- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
desigo
senior tag
BUÉK nektek !
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Arra nem is válaszoltatok, hogy a JB maradt-d bármilyen reccenés a rendszerben vagy ez is olyan gyors mint és sima mint a stock rendszer?
Választ előre is köszönöm. -
Sátán44
addikt
B.U.É.K minden kedves HOS tulajnak!
-
csboly
csendes tag
BUÉK megszállott one s tulajok :-)
-
jacis
nagyúr
BUÉK srácok
-
dome008
csendes tag
Ezek a kijelzők mennyi idő állás után hajlamosak "beégni"?
-
engusz
veterán
Jé, HTC One X-en stabilan ott van, illetve néhány külföldi fórumon is panaszkodtak rá (csupa One S tulaj). Született is rá megoldás. Root kell hozzá, illetve egy univerzális, rendszerbuheráló szoftver a Play Store-ból
Sok volt rá a panasz, ezért lehet csak az első ROM-okban volt így, azóta kiszedték ezt a funkciót
-
engusz
veterán
válasz
Sátán44 #3684 üzenetére
Igen, azzal érkezett. Viszont levakarhatatlan az értesítési sávból. Legalábbis root nélkül
-
Sátán44
addikt
Ez az energiatakarékos mód csak a jelly bean-ben van?
-
mumuss
aktív tag
De, nekem is oda van írva. Csak azt nem tudtam, hogyha takarékos a cpu, akkor lassabb lesz-ea telefon amikor használom, vagy csak akkor veszi vissza, amikor nem használom. Tehát ha nyomkodom, játszok, ilyenek, akkor ugyan olyan gyors lesz-e, vagy mivel visszaveszi a cpu teljesítményt, lassabb lesz?
-
DV
senior tag
Nálam mind a 4 dolog alá oda van irva, hogy mi történik, ha engedélyezve van,
CPU power - Conserve CPU usage - Kevésbé használja a CPU-t,
Display - Reduce screen brightness - Fényerőt csökkenti,
Vibration - Turn off vibration feedback - Vibráció visszajelzést kikapcsolja,
Data connection - Put to sleep when screen is off - Alvás módba kapcsolja az adatkapcsolatot amíg a kijelző ki van kapcsolva.Nálatok ez nincs ott?
Amikor navigálásra használom autóban, akkor rendszeresen eldobja az internet kapcsolatot (Waze esetében), ezért olyankor kikapcsolom. Amúgy az akksi többet bír így.
-
Balinov
titán
-
mumuss
aktív tag
-
mumuss
aktív tag
Sziasztok, nekem is lenne egy kérdésem. Ha bekapcsolom az energia takarékos lehetőséget, akkor az befolyásolja a gyorsaságot, amikor használom a telefont?
-
erdelyi72
csendes tag
Feltettem a 4.0.4 -et, minden recsegés elmúlt! A hangposta hangja eddig érthetetlen volt, most tökéletesen szól. Azt tudom csak mondani, elmehet a HTC a fenébe a TMobile-al kézen fogva, hogy egy ilyen frissítést nem ad ki azonnal minden telefonra. Illetve ha kiderült, hogy ez a 4.0.3 ilyen sz@r, egyáltalán miért ad ki a TMobile ezzel a verzióval telefonokat? Ha nem olvas az ember fórumokat, küldözgetheti hetekre szervizbe egy 10perces frissítés miatt a vadi új, nem is éppen alapkategóriás telefonját. Szóval nem a legjobb reklám a gyártónak...
-
engusz
veterán
Tajvani htc oldalon kint van már egy ROM, ami S3 procis telefonhoz való. Xda-n van néhány bátor, aki már frissített vele
-
DV
senior tag
válasz
Al Capone #3660 üzenetére
"Még egy érdekesség. A feladatkezelőben eddig ugye nem 1 Gb volt a kapacitás? Jelent ez most vmit?"
Nem jelent semmit. A JB helyesen jeleniti meg a memoria teljes meretet, a rendszer mindig lefoglal legalabb 200MB memoriat, ami nem volt megjelenitve csak ugy, hogy ~750MB volt elerheto.
-
csboly
csendes tag
Sziasztok... legyen kedves valaki leírni, hogyan kell az igo-t működésere bírni one s -en.... köszönöm a segítő szándékot.
-
Al Capone
tag
Még egy érdekesség. A feladatkezelőben eddig ugye nem 1 Gb volt a kapacitás? Jelent ez most vmit?
Egyébként felmegy a töltöttség 100%-ra, csak hagyni kell egy kicsit tovább. Én úgy szoktam tölteni, h éjjel rádugom, és reggel leveszem, nekem mindig 100%.
Visszakapcsoltam amúgy a kettős hálózat módot, kíváncsi vagyok, h előjön-e a home screen probléma...
-
MCs88
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #3647 üzenetére
A számítógép/sajátgép alatt ott van csak médiaeszközként és elérhető a teljes /sdcard.
Ha TC-el másoltál eddig, akkor szopó. -
DV
senior tag
válasz
MittuDomain_ #3638 üzenetére
"A másik problémám, hogy nem hagy letölteni offline térképet tárhely problémára hivatkozva. (10+ GiB szabad)
Más is belefutott ebbe?"Nálam nincs ilyen gond. (S4, JB).
-
CyberSoma
tag
válasz
Satya999 #3653 üzenetére
Ha jól emléxem én innen szedtem:
http://hotfile.com/dl/177693065/fbed18c/RUU_VILLEC2_U_ICS_40_S_HTC_Europe_2.15.401.100_Radio_16.21.20.02U_16.09.20.11_M2_release_286571_signed.exe.html
De a google több letöltési helyet is kiad.A CID -et a korábbi hozzászolósokban is párszor leírt CID getter (Play ből tölthető) tudod megnézni.
A bootloader menübe így tudsz bemenni: kikapcsolod a telefont, majd hangerő lenyomva tart és bekapcs gomb. (hangerő le gombot nyomd) bejön a boot menü és legfelül látod, hogy zárt/nyitottt/újrazárt. -
istnag
addikt
válasz
Dr.Anonymus #3652 üzenetére
Az már nem a régi,nincs Mass Storage mód JB alatt. nézd csak meg a Hardver biztonságos eltávolításánál..
Kiadás:MTPEgyedül SD kártyánál maradt meg,ha jól tudom
-
Satya999
csendes tag
válasz
CyberSoma #3641 üzenetére
Szia,
Nekem is gondok vannak a hanghívások minőségével, illetve nem jön a 4.0.4 frissítés.
Honnan töltötted le a 4.0.4-et, illetve hogyan telepítetted fel? A CID-et és a bootloader sértetlenségét hogyan ellenőrzöd? Amennyiben jól értem, garanciális maradt a telefonod!Köszi a segítséget!
Laci
-
CyberSoma
tag
válasz
MittuDomain_ #3648 üzenetére
Azt nem tudom, nem használom navigálásra
-
istnag
addikt
válasz
Dr.Anonymus #3647 üzenetére
A googli vót...de állítólag a TC hez kell valami plugin és azzal lesz hasonló újra,keress rá a One X topikban.
SZERK.:: [link]
-
jacis
nagyúr
Egyre jobban pörög a topik...
Örülök neki mert pár nap múlva már közétek tartozom majd -
MittuDomain_
őstag
válasz
CyberSoma #3644 üzenetére
Nem tudom, minden esetre szerepel a magyar T-s CID is a listában a támogatott eszközök közt. Ezért filózom rajta, hogy akkor ráeresszem-e, vagy sem.
Ha már így eldiskurálunk, neked megy a gmaps térképek lementése, offline elérhetőség funkció? Anno a Blade hagyta, de ez nem akarja az igazat...
Illetve simán hagyja elkezdeni a műveletet, aztán leáll tárhelyes hibaüzivel. Konkrétan Milánó kéne, ha nekiállsz a kedvemért próbálkozni vele. -
CyberSoma
tag
válasz
MittuDomain_ #3643 üzenetére
Amúgy az RUU -rom telepítése nagyon egyszerű. Rádugod a telót a számítógépre, elindítod a programot, next,next, finish
-
Robby268
csendes tag
Sziasztok most tervezek venni egy htc one s-t hasznaltan itt hardverapron gsmzoneba lett 1 ev garancias,a gyari visszaallitas utan spanyol nyelv jott be az mondta a srac,tehat akkor onnan importalt keszulek?Ez mit befolyasol?Mert olvastam itt h francia,nemet de spanyolol meg nem hallottam.Udv
-
CyberSoma
tag
válasz
MittuDomain_ #3643 üzenetére
Az én infóim szerint JB csak az S4 -es procis HOS -hez van.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
CyberSoma #3641 üzenetére
Én most dühömben nekiálltam és az erre az oldalra beágyazott linket töltögetem éppen, ha minden igaz ez már JB lesz. Elvileg jó a HTC_032 CIDhez. Elrontani remélem nem lehet. Még sosem csináltam ugyanis ilyet.
Mi a menete egyáltalán? Bemásolni a ZIP-et vhová, gondolom, de aztán?
Ezt a mindent újra be kell állítani dolgot nem igazán értem, mert ha OTA lenne, akkor a beállítasok is megmaradnának, nem? Így akkor miért nem képes rá?
-
istnag
addikt
válasz
Dr.Anonymus #3640 üzenetére
A JB vel megszűnt a Mass Storage mód
-
CyberSoma
tag
válasz
MittuDomain_ #3638 üzenetére
Én is meguntam a várakozást és felraktam a nem buherált, egy hónapos, gyári állapotú, S3 -as procis, Cid_032, magyar T-mobil függő telómra a 4.0.4 -et (3611 -es hozzászólásomban írtam róla)
Minden megy frankón, megmaradt a CID és a bootloader is ugyan úgy zárva van, mint volt. A hívások hangminősége fényévekkel jobb lett nálam. -
Dr.Anonymus
addikt
tök jó a JB oneS-en jobb a galléria, a web böngésző, a zenelejátszó,
végre újra lehet az ablakokat körbe forgatni mint pl. sensationön, de csak én nem találom sehogy se a mass storage módot?
egyszerűen csatlakoztatom és nem jön fel..
igaz egy ős régi winXPs géphez csatlakoztattam, de akkor is
korábban ezen működött
valaki akinek jb-je van már tapasztalt hasonlót?
köszi! -
csevede
tag
válasz
Norberto44 #3636 üzenetére
Nekem CID-re azt írja, hogy HTC_102. Ilyen lehet?
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Most az ünnepek miatt lemaradtam a topic olvasásával, és meglepődtem, mennyi új hsz van. És sajnos nincs sok kedvem mindet átnyálazni, bocsi.
Tudtok abban segíteni, mi a tökömért nincs még 4.0.4 sem erre a kib. egy hónapos, S3 procis, magyar T-től vásárolt gépre? Esetleg a T-vel álljak neki kiabálni miatta?Vagy van vmi prog ahol fel lehet tenni a függő telókra is a friss szoftot buzerálás nélkül next-next-finish jelleggel? (Azt hittem a HTC Sync Manager erre is jó, de a l**aszt...
Természetesen root, szoft csere... nélkül, teljesen tisztán kéne. Céges tel, egy hónap után még véletlenül sem piszkálnék bele.)
A másik problémám, hogy nem hagy letölteni offline térképet tárhely problémára hivatkozva. (10+ GiB szabad)
Más is belefutott ebbe? -
kordasb
tag
válasz
Norberto44 #3634 üzenetére
magatol nem jott fel de nekem 26an megvolt.
-
Norberto44
csendes tag
Naponta 5x ellenőrzöm, de még semmi
-
csevede
tag
válasz
Norberto44 #3634 üzenetére
Én tegnap.
