- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
m_makai
tag
ROM mágusok.
Ha csak a boot menü elérhető, akkor vissza lehet-e hozni a telefont otthon, vagy csak a szerviz segít. Nem látja az "SD-kártyát".
Előre is köszi, az esetleges segítségért.
-
m_makai
tag
Hali!
Tudnak valaki egy összefoglalót írni, hogy S3-as procival és gyári software-el hogyan teljesít a telefon, mennyire stabil, mikor milyen frissítés jön/jött rá, home screen bug?
Előre is köszönöm. -
m_makai
tag
Amíg a gyári ROM volt fenn, addig nekem is volt home screen button bug. Nem volt vészes, használható volt vele a telefon gond nélkül. 3 hete van rajta a Viper ROM és nem tapasztaltam, a telefon is stabilabb lett. A gyárival rendszeres volt az újraindulás.
-
m_makai
tag
Alapjáraton én is elégedett vagyok a gyári Sense-el, csak másfél hónap után kaptam megint egy Boot loop-ot. Rutinból, már nem volt bepipálva a fastboot, így otthon is megoldottam a dolgot, nem ment el rá egy hét mint az első alkalommal.
-
m_makai
tag
Segítség kéne! Ma megpróbáltam felrakni, a ViperOne rom-ot. Sajnos elakadtam. Az XDA fórum szerint haladva, a 7 lépésnél elakadtam, tehát a recovery módban nem tudtam felrakni a zip-et, meg a belépése ide sem volt probléma mentes. Előtte minden ment, a telefon nincs rootolva, nem láttam leírva, hogy kéne. Ha igen légyszi, arról is dobjatok egy használható linket. Előre is köszi a segítséget.
-
m_makai
tag
Üdv! Sikerült kipróbálnom a garis szervizt. 2.21-el kaptam egy bootloop-ot (navi lehetett a ludas), egy hét volt mire megcsinálták, gondolom az ide-oda szállítgatás miatt. Expansys telefon, gond nélkül szerelték. 2.31el jött vissza. Kérdés mit kell ki/bepipálni, hogy el tudjam érni a bootmenüt?
-
m_makai
tag
válasz
Cilindrik #1501 üzenetére
Mivel Alu a ház ezért így viselkedik. http://hu.wikipedia.org/wiki/Alumínium Egy karcolásnál ahol csak nagyon kicsit sérült a festék, az vissza fog sötétedni. Ott is ahol 1-2 milliméteres gödör keletkezett egy nagyobb betonra érkezéstől, de az látszani fog később is.
-
m_makai
tag
-
m_makai
tag
Talált valaki, bármilyen összehasonlítást, hogy mennyivel és miben gyengébb/rosszabb az s3 szerelt telefon?
-
m_makai
tag
válasz
agyas11111 #547 üzenetére
Pont azét fér el mert vékony. Ha a másik zsebedbe elfér egy pénztárca akkor ez is el fog. Nyilván ezért sem veszek rá méretnövelő tokot. Az akku idővel meg semmi gond nincs. Többször le lett már írva a fórumra, csak eltűnt a szemét között. Ha okos telefonnak használod akkor bírja. (telefonálás, web, mail, pdf olvasás) Ha arra használod amire notebookot kéne, akkor nyilván le fog merülni akár 8 óra alatt is.
Edit: nem csak a 4,3 számít hanem a házméret/képernyő arány. Abban meg egész jó. -
m_makai
tag
válasz
Alfa Centauri #537 üzenetére
Szerintem felesleges a tok, hacsak nem akarod eladni később. Szürkét használok, két helyen már pontszerűen jött le festék, de az eltűnik. Ugye visszaszürkül az alumínium. Eddigi 1 hónapos tapasztalat alapján, nincs rajta karcolás, sérülés. Nem vigyázok rá jobban mint korábbi telefonokra, simán zsebben kulcs mellett tartom. Nem ítélem el aki, vesz rá méretes védőtokot de azzal pont a vékonyságot veszíti el a telefon.
-
m_makai
tag
a szürke is kopni fog szerintem. A már említett felső élen biztosan, túl kicsit a felület, hogy festék ott megmaradjon. De mivel alu szinte az egész engem nem érdekel, úgy sem fogom eladni. A telefon meg nem dísztárgy hanem eszköz. Aki vigyázni akar rá vegyen tokot, bár ha szerencsétlenül esik akkor az sem segít.
arra leszek kíváncsi lesz-e rá CM... -
m_makai
tag
egy hete használom, expansystól rendeltem. Magyar nyelv sima trükkel előhozható. Akksi bőven jobb mint amit a tesztben írtak. 2 napot nálam fixen bírni fogja, ebbe telefonálás és nem kevés böngésző használat tartozik. Zenét nem hallgatok rajta, de 50%+ban volt amikor ma délután ráraktam egy navit + egy két progit, aztán a gépen is maradt... Hétvégére terveztem megnézni ténylegesen mit bír az akksi, olyan helyzetekben, hogy 2szer 4+ órát üldögélek alacsony térerős pincekocsmákban. Ha valaki tudna linkelni egy qwertz billentyűzetet ami működik t9el azt nagyra értékelném.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest