- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
hurrikan #2549 üzenetére
Lehet trollkodás, de a Sony Z baromi nagy nulla a HTC One és az S4 mellett (de még nem egy tavalyi modell mellett is elbújhat)... 5 percig bírtam nyomkodni, elment az életkedvem a lagolástól, az okádék minőségű kijelzőtől. A harmadik meg a merülés. Szóval ez a három dolog kb a legfontosabb egy telefonban.
-
hurrikan
addikt
-
ForRedGlory
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
hurrikan #2531 üzenetére
Gondolom ilyen Origo/Index és hasonló kaliberű oldalak közül várható. PCGuru/Gamestar. Esetleg PCWorld. Meg jó lenne PH lapcsalád is bekerülne. De nem igazán értem, hogy ezt miért kell 7 lakat alatt őrizni. Ennek pont, hogy remek reklám értéke lehetne a hazai piacon is.
-
-
Kori77
tag
-
hurrikan
addikt
válasz
hurrikan #2002 üzenetére
Vissza kell vonjam a GG2-ről mondottakat.
Ma az SV teszt készüléken nekem is megjelent egy kb. 3cm hosszú karc. Nem volt leejtve, pofával lefelé téve sem sehova. Zsebbe hordtam, kulcs stb .nem volt mellette ez biztos. Őszintén szólva gőzöm sincs hogy került oda. Többnyire homokszemek sem lehetnek a szolgálati egyenruhámban....
GG1 10x ennyit bírt....
Néztem az SV topikot, volt többeknek ilyen, szintén GG2-n. Tehát sok jót nem várhatunk. -
Balinov
titán
válasz
hurrikan #1829 üzenetére
koszi.
nem, nem igazan hasznalom. FB appon magan kivul nincs fenn semmi FB-vel kapcsolatos cumo. Elso korben disabled-re tettem a skype-ot, de ugyanugy Messages has stopped unexpectedly..Skype uninstall utan. Meg egy reboot-ot nezek, hatha az helyrepofozzaesetleg XDA-s topikot nem tudnad belinkelni? Nem gond, ha nem, majd megkeresem este
-
BenHans
addikt
válasz
hurrikan #1559 üzenetére
Ezt a vidit már én is linkeltem. Választ majd csak akkor kapunk erre, ha valaki feketét vesz és nekiesik egy kulccsal.
Várjuk a jelentkezőket!
Írtam pár napja, hogy tavaly a One-s fekete burkolatával is ez volt a baj, vissza is hívtak pár szállítmányt és később nem merült fel probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- BIOS frissítés
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,2026.03.14-ig ALZA Garancia,Újszerű Állapotban,Kártyafüggetlen.
- iPhone 8 Rose gold
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest