Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
csevede
tag
Nálam is megjött ma reggelre a jb

-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Venni akarok egy fekete s4-es procival rendelkező one s-t. Melyik boltot ajánljátok? Én mindig nexteltől veszem a telókat, de azt olvastam itt a topikban, hogy őket buherálják szoftveresen a one s-eket.
Ami még számomra nagy kérdés hogy a jb meghozta-e az otg funkciót? Viszi az egeret billentyű pendrive-ot is?
Válaszokat előre is köszönöm. -
Sacaaaaa
csendes tag
ja, és még kettő:
- hard reset-nél törlődik az is, ami az externalként működő háttértáron volt?
- hard reset után az internalból visszanyerhetőek az adatok valami okos progival? (pl van egy mappa, amibe lementődnek a telepített alkalmazások)
tudom, aki hülye - és nem backup-ol - haljon meg, de hátha valaki...
-
Sacaaaaa
csendes tag
üdv mindenki
tegnap lefagyott a telom, majd azóta csak újraindulgat. a one feliratú logo-nál egy idő után villog a led (ami az akksi merülését jelzi) tehát valamilyen szinten beindul, de ezután kikapcsol, majd újraindul egészen addig amíg le nem merül. fontos adatok vannak rajta, ezért hard resetet nem próbáltam, és ha van más megoldás, akkor nem is szeretném törölni a rajta lévő adatokat. valaki valami ötlet?
-
-
zzz76
csendes tag
Tegnap este megérkezett a gyári JB frissítés a telefonra,az új verzió a 4.1.1,és az új Sense száma a 4+.Pár új látványos dolgot sikerült belerakni,és végre megint körbeforgatható a 7 főképernyő
. -
szuladam
aktív tag
jó hát persze hogy nem egyesével, azért tettem oda azt az idézőjelet

de a lényeg az, hogy nem úgy kapjuk hogy akkor a magyarok x hónap y napján. hanem telefonok gyártási sorrendjében, mint írtam
két Magyarországon, pl ténél vett telefon között akár 1 hónap különbség is lehet. -
szuladam
aktív tag
A frissítésekről csak annyit, hogy régi HTC-mnél is voltak felháborodások a fórumban, és többünk utána is kérdezett a HTC-nél.
Gondolom itt is ugyan az lehet a helyzet:A HTC a frissítéseket IMEI vagy valami gyártási sorrend alapján küldi ki, mondhatni "egyesével" nem pedig egyszerre. Szóval akik újabban vették azoknak később jönnek a frissítések. Anno a régi wildfire S-emnél is volt olyan aki 3-4 hétre rá ajánlotta fel a telefon a frissítést.
-
Tomate
veterán
-
erdelyi72
csendes tag
Van egy apróság ami nagyon zavar, lehet hogy nem is a ONE S problémája hanem az Androidé, de hátha tudtok válaszolni. Ha újraindítom a telefont, feljön 7db screen, köztük az kettő is amit használok, az eredetileg is rajta lévő tartalommal, a többi üres. Minden alkalommal ki kell törölnöm a felesleges 5db-ot. A gond csak az, hogy a home screen is mindig üres és a home ikont nem tudom áttenni másik képernyőre, úgy hogy az ikonokat kell áthuzigálnom a telefon által kijelölt home screenre. Más is kinlódik ezzel, vagy csak én vagyok béna?
-
erdelyi72
csendes tag
Hosszas HTC - TMobile levelezés és ügyfélszolgálat hívogatás után kiderült, hogy a 4.0.4 verzíót kizárólag HTC tudja jelenleg ráküldeni a készülékre. A TMobile utolsó hivatalos verziója 4.0.3 ennél újabb hivatalosat csak a gyártó tud adni. Ezt egy nagy szerviz és az ügyfélszolgálat is egyértelműen megerősíti. Szóval a 4.0.4 OTA frissítés nem a TMobile műve, hanem a HTC-től jön egyenesen. Azt, hogy egyeseknek (nekem sem) miért nem jön, azt még nem sikerült kiderítenem.
-
<Mateus>
tag
ismét hozzátok fordulok, felraktam ezt a Virtuous Ville+ romot, azonban nem megy a wifi, olvasgattam, de nem sikerült megoldani és nem hajlandó bekapcsolni a wifit, járt már valaki igy ? esetleg ötlet a megoldásra?
és az az érdekes, hogy a telefon nem látja/tudja a saját mac cimét.... -
N.E.R.O.
tag
Sziasztok
Hogy lehetne kideríteni, hogy a szolgáltatónál kapható készülék milyen procival van szerelve (S3 vagy S4)?
Angliában élek, konkrétan innen venném.
Aki használja is már egy ideje, az akksi mennyit bír normál használat mellett (mondjuk nagyjából egy óra beszéd, pár sms, némi zene, fél óránkénti szinkronizáció, semmi GPS, minimális wi-fi mellett... :] )?
Üdv:
-
mani17
tag
Köszönöm a válaszokat!A kilyelzője szebb mint a nexus 4-nek ha számit valamit (haveromnak mind a kettő van) a dizájn nekem tetszik, az anyaghasználata elég jó de viszont a htc one s-nél azt hallottam hogy a fekete verzió kopik a sima alus meg ritka, tehát ki meik mellett szavaz?Annyit tud mint egy htc 8x csak android.

-
csevede
tag
Sziasztok, az equalizert hogy lehet elővarázsolni? Én csak annyit találtam meg, hogy beats audio on-off.
-
kasu0707
csendes tag
Engem a külseje sem fogott meg, illetve ha ezeknek is olyan a minősége mint a laptopjainak akkor inkább köszönöm nem kérek belőle

Az HOS-om viszont megérkezhetne már
-
mani17
tag
Hát nem tudom pontosan mennyibe kerül ez a teló újonnan (gondolom több mint 70e ft) így csak jobban megéri ha veszek egy acer cloud mobile-t nem?Ugyan az a hardver + az acernek hd ips a kilyelzöje + 8gb és bővithető.Vagy mégis jobb a htc?Ötlet?

-
istnag
addikt
válasz
<Mateus>
üzenetére
Itt egy link,csak ezt találta hirtelen,ebbol csak az elejet csinald meg az USB driverest,hatha segit,ha nem akkor menj tovabb:
[link]Neked az lenyeg,hogy Android devicekent ismerje fel. bootloader modban.
A HTC driverrel raersz foglalkozni. Nagyon regen csinaltam mar ilyet,meg a HTC g1-emnel...
szoval bocs ha tevedek,de emlekszem en is sokat szivtam vele. -
<Mateus>
tag
leszedtem, ujratelepítettem, bekapcsolt állopotba adb devices: xxxxxxx device
illetve hagytam hogy win7 találjon hozzá drivert, eszközkezelő: ismeretlen -> My HTC ->Ez az eszköz megfelelően működik. eszköz típusa: ismeretlen, gyártó: htc comp.
de ha megint bemegyek bootloaderbe semmit nem lát, még eszközkezelő se, a telefon csak töltés modba van, de ha lemezmeghajtó modba van akkor se látja -
<Mateus>
tag
nagy gondom van:S
szoval felrakok mindent frankon a gépre, telot beállítom (csak töltés, és a fejlesztői lehetőségeknél usb hibakeresés pipa)
bekapcsolt állapotába megnézem adb devices-el, hogy látja-e a telot, látja, minden franko
leszedem az usb-ről, behozom bootloader menü, ujra rádugom usb-re, ott még látja is ugy hogy fastboot usb, majd cmd-nél amikor pl beirom, hogy fastboot flash recovery recovery.img -> enter, majd <wainting for devices> és innétől kezdve semmit nem csinál, mit rontok el? htc sync nincs feltelepítve! -
horn3t
tag
Még egy kérdés. Nem tudom illő-e a fórum szabályzatához, ha azt megkérdezem, hogy hol lehet venni a jobb procival megáldott telefont. Itt magyarországon.
Persze Pm-ben is meg lehet írni....Gondolom GSM boltban. Amiket én nem szeretek annyira, mert ki tudja, honnan van, és vajon új-e....
-
engusz
veterán
Mindenképpen megírom, figyelni fogok rá. Amúgy nem nehéz kicserélni, csak felső és az alsó műanyag takarót kell eltávolítani, aztán 4 (két különböző fejű) csavar, majd szét kell választani a kijelzőt + hardvert a háztól. Ezen videó alapján csak minimális rutin kell hozzá: [link]
A felső két csavar közül az egyik biztosan le van ragasztva, amit el kell távolítanod, ha szerelni akarod. Azzal pedig egészen biztosan ugrik a garancia
-
hétalvó
addikt
ma elvittem szervizbe a telefonom. szóval nem a telemax a szerviz, csak átvevők és továbbítják a flextronics-hoz. egy hangszóró csere kb 1,5 hét amire ígérték. a sufni gsm-es adásvételit elfogadják, mivel a htc leellenörzi a sorozatszámot.
home screen problémával pedig remélem nem kell többet ilyesztegetni senkit, hogy neve ezt a remek telefont.
-
Tomate
veterán
Felszeretném dobni egy One S-re a JB-t pontosabban ezt: [link]
De a firmware frissítésnél elakadok. Nekem nem errort ír hanem failt és másodszor is... Unlockolni már unlockoltam, az új recoveryt felraktam viszont az nem indul csak egy felkiáltó jel van a helyén...
Mi lehet a gond?
Köszi! -
Sátán44
addikt
-
Balinov
titán
parszor le lett mar irva, de mivel most volt karacsony
S3-as SOC-os, dobozon a model szam z560e
S4-es SOC-os, dobozon a model szam z520eSherko forumozo tarsunk osszedobot egy kis appot, amivel a telefonon meg lehet nezni. Link innet
-
horn3t
tag
válasz
Sátán44
üzenetére
Az az erősebbik procis ugye?
Hol lehet megnézni azt, hogy S3 vagy S4? A telefonon belül?Illetve a közönség kérdésem is lenne:
Gondolkozom, hogy esetleg egy ilyen telefont veszek a közeljövőben.
Előnyeit, hibát, hátrányait valaki ha nagyon ráér le tudná írni?Mi az a home screen probléma?
Köszi előre is.
-
<Mateus>
tag
ismét megszeretném kérdezni, mert elsőre sajnos nem kaptam választ, hogy amikor behozom a boot menüt, ott a 4-5 sor táján van egy dátum, az milyen dátum?
-
szoja
tag
XDA fórumban írják, hogy sokat javult a Home gomb problémája. Már nincs "helicoptering", viszont akinél nem múlt el teljesen, ott a Google Now jön be (ez normál esetben a Home hosszú megnyomásával érhető el). Valamit szoftveresen javíthattak, mert van én is tapasztalom, hogy van egy nagyon minimális lag a kapacitív gombok érintésekor. Mindegy, ha ez megoldotta a problémát, asszem lehet vele élni

-
engusz
veterán
Ti tapasztaltatok már kapcsolódási problémát GTalk-nál? Nálam néha mindenki offline. Csak percekkel később tér magához
-
korridor
csendes tag
Ok,kösz a segítséget,bár nem örülök a factory reset megoldásnak,azért remélem helyrehozza.
-
hétalvó
addikt
-
kilozsul
aktív tag
Vajon ViperS rom mikorra lesz a JB-ből?

-
korridor
csendes tag
Napi szinten játszok snapszert rajta,ami ugye nem egy gépigényes játék(gondolom) de az már szemet bántóan lassabb lett ICS-hez képest.A menüben navigálás is érezhetően lassabb,persze ne akadásra gondolj,csak minimálisan lassabb,ha most venném JB-vel valószinüleg észre se venném,de így pár hónap ICS után fura.
-
korridor
csendes tag
Azoktól kérdezem akik már frissítettek JB-re,csináltak-e előtte gyári visszaállítást.Csak mert nekem érezhetően lassabb lett a masina,már a képernyőfeloldásnál észre veszem meg szinte mindenben.Segíthet ezen egy gyári visszaállítás vagy majd később esetleg lesz vmi apróbb frissítés ami ezt orvosolja?
-
Exelsior
őstag
Nekem is megjött a JB Német verzió.
A Homescreen hiba még nem jött elő így még nem küldöm gariba.Sokkal jobb lett:antutu 11900 pont.
Le kalappal van benne munka. ami hibát észre vetem hogy zene hallgatás kezdetekor hirtelen atom hangos a telefon utána beállítja magát a előzőleg megjegyzett hangerőre.
A fülem majd szét jött először. (Samsung agyba dugós)
Még talán a Homescreen jobbra és balra scrollozása kicsit szaggatna meg a két ujjas trükknél mintha szaggatna. De amúgy nagyon szép folyamatos.
Ha jól vettem észre a USB-s internet opció egybe van rakva a USB háttértár használattal. Fura

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Spórolós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Nintendo Switch 2
- Milyen NAS-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch Series 11 46mm GPS + Cellular Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy kollégám ujgsm-től vett gyári garis OneX-e unlockolt és másik rom van rajta....

mert ez tuti nem lett lassabb az ICS -hez képest.