- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Mobil flották
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sátán44
addikt
Nekem még most sem jött meg a frissítés
Balinov neked?
-
zso79
őstag
htcdev-en kívüli bootloader nyitás még mindig nem megoldott?
-
Balinov
titán
gondolom jopezert meghossszabbithatjuk.
amugy nem felek, miota van dropboxom talan, ha 5-6gigat hasznalok fel, ha meg levagjak, ugyis kell x idot adni az usereknek backupra. annyi ido alatt meg atmigralom a cucokat a droidos G drive-ra (ott ugyis fizetek a + tarhelyert a picasa miatt)
-
kilozsul
aktív tag
Jut eszembe, megosztom veletek a háttérképemet:
Főleg a fekete készülékeknél nagyon jó, és kijön vele a pentile matrix előnye...
(Na meg energiatakarékos is
)
-
ferrari1
őstag
Főzött rom és nyitott bootloaderesek figyelmébe ajánlanám ezt a romot
4.0.4 + Sense 4.1 - 2.31.401.5. Mióta megjelent fent van eddig 0 hibával működik nálam. Akksi idő jobb, mint a gyári rommal, gyorsabb, stabil! Rengeteg beépített tweak ellenére sincs semmi gondja, maximálisan testreszabható ( pl: saját kép használata a redőnyön, letölthető ikonpakkok stb, stb...
-
Balinov
titán
-
_Flood_
aktív tag
Csak factory reset van a boot menüben, úgyhogy buktam mindent. Azt nem értem miért cseszegeti az úgymond fix sd kártyát, azon úgysem a rendszer van. Csalódtam a htc-ben. Próbálkoztam undelete programokkal, de semmi, úgy leformázta a tárhelyet hogy semmit nem találnak rajta a programok. Esetleg tudtok valami adatmentős helyet vagy nyugodjak bele, így jártam
-
Balinov
titán
válasz
kordasb #1684 üzenetére
lehet, en a Power Toggles-t hasznaltam/hasznalom mar eleg reg ota erre
-
kordasb
tag
Olyan kérdésem lenne hogy anno Hero-mon volt olyan opció ha fentről lehuztam a menüt voltak olyan opciót hogy 2g/3g között tudtam váltani vagy letiltani a gps-t ezeket hiányolom a mostani menüből. Sima on/off funkcio eleg lenne.
-
_Flood_
aktív tag
Egyszer csak újraindult a telefonom, azóta nem tud bebootolni mindig restartolja magát :-( Iszonyú ideges vagyok,tudtok valami megoldást javasolni? Rajta vannak a nyaralásos képek és még nem mentettem le, a format a legvégső megoldás lenne. A bootmenüben nincs valami indítás csökkentett módban szerűség? És egyáltalán hogy lehet előcsalogatni, egyszer véletlenül sikerült, akkor láttam, hogy vannak számomra érthetetlen menüpontok.
Segítsetek kérlek, mert nagyot csalódtam, és eléggé elkeseredett vagyok.Előre is köszi.
-
istnag
addikt
válasz
Al Capone #1668 üzenetére
Az a baj,hogy csak félmegoldás,mert mi van,ha valahol nincs 3G,mint pl itt a munkahelyemnél.
Különben nem értem a HTC-t,miért nem oldja meg ezt a nyilvánvalóan bosszantó bugot. Ahogy kivettem külföldi oldalkról az a gond,hogy annyira érzékeny a "home" gomb,ha túlzottan leesik a gsm jel és a vevő nagyon dolgozik,akkor az ezek által keltett inerferencia beindítja a gombot...(Lehet hülyeséget írtam,akkor bocs.)
Érdemes lenne felhívnod az Ügyfélszolgálatot a HTC -nél,hogy mégis mi az álláspontjuk: 0680016326
Azt tudja már valaki,hogy hol a hivatalos szervíz,mert,ugye 27-től már nem az ecare az... -
Al Capone
tag
Kis helyzetjelentés a bugokra. Mióta átállítottam a hálózatot, hogy csak WCDMA-t használjon, azóta még eddig nem jött elő a home screen button probléma.
Továbbá a Facebook frissítéseit és minden adatot töröltem, mivel ugye magát az alkalmazást nem tudom, plusz letiltottam, szóval azóta az sem magyaráz állandóan a felugró ablakkal.Kicsit érdekes amúgy, hogy ilyen idióta módosításokat kell eszközölni, hogy normálisan működjön egy ilyen telefon..
-
zso79
őstag
Ha valaki esetleg szeretné használni a SportyPal-t, ne lepődjön meg, hogy teljesen fals adatokat mér, kb. a dupláját mutatja a ténylegesnek. Ellenben a Runkeeper tökéletesen működik.
-
manokaki
addikt
azt el is felejtettem , hogy az SIII-t nem igazán lehet látni napfényben ellenben a One S ugyanazzal a kijelzővel csak gyengébb felbintásban remekül olvasható napsütésben is !
Attila
-
Al Capone
tag
Hmm, van egy kis gond. Hiába választom ki a fájl megosztását a letöltések közül, bármilyen módszerrel próbálom (bluetooth, gmail, dropbox), egyszerűen nem küldi el sehogy. Total Commanderrel pedig nem találom sehol a fájlt. Lehet hogy mégsem tudok segíteni.
Hacsak vkinek nincs erre vmi megoldása.
-
ZeDboy
csendes tag
működik tovább a korábbi fw-vel
-
ZeDboy
csendes tag
Már kitöröltem elveileg mindenhonnan és újra meg újra leszedtem. És mindig ugyan az a hiba. Elvileg a letöltsék között meg kell lennie, ha megőrizted akkor ott van benne. Nagyon megköszönném ha eltudnád küldeni. zedboy87@gmail.com. Még egy kérdés a CID számomat hogy is tudom beazonosítani? Amúgy használható a telefon mert mindig visszaáll az eredeti állapotába.
-
Al Capone
tag
Öhm, lehet félreérthető voltam, nekem tökéletesen végigment a frissítés. Csak a kollégának akartam segíteni, hogy ha netán át tudom neki küldeni a letöltött jó fájlt, akkor neki is sikerül frissíteni. Engem csupán a home screen button probléma tett a sírba, de miután írtad Istnag, hogy állítsam át WCDMA-ra, azóta nem jelentkezett. Remélem így is marad.
Balinov: bocsi, nem értem, hogy mire vonatkozik a kérdés, fejtsd ki bővebben ezt a bricked-et.
Egyébként a telót használom, nincs vele különösebb gondom, csak amit az előbb fentebb írtam, meg most ez a facebook kliens, de már telepítettem a fentebb javasolt app-ot.
-
istnag
addikt
válasz
Al Capone #1645 üzenetére
Az lesz a baj,hogy a letöltött frissítési csomag sérült,rossz és mindig azt próbálja feltenni,hiába kelti az illúziót,hogy letölti újra. Valószínű nem.
Töröld ki,ezután ténylegesen le kell töltenie újra és szerintem jó lesz. Hogy hol van azt nem tudom,de majd megsúgják a többiek. -
-
ZeDboy
csendes tag
Ha jól érzem akkor ti se tudtok megoldást a frissítési problémámra
Nagyon úgy tűnik számomra, hogy elkerülhetetlen lesz a factory reset. viszont az lenne a kérdésem, hogy ha factory resetet csinálok vissza teszi nekem az 1.50 valahányas szoftvert és után a megint szedhetem le a 1.78-ast és utána megint a 2.31.410.5-öt?
Amúgy annyira már rájöttem, hogy a hibá a biztos nem a készülékben van, mivel egy firmware.zip nevű fájlt mindig sérültnek mond, amikor meg kicsomagoltam astro-val az egész zip-elt frissítés akkor beleláttam a firmware mappába. Hát csak azt tudom tenni, hogy vagy várok amíg normálisan felteszik ezt a frissítést vagy megvárom a következőt
Még annyi kérdésem lenne, akinek sikerült feltenni a frissítést annak milyen programok futnak gondolok itt olyanokra, mint pl: Go Launcher, Go weather, 3g watchdog.... Milyen program zavarhat be a frissítésbe?
-
Al Capone
tag
válasz
manokaki #1635 üzenetére
Na még egy probléma.. Frissítés óta az átkozott facebook állandóan el akar indulni. Konkrétan ezt írja ki a képernyőre, és én mindig leállítom, de semmi hatása: "A Facebook nem válaszol. Be szeretné zárni? Várjon - Jelentés - OK."
Már le is tiltottam, de semmi hatása, akkor is újra feljön ez a hülye képernyő, törölni meg nem tudom. Ja és persze nincs benne az állandó szinkronizációs listában, szóval nem értem miért jön fel állandóan. Ráadásul a programon belül is letiltottam mindenféle szinkronizálást és jelentést is! -
manokaki
addikt
Csodálatos ez a telefon !!!
