- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
Hello!
Ez egy eleg hulye megkereses, elso sorban a forumban tilos hirdetni.
A kovetkezo, jomagam egy honapja vettem 77ezerert 1+2 ev garival az S4-est. Ma mar nehany ezressel olcsobban is meg lehet venni.
Azt mar nem is mondom, hogy senkit nem erdekel szoftveresen milyen allapotban van, hiszen a garancia jo esellyel megszunt a telefonra, mivel rootoltad. -
bel19ve
tag
Köszi a választ, pedig kellene rootolni.
Még egy:
Nekem néha csinál olyat zenehallgatás közben hogy kicsit megakad a lejátszás és elég zavaró. Mitől lehet, a telefon hibája vagy esetleg a füles-é? Próbáltam már több lejátszóval is és mindegyikkel van ez a probléma. A másik hogy ha játszok (Subway Surfers nagykirály) akkor van amikor akadozik - hát nem ezt várnám el egy One S-től
Valami megoldás van erre, vagy ha más romot raknék rá akkor megjavulnának ezek a hibák? -
-
racerx
őstag
Ok, kösz, majd megnézem. Ahogy az XDA-t nézegetem, hát korántsincs akkora élet itt , mint a legendás Desirén
Ami nem is baj, hisz annak a telónak sok mókolás kellett, hogy normális legyen, főleg a nevetségesen kicsi tárhely miatt. De itt már ilyen gond nincs hálisten, ugyhogy valszeg ezért a -desire után szokatlan pangás.
S OFF term. nem kell, ha nem muszály, elég a root, meg a custom rom.
Jah, és a bootloader nyitás után vissza lehet állítanu gyárira, ha pl. gariztatni kell .Gyári RUU?? -
-
Sátán44
addikt
Én maradok az Viper ics-nél, már teljesen kiforrott. ViperOneS 1.2.1 Közel 8 hónapja használom és semmi gondom vele. 4 napig használtam a Viper JB-t, de nem bírtam tovább, ment vissza az ICS.
-
istnag
addikt
Szerintem nem.
Igazából "csak" azt kell(ene) elérni,hogy a bootloader nyitást ne a htcdev-en keresztül kelljen végezni, a többi feltétel már adott.(#6040) kridli :
Nekem is S4-es és sosem volt vele gond,egyébként tényleg bosszantó lehet,de azt gondolom JB alatt a GoogleNOW már közel sem akkor probléma. -
-
istnag
addikt
Nem tudom,de a C: meghajtót nekem sem sikerült megosztani,igaz azt XP alatt próbáltam.
(#5635) mumuss:
A FIX IP azért jó,mert,ha a router másikIP t fog kiosztani a PC-dnek,akkor szerkeszteni kell a pl A filemanagerben az Ip címet. Ha mindig ugyanaz ,akkor nyilván nem kell.A Samba filesharing el tulajdonképpen, egy hálózati megosztást csinálsz,amely megosztja a telefonod tárolóhelyét. Ha ez is mindig változik,akkor megint csak,mindig át kell írogatni a gépen.
-
mumuss
aktív tag
Annyi már sikerült, hogy elvileg csatlakozik, de üres mappákat lát, megosztottam az egész c: meghajtót, és nem lát semmit benne. Na mindegy, próbálkozom, köszönöm a segítséget. Ez így egyszerűbb, mint ftp szerver programokkal. És arra van megoldás, hogy a gép lássa a telefont? Mert a telefonon most ftp szerver progi van, és arra csatlakozik a laptopon a tc.
-
istnag
addikt
-
DokiBaxxi
őstag
Ezt nem értem. Minden app "visszatelepedett" amik fent voltak a visszaállítás előtt? mert akkor az nagyon jó.
Amúgy a névjegyeket, számokat, embereket stb. hogy kell kimenteni, hogy ne visszaírogatni kelljen őket, hanem csak visszamásolni?
Bocsi a hülye kérdésekért, még nem csináltam kimentést.
-
Sátán44
addikt
Auto Call Recorder ezt ajánlják a legtöbben.
-
dorika87
őstag
Értam. Én is vágáson gondolkodom, de még régi SIM kártyám van, és hallottam már olyat is, hogy a régebbi nagy chipes SIM-ek nem biztos, hogy megfelelően működnek majd. Az én kártyám azt hiszem nagy chipes (2007-es) Bár van ismerősöm akinek kb. szintén 4-5 éves a kártyája, vágatta ő is, és semmi baja nincs a sim-nek.
-
engusz
veterán
Jé, HTC One X-en stabilan ott van, illetve néhány külföldi fórumon is panaszkodtak rá (csupa One S tulaj). Született is rá megoldás. Root kell hozzá, illetve egy univerzális, rendszerbuheráló szoftver a Play Store-ból
Sok volt rá a panasz, ezért lehet csak az első ROM-okban volt így, azóta kiszedték ezt a funkciót
-
DV
senior tag
Nálam mind a 4 dolog alá oda van irva, hogy mi történik, ha engedélyezve van,
CPU power - Conserve CPU usage - Kevésbé használja a CPU-t,
Display - Reduce screen brightness - Fényerőt csökkenti,
Vibration - Turn off vibration feedback - Vibráció visszajelzést kikapcsolja,
Data connection - Put to sleep when screen is off - Alvás módba kapcsolja az adatkapcsolatot amíg a kijelző ki van kapcsolva.Nálatok ez nincs ott?
Amikor navigálásra használom autóban, akkor rendszeresen eldobja az internet kapcsolatot (Waze esetében), ezért olyankor kikapcsolom. Amúgy az akksi többet bír így.
-
Balinov
titán
-
szoja
tag
Szerintem ez a legegyszerűbb: http://htcpedia.com/news/HTC-One-X-S-TV-Out-Connect-HDTV-MHL-HDMI-Cable.html
Esetleg, ha a tv-d támogatja a DLNA-t, akkor azal is össze lehet lőni, de az azért egy kcisit bonyolultabb és csak a filmeket/zenéket/képeket tudod megjeleníteni, a telefon desktopját, játékokat stb. nem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- OpenWRT topic
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest