Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sherkulás
aktív tag
MIvel cseszte az agyam ez a szar front kamera kérdés megnéztem alaposabban és nem a kamera volt rossz hanem volt elötte egy kis fólia
Ha valakinél még ilyen szar lene a kép akkor egy fültisztitó pálcika gyorsan orvosolja a problémát... -
m_makai
tag
Alapjáraton én is elégedett vagyok a gyári Sense-el, csak másfél hónap után kaptam megint egy Boot loop-ot. Rutinból, már nem volt bepipálva a fastboot, így otthon is megoldottam a dolgot, nem ment el rá egy hét mint az első alkalommal.
-
Dexar007
veterán
Apropó,nálam majd lesz 1-2 eladó One S, lassan felteszem a hirdetést hardverapróra.

-
73dodo
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Megéri a cserét, szerintem sokkal jobb. Volt nekem is sensation meg s2 is, mindkettőnél jobb.
-
szoja
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Papíron valóban majdnem ugyanaz a kettő, de összességében mégis sokkal "gördülékenyebb" a One S-t használni, mint volt a Sensation-t. Valószínűleg sokat számít az a plusz 256 MB RAM is...
-
szoja
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nyitott szem, csak ezt tudom ajánlani. Van használtan, még S4-es is: én is Sensationről váltottam egy ilyenre, 15e-ért
Egyébként nem összehasonlítható a két telefon. A Sensationhöz képest ez valami hihetetlenül simán megy, semmi megtorpanás, és az aksija is sokkal de sokkal jobb - illetve valószínűleg a jobban optimalizált szoftver és az újabb generációs SoC együttes hatása a hosszabb üzemidő. -
73dodo
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Üdv! Nekem van egy eladó, de sajnos csak kp jó.
-
buzuss
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Bezony, valszeg el lesz adva az Ace 2.Szerinted 50ezerért el tudom passzolni?
-
Botsi55
csendes tag
Hello. Tudántok segíteni abban, hogy melyik beats fülesek kompatibilisek a one s-el? Mármint a ControlTalk működik-e egy ibeats-es (elsősorban nem a senestationös ibeats, de végső soron az is érdekel) vagy tour-os fülesnél? E között a kettő között vacilálok,de nagyon örülnék ha tudnám melyik jó hozzá... köszi
-
buzuss
tag
Sziasztok, a One S tulajok, és a hozzáértők segítségét kérném, ha lehet.Jelenleg egy Galaxy Ace 2-m van, de nagyon megtetszett ez a kütyü, amikor megláttam a barátomnál.Gondolkozok egy cserén, ám nemtudom, hogy megéri Ace2-ről One S-re váltani.Minden a HTC mellett szól; kijelző, anyaghasználat, proci, RAM, sense, csak egy valami zavar, az pedig az ára.Leírnátok, hogy mit gondoltok, megéri-e a csere?A válaszokat elpre is köszönöm!
-
Dexar007
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Az enyém fel volt téve 1 napig hardverapróra, de meggondoltam magam,mert ilyen jó telefon még nem volt nálam.

-
Kocsó
aktív tag
Nem lehet hogy az "ilyeneket" visszazárják a Lipótmezőre????

-
Kocsó
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem is csak tippjeim vannak

-
enginev3.0
félisten
Helló
Miért nincs sehol One S eladó? Használtan...

-
-
m_makai
tag
Segítség kéne! Ma megpróbáltam felrakni, a ViperOne rom-ot. Sajnos elakadtam. Az XDA fórum szerint haladva, a 7 lépésnél elakadtam, tehát a recovery módban nem tudtam felrakni a zip-et, meg a belépése ide sem volt probléma mentes. Előtte minden ment, a telefon nincs rootolva, nem láttam leírva, hogy kéne. Ha igen légyszi, arról is dobjatok egy használható linket. Előre is köszi a segítséget.
-
blooben
csendes tag
Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni, hogy a telenornál lévő S3-as mennyivel gyengébb mint az S4-es? És a tárhelyet nem keveslitek kb. mennyi minden fér rá?
-
Dexar007
veterán
válasz
Sátán44
üzenetére
Elég körülményes lenne ez nekem azért..viszont a szilikon tok meg csak elcsúfítja.