-
Norberto44
csendes tag
Valaki megkapta már a JB-t, akinek német S4-es? (CID: TMOB-101)
-
Talib21
tag
Sziasztok!Valakinél előfordult olyan, velem együtt, hogy jb óta csak 99 %-ig lehet feltölteni a telót (francia s4-es)?
Egyébként minden ok a telóval, gyorsabb lett stb, de ez fura kicsit! -
-
h65535
tag
válasz
Sátán44 #3625 üzenetére
Nem sértésnek veszem, de nem kell kioktatóan rögtön nekiesni az embernek... "Kedvelem" az olyanokat a fórumokon, mint ahogyan most Te is kedveskedsz... de ez jómagyar szokás! Vgay lehet én vagyok túl érzékeny....
Neked is boldog újévet!
Per pillanat nem olvastam annyit vissza amennyit szerinted elvárható lett volna. Sajna recsegés miatt a telefonom (HOS) éppen valahol van, időközben jött meg a JB, de a 4.0.4 sehol nem volt még december 20-án...
Inkább olvasom 5-10x hogy megjött a JB, mint egyszer sem.
De én ilyen vagyok, bocsi! -
h65535
tag
International HTC One S versions now getting Android 4.1 Jelly Bean upgrade
Valaki megkapta már?
-
Tomate
veterán
Szuper lett. Én a ONE X-emen is CM10-et használok ott is minden klappol és gyors, itt is minden okés volt.
Mi 65-ért vettük ugyan olyan T-s volt mint amit írtál. Független de T logós. Nem volt nyitva. Mondjuk nem volt szempont, mert hazaértünk kinyitottam, rootoltam, feltettem egy recoveryt majd a cm10-et és le van tudva a gyári romokra való várakozás és szívás.
-
dome008
csendes tag
válasz
AlrightSir #3617 üzenetére
Én már 2 hónapja vettem, partnero-nál, a bolt élőben nem volt bizalomgerjesztő amúgy. Ugyan ilyen német t-s, semmi buhera nem volt vele, viszont a frissítést én még nem kaptam meg (T-MOB102).
-
AlrightSir
tag
A német T-s szerintem annyit tesz, hogy a német T-mobile kártyafüggetlenül megvehető készülékeit szerzik be és adják el. Ha ott a helyszínen gyorsan megnézed, hogy locked/unlocked/relocked, akkor szerintem egyből kiszűrhető a buhera. Egyébként itt a fórumon már vannak olyan német T-s tulajok, akiknek megjött a JB.
Páran ajánlották már még a Partnero-t, mondjuk ott bolti garisat kapsz 90ért. Velük beszéltem a múltkor, elég rendesnek tűntek.
-
CyberSoma
tag
Feltettem a T-mobile -os, gyári 4.0.3 -ra (HTC_032) a letöltött
RUU_VILLEC2_U_ICS_40_S_HTC_Europe_2.15.401.100_Radio
_16.21.20.02U_16.09.20.11_M2_release_286571_signed.exe -t.
Simán felment, nem volt gond. Újraindult a teló és működik 4.0.4 -el. Persze mindent újra kellett beállítani és telepíteni. A fényképek, zenék nem törlődtek. -
jacis
nagyúr
Valaki tudna nekem ebben segíteni? Ma elkelt a Galaxy Nexus-om és sürgősen keresnem kell egy megbízható boltot. A nextelnél van egy szövegrész ami nem szimpatikus: A készülék Németországból importált, gyárilag kártyafüggetlen.
A készülék bekapcsolásakor egy T-Mobile logó jelenik meg, azonban semmilyen egyéb T-Mobile beállítással nem rendelkezik, mely hátrányosan érintené a mindennapi használatot.Attól tartok, hogy ebbe már bele van piszkálva és az életben nem kapok rá gyári JB-t OTA-án.....teljesen gyári beállításokkal akarom használni a telót és a JB-re is számítok ezért nem akarok valami vackot megvenni. Az S4-es proci is kell.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
csevede
tag
CID-et hol lehet megnézni? s4-es.
-
jacis
nagyúr
Az OTG-t nézze már meg valaki a JB telepítése után. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- LEGO klub
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest