Hirdetés

2017. október 18., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

HTC One S - acéloS

Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.

Bevezető, tartozékok

Ahogyan a pénzügyi világban, úgy a telekommunikáció terén is nagy változásoknak lehetünk tanúi. Míg a Samsung és az Apple szárnyalnak és sorra döntik saját rekordjaikat (és a Samsung közben valószínűleg már a világ elsőszámú mobilgyártója), addig mások komoly válságokat élnek meg. A Nokiáról is lehetne mit mesélni, de jelen cikkhez sokkal jobb, ha a HTC-re fókuszálunk. A néhány éve még csak bérgyártóként létező cég önálló márkaként igazi sikersztorit tudhat a háta mögött.

HTC One S
[+]

A legnevesebb okostelefon gyártók közé jutottak, ám mostanában úgy nézett ki, hogy kissé elveszítették a fonalat. A prémium brandhez prémium ár társult, de ellaposodtak a fejlesztések, és támogatás terén sem volt rendben minden, utóbbi miatt sok felhasználót magukra haragítottak. Mindez a pénzügyi eredményekben is meglátszódik, az elmúlt időszakban csúnya veszteségeket könyvelhettek el. Idén Barcelonában aztán előálltak valami újjal, megérkezett a One sorozat.

HTC One S
[+]

A paletta csúcsmodellje nemrég járt nálunk, és nem sokkal később a másik két készülék is a szerkesztőségbe került. Jelen cikkünkben a középső tagot, a One S-t fogjuk boncolgatni. A telefon egy hófehér „demo” dobozban került hozzánk, tartozékok terén elvileg mindent megkaptunk. Ez a minden egy hálózati töltőfejet, egy USB adatkábelt és egy sztereó fülest jelent. Memóriakártya nincs és nem is lesz, mivel a One S nem bővíthető.

HTC One S
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.