Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• istnag

addikt

válasz lsz12 #2916 üzenetére

"- a home screen bug kiszűrhető vásárlás előtt?"
    Minnél kisebb térerejű hely kell hozzá. Személyes vásárlásnál 3nap,netesnél 8 nap,azalatt ki lehet szűrni.

"- a német T-s gyári garis készülékeknél ez törvényszerűen előforduló probléma?"
    Nem,nem törvényszerű.

"- ha nem mindegyik S4-esnél van, akkor mondjuk 10 közül kb mennyinél?"
    Én tippen szerint 10-ből 4.

"- gyári garanciális javításnál származik abból hátrány, ha S4-es német t-s a készülék? (nem hajtanak el azzal, hogy Mo-on "hivatalosan", csak S3-asom lehet)"
    Gyári garanciával nem hajthatnak el.

"- laikusként tudom majd adatvesztés nélkül JB-re frissíteni a német t-s készüléket?"
    Igen tudod,bár lehet érdemes mindent legyalulni,ekkora frissítésnél. (Én ezt teszem majd)

"- a német t-s saját cuccai (amik ha jól értettem nem leszedhetők) mennyire zavarók? mekkora helyet foglalnak?"
    Ezt nem tudom,de a helyel nem nagyon kell törődni,mert az olyan helyet foglal,amihez aalpból nem férsz hozzá.

- "S3-asnál is van home screen issue??? (eddig az volt a mondás, hogy nincs, de pont most feltűnt egy hsz, ami szerint mégis van???"
    Én nem olvastam még ilyenről. :U

"- végül: ha nem akarok folyton szervizbe járni pl a home screen miatt, merjem vállalni az S4-est vagy inkább legyen S3-as? (bár abból nem találtam olyat, ami gyári garis, és nem 20-30k-val drágább, mint a kisboltokból származók...)"
    Én S4-est vennék,addig cseréltetettném míg jó nem lesz valamelyik (3nap-8nap). Persze ennek előtte járj utána.

Új hozzászólás Aktív témák