Viszont most néztem meg, hogy mi érintkezik az asztal felületével ha csak simán leteszem, és kiderült, hogy a kamerán fekszik gyakorlatilag a felső része, a középső 6-7 centis rész egyáltalán nem ér hozzá, aztán az alsó gumis részen van a hátsója...nem tudom, hogy fog ez kinézni pár hónapon belül, ha így használom csak.
Végül is zsebben, ha nincs benne semmi más csak a telefon, akkor nem hiszem, hogy karcolódna. -
Dexar007
veterán
Sziasztok,
ti milyen tokban hordjátok a telefonotokat ? Én nem szeretném, hogy elkezdjen karcolódni a kis drága..szó szerint.
Jelenleg a kijelzője karcmentes, a hátlapján pedig talán egy fél mm-es karc van ami feltűnő (tegnap azt hittem több van, de sikerült letörölni a gumis részről
)
Inivisibleshield ahogy olvastam nem igazán jön be ezeken a telefonokon, mert nem ragad a hátoldalára, az max iPhone-ra jó. -
Balinov
titán
udv
jo valasztas.
Kerdeseidre a valasz:
4.1 JB FOTA: meg nincs kinn, csak ICS 4.0.4 Sense 4.1-el hivatalosan. Valamikor Nov/Dec-ben jon, elso hirek szallingoznak tavolkeleti JB FOTA-rol, Europarol meg nem nagyon hallani rollout date ugyileg
Kisgolyok, igen, megvan meg az is.OTG-t, MHL-t nem probaltam meg. Bar elobbi erdekes szamomra is.
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Gondolkodom egy ilyen készüléken.
Két kérdésem lenne:
-Megjelent-e már a 4.1 hivatalosan a telefonra? Ha nem akkor van-e már valami hír, hogy mikor lesz?
-4.0-ás Sense felületnél is megmaradt még a két kis golyó amit bele kell húzni a körbe a képernyő alján beérkező hívás esetén?
Válaszokat köszönöm.
Jah még egy kérdés:
Az OTG mit tud és mit nem pl.: pendriveot viszi-e? A másik, hogy MHL működik? -
Balinov
titán
DiskUsage-t toltsd le, az megmondja, mi mennyi helyet foglal
-
jurqov
csendes tag
sziasztok,
tegnap vettem a telot, most tesztelgetem.
a tarhelynel azt irja osszes tarhely 9,93 GB ebbol elerheto 8,63 GB...
pedig zsir uj nem pakoltam meg ra semmit.
nem tudjatok mi foglalja azt az 1,3 GB-ot es el fel lehet-e valahogy szabaditani? -
Yager01
senior tag
Egyébként vásárlás előtt mi alapján lehet eldönteni, hogy S3 vagy S4?
-
Quetch
csendes tag
Az adatkapcsolat hiányára (ha egyébként a mobilhálózatra csatlakozni tud a telefon) az lehet a magyarázat, hogy nincsenek beállítva a hozzáférési pontok (access point). Nekem a magyar T-Mobile-nál fordult elő ez, amikor megvettem ezt a telefont, de manuális beállítás után jól megy.
http://emerzee.blog.hu/2011/02/04/apn_beallitasok_szolgaltatonkent
-
Quetch
csendes tag
Örömmel jelentem, hogy német T-Mobile brandelésű (CID: T-MOB101), S4 processzoros HTC One S készülékemre ezen a szép esős napon nekem is megérkezett a 2.38-as szoftver 4.0.4-es Androiddal és 4.1-es Sense-szel. Nem siették el!
-
Balinov
titán
Tudtok olyan, a lenti kepen lathato kiegeszitorol, ami nem case, csak ilyen kis allvanszeruseg?

Mint az Ipadnal az a hajtogatos, az sem baj, ha nem hajtogatos, hanem merev
-
Viper26
nagyúr
Itt még S4-es változatot lehet kapni, ha jól látom..igazából ezen, és a Galaxy Nexus-on gondolkozom.

-
szoja
tag
válasz
Balinov
üzenetére
Melyik sort kell nézni? Ha a gsm.sym.types-t, akkor nekem a vágott 1.5 éves Telenoros kártyámra azt mondja, RIL_2G_SIM_CARD - szerintem ez a chip típusa lesz. Ugyan nagyon sokféle SIM chip létezik, elvben ugyanaz van a mostani micro és a normál méretűeken is, csak a kivágás más méretű.
-
szoja
tag
istnag: nem érzem annyira vészesnek, fél éves a telefon én vagyok a második tulajdonosa, de megvan az eredeti számla (bolti garis), az előző tulaj nem panaszkodott. Egyelőre nem aggódok, mert mióta használom, összesen talán 5-10 másodperc volt amíg ugrált a home, és nekem úgy tűnik, kezelhető, legalábbis ezen a szinten ahogy nálam van jelen a probléma - Youtube-on durvább eseteket is látni. Összességében ez a telefon sokkal jobb, mint az előzőleg használt Sensation-öm volt.
Már csak az érdekelne, van-e értelme a vágott SIM-emet emiatt rendes micro SIM-re cserélni...
-
Sherkulás
aktív tag
Hónapok óta HOS-om van, imádom, de most átkapcsoltam Front kamerára... Basszus egy ilyen jó telefonba egy ekkora fost rakni..... Nálatok is pocsék a front a kamera képe vagy csak az enyém ilyen homályos, hangyás szar???
-
Balinov
titán
válasz
Tigyi78
üzenetére
meg lehet oldani, maps-nal a labs-ban be kell kapcsolni a cache-t, de asszem 16km atmeroju teruletet tudsz egyserre letolteni offliine, igy ekkora utvolanal qrva sok 16km-es szegmest kell lemented az offline navigaciohoz. Mondjuk nem is kifejezetten erre talaltak ki ezt a feature-t, enszerintem inkabb varosnezesekhez, kisebb kirandulasokhoz jo. Minden masra meg javallot egy rendes offline navigacios program (COpilot, ndrive, garmin, navigon).
Google maps offlinehoz ket, mobilarenas linket fusd at. Elso Masodk
-
Osynho
addikt
Üdv!
Tegnap talált egy rendszerfrissítést a One S-em (S3-as), amit fel is tettem. Ezután nem tud felmenni 3g-re. Azaz nincs mobil adat, tehát nem tudok netezni. Wifi-vel okés. Ezen kívül lassabban is bootol, mint az előző szoftverrel.
Valaki tapasztalt hasonlót? Mi lehetne a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. mindjart elokapom en is a fulpucolot

Ha valakinél még ilyen szar lene a kép akkor egy fültisztitó pálcika gyorsan orvosolja a problémát...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

Na, ezt nem értem, de mindegy is, működik.