- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
hurrikan #2549 üzenetére
Lehet trollkodás, de a Sony Z baromi nagy nulla a HTC One és az S4 mellett (de még nem egy tavalyi modell mellett is elbújhat)... 5 percig bírtam nyomkodni, elment az életkedvem a lagolástól, az okádék minőségű kijelzőtől. A harmadik meg a merülés. Szóval ez a három dolog kb a legfontosabb egy telefonban.
-
hurrikan
addikt
-
ForRedGlory
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
hurrikan #2531 üzenetére
Gondolom ilyen Origo/Index és hasonló kaliberű oldalak közül várható. PCGuru/Gamestar. Esetleg PCWorld. Meg jó lenne PH lapcsalád is bekerülne. De nem igazán értem, hogy ezt miért kell 7 lakat alatt őrizni. Ennek pont, hogy remek reklám értéke lehetne a hazai piacon is.
-
-
Kori77
tag
-
hurrikan
addikt
válasz
hurrikan #2002 üzenetére
Vissza kell vonjam a GG2-ről mondottakat.
Ma az SV teszt készüléken nekem is megjelent egy kb. 3cm hosszú karc. Nem volt leejtve, pofával lefelé téve sem sehova. Zsebbe hordtam, kulcs stb .nem volt mellette ez biztos. Őszintén szólva gőzöm sincs hogy került oda. Többnyire homokszemek sem lehetnek a szolgálati egyenruhámban....
GG1 10x ennyit bírt....
Néztem az SV topikot, volt többeknek ilyen, szintén GG2-n. Tehát sok jót nem várhatunk. -
Balinov
titán
válasz
hurrikan #1829 üzenetére
koszi.
nem, nem igazan hasznalom. FB appon magan kivul nincs fenn semmi FB-vel kapcsolatos cumo. Elso korben disabled-re tettem a skype-ot, de ugyanugy Messages has stopped unexpectedly..Skype uninstall utan. Meg egy reboot-ot nezek, hatha az helyrepofozzaesetleg XDA-s topikot nem tudnad belinkelni? Nem gond, ha nem, majd megkeresem este
-
BenHans
addikt
válasz
hurrikan #1559 üzenetére
Ezt a vidit már én is linkeltem. Választ majd csak akkor kapunk erre, ha valaki feketét vesz és nekiesik egy kulccsal.
Várjuk a jelentkezőket!
Írtam pár napja, hogy tavaly a One-s fekete burkolatával is ez volt a baj, vissza is hívtak pár szállítmányt és később nem merült fel probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest