható náluk, mert nincs készleten... -
<Mateus>
tag
és milyen tipisu, fajta tokot ajánlotok a telefonhoz?
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Már több akalommal megkisértett ez a telefon,de most tényleg komolyan gondolkodóba estem...
Egy kérdésemvan csupán. Mennyire masszíva telefon burkolata? Jellemző-e rá a recsegés, ropogas? A galaxy nexusban most ez zavar nagyon.
Válaszokat előre köszönöm. -
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Talán emlékeztek rá, kb. 7-10 napja érdeklődtem, érdemes-e beruházni egy ilyen készülékbe, és most itt van előttem, épp kezdek rá beköltözni.
Mivel céges teló, T-s, S3 (z620e) verzió, fekete.
Lenne pár furcsaság (?), amiben a véleményt, megerősítést kérnék.Szinte csutkára merülve jött a telefon, de akkor is piszok lassan tölt, cserébe tök meleg az egész cumó. Normális ez? /Mondjuk folyton nyomkodtam, piszkáltam töltés alatt. Lehet ha csak töltöm majd, ez nem jön elő./ A füles pedig, zsír új, most 15 perce kivéve a zacsiból, recseg. A jobb fele hol szól, hol nem, és ahogy forgattam benne a jack-et (azt hittem, nem nyomtam be eléggé) megszakadt a lejátszás.
Fülest gariztatni mindig problémás... Nekimenjek a T-nek?A 25 giga ajándék dropboxot miért nem látom, ha belépek?
Van értelme megromolnom máris, vagy érdemes várni a gyári 4.1-re? (2.3ról költözöm, így is nagy váltás.) Meg ha igaz talán megjön januárban. (Sajnos én is ismerem ezek a malmokat, lassan őrölnek...)
Hol érdemes, érdemes-e egyáltalán tokot venni hozzá (e-bayen 300 HUFnyi USD az alap műanyag free shippinggel), és ami még inkább foglalkoztat, hol lehet olcsón garantáltan jó MHL-adaptert szerezni hozzá?
Ilyesmiket meg ezeket találni, nem tudom mi az általános vélemény. Van olyan is, ami direktbe az USB-ből csinál HDMI-t, de akkor nem kap töltést a telefont, ha jól tudom. Jól tudom?
Vigyázzatok, tuti lesznek még kérdéseim!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszi előre is a segítséget.

-
Sátán44
addikt
válasz
AlrightSir
üzenetére
-
Sátán44
addikt
válasz
AlrightSir
üzenetére
-
AlrightSir
tag
Az SGS3 és HOS csatában az utóbbi jött ki győztesként, így karácsonyra meglepem magam egy szürkével.

Az lenne a kérdésem, hogy hogyan működik a német import és a gyári gari kérdése? Mert pl. a Nextel az S4-est 2 év gyári garanciával hirdeti, és német logós, ez így gond nélkül működik? A másik az, hogy a gyári szervizeltetést melyik cég végzi jelen pillanatban Budapesten? Mert ugye szeptembertől nem az E-care.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és a harmadik szerviz oldotta meg mert úgy tudom procit cseréltek benne, ezután 30C körül maradt max 32

köszi

:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Remélem nem lesz rá többet szükségem