Attila
-
ZeDboy
csendes tag
Zso79 neked, hogy sikerült lefrissítened a a telefonod?: Nekem sehogy nem akarja feltenni a 2.31.401.5-ös szoftvert
Esetleg lehet valahogy gépen keresztül is frissíteni? Nem tudom miért de van egy fájl amire azt mondja, hogy sérült ez a firmware.zip és lehet amiatt nem tudom feltenni. Esetleg tudnál valami megoldást javasolni a factory reset-en kívül?
-
-
kordasb
tag
válasz
Sátán44 #1622 üzenetére
az enyem is 2 korben ment egy 28 es 158 megas pack ha jol emlekszem.
mas: van akinek van asztali dokkoloja ?
azert keredem mert amiket latok neten egyiken sem fordul el a kep, ugy tartanam logikusnak hogy vizszintesbe allitaja a kepet ha dokkolva van.
pl.: ha hivnak ne kelljen a fejem forgatni hogy kideruljon ki az. thx -
Al Capone
tag
válasz
Balinov #1620 üzenetére
Telenornál vagyok, HTC_102-es, S4-es soc. Régi szoftverrel és a mostanival is csinálja. Nem túl gyakran, de mikor elkezdi a földhöz tudnám vágni, mert alig tudok kilépni abból a szarból. Legutóbb mikor elkezdte ki akartam ugye kapcsolni és mikor megnyomtam a bekapcs/kikapcs gombot elkezdett vagy 20 képernyőmentő fényképet csinálni...
Szóval k*rvára bosszantó a dolog, meg ugye az, hogy 140-ért vettem egy telót és vannak ilyen hülye hibái.
Meg a másik, ami még nagyon boldoggá tesz szoft.frissítés óta, hogy tegnap utaztam vagy másfél órát kocsival és menet közben megnéztem néha a telót. És akárhányszor feloldottam a zárat, láttam hogy nem volt kapcsolódva a hálózatra, mit ki is írt, majd mikor feloldottam csatlakozott újra. Kérdem én, hogy vajon el tudnak ilyenkor érni, vagy nem?!
-
ZeDboy
csendes tag
Sziasztok találkozott már valaki azzal a jelenséggel, hogy frissítés közben megjelent a telefon felet egy piros kérdőjel és újraindult és annyi. Ez mi? 1.78-ról akartam frissíteni az újabbra.
Tapasztalt már valaki ilyet. A telefon független.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Al Capone
tag
válasz
Barnee88 #1614 üzenetére
Erről. Azért mondom ilyen problémának, mert a vidiben is ez a cím.. És nekem már kijött a frissítés (cid 102), de kicsit sem oldódott meg, sőt még mintha nehezebben is lehetne észheztéríteni a telót. Most várok még pár napot, ha nem javul, akkor gyári visszaállítás, ha pedig az sem oldja meg, akkor tuti elküldöm melegebb éghajlatra őket...
-
Al Capone
tag
Hát a szoftverfrissítés sem oldotta meg a home screen button problémát.
Plusz utazás közben vettem észre, hogy mikor feloldottam a képernyőt, akkor az volt kiírva, hogy nincs hálózat. Persze feloldás után azonnal rákapcsolódott, dehát na, most vajon el tudnak érni ilyenkor vagy nem?!
Első HTC-m, eddig csak jókat hallottam róla, remélem nem kell csalódnom benne. Ha még mindig csinálja a bugot, akkor csinálok egy visszaállítást, remélem az megoldja.
-
zoli.22
tag
Sziasztok!
Egy ilyen telóra fáj a fogam, de most az új munkahelyemen elég sok a por(építkezés).
Van e hozzá olyan tok, ami meg tudja védeni a portól mikor kiveszem és használom munka közben, vagy nem is ajánlott ilyen közegben ez a szép teló? -
ZeDboy
csendes tag
Sziasztok találkozott már valaki azzal a jelenséggel, hogy frissítés közben megjelent a telefon felet egy piros kérdőjel és újraindult és annyi. Ez mi? 1.78-ról akartam frissíteni az újabbra.
Tapasztalt már valaki ilyet. A telefon független. S4-es
-
ZeDboy
csendes tag
van elég helyem bár az a furcsa, hogy amikor a szoftverfrissítésnél próbálom letölteni akkor mindig azt mondja, hogy a fájl sérült majd amikro bemegyek a letöltésekbe és onnan indítom onnan meg jó. Amikor meg leszedi a csomagellenőrzés az meg csak akkor tűnik el amikor megint visszamegyek a szoftverfrissítésekbe
-
ZeDboy
csendes tag
Tapasztalt már valaki ilyet. A telefon független.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.
- Sam Galaxy Flip5 DS 5G 8+512GB, menta
- Huawei Mate 20 Lite / arany
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest