-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
magellan14
tag
Engem is meglepett,mert július elején LlabTooFer beharangozta hogy dolgoznak rajta,majd minden fronton lefújták és ő is irta hogy abbahagyták a fejlesztést. Augusztus végére mindenki lemondott róla,most pedig a semmiből előtűnt ez a rom mint bizonyiték , s a hirek hogy talán van kész rom a Htc berkein bellül amit tesztelnek...érdekes.
Mindenesetre biztató hogy a rom az eredeti Htc által készitett HOS 4.2.2 rendszerre épült és eddig tökéletessen müködik...legalább egy Ruu kiadásba kerülhetnieA supercid+facepalm S-off eljárás macerás a telepitésig ,bepróbálkoznál vele?
-
-
DokiBaxxi
őstag
Én is HTC Sensation-ről váltottam, hát ég és föld szerintem is
Sokkal kellemesebb a tapintása fogása, tovább bírja az akksi. Illetve nagyot nyomott a latban, hogy a Sensation nem kapott Sense 4 frissítést, (ha ez meg nem kap 4.2-t/ Sense 5-öt akkor valószínűleg pápá HTC) főleg emiatt váltottam+ ebben 1Gb a RAM mérete. Érezhetően gyorsabb a telefon, csak ajánlani tudom. -
szuladam
aktív tag
Ezzel elég durván kiverné a biztosítékot a HTC...
Szerintem simán hozná a desire HD féle felháborodást. És nálam is cső lenne a HTC-nek (se a wildfire S se az incedible S től nem kaptam meg azt a supportot, amit a vásárláskor elvártam) Itt egy korát bőven megelőző készülék (hos, hogy csak a procit emlegessem) Mely máig drága készüléknek számít, és marha drága is volt, jó sokáig, ilyet nem engedhetnek meg egy ilyen kategóriás telóval. Bár lehet túl gyorsan fejlődik az android, de akkor is... (csak egy plélda; manapság rengeteg kiváló app van, amit szegény 2.3.5-ösök sose ismerhetnek meg)
Ha tényleg nem jön 4.2, akkor ez is rövid idő alatt arra a sorsra juthat mind a DHD, drasztikusan lemegy az ára és sz@rért-húgyért árulva próbálnak megszabadulni tőle. Perszer itt most fél-1 év távlatába beszélek.
Így nem fog maradni más lehetőség, következő telónak jöhet a Sony...dühöngő vége
-
Úgy veszem észre, hogy azon kívül, hogy virtuális teszteken jobban teljesít a telefon JB alatt, más pro-t nem lehet olvasni, szinte csak kontárt. File másolás lassabb, háttér nem mozog, képernyő-választás akad... Nem értem miért van ez így? Szerintem egy gyártó, ha nem tudja a telefonjára optimalizálni a frissebb androidot, akkor ne adja ki rá! Az xperia-P is tökéletes volt GB alatt, aztán jött az ICS és ott is több oldal lett a bug-lajstrom!
-
dbdadi12
csendes tag
Azt megtudnád mondani hogy azt hol lehet kikapcsolni? Új a telefon ráadásul htc-m most van először és nem nagyon értek hozzá. És még annyit szeretnék kérdezni hogy az mitől lehet/van hogy próbálom az óra widget-et kitenni főképernyőre és nem rakja ki ill. azt írja a telefon hogy megtelt a képernyő holott semmi sincs arra az oldalra rakva? És amikor kilépek pl. képekből a főképernyőre mindíg tölt 3-4 mp-et,ezt mi okozhatja? 3 napos a telefon z520e szóval nincs rajta szinte semmi amitől be kellene lassulnia...nem értem... Vagy lehet hogy baja van a telefonnak ha ilyeneket csinál, mert akkor visszaviszem és rendelek egy újat ugyanebből!? köszi a segítséget
-
lsz12
csendes tag
Nem szorul a védelmemre, de szerintem istnag tök normálisan írt, szóval talán nem kéne ennyire érzékenynek lenni.
Ha a következő töltésig nem akarsz várni, azt még megpróbálhatod, hogy bekapcsolod a repülő módot és egy idő után a feladatkezelőben néhányszor megnézed, hogy mi fut, nem találsz-e esetleg valami fura/szokatlan alkalmazást... -
hétalvó
addikt
Ezt a szervizben meg lehet varni el is felejtheted. Ahol leadod telemax onnan postazzak tovabb a flextronicsnak...
a vicc a samsungokat meg ott helyben javitja egy szervizes ha tudja... Akksicsere 2 het lesz igy kb ha van raktaron, de en ebben se biznek...
Home screen problemara pedig xda-n tobben panaszkodnak hogy a jb se hozta el a megoldast
A kovetkezo telefonom szerintem nem htc lesz a supportjuk miatt.
-
mumuss
aktív tag
-
exelsior1
senior tag
A mobil oldalakkal csak gond van. Végül is, nem ilyen erőgépekre, és nagyfelbontású kijelzőkre lettek tervezve, hanem pl Galaxy Acekre (ill alapból még az Iphone-okra). Én speciel ki nem álhatom a mobil oldalakat, mindig teljeset nézek (ha sőórolni akarok a 3g-n akkor meg opera mobile-t használok, az takarékos). Meg, sajna kár, ohgy a chrome sehogy sem támogatja a flasht, anélkül meg nincs szerintem böngészési élmény. Már elég régóta ICS Browser +-t használok, messze a legkényelmesebb böngésző, meg a sebességgel sincs gond, ilyen hardverrel.
-
Exelsior
őstag
-
Al Capone
tag
Hát egy próbát megért. Sajnos többünknél előfordul a dolog, van akinél microSIM-el, van akinél vágott simmel. Egy dolgot tudtunk biztosra megállapítani, ha a mobilhálózatnál azt választod, hogy "csak WCDMA", akkor nem jelentkezik a hibajelenség. Ezzel ugye csak annyi a gond, nem mindenhol van lefedettség, ill. elég térerő, így ha muszáj, akkor át kell kapcsolni, viszont akkor előjöhet a hiba is...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Milyen routert?
- EA Sports WRC '23
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest